Breaking news: Αυτό θα είναι το Samsung Galaxy S III που περιμένουμε;

Η ιστοσελίδα Tinhte από το Βιετνάμ φαίνεται ότι μας προσφέρει σε πρώτη δημόσια εμφάνιση το next Galaxy που αναμένεται να ανακοινωθεί σε δύο εβδομάδες στο Λονδίνο. Το κινητό που παρουσιάζεται έχει οθόνη 4.6 ίντσες ανάλυσης 720p (320 dpi), τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.4 GHz, μνήμη RAB 1GB, κάμερα 8 Megapixel και ενσωματώνει 16GB μνήμη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tinhte η μπαταρία είναι 2050 mAh και έχει NFC.
update: Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι αυτή θα είναι η εξωτερική σχεδίαση του κινητού.

Το πρωταρχικό άρθρο με το βίντεο έχει κατέβει αυτή τη στιγμή όμως αρκετά site πρόλαβαν να το αντιγράψουν και υπάρχει διαθέσιμο. Δείτε το και πείτε μας τη γνώμη σας.

, Breaking news: Αυτό θα είναι το Samsung Galaxy S III που περιμένουμε;

, Breaking news: Αυτό θα είναι το Samsung Galaxy S III που περιμένουμε;

Kudos σε όλους όσους το έστειλαν

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

51 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ZsGreek

βαλε κανα video στα αγγλικα γιατι δν καταλαβαινω τιποτα

Hokage

🙁

giorgos

Yawn*

GeorgeTal

Ωχχ..Δεν βλεπω home button και λογω σχεδιασμου του ICS χανει πολυ ωφελιμο χωρο η οθονη και δεν μου αρεσει καθολου.Τεχνικα σφαιρατο ακουγεται..Αλλα στο ματι κατι δεν μου κολλαει..

lemonde

Πρωτοποριακός Σχεδιασμός! χαχαχα!

lumia800 user

δεν νομίζω..

angelos

Απο ότι λένε κάποιο κορέατες το GT-I9300 είναι ο κωδικός για το galaxy που είναι για την μεσαία αγορά και οχι το S3. Επίσης φαίνεται στο βίντεο οτι έχει σαν GPU την mali 400, είναι δυνατόν να βγάλει το s3 με την ίδια gpu που έχει το s2;

panos13

Αν ειναι αυτο κριμα….δεν θα ξεχωρησει σε τιποτα απο τα αλλα τετραπυρηνα ακομα και αν λιγο καλυτερο στα benchmarks.Προσωπικα θεωρω το one x πολυ ομορφοτερο.

Anastasios-Antonios Toulkeridis

Αν ημουν η Samsung θα απελυα τους designers μου και θα αντεγραφα τη Nokia (ειδικα τα απιστευτα Lumia 800/900)

Angelos

ετσι και τον ειχα μπροστα μου θα του εδινα μια σφαλιαρα και θα του ελεγα “μιλα καθαρα ρε τι ειναι αυτα”…..επι της ουσια δε καταλαβαμε τιποτα και αμα ειναι ετσι θα παει απατο

dimpep

Μα καλά δεν ξέρουν να σχεδιάζουν εκεί στη Samsung? Χάθηκαν τα πρωτότυπα σχέδια του παρελθόντος;

Dark_Zompie 7

Hello??? Δεν Ειναι Σιγουρο Οτι Ειναι Αυτο… Χερακια Σταυρομενα Για Να Δουμε Κανα Desing Της Προκοπης

Antonis

Μονο και μονο που το εδειξε Βιετναμεζος δεν θα το πιστεψω.

Γιωργος Ε.

Κατα τη γνωμη μου στισ 4.6 inch τα κινητα σταματαν να μοιαζουν με κινητα και αρχιζουν να μοιαζουν με μινι tablets.
Δηλ. του χρονου που θα πανε? Στις 5 inches ? στις ιντσες φαινεται η δημιουργικοτητα τους?
Ακομα και αν διατηρουσαν τα specs και εριχναν ολο το βαρος στο design θα ηταν καλυτερο. Γιατι στο κατω κατω κινητο αγοραζεις και θελεις να ειναι και ομορφο και οχι παντοφλα.

