Smartphones

H Samsung δίνει Note 8/S8 δοκιμαστικά για ένα μήνα σε χρήστες iPhone

Η Samsung ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα στην πατρίδα της τη Ν. Κορέα όπου επιτρέπει στους κατόχους iPhone να δοκιμάσουν για έναν μήνα τα Samsung Galaxy Note 8 ή Galaxy S8. Φυσικά στόχος της είναι να τους πείσει να κάνουν τη μετάβαση στις δικές της ναυαρχίδες.

Από σήμερα 21 Νοεμβρίου έως και 27 Νοεμβρίου οι Νοτιοκορεάτες κάτοχοι iPhone μπορούν να κάνουν τις αιτήσεις τους online για το Galaxy Experience Program.

Συνολικά θα επιλεγούν 10.000 άτομα και τα κινητά θα τα πάρουν στα χέρια τους από 1η έως και 11 Δεκεμβρίου. Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι περίπου στα 45 δολάρια, μαζί με την αξία της συσκευής, ποσό το οποίο δίνεις ως εγγύηση.

Όσοι αποφασίσουν να κρατήσουν το κινητό παίρνουν πίσω τα 45 δολάρια, ένα δωρεάν JBL Bluetooth speaker, ασφάλεια για ζημιά στην οθόνη και εκπτώσεις σε διάφορα αξεσουάρ.

Από την άλλη, όσοι το δώσουν πίσω δεν παίρνουν το κόστος συμμετοχής, αλλά μόνο το ποσό της εγγύησης.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 21 Νοεμβρίου 2017 15:40

Σχόλια

  • Samsung σε λίγες μέρες: Πίπες παίρνει σε χρήστες iPhone για να πάρουνε Galaxy xD (No hate δεν ειμαι φανποϊ)

  • Και για 10 μέρες θα δώσουν και 45 δολλάρια και θα δοκιμάσουν την συσκευη;που στο κατω κάτω δε της το χρωσταγανε,οι άνθρωποι την κάνανε την επιλογή τους.
    Sammy θα σε μαλώσω.
    Ολόκληρος γίγαντας...τι γίγαντας Γκοτζίλα της τεχνολογιας και τέτοιες καγκουριες;

  • Το είχαν κάνει και παλαίοτερα θυμάμαι που σου έλεγε φέρε μας το iPhone σου και πάρε το καινούριο Galaxy S και 100$!

    ΥΓ. Το αστείο είναι οτί σε 6 μήνες το iPhone που έδινες κόστιζε περισσότερο από το Galaxy που είχες πάρει μαζί με τα 100$!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.