Samsung Galaxy S IV I9502, Αποκαλύπτεται(;!)

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές! Πριν λίγη ώρα σας ζητούσαμε να μας πείτε τις εκτιμήσεις σας για το Samsung Galaxy S IV που θα ανακοινωθεί αυτή την Τετάρτη και αυτή τη στιγμή έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες – και τα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως προκύπτουν μέσα από αυτές – για το μοντέλο I9502 που θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας(;).

Το μοντέλο της φωτογραφίας είναι δίκαρτο, φοράει τον οκταπύρηνο Samsung Exynos 5 Octa 5410 χρονισμένο στο 1.8GHz (το AnTuTu τον αναφέρει ως τετραπύρηνο), PowerVR SGX 544MP GPU, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 12.8 Megapixel (13 Megapixel) και τρέχει Android 4.2.1 Jelly Bean. Λογικά θα υπάρξουν διαφορές τουλάχιστον στα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.

Αν είναι αληθινό σας ενθουσίασε ή σας απογοήτευσε; Πείτε μας γνώμη!

Πηγή

Kudos to Nick

Επεξεργάστηκε την 11 Μαρτίου 2013 16:27

Σχόλια

  • το αναμενόμενα με ο..κατά τα άλλα νόμιζα ότι έβαλες το S3 λέω τι γίνεται...

  • Καλο.Μενει να δουμε αν τα κουμπια τα capacitive θα εχουν καμμια αλλαγη στο σχεδιασμο.Και αν παιζει διχρωμια στο 4.Ωραιο και το μπροστικο λουκ .

  • Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα... Από εμφάνιση χάλια, αλλά από χαρακτηριστικά πρέπει να είναι υπερτούμπανο. Τελικά το ομορφότερο κινητό που έχει βγάλει η sammy είναι το S2 με διαφορά!

  • Δεν θα μπορούσα να πω οτι έχει κάτι το τόσο προχωρημένο εμφανισιακά!
    Τώρα όσο αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι πολύ μπροστά τουλάχιστον εαν έχει 8πύρινο επεξεργαστή αν και θεωρώ πως είναι περιττός!

  • Εγώ να πω την αλήθεια ψιλό ξενέρωσα γιατί είναι σχεδόν ίδιο με το 3, τουλάχιστον τα υλικά είναι ανώτερα...

  • κατι τετοιο περιμενα.. αν οντως ειναι αυτο.. δεν απεχει και πολυ σχεδιαστικα απο το s3 και γενικα την σειρα s.. τα χαρακτηριστικα τα ξερουμε μενει να δουμε τι νεες λειτουργιες θα εχει αν εχει............

  • αν αυτή η πλαστικούμπα έχει πάνω από 500 ευρώ, τότε όχι 100 εκατομμύρια δε θα πουλήσει, αλλά ούτε 10. κρίμα, γιατί, ως κάτοχος του s2, περίμενα το IV για να το αλλάξω. αναμφίβολα, το πιό όμορφο είναι το htc one, αλλά με τις χάλια φωτογραφίες που τραβάει, θα περιμένω ακόμα λίγο για μια περισσότερο αξιόλογη πρόταση. απογοήτευση η sammy. μόνο αν κινηθεί επιθετικά τιμολογιακά θα χτυπήσει τον ανταγωνισμό. κανείς δε θέλει να κυκλοφορεί με παντόφλες στο χέρι.

  • Χαχαχαχα.. Σαν το μάτι του κύκλωπα είναι από πίσω.. Από μπροστά αρκετά όπως το σ3 αλλά από πίσω δεν βλέπεται το άτιμο....

  • Περιμένω πως και πως να παρουσιαστεί,αλλά αν είναι αυτό στις φωτογραφίες δεν με εντυπωσιάζει κιολας. Βλεπω ενα s3 σαν αυτό που ειδη εχω.

  • καλή παντόφλα. αν θες τόσο μεγάλο μέγεθος. δώσε τα μισά και πάρε και 2 ίντσες μεγαλύτερο.

  • Παλι τα ιδια να παρει η ευχη!!!!Γιατι επιμενουν σε αυτο το παρωχημενο σχεδιο ....δεν το καταλαβαινουν οτι πρεπει να το ανανεωσουν????Εσυ ρε Κωστα τι λες???Οκ καλα τα χαρακτηριστικα αλλα με τετοια ποιοτητα κατασκευης παλι δεν νομιζω οτι θα παει μακρια.....

