Samsung Galaxy S IV, Θα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό;

Αν για κάτι έχει κατηγορηθεί έντονα η σειρά Samsung Galaxy S είναι για τα υλικά κατασκευής και την πλαστική αίσθηση που αφήνουν. Όταν οι άλλες εταιρείες χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο το αλουμίνιο και το γυαλί προσφέροντας μια πιο premium αίσθηση στις συσκευές τους. Για αυτό ερωτήθηκε ο Y.H. Lee, Αντιπρόεδρος της Samsung Mobile.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα CNET o Y.H. Lee είπε ότι όταν η εταιρεία του σχεδιάζει το τι υλικά θα χρησιμοποιήσει συνυπολογίζει εκτός από την αίσθηση που θα αφήνουν στο χρήση και το πόσο γρήγορα μπορεί να τα κατασκευάσει για να ανταποκριθεί στη μεγάλη ζήτηση. Ο Y.H. Lee συμπλήρωσε ότι το πλαστικό αφαιρούμενο καπάκι των Galaxy S smartphones απορροφά περισσότερη ενέργεια σε περίπτωση πτώσης από άλλα μοντέλα ανταγωνιστών με κατασκευή unibody.

Όταν ρωτήθηκε για το Samsung Galaxy S IV, o Y.H. Lee είπε ότι η εταιρεία του προσπάθησε να ισσοροπήσει μεταξύ του πρακτικού και της premium αίσθησης δηλώνοντας, “I think the next product has a nice balance between this. “We listen to the market and try to accommodate.”

Τι πιστεύετε εσείς;

Πηγή

Σχόλια

  • θα αρχήσουν πάλι οι γνωστοί για το πλαστικό να λένε. Δηλ ακόμα και πλαστικό να είναι τι θα πάθει? Ισα ίσα που είναι και πιο ανθεκτικό στις πτώσεις ή στις ζημιές. Λες και θα το φάτε κάνετε. Και δεν μου λέτε κάποιοι, όταν παίρνεις ένα κινητό 450+ € ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΘΗΚΗ Η ΟΧΙ????? Απλά σε κουβέντα να βρισκόμαστε....

  • Oχι δε το βάζεις. Εγώ προσωπικά όχι πάντως. Χαλάει την αίσθηση του μεταλλου/γυαλιού στο χέρι. Και καταληγει η συσκευή των 2 μισθών να έχει αισθηση της πλαστικής θήκης των 10 ευρώ απο τον γερμανό. Μη χειρότερα....

  • Με την καμία δεν το βάζω σε θήκη!
    +1000 Στον Ir4klis.
    Γνώμη μου είναι πως η samsung είναι φουλ πλαστικούρα και έτσι θα μείνει και στο s4.
    Το πολύ πολύ να δώσει καμιά fancy ονομασία στο πλαστικό που θα χρησιμοποιήσει.

  • Οτι και να λέτε οι κορετάτες θα αργήσουν να φθάσουν το "designed in California". Πήρε 40 χρόνια στους Γιαπωνέζους να κάνουν την αντιγραφή πατέντα και ανάλογα (σαφώς λιγότρο, ο χρόνος "συστέλλεται" με την πρόοδο) θα πάρει και στους Κορεάτες.
    Μέχρι τότε οι συμπαθείς summy-οπαδοί θα πρέπει να πείθουν τους ευατούς τους ότι οι 4-8-16-32 πυρήνες και η απορρόφηση ενέργειας σε πτώσεις του πλαστικού είναι που μετράνε και όχι η περιττή (αλλά ελα που τη θέλουμε τρελλά κατά βάθος) αυθεντική χλιδατο-ντηζαινιά της Apple της B&W κλπ.
    Προσωπικά χαίρομαι να απολαμβάνω τις αφελείς αντιπαραθέσεις των ορκισμένων οπαδών που πίνουν νερό στο όνομα του κορεάτη, του μήλου, του γιαπωνέζου, του άλλου κορεάτη.....

  • Ολοι τα βαζουν με την εταιρεια επεισηχρησιμοποιει πλαστικο,κανεις δεν λεει ομως οτι ειναι η μοναδικη με αφαιρουμενο πισω καπακι για να βγαινει η μπαταρια και ειναι απο τις λιγες που ακομα εχουν καρτα μνημης.......και μην λεμε μαλακιες ολοι σχεδον χρησημοποιουν θηκες απο το ebay τις κινεζικες μεχρι τις φουλ δερματινες με 50 ευρω ειδικα οι κατοχοι μηλοσυσκευων......

