Samsung Galaxy S 4 τιμή 649 ευρώ στα γερμανικά Saturn

Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Saturn της Γερμανίας μαθαίνουμε μια πρώτη ενδεικτική τιμή του Samsung Galaxy S 4 (16GB?) η οποία είναι 649 ευρώ. Συγκριτικά με τα υπόλοιπα hi-end smartphones και για να κάνετε τις εκτιμήσεις σας για την τιμή του Galaxy S 4 στην Ελλάδα, σημειώστε ότι το Xperia Z (16GB) έχει 629 ευρώ και το HTC One (32GB) 599 ευρώ.

Οι τιμές των Saturn περιλαμβάνουν φόρο 19%.

Kudos to Alexandros

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 15:35

Σχόλια

  • Ακριβές οι τιμές όταν υπάρχει το Nexus 4, αλλά είναι συνηθισμένες δυστυχώς για high-end τηλέφωνα.

  • Οπότε στα δικά μας καταστήματα κινητής τηλεφωνίας κτλ η τιμή μάλλον θα είναι 739€

  • Ενα 700 σίγουρα για αρχή και μετα βλέπουμε, πάντως λογικό όταν και τα άλλα sony htc ξεκίνησαν με παραπλήσιες τιμές...

  • καταντήσαμε να λεμε 649 μια χαρα....σε ενα εξάμηνο με το που θα βγει θα πεσει στα 450 οποτε εγω τοτε θα το τσιμπήσω

  • Εαν αγοραστεί από Γερμανία, θα υποστηρίζει ελληνικό μενού και κείμενο ή είναι μόνο για αυτα που έρχονται επίσημα Ελλάδα???

  • Στην Ευρώπη με Snapdragon 600 θα έρθει μιας και επίσημα θα λανσαριστεί μόνο η LTE Version.

    3G Version > Octa
    LTE Version > Snapdragon 600

  • Kώστα για πες μας λίγο, ποια η ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στους 2 επεξεργαστες? Ο Snapdragon θα τρώει ποιο πολύ μπαταρία?

  • Εγώ πάντως είχα ακούσει ότι Ευρώπη θα ερχόταν Ο Exynos κ US S600 αλλά άλλα ακούω τώρα!!! Θα δούμε τελικά!!! Κ κάτι ακομα απο θέμα κατανάλωσης σε σχέση με htc one s600 είναι αρκετά καλός!!!!! Τώρα μένει να δούμε κ ζωντανά αποτελέσματα!

  • Θα προτιμούσα το. S4. 1) γιατι είναι αξιόπιστο 2) δεχετε αναβαθμηση 3) εσωτερικα είναι τούμπανο! 4)κρατάει η μπαταρία 5) και έχει καλη! Υποστηρίξει από την αντιπροσοποια! Τώρα όσο για πλαστικα που λένε χίλιες φορές πλαστικό παρά να εχω αλουμίνιο και να βγάζει προβλήματα ( βλεπε HTC και iphone)

  • @Nikos
    Σεβαστη η γνωμη σου φιλε μου αλλα σε αυτα που λες μονο σε ενα σε ενα συμφωνω.. Οτι θα ειναι τουμπανο εσωτερικα..
    Για να ειναι αξιοπιστο κατι αλλα και για το αν κραταει η μπαταρια του πρεπει να το πιασουμε στα χερια μας πρωτα!
    Επισης για τις αναβαθμισεις και για την υποστηριξη απ την αντιπροσωπια μαλλον δεν εχεις εμπειρια απ το android και φαινεται.. Μετα κανα 2 αναβαθμισεις οτι κανεις μονος σου απο xda γτ δε θα δεις φως στο τουνελ.
    Σε αντιθεση με την apple του λαχιστον η οποια στις αναβαθμισεις και υποστηριξη ειναι top!
    Τελος προτιμας δηλαδη να δωσεις 750 ευρω και να παρεις κατι πλαστικο απ το να παρεις κατι αλουμινενιο?
    Τεραστιο fail για ακομα μια φορα η ποιοτητα κατασκευης που δεν συμβαδιζει ουτε στο ελαχιστο με την τιμη..
    IPHONE και παλι iphone ή αν μιλαμε για android, xperia Z!
    Οσον αφορα την εμφανιση τουλαχιστον.. Για το εσωτερικο πρεπει να το δουμε πρωτα!!