  • λετε το γυρο γυρο να ναι μεταλλικο? η βαμενο πλαστικο? παντως θα θελα spen..

  • Δεν θα είναι αυτό ρε παιδιά, dual sim και ναυαρχίδα δε πάνε μαζί. Αυτό θα είναι κανένα Galaxy Dual και όχι το Galaxy S4.

  • Αναρωτιέμαι γιατί οι εταιρείες δεν βγάζουν παράλληλα μια ειδική έκδοση φτιαγμένη από καλύτερα υλικά και σαφώς ακριβότερη, έτσι ώστε να ικανοποιεί και τους δύσκολους.

  • ωραια.....θα περιμενα μεχρι τις 15 για να το δω,τωρα που ειδα φωτο παω για iphone 5!

  • Δεν παίζει να είναι αυτό,λίγο απίθανο να βάλει σε ένα κινητό 700 ευρώ dual sim,πια η λογική κιόλας...

  • Παιδια αυτο ειναι και σε οποιον αρεσει. Οι Κορεαρες προτιμησαν να ακολουθησουν την γραμμη της Apple στο θεμα design. Τα Iphone εδω και χρόνια απτο Iphone 4 δεν εχουν αλλαξει σχέδιο αυτο εκανε και η Samsung. Αφου πουλησε εκατομμυρια το S3 ποιος ο λόγος να αλλάξει σχήμα ;

    Εγω θα ηθελα κατι διαφορετικο παντος.

  • χάλια! άσχημο φαρδή και χοντρό!! νομίζω ακολουθεί την τακτική της HTC η Samsung. όλα τα κινητά ίδια σε εμφάνιση. μάλλον για Xperia Z με βλέπω και ας έχει και 15 πυρήνες αυτό

  • Ευχομαι να μην ειναι αυτο αν ειναι τοτε στην samsung εχει καταργηθει το τμημα σχεδιασμου θα βαλουνε και αυτα που ακουμε και εμεις σαν προβατα θα παμε να το αγορασουμε ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

  • Αν ειναι αυτο οντως απλα τραγικο ,αν και ειμαι Samsung fan και κατοχος Galaxy S2 ....κριμα...

  • αν ερθει στα 700,δεν υπαρχει κανενας λογος να το προτιμησεις απο το N4

  • samung και dual sim? αχαχαχαχαχα ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο αν κ αργει η 01/04

  • Αίσχος!!!! Κατηγορούσαμε την apple για εμμονή στο design και η samsung κάνει τα ίδια. Xperia Z the new KING!

  • Καλημέρα αυτό που βλέπω είναι χάλια ένα note 2 σε μικρότερο μέγεθος,
    καλό το αλουμίνιο δίπλα, αν είναι κιόλας αλλά πολύ χοντρό δείχνει και μεγάλο από το s3,
    είμαι κάτοχος s2 και αυτό που βλέπω δεν με τρελαίνει κιόλας αν είναι αυτό κάι για Ευρώπη πάω κατευθείαν για sony xperia z.

  • Θα συμφωνήσω και γω με τη σειρά μου στο ότι το s2 είναι το καλύτερο σχεδιαστικά πάντα της σειράς.

  • σαν κατοχος s2 και s3 αν ειναι ετσι το s4 θα ξενερωσω ασχημα..απλα ενα μεγαλυτερο s3..ευχομαι την πεμπτη να μην παρουσιαστει το συγκεκριμενο..!

  • Μαλλον θα ειναι κανα προτοτυπο που δινουν οι εταιριες στους συνεργατες τους.Με την καμια δεν ειναι αυτο.Σαν το νοτε2 ειναι.Καινοτομια οσον αφορα τον σχεδιασμο 0.Τρελη ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.Ελα 3 μερουλες εμειναν,για να δουμε.Δεν θελω να πιστεψω οτι αυτο ειναι το s4.

  • Πιο παντοφλο-πλαστικοειδές πεθαίνεις...Κρίμα γιια μια εταιρεια σαν την Samy να έχει τόσα εξελιγμένα τεχνικα χαρακτηριστικά και την τεχνογνωσία να τα εφαρμόσει και απο design-σχεδίαση-υλικά να έχει μείνει ΑΚΟΜΑ στα πλαστικά...