  • @Andreas Kostopoulos φιλε εχεισ απολυτο δικιο οι οπαδοι της sammy ειναι τοσο φανατισμενοι που οτι και να βγαλει η εταιρια θα υποστιριξουνε οτι ειναι και καλυτερο και ασ κεγονται απο μεσα τους! οπως ανεφερεσ και με τουσ πυρηνες και οι 8 που βαλανε αχρηστοι θα ειναι δεν προκειται να δουμε καμια διαφορα ουτε καν την αυτονομια αν δεν μεγαλωσει η μπαταρια !!

    γεμισαμε με apple funboys και με galaxy sheeps τουλαχιστον σαν τα iphone δεν υπαρχει τιποτα αλλο σαν τα galaxy ολοι οι κινεζοι τα ιδια βγαζουνε!!

  • ΕΓΩ προσωπικα δεν εχω προβλημα με το πλαστικο.Να μου πεσει κατω το αλουμινιο(βλεπε Μ7)και να ψαχνω αλουμινα!!!Να μου γλιστρησει το γυαλι(βλεπε Ζ)να σπασει να κλαιω τα λεφτα μου.Πλαστικο και παλι πλαστικο.Επεσε.(που δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου πεσει τοσο μεγαλα που τα εχουν κανει).Οκ.18Ε αλλαγη καπακι και ειμαι κομπλε.Αλλη αισθηση το ενα αλλη το αλλο .Δεν διαφωνω.Εχω samsung και δεν εχω κανενα προβλημα με τα πλαστικα του.Τωρα αν νομιζεται οτι σας πιανουν κοροιδα επειδη θα παρετε πλαστικουρα μια ειναι η ληση.Δεν το παιρνετε.Εναλλακτικες παρα πολλες.Και μην ξεχναμε οτι η samsoung το κανει ηθελημενα για να κρατησει το βαρος χαμηλα.Δειτε και κανα drop test και πειτε μου τι παθαινει το γυαλι,αλουμινιο και τι το πλαστικο..Και οχι δεν θα μιλησω για sar και λοιπες κουταμαρες γιατι ξερεται τι ακτινιβολια τρωμε ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ απο το wifi.ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ γνωμη ετσι.

  • Απ'όσο ξέρω πέρα από την εμφάνιση το εξωτερικό του κινητού χρησιμεύει και για την απαγωγή θερμότητας. Δεν γνωρίζω ποια είναι τα αποτελέσματα της κάθε εταιρίας σε αυτόν τον τομέα, αλλά πιστεύω ότι το μέταλλο βοηθάει περισσότερο σε αυτό. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

  • Είναι πολύ απλό θέλετε ντιζάιν και μόνο παίρνεις iphone θέλεις δυνατότητες παίρνειςSamsung και τελειώνει το θέμα αν τα είχε και τα δύο αυτά μια και μόνον εταιρία θα ήταν μονοπώλιο τόσο απλά.

  • γεγονος ειναι οτι η θηκη χαλαει το κινητο, αλλα δε τολμω να κυκλοφορω κινητο 700 ευρω χωρις θηκη. Μια πτωση και bye bye. Παντως σε crash test που ειχα δει το s3 εσπασε αμεσως ενω το iphone 5 οχι.

  • Ευτυχώς υπάρχει και η Samsung που δίνει πλαστικό σε αυτούς που το θέλουν τόσο πολύ.

    Θέλω ποιότητα στο κινητό μου.

  • @θησεας

    ειναι ακομα ποιο απλο απο οτι φανταζεσαι iphone & jailbreak ουτε το καλυτερο android Κινητο δεν το φτανει ! και ντεζαιν και τρελες δυνατοτητες και καλυερες επιδοσεις!!

    οσο για το drop test τα 8 απο τα 10 drop test βγαζουνε το iphone 5 ποιο ανθεκτικο με εξαιρεση τα 2 που ειναι ποιο android προσανατολισμενα !!

    η αληθεια ειναι πως τρεμω μην μου πεσει το iphone γιατι ειμαι πολυ ψιρας με το κινητο και θα το πουλησω αργοτερα για να παρω το 6 οποτε δεν θελω να χασει μεταπολιτικη αξια!

