Samsung Galaxy Rugby Pro, Σκληροτράχηλο με στρατιωτικές προδιαγραφές [USA]

Με στρατιωτικές προδαγραφές σύμφωνα με τα αμερικάνικα πρότυπα θα κυκλοφορήσει στο USA το Samsung Galaxy Rugby Pro. Όπως γίνεται αντιληπτό και από την εξωτερική του εμφάνιση το Rugby Pro “ανοίγει κεφάλια” και δύσκολα θα μπορέσει να πάθει κάτι αν πέσει κάτω ή βραχεί! Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών διαθέτει οθόνη 4 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED, διπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz και κάμερα 5 Megapixel.

Samsung Galaxy Rugby Pro (SGH-I547)
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: 1.5GHz διπύρηνος
Μνήμη RAM: ?
4G/ LTE
Οθόνη: 4 ίντσες, Super AMOLED, 800×480 pixels
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: ?
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB, NFC, Αδιάβροχο
Μπαταρία: ? mAh
Διαστάσεις: ?χλστ.
Βάρος: ? γρ.

Σχόλια

  • Ότι ποίο έξυπνο μπορούσε να κάνει
    Ξέρετε πόση άνθρωποι δουλεύουν εκτός γραφείου και θα το ήθελαν??
    Και εγώ μέσα σε αυτούς βέβαια.
    Εδώ κάποιοι άλλοι κάνουν crush test. να δουν αν αντέξουν σε πτώσης
    bravo Samsung.

  • Σίγουρα μια διαφορετική πρόταση, που θα καλύψει μεγάλη γκάμα επαγγελματιών και ... Κάποιων απροσεχτων ενδεχομένως... ;-)

  • Σκληροτράχηλο και έχει κουμπιά!!! μάλλον κάτι δεν κατάλαβαν καλά εκεί στη Samsung :DDD

  • @Θανάση, οταν εισαι έξω (πχ, κατασκευαστικά έργα σε κανα βουνό) και φοράς γάντα γιατί έχει 0 βαθμούς, τότε τα κουμπια σε βοηθάνε να πραγματοποιήσεις κάποιες βασικές λειτουργίες που α) ανάλογα με τη τεχνολογία οθόνης δε θα μπορούσες να κάνεις αν δε τα βγάλεις β) αν εχεις μεγάλα χέρια και χοντρά γάντια δε βλέπεις τί/που πατάς.

  • @A οταν εισαι έξω (πχ, κατασκευαστικά έργα σε κανα βουνό) και φοράς γάντα γιατί έχει 0 βαθμούς, τότε τα κουμπια σε βοηθάνε να πραγματοποιήσεις κάποιες βασικές λειτουργίες που α) ανάλογα με τη τεχνολογία οθόνης δε θα μπορούσες να κάνεις αν δε τα βγάλεις β) αν εχεις μεγάλα χέρια και χοντρά γάντια δε βλέπεις τί/που πατάς.

    και τα συγκεκριμένα κουμπιά σε τι βοηθάνε?? να μπεις στο μενού και στις ρυθμίσεις του κινητού??? για να πάρεις ή να απαντήσεις σε κλήση πάλι θέλει το δαχτυλάκι του :))

  • @Θανάσης, Να πω οτι έχεις άδικο... Δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτε Αντροιντ και νομιζα οτι μπορείς αν κάνεις κάποια βασικά πράγματα με αυτα τα κουμπια. :-)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.