Samsung Galaxy S II, Το ξέρουμε ότι θα αναβαθμιστεί σε ICS, πότε είναι το θέμα!

Το Samsung Galaxy S II και Nexus S θα αναβαθμιστούν σε Ice Cream Sandwich, αυτό το μάθατε πρώτοι εδώ στο Techblog από τον περασμένο Οκτώβριο. Η Samsung UK ανακοίνωσε από το λογαριασμό της στο Twitter για κάτι που γνωρίζαμε, η ταμπακιέρα όμως είναι το πότε θα γίνει αυτό.

Ας μην έχουμε αυταπάτες. Όλες οι ανακοινωμένες αναβαθμίσεις smartphones σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich θα γίνουν μέσα στο 2012. Και τολμώ να πω ότι αυτές θα ξεκινήσουν μετά τα μέσα Φεβρουαρίου, μην πω από Μάρτιο μεριά… Ο Πίνακας Αναβαθμίσεων του Techblog βγάζει “λαυράκια” και καλό θα είναι να το κάνετε bookmark και να τον επισκέπτεστε τακτικά.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 17 Νοεμβρίου 2011 17:38

Σχόλια

  • πρωτα θα κυκλοφορισει το galaxy nexus θα κατσει λιγο καιρο 2-3 μπορει και 4 μηνες για να το παρουν οσοι τους τρεχουν τα σαλια για παγωτακι και μετα αργα αργα θα μπει στο SGSII αφου πουλησει οσα nexus εχει υπολογισει.αρε τιμημενο xda!!!!

  • Δε πα να βγει οποτε θελει η αναβαθμιση...Ναναι καλα οι XDA...

  • Το ενδιαφέρον θα είναι να δουμε αν θα παραμείνει το ίδιο "smooth" όπως τώρα και στο ICS. Αν το καταφέρει αυτό, τότε σίγουρα καποιος θα σκεφτεί διπλά να παρει το nexus, λόγω τιμής.

  • Συλλογιζόμενος ότι το ICS θα εκμεταλεύεται τους δύο πυρήνες του exynos που φοράει το sgs2(πράγμα που δεν κάνει το 2.3) πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο smooth η κύλησή του... Βέβαια δε πρεπει να ξεχνάμε ότι η υλοποίηση που θα κάνει η samsung θα παίξει σημαντικό ρόλο

  • εγω παντως θα ψαχτω με τον καινουριο χρονο για root k custom rom.ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα αλλα ελπιζω να τα καταφερω.

  • Συμφωνώ με τους προηγούμενους CyanogenMod fans! Κι ας βγάλουν το επίσημο rom όποτε θέλουν!

    • Ε καλά τώρα, θα αποκτήσει άμεσα. Και το Motorola Xoom με την πρώτη έκδοση του Honeycomb δεν είναι flash.

  • εάν σκεφτείς ότι η Adobe θα σταματήσει να το υποστηρίζει δεν νομίζω. άλλωστε το Android έγινε γνωστό και τώρα και χωρίς αυτό μια χαρά θα είναι. άλλωστε iOS και WP7.5 δεν το υποστηρίζουν οπότε δεν χάνει κάτι

  • Το ics, 1. Θα αξιοποιήσει περισσότερο τους 2 πύρινες, 2. Θα χρησιμοποιήσει hardware acceleration (κάρτα γραφικων) για το scroling στο launcher του λειτουργικού (ότι κανει και το iphone και πετυχαίνει το smoothnes που έχει ). Με λίγα λογια είναι εντελώς βέβαιο ότι κινητά με δυνατό hardware θα είναι ποιοι smoothnes, και ποιο γρήγορα. Μη ξεχνάμε ότι χτησιμοποιωντας την κάρτα γραφικών απελευθερώνεται η cpu. Το μονο ερωτηματικό είναι ποσο σωστά θα το βελτιστοποιησουν. Οπότε μη απογοητευθητε αν δεν είναι τέλειο απο την 1η εκδοσή.

  • Το ότι η Adobe ΘΑ σταματήσει την ανάπτυξη του MOBILE flash δεν παύει να σημαίνει ότι το μισό internet είναι flash και θα συνεχίσει για 3-5 χρόνια τουλάχιστον(μερικά site ίσως να μην γυρίσουν και ποτέ σε html5).

  • υπαρχει σε ενα μαγαζι στο skroutz με 633€. αυτη ειναι η φυσιολογικη τιμή του; ή μολις το φερουν 4-5 μαγαζι θα πεσει κανενα 100ρικο κατω;

    υπαρχει λογος να πληρωσεις για αυτο το τηλεφωνο παραπανω 200€ απο οτι ενα galaxy s2.

    ειμαι υποψηφιος αγοραστης!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.