    τωρα αν θεσ να πουλησεις ενα ενα galaxy για μεταχειρισμενο χανεις πολλα λεφτα ετσι και αλλιως! αν εχει και γρατζουνιες κλαψτω!!

  • ισως θα έπρεπε να συνεργαστούν με την Pagani πού στα hypercar πού φτιάχνει χρησιμοποιουν carbotanium ένα κράμα τιτάνιο με ανθρακονηματα για το τιτάνιο πάρολο πού είναι πιο ανθεκτικό από το ατσάλι και πιο ελαφρύ σε ακραίες συνθήκες σπάει, βέβαια το τηλ θα κάνει κανα 2 χιλιάδες αλλά θα είναι στιβαρό θα αντέχει στα drop tests:-)

  • το προβλημα δεν ειναι το πλαστικο σε μια πτωση, αλλα η οθονη. Αυτη ειναι κυριως που σπαει.

  • Ως κάτοχος του S3 έχω να πω, επειδή 2 φορές μου έπεσε κάτω, πως το κινητό "πονάει" στο frame και φυσικά στην οθόνη. Φορώντας του γνήσια θήκη της samsung (slim cover), μου έπεσε από το ύψος της τσέπης του παντελονιού κ έκανε σημάδι πάνω δεξιά στο frame. Σημείο που δυστυχώς δεν αλλάζεται όπως το καπάκι. Η οθόνη δεν έχει το παραμικρό 8 μήνες τώρα... Με bumper λοιπόν της Belkin και μπρος πίσω αυτοκόλλητη προστασία είναι μια χαρά. Έχει μετρήσει άλλη μια πτώση από τραπέζι κ δεν κατάλαβε τίποτα.. Σε καμία όμως περίπτωση δεν το αφήνω σκέτο, όσο κ αν το θέλω κ αν είναι αισθητικά καλύτερο. [Πες με ψείρα - τσιγκούνη!!!]

  • Αν χτυπηθεί το galaxy s3 σε γωνία (γιατί σε γωνία θα χτυπηθεί όταν πέσει) θα χρειαστεί να αγοράσετε housing μαζί με οθόνη και digitizer γιατί είναι ένα κομματι.
    Αν πέσει το one X για παράδειγμα περνούμε ένα housing γνησιο με 25-30 δολλαρια και τέλος.Οπότε μην λέτε ασυναρτησίες οι fun της Samsung.
    Ψαχτειτε πρώτα και μετά μιλήστε.Αλλά έτσι σας τα περνει..
    Και ναι όταν γουστάρω "χλυδα" (γιατί την πληρώνω) θέλω αλουμίνιο γυαλί ανθρακονημα και πάει λέγοντας.Τώρα όλα αυτά που λέτε είναι γιατί είστε φανατισμένοι της Samsung.

  • Εμένα δεν με χαλάει το πλαστικό, με χαλάει το εξ ολοκλήρου πλαστικό... Θα ήθελα έναν συνδυασμό αλουμινίου με πλαστικό στις "κρίσιμες" περιοχές για αντοχή στις πτώσεις. Επίσης θα ήθελα premium αίσθηση! Δηλαδή το θεωρείται λογικό να δίνεται τόσα λεφτά για ένα κινητό που έχει ίδια ποιότητα κατασκευής με ένα με 200 και βγάλε; Όταν πρωτοεπιασα ένα S3 ήταν λες και κρατούσα ένα απλό smartphone ίδιο με τα άλλα χιλιάδες φτηνιαρικα που κυκλοφορούν. Δεν μου έβγαλε ότι κρατάω μια μοναδική συσκευή... Κακά τα ψέματα, όλα μετράνε σε μια συσκευή που θα σκάσεις άμεσα ή έμμεσα 2 μισθούς σου περίπου.
    Επιπλέον το μεγαλύτερο κουφό που άκουσα για να δικαιολογήσουν τον λόγο που θα του βάλουν πάλι εξ ολοκλήρου πλαστικό (έτσι πιστεύω εγώ) ηταν ότι θέλουν να ανταπεξέλθουν στην ζήτηση! Τι να πει και η Apple; Που μόνο μία συσκευή της κάθε χρόνο περνάει όλες τις πωλήσεις ολόκληρης της Galaxy S σειράς. Άσε μας ρε Sammy... Επειδή έχεις κάποια επιτυχία, καβάλησες το καλάμι!