Δημητρης K.

αν οντως ειναι ετσι το νεο galaxy τοτε ειναι “για τον καδο”…….
ακομα και οι κινεζοι κανουν ομορφοτερα κινητα απο αυτο!

pk

ρε παιδια το λεει οτι δεν ειναι τελικο design και οτι το πραγματικο design θα ειναι τελειως διαφορετικο.επισης ειχαν βγει καποια benchmarks ενος gt-i9300 και στα γραφικα ειχε mali 400.στα γραφικα εχανε μονο απο το ipad 3.αν εχει γινει overclock η ειναι dual η και quad core η gpu γινεται να ειναι πολυ καλη.παντως και εγω ειχα δει αυτο σαν το galaxy m(το αντιστοιχο του galaxy s advanced)

takis1994

Εγω θελω να σχολιασω κατι αλλο που βλεπω στο youtube,και ιδιαιτερα εδω..

Καλα ρε ΑΧΑΡΙΣΤΑ πλασματα , τι σημαινει μιλα καθαρα , μιλα αγγλικα κ.ο.κ;
Σας δειχνει ενα κινητο που δεν εχει βγει στην αγορα για πρωτη φορα , σας βαζει υποτιτλους απο κατω , ειναι ευγενικος , δειχνει πολλα πραγματα ( αλλος θα εδειχνε μονο το design , με την οθονη κλειστη and that’s all..) και τον βριζετε απο πανω..

Δηλαδη οταν ο Κωστας , και ο “χ” κωστας κανουν reviews στα ελληνικα , ειναι καλυτερα νομιζετε για τους ξενους ,να ακουνε μια γλωσσα που δεν καταλαβαινει κανεις ?

Ο αλλος λεει , δεν μιλα καθαρα , και δεν καταλαβαινει.τι να καταλαβεις ρε? εκτος αν ξερεις γιαπωνεζικα/κορεατικα /βιετναμεζικα και δεν ξερω τι αλλο μιλαει ο τυπος..

Τα χαρακτηριστικα τα εμαθες , το desing (το οποιο ειναι προσωρινο το ειδες..)

Ooooohh gooooooood…

____________

Κατα τα αλλα αν ειναι αυτο , νομιζω οτι δεν βλεπω κατι ιδιαιτερο και κατι σημαντικο , και αν ηταν να επαιρνα κινητο , θα προτιμουσα το htc one x..(απο high end μοντελα)

Μανωλης

Αν ειναι ετσι το νεο Galaxy μαλλον θα παω για το htc one x που ειναι και πολυ πιο ομορφο…

nikosGRp

@takis1994 +1
@Γιώργος Ε. +1

Anna Kountra

MEIZU MX σε ασπρο ή μαύρο, απο κάπου εκεί στο internet τέλος πάντων (υποθέτοντας ότι δεν θα το δούμε σε μαγαζί με φυσική παρουσία σε ότι λέγεται ελλάδα μέχρι τότε). Ετσι θα περισσέψουν και 2-3 κατοστάρικα σε κληρό νόμισμα….
Πάντως, μέχρι την επίσημη παρουσίαση έχουμε να δούμε πολλά σχετικά βιντεάκια. Αν όντως αυτό είναι ίδιο με το τελικό, ή πολύ κοντά, μάλλον θα χασμορηθούμε με το S-3!

pk

η επιβεβαιωση αυτου που ειπα οτι το i9300 θα ηταν το galaxy m.δειτε https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1609257 την ογδοη φωτογραφια η δειτε https://media.tinhte.vn/photo/var/albums/Anh-Bai-/Samsung%20GALAXY%20SIII%20Prototype%2C%2020-04-2012%20%284%29.jpg?m=1334906535” στο κατω μερος της μπαταριας λεει m project

andreas

Αν αυτο ειναι το καινουργιο Galaxy, θα ειναι μεγαλη απογοητευση..
Ισως ειναι το καινουργιο Galaxy M, αλλα η σειρα Μ ειναι για μεσαιας ταξης τηλεφωνα.

