Samsung Galaxy Note, Ξεκίνησε το update σε Ice Cream Sandwich σε ορισμένα(;) μοντέλα

Μόλις τώρα ο Άρης, φίλος του Techblog μας ενημέρωσε ότι το αγαπημένο του Samsung Galaxy Note (Γαλλία-Expansys) του έβγαλε ενημέρωση για update στην αναμενόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Η αναβάθμιση όπως αναφέρει πραγματοποιείται μέσω OTA (over the air) και δεν χρειάζεται υπολογιστή. Συνδεθείτε σε Wi-Fi και ξεκινήστε να κατεβάζετε 319ΜΒ παγωτού!

Κάτοχοι του Samsung Galaxy Note κάντε έναν έλεγχο και ενημερώστε μας σχετικά με την πορεία του δικού σας update αναφέροντας από που έχετε αγοράσει το tabletόφωνο σας!

Επεξεργάστηκε την 10 Μαΐου 2012 16:12

Σχόλια

  • πωπω ρε παιδια μόλις το πήρα απο το μαχαζί τώρα.. όταν το ανάψω θα σας ενημερώσω αν μου βγάλει αναβάθμησει

  • Εμένα κατεβαίνει αυτή τη στιγμή μέσω Kies δεν μου έβγαλε κάτι για OTA. Μέχρι στιγμής η αναβάθμιση είναι για όσους έχουν DBT CSC.

  • Μια ερώτηση σχετκά άσχετη : το Note στα 32gb έχει κυκλοφορίσει? Δεν το βρίσκω πουθενά.Sorry για το offtopic.

  • Μέσω expansys νομίζω μπορείς να το βρείς.

    DBT = Debitel Γερμανίας. Για όσους έχουν Γερμανικό Note.

  • Κωστα δεν μου εχει βγαλει update over the air...το εχω παρει απο multirama unlocked...

  • Τίποτα παιδιά ακόμα μόλις έκανα αναζητηση OTA..,αγορασμένο απο Greek store! :-)
    -συντομα θα έρθει ,δυανυουμε την περιοδο ήδη της προκαθερισμένης χρονικης περιοδου αναβαθμισης του απο την samsung.Μια χαρά πάνω στις ζέστες ένα..IceCream ότι πρέπει!:P

  • Να ρωτησω και γω κατι, γιατι σε μερικες συσκευες εμφανιζεται και σε αλλες οχι;
    Εχω κανει και γω αναζητηση απ το μενου των ρυθμισεων και μου εβγαλε: καμι διαθεσιμη ενημερωση...

    • Η αναβάθμιση εμφανίζεται αναλλόγως από το που προέρχεται η συσκευή, από που είναι αγορασμένη. Γιαυτό και συγκεντρώνουμε πληροφορίες σε αυτό εδώ το άρθρο από άλλους κατόχους. Μέχρι στιγμή γνωρίζουμε ότι έχουν αναβαθμιστεί συσκευές που έχουν αγοραστεί από Αγγλία και Γαλλία (Expansys).

      Το ελληνικό update δεν έχει διατεθεί ακόμα.

  • Άρα για τις συσκευές που αγοράστηκαν από εδώ θα περιμένουμε ακόμη!

  • Κωστα το update μεχρι στιγμης εχει ξεκινησει σε:αγγλια,γαλλια,γερμανια,πολωνια:-)

    Οσοι εχετε galaxy note με stock gingerbread ποσο score εχετε πιασει στο quadrant?ρωταω για να δω κατα ποσο μετα το update σε ics θα βελτιωθουν τ ποσοστα… Εγω εχω πιασει max:3873 score…

  • Δοκιμασε υστερα απο εκαθαρση της μνημης ram και κλεισιμο ολων των εφαρμογων... Ααα και κλεισε τον συγχρονισμο εφαρμογων γτ ανοιγει εφαρμογες στ backround και ξανακανε post;-)

  • Χαιρω πολυ. Cyanogen ics εχω στο galaxy 1 απο τον Γεναρη.
    Το θεμα ειναι official release with premium package

  • Σιγα μην βαλω cyanogen στο note να μου χαλασει η εγγυηση κ να τρεμοπαιζει η καμερα με το cyanogen 9...