    @jimakos1979: Τι λες ρε φίλε μου; Να πάρω iPhone και να του κάνω jailbreak για να έχω τις ίδιες δυνατότητες (κι ίσως λίγο λιγότερες) από ένα hi-end ή mid-end "μαμισιο" Android smartphone; Που να του ξεκλειδώσω τον bootloader και να κάνω root, εκεί να δεις παπάδες! Ας αρχίσει το iPhone να απεξαρτιεται απ το iTunes, ας ξεκλειδώσει το Bluetooth κι ύστερα αν γίνει multitask κι έπειτα ξανα πες μας για jailbreak... Οι power users που θα πάρουν το Galaxy S4, το iPhone είναι για αυτούς παιχνιδάκι για να περνάει η ώρα!
    (Και κλείνω εδώ το θέμα με τα OS γιατί θα βγούμε εκτός θέματος!)

  • Αυτό που δεν καταλάβω γιατί δεν χρησιμοποιεί τουλάχιστον polycarbonate πλαστικό όπως στο ONE X. Αλλά με αυτά που δήλωσε υπεύθυνος της samsung με λίγα λόγια είπε ότι το πλαστικό της είναι φτηνό και εύκολο στην κατασκευή και το κάνουν να μειώσουν τα έξοδα κατασκευής. Και αφού είναι έτσι τότε γιατί ένα S3 πουλιέται στην ίδια τιμή ή και πιο ακριβό από ένα άλλο high end android κινητό όπως το ONE X κτλ?

    Μα το πλαστικό της αντέχει παραπάνω και ας είναι άσχημο? Τι με νοιάζει, δεν αγοράσω lamborghini me 500.000 eur να πετάει και εξωτερικά να είναι κατασκευασμένο αντί με carbon fiber να είναι με aluminium κτλ και να μοιάζει με ένα αυτοκίνητο τον 10.000 eur...

  • Eμενα θα μου αρεσε να εχει την designια του asus padfone infinity που ειναι μεταλλικο. Επισης θα το ηθελα μεταλλικο και στο πισω μερος ενα S νικελενιο να γυαλιζει.

  • @Panos&GR συμφωνω μαζι σου στην πρωτη παραγραφο απολυτα!

    οσο για την δευτερη φιλε μου μαλλον δεν ξερεις απο κινητα και αλλαγες ρομ και λειτουργικου για να μιλας ετσι !! το bluetooth στο jailbreak ειnαι οτι ποιο απλο και το πρωτο πραγμα που κανεις οσο για τα υπολοιπα που ειπες μια χαρα multitasking κανει το ios και ποιο σταθερο χωρις κοληματα με την διαφορα οτι απλα παγωνει τις εφαρμογες στο παρασκηνιο που το θεωρω καλυτερο και πολυ ποιο γρηγορο !

    αν εχεις iphone θα μπορουσες να δεις οτι με jailbreak κανεις τα παντα και περισοτερα αποτι με android ειχα android 4 χρονια τα bootloader και τα λοιπα για μενα αποτελουνε ενα τιποτα τις πλακας εχω βαλει μεχρι και windows και ubuntu και linux σε android Κινητα χωρις καμια ουσια!! μονο για να χερομαι!

    αυτο για τους Powerusers με εκανε να δακρυσω απο τα γελια αχαχαχαχχααχαχαχ!

    αν θεωρεισ Power user αυτον που μεχρι χθες ειχε zte των 20 ευρω και σημερα που για πρωτη φορα αγορασε android και νομιζει οτι τα ξερει ολα τοτε δεν εχεις ανεβει επιπεδο ακομα!!

    οποιος γνωριζει απο σοβαρο προγραμματισμο και οχι απο 1000000 widget που κανουν ολα το ιδιο πραγμα για να χερεται το παιδι μπορει να καταλαβει την διαφορα !

    χωρις παρεξηγηση παντα!

    το android το εχετε κανει souperman διαβαστε να δειτε και κατι παραπερα ανοιξτε λιγο το μυαλο σας και ισως αλαξετε γνωμη και γω ετσι ημουνα οταν πρωτογνωρισα το android αλλα μετα καταλαβα τι παιζει και για μενα δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα κακοαντιγραμενο φανταχτερο ios που εκλεψε η google !

