Samsung Galaxy Note 8: Επίσημα με οθόνη 6.3″ και διπλή κάμερα

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε ήρθε και το Samsung Galaxy Note 8 αποκαλύφθηκε, επιβεβαιώνοντας σχεδόν όλες τις πληροφορίες και δίνοντας έμφαση στη διπλή κάμερα στην πλάτη του, στην οθόνη του και στο S-Pen.

Το Galaxy Note 8 θα έρχεται με Quad HD οθόνη Infinity Display 6.3 ιντσών (2960 x 1440), αναλογίας 18.5:9 και υπόσχεται κινηματογραφική εμπειρία, αλλά και τη δυνατότητα να τρέχετε δύο εφαρμογές ταυτόχρονα.

Samsung Galaxy Note 8 χαρακτηριστικά τιμή, Samsung Galaxy Note 8: Επίσημα με οθόνη 6.3″ και διπλή κάμερα

Οι δύο αισθητήρες στην κάμερα στην πλάτη έρχονται με ανάλυση 12MP έκαστος, με τον έναν αισθητήρα να χρησιμοποιεί τηλεφακό. Η κάμερα selfie έρχεται με αισθητήρα ανάλυσης 8MP.

Samsung Galaxy Note 8 χαρακτηριστικά τιμή, Samsung Galaxy Note 8: Επίσημα με οθόνη 6.3″ και διπλή κάμερα

Σε αυτό όμως που έδωσε έμφαση η παρουσίαση και μάλιστα το συνέκριναν και με το iPhone 7 Plus είναι το γεγονός ότι και οι δύο αισθητήρες στην πλάτη έρχονται με Οπτική Σταθεροποίηση Εικόνας (OIS), κάτι που σύμφωνα με τη Samsung δεν υπάρχει σε άλλο smartphone αυτή τη στιγμή.

Επιπλέον έμφαση δόθηκε στο Live Focus, μια λειτουργία που σας δίνει τη δυνατότητα να θολώσετε το background σε μια εικόνα, είτε τη στιγμή της λήψης είτε αργότερα (το γνωστό εφέ Bokeh).

Όπως ήδη αναφέρθηκε, η παρουσίασε εστίασε και στο S-Pen, αφού είναι βασικό στοιχείο που διαφοφοροποιεί το Galaxy Note 8. Το S-Pen που συνοδεύει το Galaxy Note 8 έχει μεγαλύτερη ακρίβεια, σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε κινούμενα μηνύματα ή ζωγραφιές στις εικόνες σας καθώς και να πραγματοποιείτε άμεσες μεταφράσεις κειμένων ή μετατροπή (πχ ισοτιμιών) με ένα απλό άγγιγμα.

Επιπλέον, με το Screen off memo, μπορείτε να γράψετε κατευθείαν τις σημειώσεις σας, αρκεί να “χτυπήσετε” δύο φορές την οθόνη της συσκευής.

Samsung Galaxy Note 8 χαρακτηριστικά τιμή, Samsung Galaxy Note 8: Επίσημα με οθόνη 6.3″ και διπλή κάμερα

Δύο σημεία στα οποία επίσης στάθηκε η παρουσίαση ήταν η προσωπική βοηθός Bixby και το Samsung Dex Dock, το οποίο μετατρέπει το Galaxy Note 8 σε desktop.

Για SoC θα έρχεται με το Exynos 8895 και στις ΗΠΑ με το Galaxy Note8. Η RAM του είναι στα 6GB και ο αποθηκευτικός του χώρος είναι 64GB, 128GB και 256GB, που όπως σημειώνει η Samsung, αυτό θα εξαρτάται από τη χώρα.

Samsung Galaxy Note 8 χαρακτηριστικά τιμή, Samsung Galaxy Note 8: Επίσημα με οθόνη 6.3″ και διπλή κάμερα

Η μπαταρία τελικά έχει όντως χωρητικότητα στα 3300mAh, αλλά είναι λογικό δεδομένου του ότι το S-Pen καταλαμβάνει παραπάνω χώρο. Το βάρος του είναι 195 γραμμάρια.

Για λειτουργικό φορά το Android 7.1.1. Έρχεται με πιστοποίηση IP 68 για ανθεκτικότητα στο νερό.

O αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος, παρόλο που το περιμέναμε, εν τέλει όντως βρίσκεται στην πλάτη. Επίσης προσφέρει αναγνώριση ίριδας και προσώπου. Στη συσκευασία θα βρίσκονται και τα ακουστικά της AKG, για τα οποία η Samsung αστιεύτηκε ότι μπορούμε να τα συνδέσουμε στην κλασσική είσοδο για τα ακουστικά

Θα διατίθεται σε Midnight Black, Deepsea Blue, Orchid Gray και Maple Gold.

