Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε Android 2.3 Gingerbread, Πότε με το καλό;

Η Samsung Ρουμανίας έκανε ένα status update στο επίσημο Facebook Fan Page της που αναστάτωσε τους κατόχους του smartphone Samsung Galaxy S. Σύμφωνα με αυτό, μέχρι το τέλους Μαρτίου θα ξεκινήσει η διάθεση της αναβάθμισης σε Android 2.3 Gingerbread. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι εκείνη την περίοδο θα ξεκινήσει και για τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες όπως και στην Ελλάδα.

Μακάρι να γίνουν πράξη αυτές οι δηλώσεις και να δούμε σύντομα και στη χώρα μας το πολυπόθητο update. Ας ετοιμάζεται ο domigr παρακαλώ!

Πηγή

Σχόλια

  • αντε να δουμε...ηδη κυκλοφορει μια 2.3 αλλα ειναι πολυ beta ακομη...ειδομεν ! ! !

  • Εαν δεν πιέσεις στην Ελλάδα την Samsung δε βλέπω χαΐρι! Τότε που βγήκε η Ελληνική 2.2 (η οποία κατά γενική ομολογία ήταν βαρίδιο), την ίδια περίοδο είχε κυκλοφορήσει και η 2.2.1 η οποία έλυνε αρκετά προβλήματα ταχύτητας... δυστυχώς έχουν περάσει κοντά 3 μήνες και η Ελληνική Samsung δεν την έδωσε!

    Τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα δώσει την 2.3 όταν βγει, έστω και με κάποια καθυστέρηση; Αν και όταν την δώσει, είμαι βέβαιος πως οι περισσότεροι θα έχουν περάσει χειροκίνητα κάποια αγγλική/ολλανδική κλπ έκδοση μέσω odin ή cwm και τζάμπα θα την βγάλει στην Ελλάδα. Πραγματικά ο κατακερματισμός στα updates της samsung είναι μέγα λάθος κατά την άποψη μου και το αδύνατο σημείο της.

    Ίσως με λίγη πίεση να γίνει κάτι και να μάθουμε και εμείς κάτι επίσημο. Προτείνω να πιέσουμε και εμείς λίγο την κατάσταση ρωτώντας στη Samsung. Στο παρακάτω link υπάρχουν τηλέφωνα επικοινωνίας ή εναλλακτικά μπορεί κάποιος να συμπληρώσει τη φόρμα επικοινωνίας https://gr.samsungmobile.com/footer/contact-us.do

  • Σωστός ο σάκης
    να προσθέσω ότι οι πιέσεις, ενημερώσεις ενδεχομενως πρέπει να ακουστούν μέχρι τη
    μητρική

  • Τουλάχιστον κάτι είναι και αυτό, εμείς με την motorola ακόμα περιμένουμε την original 2.2

  • Η ελληνικη Samsung δεν λέει τίποτα! Τους έστειλα e-mail και η απαντηση τους ήταν η εξής:

    Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electonics Hellas!
    Σχετικά με το αίτημα σας, σας παραθέτουμε τα παρακάτω,
    Επίσημη ενημέρωση σχετικά με τη συμβατότητα του Gingerbread με το Galaxy S GT-i9000
    δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη, μπορείτε βέβαια να ενημερώνεστε ανα πάσα στιγμή μέσω του επίσημου site της Samsung http://www.samsung.com/gr είτε επικοινωνόντας μαζί μας τηλεφωνικώς.

  • καλα ετσι ελεγε και η SE Τουρκιας οτι τα Χ10i-mini-mini pro- και Χ8, οτι θα παρουν 2.2.1 και μετα θα δουν για την 2.3...και τελικα δν εγινε τιποτα μειναμε στην 2.1 γιαυτο μην χαιρεστε και πολυ γιατι αργοτερα μπωρει να σας ερθει κεραμιδα!!! (φιλικα παντα) :)

  • κωστα προετοιμαζομαι τρωω pop korn και πινω κοκα κολα και την περιμενω :P το θεμα ειναι οτι θα βγει σε αλλη χωρα και δεν ξερω αν θες να κανω τετοιο οδηγο..ασχετος οτι ολοι οι αλλοι θα θελουν :P μπορει να μην εχουμε παρει την 2.2.1 ακομα στην ελλαδα αλλα μην ξεχναμε οτι και γενικα δεν την εχουν παρει πολλες χωρες και αυτο κατα την γνωμη μου γιατι ειναι ενα minor update...

  • Θα είμαστε σε επαφή, μόλις κυκλοφορήσει κάτι στείλε μου email να ετοιμάσουμε τον οδηγό για όλους τους φίλους του Galaxy S :-D

  • Η beta που κυκλοφορεί είναι η Ευρωπαϊκή εκδοσή. Κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει πρώτα για την ΕΕ (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας) και μετά για τον υπόλοιπό κόσμο. Στην beta έχει ήδη ελληνικά. Δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να μην έχει στην τελική ελληνικά.

    Όσον αφορά για κολλήματα στην 2.2, έχει κυκλοφορήσει και νεότερη επίσημη εκδοσή που πετάει. Δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμη μέσω kies μιας και δεν έχω windows στον υπολογιστή μου. Την βρήκα από site που έχει διαθέσιμες όλες τις ρομς. (Samsungfirmwares)

  • Βλεπω πάντως ότι το Galaxy S εξακολουθει να πωλείται με Android 2.1 και αυτός είναι και ο λόγος που δε θέλω να το αγοράσω από την Ελλάδα. Ο αδερφός μου το αγόρασε στο εξωτερικό όπου εδώ και καιρό διατίθεται τουλάχιστον με 2.2.1. Να το αγόραζα με 2.1 και να έκανα την αναβάθμιση αλλά για ποιό λόγο να πάρω αυτό το ρίσκο; Αν κάτι πάει στραβά τι γίνεται;

  • έχω samsung galaxy s, το αγόρασα με 2.2 από μεγάλη εταιρία Η/Υ .. οπότε κυκλοφορεί κ εδώ..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.