    Τσάμπα η αναμονή...

  • Αν δεν κάνω λάθος στην έκτη φωτογραφία έχει κ αυτό υπέρυθρες όπως το HTC One?

  • Τα teasers και τα "μήπως είναι αυτό" που προωθούν οι εταιρείες για τα προϊόντα τους με σκοπό να αυξήσουν τη περιέργεια του κοινού, κρύβει τεράστιες παγίδες. Έχουν ένα όριο.
    Από εκεί και μετά, η ανυπομονησία επιφέρει μεγαλύτερες προσδοκίες που σημαίνει πάντα και μεγαλύτερη απογοήτευση. Νόμος marketing.

  • Μην βιάζεστε παιδιά, γιατί έχουμε δει μπόλικες διαφορές ανάμεσα στα κινητά που κυκλοφορούν στην αγορά της Κίνας και της Ευρώπης.

    Δεν βρίσκω κανένα πλην στο να έχουν οι ναυαρχίδες dual sim επιλογή. Δίνεις πχ 700€, γιατί να κουβαλάς ένα υπέροχο super smartphone και ένα δεύτερο κινητό αν έχεις 2 αριθμούς; Βλακεία δεν είναι;

    Γιατί ξενερώνετε με το σχέδιο; Ακολουθεί την πεπατημένη λογική της Apple που πουλάει σαν τρελή... Όμορφο είναι, όπως κι όλη η σειρά S που έχει αφήσει εποχή.

  • Εγώ βλέπω κάποιες μικρές βελτιώσεις στην εμφάνιση.Και στα τεχνικά χαρακτηριστικά βέβαια. Ε τι περιμένατε...? Κλασσικό σχέδιο samsung βέβαια, με επιρροές από τα μεγάλα galaxy s. Ίσως η αναμονή μέχρι την παρουσίαση και το γεγονός ότι δεν έχει βγει καμμία "αληθινή" φωτό στη δημοσιότητα, μας έχουν κάνει να περιμένουμε το 8ο θαύμα του κόσμου. Αλλά δεν είναι έτσι.Σπάνια να δούμε εξωτερικά τουλάχιστον κάποια μεγάλη αλλαγή.Η blackberry και η HTC μόνο τόλμησαν καινούρια εμφάνιση. Αλλά αν κάτι κρατάει στο χρόνο, είναι επιτυχημένο, δύσκολα το αλλάζεις εξ'ολοκλήρου εξωτερικά.Εδώ βλέπεις τις PORSCHE και δεν ξέρεις αν είναι κάποια μοντέλο τωρινό η δεκαετίας.Πάντως, αν είναι έτσι φυσικά είναι πιο όμορφο από το galaxy s3! Βέβαια, παίζει να είναι κανά fake samsung, καθόλου απίθανο...Γιατί ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί το άλλο, δεν έχει καν οριστεί ημέρα διάθεσης και πώλησης, και βγήκε ήδη το Κινέζικο δίκαρτο? χμ....

  • Από specs είναι εντάξει αλλά από σχεδιασμό...άιντε και συ στο μαντρί με τα υπόλοιπα.

  • Ρε παλικαρια, καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια λετε. Δεν ειναι ομορφο, θα προτιμησω αλλη συσκευη απογοητευση και και και. Αφου θα το παρετε οπως και να'χει τι το ζαλιζετε το θεμα?

    Κινηταρα ειναι οπως Και κλασσικα οι haters και αυτοι που δεν εχουν λεφτα να το αποκτησουν θα κραζουν οπως γινεται καθε μα καθε χρονο.

  • Καλημέρα! Μία απλή διαπίστωση : Τόσο δύσκολο ήταν ο τύπος που το είχε στα χέρια του να τραβήξει και ένα βιντεακι με το κινητο να λειτουργει στα χερια του? Δεν σας βρωμαει αυτο?
    Και σχετικα με τα αρνητικα σχολια, θυμαμαι οταν πρωτοκυκλοφόρησε το S3 τι θάψιμο ειχε φαει και μετα γεμισε ο τοπος απο S3!!
    Υπομονη λιγες μερες μεινανε ας μην προτρεχουμε!

    • @gthebest
      "θυμαμαι οταν πρωτοκυκλοφόρησε το S3 τι θάψιμο ειχε φαει και μετα γεμισε ο τοπος απο S3!!"

