Samsung Galaxy Note II, Έχει πουλήσει 5 εκ. τεμάχια…

Αρχές του μήνα η Samsung ανακοίνωσε ότι το tabletόφωνο Galaxy Note II πούλησε 3 εκ. τεμάχια και σήμερα 3 εβδομάδες μετά επανέρχεται προσθέτοντας 2 ακόμα ‘μύρια συσκευές ανεβάζοντας το συνολικό νούμερο σε 5 εκ. Galaxy Note II μέσα σε δύο μήνες κυκλοφορίας του στην αγορά. Νούμερα που προκαλούν ίλιγγο…!

Samsung Galaxy Note II πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά.

Πηγή

Σχόλια

  • Oι πωλήσεις της Samsung αφορούν την διαθεσιμότητα του Galaxy Note 2 στα καταστήματα όχι σε καταναλωτές.

    • Ενας απο τους δυο λεει την αληθεια ή ο Κορεατης ή ο Αμερικανος. Κλασσικη διαμαχη τεχνολογιας.

  • Κινητάρα!! Πήγα και το είδα από κοντά από mediamarkt, σκίζει και το μέγεθος άνετα το συνηθίζεις. Παίζει να κάνετε κανένα full hands on;

  • Αυτή τη στιγμή το κινητό το βρίσκεις σε ελληνικά καταστήματα από 530 ευρώ , πχ 549 από γερμανό ( δωροεπιταγή 150 ευρώ από τρίτη ) κλπ. Σκέφτομαι να το αγοράσω οπότε παρακαλώ μην ξεκινήσετε κριτική και με φάτε.Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν σας φαίνεται λογικό να πουλάνε (μιλάω για ελλάδα ) μεταχειρισμένα το galaxy note 2 κάποιο και να ζητάνε 500 ή 480 ευρώ ( όχι μαγαζιά αλλά ιδιώτες).Μου φαίνεται περίεργο διότι όσο και σε καλή κατάσταση να είναι το κινητό ή όσο και τέλειο να είναι ( για αυτό θέλω να το πάρω ) δεν μπορεί κάποιος να ζητάει μόνο 50 ευρώ κάτω από την αγορά καινούργιου.Το κινητό άπαξ και το άνοιξεις θεωρείται μεταχειρισμένο και δε νομίζω να μπορείς να το δώσεις στην τιμή αγοράς.Εκτός αν περιμένουν κάποιοι να τσιμπήσουν για 50 ευρώ διαφορά.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.