Samsung Galaxy S III εναντίον HTC One X, Κόντρα στα τεχνικά χαρακτηριστικά

To νέο Samsung Galaxy S III είναι γεγονός και η σύγκρουση με το HTC One X είναι αναπόφεκτη! Και τα δύο με τετραπύρηνο επεξεργαστή, ίδια μνήμη RAM και λειτουργικό σύστημα Android Ice Cream Sandwich. – πάντα μέσα στο κάδρο τα τετραπύρηνα LG Optimus 4X και Huawei Ascend D quad – Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά παρατίθενται παρακάτω. Ποιο επιλέγετε και γιατί;

Επεξεργάστηκε την 4 Μαΐου 2012 9:46

Σχόλια

  • Αν καποιος βλεπει οτι αυτο το τηλεφωνο ετσι διπλα διπλα ξεχωριζει ασ μας το πει να το μαθουμε

  • Μα καλα υπαρχει κατι που θα συγκρινει το Galaxy S III !!Δεν ειδατε τι εχει και τι κανει..... !!Κωστα μην τρελαθουμε !!Για ενα χρονο πρεπει να ειναι πρωτο στην σελιδα σου σαν προτυπο πως θα πρεπει να ειναι τα Smart τηλεφωνα...

  • παιδια υπομονη να τα δειτε απο κοντα κ να τα πιασετε στα χερια σας για να αποφασισετε..

  • Στο S3 δεν αναφερεις ραδιο...

    @andreas δε νομιζω πολλα μου φαινονται αμα θελει να χτυπησει το HTC...

    Αντε να πεφτουν απο τα αλλα να τσιμπησουμε τιποτα,ενδεικτικα στο expansys πεσανε ολα -50euro

  • Για να το συγκίνει ο Κώστας κάτι θα ξέρει...

    Εμένα δεν με εντυπωσιάζει, έχουν ανέβει πλέον οι άλλες εταιρίες

  • Και τα δυο τηλεφωνα είναι παρα πολυ ωραια και δυναμικά, σχεδόν ισοδύναμα και ισάξια !
    πιστεύω ότι θα ευχαριστήσουν όσοι τα αποκτήσουν !!!

  • Απο οτι διαβασα λεω αγγελε.. Μακαρι να ειναι πιο φτηνο :)
    Aλλα και το One X 699 εχει στα περισσοτερα καταστηματα..!

  • Με 2 gb ram,12 mp camera,και super amoled plus κατι θα γινοταν.Τωρα παπαλα ας περιμενουν το Iphone 5 το οποιο θα ξεφυγει αιωνες μπροστα

  • Δεν ξέρω τη λέτε αλλα εγώ πιστεύω ότι το SGS III είναι πραγματικό θηρίο!

    Πιο άλλο τηλέφωνο έχει τη δυνατότητα να βλέπεις video σε μικρότερο κάδρο το οποιο μετακινείται σε πραγματικό χρόνο και ταυτόχρονα να κανεις και αλλα όπως να στέλνεις μηνύματα!

  • Το περιμενα καιρο το s3 αλλα δεν ενθουσιαστηκα.. Κυριως λογω ποιοτητας κατασκευης (πλαστικο) , ιδιας gpu-ram, design,καμερας..περιμενα περισσοτερα απο τη sammy.. Με τη σειρα one η htc εδειξε οτι ηθελε να εξεληχθει πιο πολυ σε σχεση με τον ανταγωνισμο φετος..μπραβο τους!!

  • technewz ωραιο αυτο αλλα που θα το χρησιμοποιησεις?? εγω πανω απο 3-4 φορες δεν θα το χρειαζομουν κ αυτες για να το δοκιμασω μονο..

  • Aπλα θα περιμενουμε να ερθει να το δουμε και απο κοντα...
    Και βεβαια θα αναμενουμε hands on κοντρα ΟΝΕ Χ - S 3

  • Με PineTile τεχνολογία δεν πάει πουθενά και ούτε καν IPS άντε γεια.

  • Lobo10 εισαι σωστος σε οτι εχει να κανει με το s3 κ εγς το περιμενα καιρο απογοητευση...το s2 ερχοταν απο το μελλον..εμεινε εκει η samy για μενα εχασε την ευκαιρια της κριμα..

  • η μπαταρια αντε να κραταει κανα 3ωρο παραπανω αλλα αυτο ειναι το θεμα??

  • Διαβασα σε αλλα site ότι έχει gorilla glass 2 και έχουν 50 giga free dropbox

  • @md03582 +1000 Βγηκε κιολας 2 μηνες αργοτερα που πολλοι παραλυπουν.......

  • ενα πραγμα θα σας πω κ βαλτε το καλα στο μυαλο σας... αυτο πουβπαρουσιασαν σαν καινοτομια που βλειπεις βιντεο σε μικρο παραθυρο το εχω εδω και 1 χρονο στο galaxy note... overskreen floating το λενε... για να μην σας περνανε για κοροιδα...