      True story.

  • Εντάξει ρε Sayrian πάρτο εσύ θα ρίξω αλλόυ τα 600+ που θα κάνει και τουλάχιστον να συνδυάσω χρυσή τομή, χαρακτηριστικά-design για τα λεφτά που θα δώσω. Τι να την κάνω την μηχανή Lambo σε αμάξωμα Skoda ??

    Καλές οι τεχνικές "κόντρες" αλλά για να σου "ζητήσει" κάποιος βλέπε Samy και τα 600+ ας πέισει κάποιυς και απο θέμα εμφάνισης με ατα απαρχιωμένα ψευτο-νικελωμένα πλαστικά στο ακουστικό βλέπε S3.

    Kαι ΟΧΙ είμαι fan android απο το 1ο κιολας android aka HTC Magic.

    No more πλαστικούρα.

  • Μια από τα ίδια μου φαίνεται από άποψη εμφάνισης (αν τελικά είναι αυτό), τουλάχιστον το 3 δεν είχε καμία σχέση με το 2. Τώρα από χαρακτηριστικά ούτε αυτά μου κάνουν εντύπωση, το S3 τρέχει τα πάντα απροβλημάτιστα και προφανώς κάποιες λειτουργίες που μπορεί να παρουσιάσουν με το 4 μετά από λίγο καιρό θα υπάρχουν και στο 3, οπότε...
    Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε πάντως είναι να περιμένουμε λιγάκι να δούμε τι θα δείξουν και στις 15.

  • Σχεδιαστικά δεν περιμένω και καμιά μεγάλη απόκλιση από τις φώτο πιο πάνω. Τώρα από specs προφανώς και θα έχει το κάτιτις του παραπάνω σε σχέση με το s3 αλλά κακά τα ψέμματα, αν το 4πύρηνο γίνει 8πύρηνο so what? Αν η rom από 1 πάει 2 so what? Οπότε καταλήγω σε αυτό που πάντα έλεγα: Κάποιος, ο οποίος είναι fun της Samsung ή της apple, αλλάζει συσκευή κάθε 2 χρόνια (πχ, από iphone 4 σε 5, από Galaxy s2 σε s4), μόνο έτσι αξίζει. Αν όμως μιλάμε για freak των 2 εν λόγο εταιρειών, τότε τα σκάει κάθε χρόνο για να αγοράσει οτιδήποτε του πλασάρουν. Σαφώς και δεν έχω το δικαίωμα να κατακρίνω καμία από τις 2 περιπτώσεις αλλά καλό θα ήταν να αποκτήσουμε και λίγη "καταναλωτική" ωριμότητα. Αυτά που μας πουλάνε οι εταιρείες είναι αυτά που άθελά μας έχουμε ζητήσει από αυτές, όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό.
    Πάντως ένα είναι το δεδομένο: Κάτοχος S3 πιστεύω δεν θα έχει κανένα μα απολύτως κανένα λόγω να αγοράσει το νέο S4. (είμαι κάτοχος s3 για τυχόν απορίες....)

  • Βασικά, τώρα που το βλέπω πιο πολύ, αν και σε κακές και θολές φωτογραφίες, είναι πολύ πιο όμορφο από το S3! Κλασσικό samsung μεν, πολύ ωραίο δε. Το 'χουμε πάντως στο αίμα μας να είμαστε λίγο σνομπ, ξυνοί και κακοπροαίρετοι ε? Ό,τι και να βγει, μα ό,τι και να βγει, αμέσως θα πούμε: α, δεν μας αρέσει.Απορρίπτουμε τα πάντα αμέσως! Είδαμε 5 κινέζικες, θολές φωτός και όλοι βγάλαμε συμπέρασμα ότι δεν είναι καλό. Κι εξάλλου ρε παιδιά, ένα κινητό είναι. Δεν είναι γκόμενα που πρέπει να παντρευτούμε!

  • Αποκλείεται 3 μέρες πριν την παρουσίαση να διέρρευσε όχι μόνο η φωτογραφία αλλά και δοκιμή στο aututu; και δίπλα και άλλα κινητά σαν να είναι σε δωμάτιο; τέλος πάντων τη Πέμπτη θα δούμε το πραγματικό και εκεί θα σχολιάσουμε....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.