    ασε που η σαμσουνγκ εχει καταλαβει τι παιζει με το αντροιντ και βγαζει τωρα δικο της λειτουργικο!!

  • Προς τι τα μίση κι ο αλληλοσπαραγμός; Η samsung βγάζει εξαιρετικά κινητά. Αν και δεν είμαι android fan, ας μην μειώνουμε εξαιρετικές συσκευές. Και τα πλαστικά τους έχουν premium αισθητική. Και το design είναι παρόμοιο σε κάθε ναυαρχίδα διότι είδαν ότι πιάνει αυτό το μοτίβο. Η apple που έχει πολλούς fans, βάζει από ένα iPhone κάθε χρόνο τα οποία από το iPhone 2G, 3G και 3GS ήταν η ίδια εμφάνιση, μετά iPhone 4 και 4S ίδια εμφάνιση, σε όλα τα προαναφερθέντα με 3,5 ίντσες οθόνη, και τέλος, iPhone 5 με μισή ίντσα παραπάνω οθόνη και σχεδιαστικά πολύ κοντά με το iPhone 4 και 4S. Αν κι είμαι iPhone fan κι ίσως αποκτήσω μια μέρα ένα, δεν μπορώ να μιλήσω άσχημα για τη samsung για το design των συσκευών της. Έχω πιάσει στα χέρια μου το s3 κι είναι φοβερό.

  • E,ρε κόλλημα..!
    Υπάρχουν πολλά και αξιόλογα πλέον κινητά στην αγορά παιδιά..
    Οι ίδιοι και οι ίδιοι σχολιάζουν για τα πλαστικά,τα αλουμίνια,τα γυαλιά,τους πυρήνες και τις οθόνες !
    Αν μαζέψετε τα post που έχετε κάνει εδώ μέσα τότε θα κατασταλάξετε στο κινητό που θέλετε και πλέον υπάρχει(one-Z-920-i5)..Αφήστε τους άλλους να ψωνίζουν το φτηνιάρικο Galaxy τους και όπου τους βλέπετε να τους λέτε "κορόιδα" που αγόρασαν αυτό το τηλέφωνο.
    Τον επόμενο Μάρτιο θα έχουμε μια εικόνα για τα κινητά που είναι ναυαρχίδες και ποιο έχει επιζήσει στη μάχη της αγοράς(και ποιο θα υποστηρίζεται ακόμα).
    Χαίρεται..

  • ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ νομίζω μία θήκη σε smartphones.Πολλές φορές μάλιστα δείχνουν το κινητό πιο όμορφο όπως το galaxy s2 κατά τη γνώμη μου που εμένα μου αρέσει πιο πολύ με μία gel θήκη που του έχω παρά σκέτο! Υπάρχουν πολύ ωραίες θήκες που κάνουν το κινητό πιο καλό ακόμα και στο κράτημα.Και γιατί να έχεις το άγχος μην φαγωθεί στις γωνίες, στα πλαϊνά κλπ? Άσε που αν πέσει το προστατεύει πολύ. Και ξεκολλήστε με τα "πλαστικά"! Κινητά είναι,δεν είναι υλικά να χτίσεις σπίτι.

  • Jimakos... ΟΤΙ να'ναι φιλε μου εισαι πραγματικα.. Δε θα μιλησω στη γλωσσα σου γιατι απλα δε ξερεις τι λες..
    Οσο για το S IV ας εχει και χαρτι... Το θεμα ειναι να κανει τη διαφορα γιατι εχει αξιους ανταγωνιστες οπως φαινεται μεχρι στιγμης, αλλα αυτο θα το πουμε μετα την κυκλοφορια των συσκευων.

  • Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ όσα άτομα έχω δει που έχουν είτε iPhone είτε Galaxy S3 είτε κάποιο HTC και γενικά ένα κινητό με 450++ € οι 8 στους 10 το έχουνε σε θήκη και οι υπόλοιποι 2 στους 10 δεν το βγάζουν από την τσέπη τους και να το ακουμπίσουν σε ένα τραπέζι για μην γρατζουνιστεί απο πίσω. Και για να λέμε και την αλήθεια στην περίπτωση του iPhone αυτό παίζει να γίνεται σε 9 στους 10 ή ακόμα και 10 στους 10. Απλά σκεφτείτε... δεν υπάρχει περίπτωση να μπείς σε ένα μαγαζί ακόμα και παρακμιακό και να μην βρείς θήκη για το iPhone. Ε αν έχεις ένα, όπως και εγώ, θα πάρεις μια!!!