  • Παντως η αληθεια ειναι οτι οι κατοχοι του s2 εχουν πολυ υψηλες απαιτησεις οπως και να το κανουμε.

  • Η Htc μεχρι και προσφατα πουλουσε μονο Gps και ξαφνικα ηρθε και στον χωρο της κινητης τηλεφωνιας !!Το Ona x περα απο αυτα που εμφανιζει ο Κωστας δεν εχει να δωσει κατι αλλο στα τεχνικα !!Ειναι πολυ στασιμη και βαρετη με το πολυ βαρυ sense και χαμηλη μπαταρια για αυτη την οθονη !!Καπιοι κατηγορουν την NVIDIA Tegra και λοιπον τωρα δυκαιονοσαστε εσεις και η γνωμης σας !!Δεν νομιζω να κανει και πολλα λαθη η Samsung...

  • Για κατασκευη δεν ακουω κανεναν να μιλαει?Εκτος αν θεωρειται οτι πλεον η samsung θα δουλευει μονο με πλαστικα.Να μου πεισ με τετοιες διαστασεις δεν εχεις και περιθωρια.

    136.6×70.6×8.6 χλστ. TRAGIC!

  • μπορει να εχει πλαστικο αλλα καλης ποιοτητας βλεπε xperia s πανεμορφο ειδα το ασπρο κ κολλησα..(κατοχος s2) απογοητευση το s3 τζαμπα περιμενα τοσο καιρο..

  • χμμ για να δούμε...

    Galaxy S3

    1. Πιο φωτεινή οθόνη με καλύτερα χρώματα και μαύρο (υστερεί στο λευκό). Αφήνω τις ΒΛΑΚΕΙΕΣ για την επιλογή pentile, εκτός αν κυκλοφορείτε με μικροσκόπιο ενσωματωμένο στο κινητό.

    2. Quad Core Exynos 1.4GHz που σύμφωνα με όλα τα τεστ είναι σκάλες ανώτερος απο τον Tegra3

    3. 1GB RAM που τρέχει τα πάντα (εκτός αν σκοπεύατε να κάνετε επεξεργασία video με το κινητό)

    4. 3 εκδόσεις (16/32/64GB) και ΚΥΡΙΩΣ επεκτάσιμη μνήμη που φτάνει μέχρι άλλα 64GB

    5. Υποστήριξη Glonass (για όσους το χρειάζονται που το One X δεν το εχει)

    6. (Υποκειμενικό) Κανονική sim γιατί ακόμα οι περισσότεροι εχουμε μεγάλες sim και 2+ συσκευές. Αλλά ΟΚ αυτό είναι δευτερεύον.

    7. Μπαταρία 2100mAh εναντίον 1800 mAh

    Προσπερνάω την εξωτερική εμφάνιση, γιατι είναι κάτι υποκειμενικό και λεω πως το S3 θα συνεχίσει στα χνάρια του S2 και θα ξεπουλήσει. Προσωπικά είναι το επόμενο τηλέφωνό μου.

  • παιδιά η samsung με αυτές τις λειτουργίες που έχει βάλει στο s3 πιστεύω πως πάλι ξεφεύγει από τους ανταγωνιστές της.και από τι είδα έχει βελτιώσει πολύ και την ποιότητα κατασκευής.

  • Δεν το συζητω καν .Εννοειται και διαλεγω τον ορισμο των smart συσκευων gs3 .Μα καλα απορω πως συγκρινονται εκτος απο το hardware οπου και παλι η samsung εχει ενα μικρο προβαδισμα το software ειναι ασυναγωνιστα καλυτερο!!!Ειλικρινα οσοι επικρηνετε το gs3 (και δεν εννοω οσους προτιμουν αλλο κινητο.Επιλογη τους ειναι)απλα ψαξτε λιγο να δειτε τι προσφερει σε επιπεδο software.Και μην ακουω μακακιες του τυπου η μνηνη ram ειναι μονο 1gb γιατι ελεος ουτε τη μισει δεν χρησιμοποιητε ή οτιδηποτε σας κατεβει μονο και μονο για να το μειωσετε.Ειπαμε ο καθενας οτι πιστευει και δικαιομα του αλλα οχι και απογοητευση που λενε μερικοι...

  • @tetra με γεια σου εφοσον το πάρεις αλλά το οne x ειναι καλύτερο και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι φαν της σαμσουνγκ απογοητευτηκανε σημερα.. το one x εχει πολύ καλυτερη οθονη, πολύ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, sense ui και αυτά βλεπει ο κόσμος και του αρέσει.. Στους (τετραπύρηνους!!) επεξεργαστές και στα 32/64 gb δεν προκειται το 99,9% των χρηστών να καταλάβει απολύτως καμία διαφορά (τα 32 ειναι ηδη υπεραρκετα), στην μπαταρία το S3 θα κρατάει κανα διωρο περισσότερο και η παρατήρηση για την microsim ψιλοαδιάφορη..

