Samsung Galaxy S10 5G: Έπιασε φωτιά λόγω εξωτερικής ζημιάς, ο κάτοχος λέει ότι έγινε ξαφνικά

Samsung Galaxy S10 5G, Samsung Galaxy S10 5G: Έπιασε φωτιά λόγω εξωτερικής ζημιάς, ο κάτοχος λέει ότι έγινε ξαφνικά

Το πρώτο 5G τηλέφωνο της Samsung κυκλοφόρησε στην Κορέα πριν από λίγες εβδομάδες και πρόκειται να βγει στην Αμερικανική αγορά από τη Verizon στις 16 Μαΐου. Ωστόσο, ο κάτοχος ενός Samsung Galaxy S10 5G στην Κορέα ισχυρίζεται ότι η συσκευή του κάηκε μπροστά στα μάτια του.

Σύμφωνα με τον κάτοχο του smartphone, μετά από μόλις έξι μέρες χρήσης το Samsung Galaxy S10 5G άρχισε να βγάζει καπνό, και μάλιστα ενώ βρισκόταν σε κατάσταση αναμονής πάνω στο γραφείο του. Η άμεση αντίδραση του κατόχου της συσκευής ήταν να το αρπάξει και να το ρίξει στο πάτωμα. Όταν τελικά κατάφερε να το πάρει στα χέρια του διαπίστωσε ότι το smartphone είχε καεί και καταστραφεί ολοσχερώς.

Samsung Galaxy S10 5G, Samsung Galaxy S10 5G: Έπιασε φωτιά λόγω εξωτερικής ζημιάς, ο κάτοχος λέει ότι έγινε ξαφνικά

Ακολούθως, ο κάτοχος του Samsung Galaxy S10 5G επικοινώνησε με την εταιρεία, η οποία τον παρέπεμψε σε εξουσιοδοτημένο service, που παρέλαβε τη συσκευή για να την εξετάσει. Τελικά, μετά από δύο εβδομάδες το smartphone επιστράφηκε στον κάτοχο του και το service αποφάνθηκε ότι εξετάζοντας τη συσκευή διαπίστωσε ότι “υπάρχουν ενδείξεις εξωτερικών ζημιών”.

Samsung Galaxy S10 5G, Samsung Galaxy S10 5G: Έπιασε φωτιά λόγω εξωτερικής ζημιάς, ο κάτοχος λέει ότι έγινε ξαφνικά

Αξίζει να σημειωθεί ότι Samsung Galaxy S10 5G διαθέτει τη μεγαλύτερη μπαταρία που είδαμε ποτέ σε flagship της εταιρείας, καθώς έχει χωρητικότητα 4.500 mAh. Από εκεί και πέρα, θα δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία, διότι η Samsung έχει πικρή εμπειρία με τη θερμική διαφυγή των μπαταριών της από την κυκλοφορία του Note.

Ωστόσο, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, το ότι ένας άνθρωπος ισχυρίζεται ότι η συσκευή πήρε φωτιά χωρίς λόγο, δεν σημαίνει ότι είναι πρόβλημα του προϊόντος. Θα πρέπει να υπάρξουν περισσότερες τέτοιες αναφορές πριν φτάσουμε στο συμπέρασμα ότι όντως φταίει το Samsung Galaxy S10 5G ή/και η μπαταρία του.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GOt

Για 1100 ευρώ ΑΞΙΖΕΙ!

mixtri

Trolling ή αλήθεια ; το μόνο σίγουρο είναι ότι τη δεύτερη φορά δε θα συγχωρέσει το καταναλωτικό κοινό.

Γιωργος

αιντε μωρε μαθατε ολοι και κραζεται ας το προσεχε και λιγο να μην χαλουσε

ptol

δηλαδη θα φοβομαστε μην μας πεσει κατω και κανει μπαμ ??? δεν στεκει αυτο που λες!!! πληρωνεις τοσα πολλα χρηματα για κατι αξιο και οχι της πλακας !!

p0dik

Note 9 ολα τα λεφτα

Kostas

Τα πειραγμενα , τα κλεμενα και των reviewers σκανε.
Kάποιος που πληρωνει τόσο λεφτα προσέχει την συσκευή του ανάλογα!
Και ναι να φοβάσαι μην σου πέσει γιατι δεν είναι φτιαγμένο για να πεφτει κάτω υπάρχουν ειδικά μοντέλα γι αυτον τον σκοπό!