Samsung Galaxy Note 8 χαρακτηριστικά τιμή, Samsung Galaxy Note 8: Επίσημα με οθόνη 6.3″ και διπλή κάμερα

Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν κι αναμένεται να είναι διαθέσιμο στα ράφια των καταστημάτων στις 15 Σεπτεμβρίου. Όσοι το προπαραγγείλουν θα λάβουν δώρο το Samsung Dex Dock. Η τιμή του θα είναι 1029 ευρώ για τη βασική έκδοση των 64GB.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

44 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tsagarogiorgis

Νομίζω ότι ο ένας φακός είναι τηλεφακός και όχι ασπρόμαυρος

Παπαροκας tiamat

αντικειμενικα δεν παλευεται αυτο το 18,5 :9

ηδη το 18 :9 ειναι μακροστενο. αυτο που κανει η samsung με το 18,5 ειναι να κανει τα κινητα της τα πιο μακροστενα ολων . 1000 φορες το iphone 8 και το v30 σαν αναλογιες (εχουν διαρευσει οι διαστασεις τους) απο τα samsung

ηταν ο λογος που για πρωτη φορα δεν με ενδιεφερε να παρακολουθησω launch της samsung. δεν θελω να αποκτησω ενα τοσο μακροστενο κινητο.

το μονο που μαρεσε ηταν η καμερα η οποια θα ναι απο αλλο πλανητη. τα υπολοιπα κινητα θα φτασουν στο επιπεδο της σε 2 με 3 χρονια.

panossd

ΗΠΑ με τον Snapdragon 835 🙂

Παπαροκας tiamat

και επιτελους ελπιζω να εφτιαξαν το ui. (που δε νομιζω!)
περυσι οι XDA developers εξετασαν το samsung experience του note 7 και βρηκαν οτι ακομα και τωρα ειναι laggy και παει πισω το κινητο στις επιδοσεις

Μάκης

Εντάξει τώρα τι να λέμε, μιλάμε στεγνά για την αφρόκρεμα τον Smartphones!

Παπαροκας tiamat

και επιτελους ελπιζω να εφτιαξαν το format στην καμερα!

ενω τα s6 – note 5 τραβανε σε καδρο 16:9 ΣΤΑ ΙΔΙΑ mp που τραβανε σε 4:3

μετα στα s7 – note 7 αν ηθελες να τραβηξεις 16:9 επεφτε στα 9mp !!!! και -ακουσον – ακουσον -στο s8 που ναι βελτιστοποιημενο για 18:9 ,επεφτε η αναλυση στα 7mp αν ηθελες να χρησιμοποιησεις ολο το ευρος οθονης των 18:9 !

επισης το 4k ποτε θα τραβα σε 60frames και πανω απο 10 λεπτα/ βιντεο ?
μου βγηκε σημερα η htc να μου πει οτι η ναυαρχηδα της πηρε update να τραβα 60frames σε 1080p το ετος 2017 …..

μιλαμε ολο το android ειναι για καταστασεις σουργελο !

Don mitso mou

Καλό, αλλά σήμερα μου ήρθε το essential. Αμέσως έγινε το αγαπημένο μου android δεύτερο κινητό!!!!

IFTTT
NtinosMD

Με 1029 ευρω τιμη εκκινησης στην Ελλαδα απλα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!! Δωρο σου λεει το ντοκ αξιας 149. Ρε φιλε ασε το υποτιθμενενο δωρο κ κατεβασε απο τη τιμη …. αφου θα πεσεις που θα πεσεις με το launch … ακου κει τους απατεωνες τι βρηκανε να κανουνε….. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η samsung στην τιμολογηση της το 2017. Το περιμεναμε αλλα οκ διαφορετικα να το βλεπεις official…. για να σου πουν σε 2 χρονια οκ πηρες ηδη 2 major updates δεν το χρειαζεσαι αλλο πηγαιν ε σε νεα συσκευη. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!!!!!

Γιώργος Κ.