  • εχει τα καλυτερα specs κ μπαταρια που θα κραταει κανα 3ορω παραπανω αλλα το s2 ηταν σαν να εχει ερθει απ το μελλον (κυριως πολυ smooth) ειχε την ευκαιρια να ξεφυγει η sammy κ την εχασε..εκανε οτι η apple εκανε το επομενο λιγο καλυτερο το θεμα ειναι που θα σου χρειαστει αυτη η μικρη διαφορα που θα εχει προσωπικα προτιμω να ειναι ωραιο κ ας υστερει λιγο στα σημεια..

    *κατοχος s2

  • δεν εχει ραδιο το S3.......epic fail.....για μενα τουλαχιστον που ακουω αρκετα!!!!!! και 1,9mp camera εμπρος παρακαλω...οχι 2 :P

  • η καμερα η μπροστα τραβαει hd video και παραλληλα τραβαει και φωτο. Καλη λειτουργια που προσωπικα κατοχος S2 και Note μου ελειπε πολυ.

  • Πολύ ωραιό σε εμφάνιση σε σχέση με το προηγούμενο...ωστόσο όπως προαναφέρθηκε οι περισσότερες καινοτομίες υπάρχουν ήδη....απογοητεύτηκα που βλέπω την ίδια gpu.Είμαι κάτοχος HTC Sensation Xe και εχώ ισχυρότερη gpu απο το S III .....

  • φιλε αμα εχεις s2 κ note κ παρεις κ το s3 πρεπει να σε κανουν επιτιμο μελος στη sammy!!!!!!

  • Ρε παιδιά δεν είναι άχρηστη δυνατότητα αυτό που λέω είναι πραγματικό multitasking, εγώ και πολύ σαν εμενα που θα το πάρουν σαν φορητό αντικαταστάτη του υπολογιστή τους τους βολεύει παρα πολύ.

    Επίσης ακούω ότι κάποιοι δεν ενθουσιάστηκαν, τι άλλο να δούμε ρε παιδιά Quad Core CPU, ίδια GPU αλλά ΥΠΕΡΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ, HD οθόνη, πολύ καλή κάμερα, πολλές δυνατότητες συνδεσιμότητας, έξυπνα νέα features και ωραίο design.

    Δηλαδή τι άλλο θέλατε να δούμε από ένα κινητό ???

    Y.Γ

    Όσο για τη RAM 1GB είναι υπεραρκετό νομίζω, εδώ σταθερή και τρέχουν χαλαρά με 1GB RAM.

  • Φίλε Technewz εγώ.προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα γιατί τα περισσότερα από αυτά τα specs τα έχουμε δει σε άλλες συσκευές πριν 2 μήνες στη Βαρκελώνη όπως επίσης και σε προηγούμενα μοντέλα Samsung.Υποτίθεται οτι στη διαφήμιση που.έδειχνε ένα κοπάδι.με πρόβατα εννουσε ότι το.galaxy s3 ότι θα είναι κατι διαφορετικό οπου θα ξεχωρίζει από όλα τα,υπόλοιπα.Εσείς βλέπεις κάποια καινοτομία...?

  • ενταξει καλα ειναι και αυτα τα smartphones !
    καντε λιγο υπομονη μαγκες και σε λιγους μηνες θα βγουν και ακομα καλυτερα smartphones με καλυτερα specs, λιγο θελουν ακομα τα smartphones σε specs (2 Gb Ram) για να γινουν laptop τσεπης!

  • Φίλε Ηλία βλέπω πολλές όπως:

    Τη δυνατότητα να αναγνωρίζει αν το "βλέπεις" ώστε να κανεις εξοικονόμηση ενέργειας
    Το S Voice που μπορεί να είναι σαν το Siri αλλά φαίνεται πολύ πιο εξελιγμένο
    Το Direct Call που σου δίνει τη δυνατότητα να παίρνεις άμεσα τηλέφωνο με μια κίνηση
    Το PopUp Play που πάει το multitasking ένα βήμα παραπέρα
    Τη πολύ καλή κάμερα με μηδενική καθυστέρηση που τραβάει μέχρι και 20 φωτογραφίες συνεχόμενα.

    Θέλεις και αλλα αυτά δεν σου φτανού ???

  • Φιλε panosk73 έχεις δίκιο αλλά νομίζω ότι έχουμε γίνει "αχόρταγοι" πια, ξεχνάμε ότι πριν ένα χρόνο και κάτι θεωρούσαμε τα μονοπύρηνα με 1GHZ high end και τώρα έχουμε κινητά που είναι δυνατότερα από netbooks.

  • Πιστεύεω ότι Samsung Galaxy S III είναι μια κλάση ανώτερο από το one x . Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάποιοι πιστεύουν ότι το one x , το οποίο κολλάει στο browsing (ήμαρτον!!!!), είναι καλύτερο. Επίσης, το S III μας έδειξε κάτι καινούργιο, το eye-tracking κάτι που δεν έχει κανένα αλλο κινητό. Ααα και στα benchmarks είναι κλασσικά πρώτο: https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_flexes_muscles_on_benchmarks-news-4201.php

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.