  • Μια χαρα συμβαδιζει φιλε μου η ποιοτητα.. γυαλι βαζουμε σε συνθετα και τραπεζαριες , οχι σε κινητα!!! στο τελος για να εντυπωσιασει η apple-sony κτλ... τι θα βαλουν? γρανιτη με κοπη λειζερ μηπως? τοοτι εγινε ποιο μικρο το κινητο με μεγαλυτερη οθονη-μπαταρια-επεξεργαστη δε λετε τιποτα..! ουτε για ολες τις νεες προσθηκες που αν μπαινανε σε iphone θα το παιρνουσατε για επανασταση.. κολλησατε ολοι στο καπακι. αν ειναι δυνατον με τι ασχολειστε... ολοι οι disigners εδω ειναι μαζεμενοι τελικα..

  • ..Kαι όλοι αυτοί πού κριτικάρουν την samsung για"πλαστικούρα" θά αγοράσουν ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ θήκες
    γιά τά προστατέψουν τά κινητά τους.....
    Δέ βγάζεις άκρη τελικά με μερικούς"ειδικούς" εδω μέσα....

  • Παιδιά, για την τιμή συζητάμε εδώ. Για την ποιότητα και τα υλικά κατασκευής υπάρχουν άλλα σχετικά άρθρα.

  • @manolinio7 @Μανολης

    Παιδια δεν εχω κατι με τη samsung.. Ισα ισα εχω αρκετα προιοντα της σπιτι μου.
    Εμενα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δε μου αρεσει το πλαστικο γιατι εχω και αλλες επιλογες. Τονιζω το προσωπικα επειδη ειναι δικη μου αποψη.
    Πλαστικη θηκη δεν εχω ουτε μια φιλος.. 3 δερματινες εχω για την ακριβεια.

    Τελος παντων για να μη βγαινουμε πολυ εκτος αρθρου θεωρω οτι μπορουσε και καλυτερα η samsung σε αυτη τη κατηγορια τιμης. Μολις το πιασουμε κ ολας θα εχουμε πιο ολοκληρωμενη αποψη.
    Απ αυτο που βλεπω ομως το xperia Z και το Iphone 5 οπτικα ειναι καλυτερη επιλογη!

  • Το Samsung δεν είναι και από τα πιο φτηνά μαγαζιά άρα πιστεύω ότι στο skroutz θα ξεκινάει με 570-580 και μετά το καλοκαίρι θα πέσει και άλλο

  • Δε θελω καν να φανταστω,ποσο θα ερθει τελικα στην Ελλαδαρα μας!Καλη η τεχνολογια αλλα τα μαλλια της κεφαλης μας,ζητανε ρε γαμωτο!

  • Δε θελω να φανταστω καν ποσο θα ερθει τελικα στην Ελλαδαρα μας!Καλη η τεχνολογια ρε παιδια αλλα τα μαλλια της κεφαλης μας ζητανε!

  • σκεφτομουν οτι με τα 500ρικα και τα 800ρικα που δινουν για κινητα καθε χρονο θα μπορουσαν να πηγαινουν διακοπες καθε χρono στις μαλδιβες και το μπαλι...

  • Οπως και το note 2 που έχω γερμανικο έτσι θα παρω και το s4.Γιατι εδω στην Samsung θελουν κλοτσιές με της τιμης. Εχουν το note 2 200€ ακριβότερα απο την ευρωπη....... ελεος

    Ενα καλο θεμα για το techblog
    Γιατι ποιο ακρυβα στην ΕΛΛΑΔΑ ????

  • @spiro πιστεύω για 3 λόγους:1) ασχετοσύνης ή αδιαφορίας από πλευράς καταναλωτών 2) λόγω μονοπωλείων μερικών μεγάλων καταστημάτων-μικρής ακόμα μερίδας καταναλωτών που ψωνίζουν ηλεκρονικά και 3) τέλος λόγω μεγάλου ΦΠΑ.

  • Για το φπα δεν μπορω να καταλάβω τι γίνεται. Το κινητό μου το πηρα απο γνωστό καταστημα στο skroutz.Η αποδειξη ειναι με 23% και εκτός οτι το πήρα 200 € πιο κατω απο και καλα ελληνικο περνω και ποιο γρηγορα της αναβάθμισης

  • Μήπως το κάνουν εισαγωγή από το εξωτερικό και όχι από την αντιπροσωπεία? Πολλά καταστήματα το κάνουν αυτό για να ρίξουν την τιμή...

  • Πάντως κ εγώ δεν έχω δει να παίζει μπάλα ο Exynos Γερμανία όπως ειχε ακουστεί ακόμα κ μέχρι σημερα ο snapdragon υπάρχει!!! Όχι ότι δεν φυσάει!!! Απλά για τον πανικό που προκάλεσε η Samsung....... Anyway..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.