  • ΓΟΥΣΤΑΡΩ που σε θέμα του Galaxy S IV το 80% των πόστ είναι απο Apple funboys....

    ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ SAMMY !!!

    Είτε με πλαστικά έιτε με πιο "premium" υλικά το S IV θα πουλήσει σαν τρελό...το αν το αγοράσω εγώ θα σας το πώ μόλις ανακοινωθεί και αξιολογήσω το εάν αξίζει η αγορά του...Σε αντίθεση με τους περισσότερους που έτρεχαν να αλλάξουν τα 3G τους σε 3GS και τα 4άρια τους σε 4S πληρώνοντας χρυσάφι .....ΧΩΡΙΣ να γνωρίζουν καν τον λόγο....δεν μιλάω φυσικά για εμάς εδω μέσα που γνωρίζουμε αλλά για το "ευρύ κοινό" ...

  • @jimakos 1979 πραγματικα εκλαψα στο γελιο με αυτα που γραφεις.μαλλον σε αλλο κινητο αναφερεσε γιατι το iphone "για power users"...χιχιχι χρηστης και iphone ( με jailbreak)που το κραταω ακομα για να παιζει η διχρονη κορη μου!για σοβαρες δουλειες εχω το nexus 4.οχι φιλικα αλλα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.

  • ναι απορροφα ενεργεια αυτο το πλαστικό και μαλιστα περισοτερο απο αλλα υλικα ανταγωνιστων..γι΄ αυτο στα drop test ειναι χαλια και ακόμη και το sony xperia z που ειναι ολο γυαλι δεν καταλαβαινει τιποτα..το htc one δεν το ειδα σε drop test αλλα δεν πιστευω να ειναι ευθραυστο γιατι ειναι αλουμινιο

  • Προφανως και θα ειναι απο πλαστικο.. Η εταιρια εχει ηδη παρουσιασει νεα μοντελα κινητων και ταμπλετ για το 2013 και δεν αλλαξε κατι οπως τα ειδαμε.Αν ηταν να αλλαξει πολιτικη στα υλικα θα το εκανε και στο galaxy note 8 πχ.Δεν το εκανε οποτε ημουν σιγουρος απο εκεινη τη στιγμη οτι το s4 δε θα εχει καποια ιδιαιτερη αλλαγη στα υλικα κατασκευης.

  • Με Onebody σε δυο χρόνια που θα αρχίσει να χαλάει η μπαταρία τι θα κάνεις;

  • ποιότητα υλικών και
    κατασκευής Motorola
    Παράδειγμα το RAZR...
    Βέβαια θα πει κάποιος
    Ποία Motorola που ακόμα
    Δεν έχει βγάλει τετραπύρινο.
    Στον τομέα υλικών και κατασκευής
    Δίνει μαθήματα στις άλλες εταιρίες.

  • Πιστεύω ότι για άλλη μια φορά, θα έχει τη χειρότερη ποιότητα κατασκευής σε σχέση με τον ανταγωνισμό...Αλλά, για άλλη μια φορά θα πουλήσει περισσότερο απ'όλα! Και όχι απαραίτητα επειδή θα είναι καλύτερο, αλλά επειδή έχει πλέον πολλά fun boys-πρόβατα που θα έπαιρναν ότι και να έβγαζε (φάνηκε και από το poll του Techblog που το ψηφίζουν πριν καν το δούνε!) και επειδή έχει καλύτερο μάρκετινγκ σε σχέση με τους android ανταγωνιστές.
    ΥΓ.: Ε όχι και θήκη σε κινητό των 700 ευρώ...Το παίρνεις για να το χαίρεσαι! Αν είναι να το πάρεις και να φοβάσαι να το χρησιμοποιήσεις, πάρε τρία με 200 ευρώ και να σου μείνουν και 100 για να βάζεις κάρτα για να μη κάνεις αναπάντητες!!!

  • Φίλιππος για ποιο λόγο αν έχει πλαστικό και το πάρω να είμαι πρόβατο?...2011 Best smartphone GSII, 2012 best smartphone GSIII...Το πλαστικό μας φταίει?...Είναι ο βασιλιάς του Android, πάει και τελείωσε...τι ψάχνεις τώρα?...Εσύ ρε τσομπάνε τι έχεις? δεν μας είπες...