Ένα κινητό το οποίο είναι μοναδικό στο είδος του. Και πριν πείτε για την μπαταρία να σας πω πως το s8 με 2Κ και 5.8 οθόνη βγάζει περισσότερο sot από το Ρ10 με 1080Ρ και 5.2 οθόνη. Επίσης η αναλογία της οθόνης είναι βολική για το γράψιμο πχ μηνυμάτων με το ένα χέρι καθώς ο αντίχειρας φτάνει άνετα στην άλλη άκρη της οθόνης. Το πάνω μέρος της οθόνης για να κατεβάσουμε τη μπάρα ειδοποίησεων έτσι και αλλιώς και στα 16:9 κινητά δεν το φτάναμε

One

Πανάκριβο 1000 ευρώ για κινητό . Έχουν ξεφύγει οι τιμές και δυστυχώς και η Apple στο 8 θα την ανεβάσει ακόμα παραπάνω.

bezilys

Αυτή η διάσταση της οθόνης είναι όντως άβολη και μη χρήσιμη. Έχω περιέργεια να δω πως θα τα παει στην κάμερα με τον τηλεφακό…

leon

Θα ζητησω απο τη σαμσουνγκ να μου στειλει ενα δωρεαν, αν θελει, για τηλεκοντρολ στην τηλεοραση μου! Τουλαχιστον να κανει και μια σωστη δουλεια! χαχαχαχα!

George K.

1029 Euro Plaisio, τελικά εκεί πάει όντως, τα flagship στο χιλιάρικο. Κρίμα μερικοί από εμάς δεν θα τα αποκτήσουμε ποτέ!

Bill K.

Εξαιρετικο μεν,πανακριβο δε.Με τετοια τιμη δεν θα το αγορασει κανενας στην ελλαδα

Nto

Τι note 8 τι iPhone7. Mate 10.Που η κανονική έκδοση θα είναι 300 ευρώ κάτω. Η porsche η κάτι ανάλογο ίσως το ίδιο Εγώ πάντως βολεύτηκα με το Mi max2. 260 και εις υγεία τα κορόιδα.

Nio

Η καλύτερη αναλογία οθόνης είναι η 16:10 που είχε το αειμνηστο lg g2..
Αυτα τα μακρόστενα ούτε να τα κοιτάω δεν θέλω.

Stelios

@Don mitso τι είναι αυτό που έγραψες το έχεις στα χέρια σου αυτή την ομορφιά για πες περισσότερα

vladimiros

Πολυ μεγαλο ρε παιδι μου 162.5 υψος,αυτοι το μεγαλωσαν ποιο πολυ και απο το S8+, επισης το παχυναν και αλλο εφτασε τα 8.6,ενω το S8+ εχει παχος 8.1.. Παπαροκα γιατι δεν τα λες αυτα εεε????? αμα ηταν sony θα αρχιζες..αλλα με τα σχολια σου μαλλον ουτε εσυ εχεις μεινει ευχαριστημενος με το Note8 χαχα!!
Αντε το παχυναν ωραια εστω βαλε 3500 οσο του S8+ αλλα οχι ας βαλουμε 3300 και με καλυτερη διαχειρησει να κραταει οσο το S8..ποτε δεν σκεφτονται οχι μονο η samsung αλλα και αλλες εταιριες εστω η μπαταρια στο καινουριο μοντελο να κραταει παραπανω..

Neon

Είναι ένα S8 Plus με πενάκι ελάχιστα πιο μεγάλη οθόνη, διπλή κάμερα και πιο μικρή μπαταρία και κοστίζει 1000 ευρό/δολάρια.

Don mitso mou

@Stelio

Δεν είχα χρόνο για να ασχοληθώ μαζί του, εξάλλου όλα τα android ίδια είναι, αλλά είναι κόσμημα, όσο κι αν είναι μια έκφραση που χρησιμοποιείται από πολλούς για πολλά κινητά. Πολύ λεπτομερής κατασκευή, η πλάτη έχει ένα μαγικό τρόπο να γεμίζει δακτυλιές ακόμα κι αν δεν το αγγίζεις. 😜, Έχει μια απίστευτη αίσθηση στοιβαρότητας, θυμίζει iPhone σε αυτό. Και μου αρέσει το τετραγωνισμένο τελείωμα, δεν είμαι fun της καμπύλης. Το καλύτερο είναι πως το πήρα τζάμπα 😍😍😍

Rizo

Όσοι κράζετε το 18:9 το κάνετε επειδή το έχετε δουλέψει – το έχετε δουλέψει πραγματικά -, ή δεν σας κάθεται καλά στο μάτι. Για το ιντερνετ, το fb, instagram και ειδικά μηνύματα είναι ότι καλύτερο! Και το split screen αποκτά νόημα και γίνεται πιο βολικό.
Πολύ καλό. Και η μπαταρία δεν θα είναι εξαιρετική όπως στο S8+ αλλά θα είναι απλός ικανοποιητική.
Αλλά 1000€ είναι πολλά! Ούτε κάν. Όσοι ενδιαφέρεστε κάντε υπομονή κάνα 2μηνο να πάει στα 700€.