  • @filipos ..απο expansys?Γερμανικό expansys..
    -κ κάτι άλλο οποιος πέρασε την αναβάθμιση βλέπει ουσιαστικες διαφορές;
    Eίναι επι τις ουσίας ποιο "νευρικό" δλδ σε ταχυτητα εναλλαγης κλπ?Τι λέει;
    (ΜΟΝΑΧΑ για official rom+premium features μιλάω +NOT custom like Cyanogen etc)

  • Kαλα το ειπε το techblog και συ περιμενες το GSM Arena?
    Στηριξτε τα ελληνικα μεσα ωρεεε :P
    (το android authority απ το πρωι το ειχε ανεβασει και στο twitter)

  • Εμένα κάπου στα ίδια 1870 αν δεν κάνω λάθος έχει φτάσει. Όποιος έχει ήδη το ICS ας μας ενημερώσει για τις αλλαγές.Εγώ του έχω βάλει μέσα την ζωή μου απο εφαρμογές και λοιπά και το μόνο που ια ήθελα ήταν ένα scroll όπως του galaxy s III που είναι διαφορετικό λόγω ice cream αλλα και λίγο πιο smooth στην χρήση.

  • εμενα μου εβγαλε την αναβαθμιση σημερα για το note gt n7000 shmera και μονο μεσω kies και οχι OTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΗΔΗ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ICE CREAM SANDWICH MOY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Με το update σε ICS χρειααζεται πριν την εγκατασταση καποιο backup αρχειων
    ειτε εφαρμογων;

  • Nik οχι δεν χρειαζεται ολες οι εφαρμογες κ τα αρχεια σου θα υπαρχουν και στο ics...

  • ωπα ωπα παιδια παρτε το αλλιως,ΠΑΝΤΑ χρειαζεται hard reset σε εγκατασταση νεας rom για να ''ξεκουμπιστει'' η σαβουρα απο το κινητο κ να εγκατασταθη σε καθαρο κινητο. Nik σε συμβουλευω παρε buck up πριν την εγκατασταση,κ κανε hard reset πριν την περασεις αλλιως υπαρχει περιπτωσει 1 να μην δουλευουν εφαρμογες,το κινητο να λαγκαρη σα τρελό κ μονο ics να μην θυμιζει. ριξε μια ματια στη fb σελιδα της samsung ποσοι ειχαν προβληματα στην αναβαθμιση του s2 επειδη δεν εκαναν hr

  • Οταν λες hard reset τι εννοεις; επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων;

  • Ο/Η Nik λέει:
    Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012 στις 23:55το αγορασα απο ομονοια απο το KAISER . ηταν ευρωπαϊκο μαλλον γερμανια γιατι οταν το ανοιξα πρωτη φορα μου εβγαλε γερμανικα .

  • Ακριβώς. Εννοείτε ότι θα σβήσουν όλα. Θα πάρεις το τηλ οπως το αγόρασες μετά το reset. Σημαντικό να βγει η κάρτα μνήμης κ το buck up να είναι φυλαγμένο στον υπολογιστή σου η στην κάρτα μνήμης. Μετά το ξαναπέτας τον φάκελο ΠΡΩΤΟ μέσα κ ΥΣΤΕΡΑ κατεβάζεις το app του buck up εννοείται αφού έχεις ήδη ics

  • Ο/Η αντωνης λέει:
    Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012 στις 12.37
    εγω δεν εκανα κανενα hard reset . απλα το συνδεσα στο κιες με καλωδιο στον υ/π και μου εκανε την εγκατασταση . μια χαρα πηγαινει το κινητο και απο ταχυτητα αρκετα πιο γρηγορο απο τι ηταν με το 2.3.6 ...

  • Δε το παίζω ούτε έξυπνος ούτε ξερολας,οποίος θέλει ακούει, έχω περάσει α π ε ι ρ ε ς rom για το Samsung galaxy S1 κ ξέρω πολύ καλά τι λέω.. Μπορεί για λίγο να μην δημιουργήσει πρόβλημα αλλά θα δημιουργήσει μετά απο λίγο καιρό, θα παρουσιάζει lag εφαρμογές που δε θα ανοίγουν,η θα είναι νεκρές. Ρωτήστε οσουν "παιζουν" με το xda όλοι αυτό θα σας συμβουλεύσουν..

  • Τες πα, εμένα έχει κάποιο θέμα το kies γιατί μου γράφει : η συσκευή σας δεν υποστηρίζει έκδοση λογισμικού μέσω kies. τι να πεις, δε το χαρακτήρισαν άδικα αυτό το πρόγραμμα μαλα kies της Samsung :-P

  • ωραια θα το κανω αυτο αλλα μπορω μεσω του kies να κανω backup παντου; Eννοω μουσικη φωτογραφιες, επαφες, εφαρμογες, μυνηματα κτλ.