  • Dimos, μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις...Ή είσαι ανίκανος να κατανοήσεις αυτά που διαβάζεις! Αλλά όπως λέει και ένα γνωστό ρητό, "όποιος έχει τη μύγα...Να τη φέρει πίσω!" Μη καρφώνεσαι τόσο, δεν κάνει! Η μεγαλύτερη προσβολή για τα πρόβατα, είναι να τους αποκαλέσεις πρόβατα! Εξ ου και η αντίδραση!
    Έχω HTC, Sony, Motorola και φυσικά Nokia! Είχα και GS3 για περίπου ένα μήνα.

  • Πάντως ρε παιδιά μην πορώνεστε τόσο...ούτε η "Sammy" ούτε η Apple είναι γκόμενές σας. Ούτε φράγκο θα πάρουμε από αυτές αν λυσσάμε τόσο! Κουβέντα κάνουμε για κινητά απλά επειδή είμαστε gadgetάκηδες. Στο φινάλε ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ είναι. "Δώσε πόνο" λέει ο άλλος, ο άλλος βγάζει σκάρτα όλα τα άλλα πλην apple, χαλαρώστε λίγο...

  • Εγω παλι πιστευω, πως για να λεει κατι αναμεσα σε premium και πλαστικο....μαλλον κατι σε ματ ή τελος παντων κατι σε πολυ καλης ποιοτητας πλαστικο....

  • @kostas έχω το ipad 3και το έχω χωρίς κάποιο κάλυμμα γιατί φίλε μου άμα θες το κινητό ή tablet, ipad το προσεχης σαν τα ματιά σου η μη σου πω σαν να είναι το ίδιο σου το σώμα !!!!

  • @ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, +1000

    Γκατζετακηδες χωρις την επιγνωση οτι ειναι γκατζετακηδες...κανουν λες κ πλακωνονται για τις οικογενειες τους....καταντια.....καλα μας κανουν οι εξω....αυτοί ειμαστε...

  • πλαστικο ομως κακης ποιοτητας...συγκρινετε το πλαστικο της σαμσουγκ μ αυτο της νοκια!!!...

  • @Dimos
    Σιγά ρε φίλε που όποιος διαφωνεί μαζί σου είναι τσομπάνος. Δεν είναι πρόβατα όλοι όσοι θα αγοράσουν το S4 φυσικά, αλλά πολλοί θα το κάνουν λόγω ονόματος και μόστρας, όπως φυσικά συμβαίνει και με το iphone. Καλώς ή κακώς άσχετα με τις δυνατότητες των iphone και των samsung s series, είναι τα κινητά που αναγνωρίζονται από τον πιο αδαή και πολλοί τα παίρνουν απλά και μόνο για λόγους εντυπωσιασμού. Στο θέμα μας τώρα αν δεν έχεις πρόβλημα με τις θήκες που αυξάνουν το μέγεθος των ήδη τεράστιων tabletόφωνων φυσικά και δεν σ' ενοχλεί το πλαστικό της S σειράς αφού δεν θα το αισθάνεσαι. Αλλά είναι τελείως υποκειμενικό, εγώ ας πούμε προτιμώ να έχω μια θήκη που να μπαίνει ολόκληρο το κινητό μέσα τύπου φωλιάς και να το βάζω μ' αυτήν στο παντελόνι μου π.χ.(ευτυχώς έχω κινητό που χωράει ακόμα στην τσέπη και δεν χρειάζεται να κυκλοφορώ με μπανάνα) και να το βγάζω όποτε μου χρειάζεται. Μ' αρέσει να έχω άμεση επαφή με το τηλέφωνο γι' αυτό και τώρα με το gorilla glass που έχει πολύ καλή αίσθηση στην αφή δεν χρησιμοποιώ ούτε screen protector. Είναι ανάλογα λοιπόν πως δουλεύει το κινητό ο καθένας στην καθημερινότητα του, απλά είναι λίγο οξύμωρο να δίνεις ένα σκασμό λεφτά και η θήκη να σου αφήνει πιο ποιοτική αίσθηση από το ίδιο το τηλέφωνο.