Stelios

@Don mitso καλοδουλευτο πως το κατάφερες και το πήρες φτηνά…ελληνικά έχει?

Don mitso mou

@stelio

Δεν το πήρα φτηνά, δωρεάν το πήρα. Μένω εξωτερικό και το πήρα δώρο μεταξύ άλλων. . Δεν ξέρω για ελληνικά, πάντα στα αγγλικά το έχω.

Stelios

@Don mitso ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και πάλι καλοδουλευτο

Φωτης

Τουμπανο!Μαζι με το V30 θα γινει μαχη..Ειδικα στην καμερα που κ αυτο θα εχει καποια στοιχεια που θα τα δουμε πρωτη φορα σε συσκευη,κινητο..Για να δουμε..

Don mitso mou

@stelios

Να σαι καλά φίλε μου

Apostolis

@DonMitso,μας ενθουσίασες με το essential!!!Να το απολαύσεις εύχομαι!

Nikos

Γνωριζει καποιος αν το νεο note 8 ειναι dual sim εστω και να μπορει να δεχτει 2η καρτα στην θεση της καρτας μνημης;;;

thanoik

Λετε να για το essential να το απολαυσει,δλδ τι εννοειτε οτι οταν θα το χρησιμοποιει θα ηδονιζεται;ή ειναι τοσο μεγαλη απολαυση να μπαινεις fb,twitter,insta, αντε να βγαζεις και καμια φωτο,να παιζεις και κανα παιχνιδι….και οχι μονο για το συγκεκριμενο κινητο αλλα για ολα!!!!Αλλα πραγματα ειναι απολαυση στη ζωη

pitsi

εγω που θελω να αγορασω το s8+ στο μόνο που κολλάω ειναι η αναλογία 18,5:9. παντως απο κοντα που το εχω δει απο κάποιους γνωστούς πολυ ωραιο κινητο και δεν ειναι τοσο τηλεκοντρολ νομιζω…απλα διαφερει στο ματι μας λογω του οτι εχουμε συνηθίσει σε αλλες αναλογίες…μεχρι να αρχισουν και οι υπόλοιπες εταιρίες να τα μακραινουν

Ante_geia

Ελπίζω με τα 6GB ram το Software να μην λαγκαρει όπως το S8 και S8+. Δλδ είναι απελπισία αυτοί οι άνθρωποι.

Ρομπερτο Στρακοσα

Παιδια ακομα ακομα και στην γερμανια η τιμη είναι στα υψη πολύ κριμα ποσο ακριβη συσκευή

wave

thanoik σωστός, πολύ σωστός!

Kougelas

Οσοι κραζεται το 18,5:9 πριν 5 μερες αγορασα το g6που εχει 18:9…πολυ πιο βολικο και απο το g4 που ειχα πριν και απο το g2 παλιοτερα..

χρηστος

Καλα αντικειμενικα αποτελει την πιο ολοκληρωμενη & ισχυρη προταση σε smartphone.
Μειονεκτημα για μενα ειναι κυριως οτι δεν εφερε ακομα στερεο ηχεια, αντε και το aspect ratio για καποιους.
Οσον αφορα την τιμη, ειναι λυπηρη αλλα το καλο με τα Samsung οτι πεφτουν γρηγορα (τ s8 σμρα τ βρισκεις στα 500).
Δυστυχως ερχεται η Apple ερχεται συντομα με πολυ υψηλοτερες τιμες με χαρακτηριστικα που (κυριως) τα ειδαμε στο παρελθον. Ιδωμεν..

ilias

Παπαροκας tiamat, αυτό με το 18.5:9 ούτε εμένα μου αρέσει, όμως ίσως το κάνουν λόγο των soft keys. Δηλαδή, αν για παράδειγμα έχουμε 2 εφαρμογές ανοικτές, πάνω – κάτω, θα είναι ακριβός ίσες, χωρίς τα soft keys να πιάνουν λίγο από τον χώρο της κάτω εφαρμογής.

Παπαροκας tiamat

#thanoik εχεις δικιο μεγαλε! ειναι δλδ μερικοι που ερωτοτροπουν σωματικα – μη το πω κανονικα κ@@@νουν! -με το κινητο τους?

τι να πω βρε Ηλία…
δε ξερω το λογο αλλα φαινεται ασχημο τοσο τηλεκοντρολ. δλδ ενταξη πήραν την αποφαση να το κανουν ολοι 18:9 …της Samsung δε της εφτανε και ηθελε να το κανει ακομα πιο μακρι με το 18,5 ???