GeoFro

Σορρυ φίλε Kostas, αλλά αυτό που λες δεν έχει κανέναν απολύτως νόημα. Μιλάμε για απλή πτώση, όχι να το πάρω μαζί μου στο εργοτάξιο. Αν πέσει ένα κινητό, είναι λογικό να υποστεί κάποιες cosmetic φθορές όχι να εκραγεί. Φορητή τηλεφωνική συσκευή είναι, όχι αυγό Φαμπερζέ να το περιφέρουμε πάνω σε κόκκινο μαξιλαράκι.

mixtri

Δεν έκραξα.

NikosAr

Είσαι σίγουρος ότι δεν θα την συγχωρήσουν για 2η, 3η ή και πολλές ακομη φορές…. εγώ δεν θα ήμουν τόσο σίγουρος από την στιγμή που αντιμετωπίζουμε ακόμα και την τεχνολογία ως οπαδοί ομάδας

Γιωργος

το μονο λαθος που εκανε η Samsung ηταν το Note 7 το οποιο και ανακαλεσε και αποζοιμιωσε τους αγοραστες. Αλλες εταιριες πχ Apple Xiaomi Hiawei απλα θα προσπερνουσαν το θεμα και δεν θα ασχολουνταν καν. Τουλαχιστον η Samsung σεβεται τον καυαναλωτη. Επισης δεν ειναι συσκευη η οποιο εχει βγει στην αγορα

Stathis

Και μου αρέσει ρε συ Γιώργο που απαντάς στον Νίκο που γράφει για οπαδιλίκια με ένα εξ ολοκλήρου “οπαδικό” ποστ λες και ήθελες να κάνεις ότι περνάει απ το χέρι σου να τον βγάλεις σωστό (που είναι). Πόσο τραγικοί και ταυτόχρονα αστείοι είστε ρε παιδιά που φανατίζεστε με εταιρείες…

Agnostos13

Γιατί η Samsung ως γνωστών το έκανε από κοινωνική ευαισθησία και όχι επειδή τα note 7 έσκαγαν σαν τα ποπ-κορν και θα πλήρωνε ένα κάρο χρήματα σε αποζημιώσεις…
Μετρημένα κουκιά είναι αυτά…μην γράφετε αρλούμπες! Όταν το κατασκευαστικό λάθος γίνεται επικίνδυνο δεν το προσπερνάει κανείς!

John

Ζητώ η Samsung

Thanoslam

Άντε αρχίσαμε πάλι. Δεν βλέπω να κυκλοφορεί κινητό της προκοπής αυτή η εταιρεία. Άντε γεια

Γιωργος

Apple fan boy να φανταστω Χαχαχα

Ιωαννης

Πάρτε apple ρε κακομοίρηδες . Πάντα πίσω θα είσαστε πάντα δευτερατζες

Panagiotis

Πωωωωωωωωπω ψόφιοι για θάψιμο είναι μερικοί.Οτι και να λέτε υπέρ κάποιας εταιρίας και να φανατίζεστε, όλες οι εταιρίες κάποια στιγμή βγάζουν ένα μοντέλο που θα έχει τα θεματάκια του. Αλλη με μπαταρίες άλλη με οθόνη άλλη που λύγιζε το κινητό κλπ κλπ.

Greg

Ναι παίζει να είναι και από κατασκευαστικό θέμα δεν αμφιβάλλω, εξάλλου η Samsung έχει δώσει δικαιώματα ελέω Note 7, αλλά μετά από κάτι άκυρα περιστατικά αυτανάφλεξης που έχουμε διαβάσει κατα καιρούς να ξέρετε πως κάποια είναι στημένα , είναι πολύς ο κόσμος που πιστεύει πως αν προκαλέσει αυτανάφλεξη στο Smartphone του και το δημοσιοποιήσει θα μπορέσει να βγάλει χρήματα από την κατασκευάστρια εταιρία, επομένως κρατάτε μικρό καλάθι όποτε διαβάζεται για παρόμοια περιστατικά.

tarif16

δώσε πόνο samsung….πραγματικό πόνο!!

Vendetta

Μα δίνει πόνο…ανάλογα από ποια πλευρά το βλέπεις…της αυτοανάφλεξης (πραγματικό πόνο) ή της πρωτιάς στις πωλήσεις (μεταφορικό πόνο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.