  • +1 μερκουριε βεβαια οσοι θελουν να κανουν επιδειξη αγοραζουν αι φοουν νομιζω...εχω κατι φιλους που θελουν ολοι αι φοουν κι αναρωτιεμαι τι γνωσεις τεχνολογιας εχουν...ειναι κακο να αγοραζεις ενα προιον λογω ονοματος!!!ας πουμε το τρεχον καλυτερο κινητο ειναι το εζ...θα ναι κριμα να μην παει καλα επειδη πανω γραφει σονυ...!!!

  • Παιδια δεν ξερω για εσας αλλα εγω σημερα επιασα το sony xperia z στα χερια μου και μου αρεσε παρα πολυ και μαλλον θα ειναι και το επομενο μου smartphone.
    Τωρα οπως ειπε και ενα παλικαρι πιο πανω ειναι απλα κινητα και τιποτα αλλο.
    Ειναι καθαρα το τι γουστα εχει ο καθενας και με το τι αναγκες του θα καλυψει.
    Και βεβαια πανω απο ολα ειναι η ΤΙΜΗ.

  • Ότι και να λέτε για τα πλαστικά η Samsung είναι η μοναδική εταιρία που ακούει τόσο πολύ τους πελάτες της...Δεν είναι τυχαίο οτι είναι η μοναδική εταιρία που έχει ακόμη αποσπωμενη μπαταριά στα κινητά της... Οπότε ο,τι και να βγάλει θα χει ακούσει πρώτα τι προτιμάει ο κόσμος να βγάλει.. Κάποιους θα αφήσει ευχαριστημένους κάποιους άλλους όχι...Τι να κάνουμε τώρα? Δόξα το θεό επιλογές έχουμε πάρα πολλές δεν θα πεθάνουμε κι όλας αν βάλει η Samsungh Πλαστικό ή γυαλί στο τηλεφωνο της...Μην τρελαίνεστε!

  • @tasos1994 Αυτο που αναφερεις συμβαινει πλεον και με την επωνυμια του Galaxy. Για παραδειγμα αν η Sammy βγαλει ενα εξησου δυνατο τηλεφωνο με το xperia z αλλα κατασκεβασμενο απο πλαστικο ως συνηθως αμφιβαλεις οτι θα πουλησει 4x φορες αποτι το xperia? Εμενα μου αρεσουν τα Wp απλα δεν μπορω να μην αναγνωρισω την κοριφαια ισως ποιοτητα κατασκευης του xperia Z. To σημαντικοτερο χαρακτηριστικο σε ενα κινητο ειναι η ποιοτητα κατασκευης του. Τo αν θα εχει τον s4 pro η τον snapdragon 600 ειναι μηδαμινης σημασιας εκτος αν καποιος δεν εχει κοινωνικη ζωη και θελει να βλεπει τα benchmarks για να ειναι ευτιχισμενος.

  • 'Εχει διαφορά πλαστικό απο πλαστικό και ας λέμε ότι θέλουμε.. Τα πλαστικά του Lumia 920 σου δίνουν την αίσθηση του premium και σε θέμα ανθεκτικότητας ας μην το συζητήσω καν.. Τα πλαστικά του S3 τουλάχιστον σου δίνουν την αίσθηση του πλαστικού όπλου από το παζάρι.. Δεν είναι δίκιο να συγκρίνεις μια συσκευή που βγήκε πριν ένα χρόνο με μια συσκευή που κυκλοφόρησε πριν 3-4 μήνες αλλά ας προσπαθούμε να τονίζουμε τα λάθη που κάνουν οι εταιρίες για να τα διορθώνουν.. Είναι πολύ καλύτερο από το να τις υσπερασπίζόμαστε μέχρι τελικής πτώσεως και να έχεις και στο επόμενο κινητό τα ίδια..

  • AN ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ,ΛΙΓΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ. ΕΣΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ,ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ,ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΤΑΡΙΑ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ (Π.X ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ F.M) ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ SAR ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ SMARTPHONES,ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ,ΔΥΟ,ΑΚΡΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ. KAI YΠOΨH TIS EΠOXEΣ ΠOY ZOYME,ME ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥ ΠIO XAMHΛH TIMH AΠO TIΣ AΛΛEΣ NAYAΡXIΔEΣ.

  • @ Μερκούριος Μπαϊράμης +1
    Αν χρησιμοποιώ θήκη, είναι στο ίδιο στυλ και φυσικά χωρίς screen protector! Τι να την κάνω τη θεϊκιά οθόνη, αν είναι να μη την ευχαριστηθώ στο έπακρο;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.