Samsung Galaxy S III, Θα ανακοινωθεί στις 15 Μαρτίου; [εικασίες]

Η Samsung Electronics Benelux απέστειλε προσκλήσεις για ειδικό event που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου στην πόλη του Άμστερνταμ της Ολλανδία. Η Samsung ζητάει να σημειώσουμε στο ημερολόγιό μας την ημερομηνία και να περιμένουμε την ανακοίνωση της κολεξιόν 2012! Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα πρόκειται αυστηρά για κινητά αλλά για κοιτάξτε καλύτερα την πρόσκληση, εμφανίζεται ένα 3;!

Πηγή

Σχόλια

  • Και ενα "S" Κωστα στα αριστερα.Δειξτο ρε Samsung επιτελους να χω να ονειρευομαι και κατι αλλο εκτος απ το πτυχιο μου,βαρεθηκα καθε βραδυ να μαι ντυμενος σα παπας 8)

  • Εγω πιστευω οτι φαινεται ξεκαθαρα τι θελει να μας πει η εικονα...ειδικα αν αυτα τα 2 επιπλα τα φερεις σε ισια θεση θα σχηματιστει τι αλλο...? το S3 φυσικα. Ενας πολυ καλος τροπος απο τη samsung για να προκαλεσει εντυπωσεις,να προσελκυσει τα βλεμματα του κοσμου αλλα και να παρατεινει την αγωνια και το ενδιαφερον μεχρι εκεινη τη μερα....

  • Καλά ρε παιδιά, το S ok με λίγο φαντασία έχω μπορώ να το διακρίνω .....το 3 που το βλέπεται???

  • Μακάρι να βγάλει κάτι καλό και σύντομα. Και όχι καμία αναβάθμιση της πλάκας σαν την Apple με το iPhone.

  • Μπράβο βρε @Tasos τωρα ναι το βλέπω και το 3 και το G και το S, κοιτα που οι Κορεάτες απέκτησαν φαντασία. Η πολιτική της Samsung είναι να παρέχει προϊόντα υψηλών επιδόσεων και αποκλείεται να φέρει κάτι ίδιο με το SGII. Τώρα στο Design θα μας τα χαλάσει όπως πάντα και ναι θα είναι πλαστικό το 3αρι. Ελπίζω να είναι όμορφο πλαστικό.

  • Εμενα μου φερνει 2 σε 1! !Κωστα διαβασα αλλου καποιες πληροφοριες για το Galaxy s iii αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο, δεν τους πιστευω! !Εχεις μαθει κατι ;;;

    • Galaxy S III δεν περιμένουμε σήμερα.
      Ότι άλλο ανακοινωθεί θα ενημερώσουμε ;)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.