  • Αντώνη όταν λες Hard reset εννοείς το wipe?

    Και παιδιά με αλλαγή rom κανείς δεν έχασε την εγγύηση του. Κρατάμε και κάνα official backup πριν rootάρουμε το κινητό(και ειδικά τον EFS φάκελο) ;)

  • Αγορασμένο από Amazon.de, χθες έκανε αναβάθμιση μέσω Kies όμως, δεν το "έβλεπε" Over The Air με τίποτα!

    Αρκετά ευχαριστημένος, γρηγορότερο, ομορφότερο, λεπτομέρειες όπως αυτές στο βίντεο της Samsung και άλλες μικρότερες όπως επιλογή για "restart phone" όταν κρατήσετε πατημένο το power button.

    Θα δοκιμάσω το Face unlock σύντομα!

  • Γεια οσους ειναι ανυπομονοι: γραψτε στο galaxy note εκει που παιρνεις τηλ
    *#06# αυτο θα σας δειξει το imei σας... Γραψτε το σ ενα χαρτι γιατι θα το χρειασθητε..
    Γραψτε: *#272*IMEI# και ψαξτε αν εχει να επιλεξετε DBT
    Οταν το επιλεξετε θα κανει reset το τηλεφωνο και θα σβηστουν τ δεδομενα σας να ξερετε...
    Συνδεστε το κινητο στο kies...καντε αναζητηση ενημερωσεων...
    Απολαυστε το παγωτο σας!!ice-cream sandwich!

  • Γειά σε όλους από το Ηράκλειο (τσι Κρήτης!). Στις 10-5-12 πήρα στα χέρια μου την κινητάρα(!). Ακούστε κι αυτό το «παράξενο» και βοηθήστε με τι να κάνω (μόνο αν είστε σίγουροι όμως, μην το … γερμανοποιήσω το κινητό μου): Η συσκευή είναι εισαγωγή από Γερμανία, στο πρώτο άνοιγμα του άλλαξα γλώσσα (ελληνικά…φυσικά) και όλα καλά. Αριστο.Ελεγξα για αναβάθμιση μέσω WiFi (FOTA), αλλά δεν βρήκε κάτι… Στη συνέχεια το σύνδεσα στο Kies στον υπολογιστή και … ως εκ θαύματος (!) βρήκε αναβάθμιση (ICS 4.0), με τη μόνη διαφορά ότι μου έγραφε τα νέα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης (ICS) στα γερμανικά. Οπως αντιλαμβάνεστε, δεν προχώρησα γιατί…φοβήθηκα! Σήμερα το πρωί(11-5-12) πήρα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία της Samsung στην Αθήνα, είπα την περίπτωση σ έναν τεχνικό τους και μου δήλωσε άγνοια και δεν με συμβούλευσε τι να κάνω…
    Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου δώσει τα φώτα του???
    Ευχαριστώ για την υπομονή σας…

  • Εγω παιδια επιτηδες το πηρα Open Germany το κινητο μονο και μονο για τα updates...εγω τρεχω ΙCS 4.0.3

  • MiKiS υπάρχει ενδεχόμενο να βγει κ η σβαστικα του 3ο ραΐχ στην πρώτη εκκίνηση,κ απ'οτι ξέρω θα έχει κλειδωμένο live wallpaper την φάτσα της μερκελ ρε φίλε μην το κάνεις lol :-P
    Λοιπών πάμε σοβαρά τώρα.... Εγώ αυτό θα κάνω σήμερα το βράδυ μάξιμουμ μέχρι αύριο το πρωί. Θα αλλάξω τον code σε γερμανικό να περάσω το παγωτό. Το κινητό σου δεν πρόκειται να γερμανοποιηθει, υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να έκραγη κ να μέσα απο της στάχτες να μεταμορφωθεί σε iPhone, πολύ τρομακτικό, όταν περαστεί η ics το κινητό θα σου ζήτηση να περάσεις ξανά ρυθμίσεις, ώρας, ημερομηνίας, λογαριασμού email,, κ φυσικά γλώσσα εισαγωγής,όπου πολύ απλα επιλέγης ελληνικά.

  • αντώνης πως θα αλλάξεις το code σε γερμανικό?? ξέρει κανείς πότε βγαίνει η αναβάθμηση σε ελλάδα και κύπρο?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.