Εγω θελω true HD οθονη με RGB και οχι Pentile, 2 gig RAM, αλλο επεξεργαστη κτλ! Αυτο ειναι 2011 με απλα quad-core επεξεργαστη…… -.-

Και αυτο δεν ειναι το final design guys.

antonis

αυτό είναι ένα test device που κυκλοφορεί από το 2011.

https://www.slashgear.com/will-samsung-follow-apple-with-its-galaxy-s3-proto-plans-20223806/

αν και τα specs μπορεί να είναι τα τελικά(υπάρχει περίπτωση πάντως αυτό να είναι το GALAXY M και όχι το S3),το design ΔΕΝ θα είναι αυτό σε καμία περίπτωση.είναι απλώς ένα “καβούκι” που δόθηκε για δοκιμές σε παρόχους

dhmhtrhs

φιλε nikosGRp δεν λεω….ειναι πιο ωραιο το htv one x….ειμαι αναμεσα στο one x και στο galaxy s3(θα δω πως θα ειναι οταν βγει)….το htc one x εχει μικρη μπαταρια για τετραπυρηνο(ετσι πιστευω εγω)θα δειξει!!!!!!

Ανδρέας

Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αυτό το GS3. Ίσως είναι βελτιωμένη έκδοση του S2 π.χ S2 Plus

vasilis

Αν αυτο ειναι το III και βγει έτσι στην αγορά τότε σημαίνει ότι η Samsung έχει εξαγοραστεί απο το Ελληνικο δημόσιο και συγκεκριμένα απο την ΕΛ.Β.Κ …

Ante_Geia_!!!

Πραγματικα αμα ειναι αυτο που δεν νομιζω τοτε HTC One X … Εδω περα ρε παιδια τους δημιουργους τους στείλανε σε εξωτικά μέρη για να τους ερθει έμπνευση και βγάλαν αυτή την μπούρδα … !!! Don’t think so !!! Ante_Geia τωρα !!!

Vai

Καθε μερα δεν εχουν βαρεθει να βγαζουν φημες?

fred

υπομονη..θα δουμε σε 2 βδομαδες αν ειναι αληθεια.!!

Npapanikolaou

Το Κινεζικο galaχy s3 πρεπει να ειναι….
ισως να μην ειχε πισινα στα ξενοδοχια που εστειλαν
τους σχεδιαστες του.
μπορει να τους κoψαν απ’ τον μiσθο το ταξιδι και τους εφυγε η εμπνευση.

αποκλιεται να ειναι αυτο το GALAXY S 3 “””ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ”””
αν ειναι αυτο τοτε πρεπει samsung να μαθει απο την motorola
που ειστελε τους σχεδιαστες του RAZR!!!!

Πάνος

Ελεος ρε πιαδια! δεν πιστευω να νομιζει κανεις οτι αυτο είναι το S3…..

Θεμης

ετσι και ειναι αυτο θα πηδηχτω απ’ το παραθυρο……..!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Δε πανα ειναι το gs3 !! Δεν με απασχολεί καθόλου !! θα μεινω με το gs2 μου και θα γλιτώσω και τα επιπλεον έξοδα για το αγοραζα !!

pk

η οθονη παντως δεν ειναι pentile.παρολαυτα εχω την αποψη οτι αν ειναι αυτο το s3 δεν…αλλα οπως ειπα και πιο πανω δεν υπαρχει περιπτωση

spyros

Ρε παιδιά πραγματικά πιστεύετε πως θα είναι έτσι το sgs3? Αποκλείεται!! Αν όντως είναι έτσι πάει για μεγάλη αποτυχία από άποψη σχεδιασμού που θυμίζει μοντέλο προ διετίας.