ελεος !!!

Rizo

Παπαροκά τόσο ήθελε, όπως ήθελαν κάποιοι άλλοι να το πάνε 18:9. Ποιος λέει οτι υπάρχει κάποιο standart πρότυπο? Κανείς. Όπως και στις ταινίες είναι 21:9. Και βγαίνουν και οθόνες εκεί.
Το σοκοφρέτα μου αρέσει.
https://www.phonearena.com/news/Galaxy-Note-8-vs-iPhone-7-Plus-hands-on-review_id97290#image-298010
Σχεδόν ίδιο στο μέγεθος. Ακούς εκεί τηλεκοντρόλ. Βγήκαν τόσο μικρά bezel και σας πείραξε τα μάτια? Εγώ ένα θα πω. Προσέξτε γιατί θα βγούνε κι άλλα κινητά με 18:9 που προφανώς κανένα δεν είναι τηλεκοντρόλ γιατί σαν συσκευές έχουν μια χαρά αναλογίες και θα δούμες αν θα τα κοροιδεύετε και αυτα, ή αν ξαφνικά δείτε τα πλεονεκτήματα. Παπαροκά το i8 είναι στη γωνία.

spirios1992

Δεν εχουν να κανουν τα soft keys. Και το g2 ηταν π.χ. 16:9 και ειχε soft keys. Την αναλογία προωθουν. Επισης σαν διαστασεις κινητου (και οχι οθονης) ειναι ιδιες με παλιότερα, απλως μειωσαν το μπεζελ επανω και δεν εχει το home button κατω. Δλδ κρατησαν ιδιο hardware form factor. Απο εμας εξαρτάται αν αλλαξει το 18:10 στο “παλιο” 16:9 ή 16:10

Nick_GR

@IFTTT έκλαψα

Γιάννης1992

Από ότι είδα ελάχιστα σχολιάστηκε η μπαταρία όπου κάθε πέρσι και καλύτερα.Το κινητό για μένα είανι πολύ δυνατό εκτός από 2 μειονεκτήματα που είναι το μεγεθος του κινητού και η μπαταρία.Στο θέμα της μπαταρίας λόγω του περσινού φιάσκου θέλω να πιστεύω ότι τη μείωσαν αλλά και πάλι δε μπορώ να καταλάβω γιατί οι άλλες εταιρείες(xiaomi,huawei) μπορούν και βάζουν τεράστιες μπαταρίες και ειδικά στα note μοντέλα τους για να μιλήσω για τις ίδιες κατηγορίες διατηρώντας τα δυνατά χαρακτηριστικά τους.Τώρα το μέγεθος είναι υπερβολικά να φτάσουμε σε μέγεθος τάμπλετ και να θεωρείτε αυτό φυσιολογικό και φυσικά σε τυχόν σπάσιμο οθονης το s7 edge θέλει 300 ευρω αλλαγής,το note 8 παραπάνω.

Rizo

@Γιάννη192
Σε αυτά που λές πιστεύω οτι στο πρώτο η σειρά Note είναι επαγγελματικού χαρακτήρα κινητό, και πάντα ήταν μεγάλο κάθε μοντέλο για την εποχή του. Ακόμα και σήμερα αν δείς τα πρώτα Note θα σου φανούνε μεγάλα. Φαντάσου πρίν 3-4-5 χρόνια που βγήκαν.
Στο 2ο που λές σίγουρα πλέον βγάζουν πιο μικρές και ασφαλείς μπαταρίες αλλά αν κοιτάξεις το εσωτερικό απο ένα νοτε θα δείς οτι ο χώρος για το πενάκι πιάνει αρκετό χώρο.
https://babeh.id/wp-content/uploads/2016/03/Langkah-22.jpg
Φαντάσου η μπαταρία να έφτανε μέχρι την άκρη εντελώς. Σίγουρα θα ήταν 4000mAh.
Είναι λογικό δηλαδή να μην μπορεί να πάρει μεγάλη μπαταρία. Το δοκίμασε με το 7 και είδαμε τα αποτελέσματα.. Κοινώς, κάλιο 2 και στο χέρι, παρά… 😀

Thomaides.A

Περιμενουμε με αγωνια το Iphone 8 και οσα και αν κοστιζει θα το αγορασω. Τα samsung στον χρονο κολανε αφου εχει αθλια λειτουργικα.Το Iphone ειναι αξιοπιστο και γρηγορο.Ειμαι κατοχος του iphone 7 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.