MEDS

Πότε θα δούμε κινητό με ελάχιστο frame γύρο από την οθόνη, πότε; Δε με ενδιαφέρει να είναι λεπτότερο των 7mm που τόσο το παλεύουν, τις διαστάσεις γύρω από την οθόνη να μικρύνουν, πόσο μάλλον όταν η οθόνη είναι και 4,6 ίντσες… Κατά τα άλλα καλό φαίνεται, αλλά δε κάνει μπάμ. Η κάμερα είναι ΓΤΠ, ας με συγχωρέσει ο Κώστας για το λεξιλόγιο… 🙂

chagg

Αν αυτό είναι το S3 μάλλον έχουν χάσει την μπάλα στην Samsung. Μάλλον πρόκειται για “προπέτασμα καπνού”..

gpower

Σε καμια περιπτωση με τετοια επιτυχια την σειρας galaxy S,η samsung να βγαλει τετοια πατατα για ναυαρχιδα.Δεν ειναι χαζοι και εμεις ειμαστε οι εξυπνοι,με τις φημες και τις μπουρδες που μας παρουσιαζουν καθε τρις και λιγο για S3 και ψαρωνουμε ολοι σαν χαιβανια,τωρα μπορει να βγαζει και τις φημες η ιδια η samsung για να ασχολουντε ολοι με αυτην..ποιος ξερει..
το θεμα ειναι οτι σε δυο εβδομαδες θα λυθουν οι αποριες μας!!

johnny

καλά ούτε καν καταρχήν έχει χαλιά αφή… επιπλέον το ui του είναι χαλιά και μην σας πω ότι δεν είναι ούτε καν samsung και αν είναι, είναι χειρότερο από το gs2 μόνο στον επεξεργαστή είναι καλύτερο…

Ante_Geia_!!!

Παιδια το Βρήκα !!! Σε σχόλια απο κάτω αυτουνού του Βίντεο γράφουν οτι είναι ενα Κινέζικο τηλέφωνο που λέγετε Samsong 4S …. !!! Ελεος αυτοι οι Κινεζοι !!! ΑΥΤΟΟΟΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GALAXY S3 … Αντε γεια !!!

kapa lg

Αθλιο…

DELAS

FAKE!

giorgio

Πρωτότυπος σχεδιασμός! γροθιά στο κατεστημένο design!

thodoris

Συγνωμη αλλα μας πρηζουν τοσο καιρο, ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ???θα μεινω στο s2. του χρονου παλι!

MEDS

Εδώ η απάντηση σε όλους μας: https://www.slashgear.com/samsung-galaxy-s-iii-hits-amazon-pre-order-21223978/

alexis

ποια απαντηση ακριβως;

MEDS

4,7 οθόνη, 12 megapixels κάμερα, στα 599 ευρώ. Αυτή την απάντηση εννοώ…

krikgus

τωρα που βγηκε ο MTK MT6575 και οι τιμες παιζουν κατω απο 200 ευρω τελικη εσεις συνεχιστε να ασχολειστε με κινητα που κοστιζουν οσο ενας μισθος.Και μετα μας φταινε τα μνημονια.Για κοιταξτε εδω.https://www.talkingmobi.com/?tag=mtk6575

Alexander

0.47 είναι δυνατόν να έχει RAM μόνο 680ΜΒ; το s2 μου εχει 800+ θα τρελαθούμε εντελώς;

Ante_geia

Παιδιά παιδιά ψυχραιμία !!! Αχχχ αυτοί οι Κινέζοι !!! Κάθε χρόνο οι Κινέζοι έχουν ένα έθιμο να παρουσιάζουν πρώτοι ένα ψεύτικο Galaxy ….!!!

Για όσους δεν θυμούνται τι έγινε με το Galaxy S3 (και φυσικά όλοι οι κομπλεξικιανοί πέσαν να το φάνε)!!!

https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s-iii-tinhte-56222/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.