Samsung Galaxy S10: Στη μαύρη λίστα τραπεζών λόγω προβλήματος στο fingerprint

Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10: Στη μαύρη λίστα τραπεζών λόγω προβλήματος στο fingerprint

Φαίνεται ότι το πρόβλημα του ultasonic fingerprint των Samsung Galaxy S10 και Note 10 δημιουργεί πολλαπλά εμπόδια στην καθημερινότητα των κατόχων αυτών των smartphones.

Τα γεγονότα μέχρι σήμερα

Πριν μερικές ημέρες, έγινε γνωστό πως αν ο κάτοχος ενός Samsung Galaxy S10 ή Note 10 χρησιμοποιεί συγκεκριμένα προστατευτικά οθόνης μπορεί όποιος θέλει να ξεκλειδώνει το τηλέφωνο του. Η Samsung επιβεβαίωσε ότι γνωρίζει το σφάλμα και δήλωσε ότι ετοιμάζει update που θα διορθώνει το πρόβλημα.

Οι πρώτες αναφορές αποκλεισμού

Από ότι φαίνεται μέχρι την κυκλοφορία της επίμαχης ενημέρωσης, τουλάχιστον οι κάτοχοι των Samsung Galaxy S10 δεν μπορούν να χρησιμοποιούν της εφαρμογές των τραπεζών τους. Το θέμα έφερε στο φως ένας χρήστης του Reddit ο οποίος δεν μπορούσε να κατεβάσει την εφαρμογή της βρετανικής τράπεζας NatWest.

Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10: Στη μαύρη λίστα τραπεζών λόγω προβλήματος στο fingerprint

Η τράπεζα ενημέρωσε τον χρήστη ότι αφαίρεσαν την εφαρμογή από το Play Store για όσους πελάτες τους χρησιμοποιούν Galaxy S10. Ως αιτία δήλωσαν το σφάλμα του ultrasonic fingerprint που έχει αναφερθεί της τελευταίες ημέρες, και έκλεισαν το μήνυμα τους λέγοντας στον χρήστη ότι θα επαναφέρουν το app μόλις λυθεί το πρόβλημα.

Το βρετανικό οικονομικό ίδρυμα Nationwide Building Society επιτρέπει στους κατόχους Samsung Galaxy S10 να κάνουν λήψη της mobile εφαρμογής, αλλά απαγορεύει την σύνδεση σε αυτή μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Τέλος, ένας χρήστης από το Ισραήλ επιβεβαίωσε ότι οι τράπεζες λαμβάνουν άμεσα μέτρα καθώς ούτε αυτός μπορεί να συνδεθεί στο app της τράπεζας του, τουλάχιστον χρησιμοποιώντας το δακτυλικό του αποτύπωμα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Κάποτε με 1000€ συσκευή δεν έμπαινες αεροπλάνο
Τώρα δεν μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογή τράπεζας

Τέτοια διαβάζω και αν και ξύνομαι να δοκιμάσω Note δεν πρόκειται με τίποτα να το κάνω .
Και αν το κάνω θα έχω παράλληλα και I phone για τις σοβαρές δουλειές .

John

Μιλάνε και οι μηλαρακηδες που τα MacBook pro έχουν απαγορευτεί σε όλες τις πτήσεις γιατί πιάνει φωτιά η μπαταρία. Αλλά όταν έχει υποστεί κάποιος brain wash πως να συζητήσεις μαζί του;

Ιωάννης jb

Όταν μπορέσεις και πάρεις iPhone ή κάποιο άλλο προϊόν Apple, τελειώσεις το γυμνάσιο και μάθεις να μιλάς σαν άνθρωπος, μπορείς να ξαναγράψεις στο techblog

MegalosTranos

χαχαχαχ Ιωάννης jb και Chris BMW, τα 2 (ίσως και 1) τιτανομέγιστα κουτοπαλίκαρα που τόσα χρόνια από πίσωλοκητο σας έχει η Apple και ακόμα της παίρνετε μπουκιτσί χαχαχαχαχ

Chris_BMW

Είπε ο Megalos Tranos και αυτός πίσω από το πληκτρολόγιο του …

Agnostos13

Διόρθωση: απαγορεύτηκαν συγκεκριμένες παρτίδες Macbook Pro γιατί ανακλήθηκαν από την Apple λόγω υπερβολικής υπερθέρμανσης της μπαταρίας (που θα μπορούσε να έχει καταλήξει σε έκρηξη)! Δεν είδα κάπου να έχει πιάσει φωτιά κάποιο Macbook όπως γράφεις…μήπως μπερδεύεσαι με τα Note που έσκαγαν σαν ποπ-κορν και είχαν κάψει σπίτια και αυτοκίνητα;
ΥΓ. Πρόβλημα με μπαταρίες έχουν κατά καιρούς laptops διαφόρων εταιρειών εκτός Apple όπως η Dell και η Hp αλλά δεν έχει γίνει ντόρος…
Μήπως όλες αυτές είναι πελάτισσες του ίδιου εργοστασίου που ψώνιζε και η Samsung;!

JR

Δεν τα ξέρεις καλά, οι περισσότερες εταιρείες έχουν απαγορεύσει ΟΛΑ τα MacBook. Όσο για τα Note δεν είμαι δικηγόρος καμίας εταιρείας ούτε έχω παρωπίδες σαν τους ifans που αντί να κοιτάνε τα δικά τους τα θέματα (πχ έχει γίνει χαμός με τις γρατζουνιές και τις αστοχίες κατασκευής στα νέα iPhone) έχουν και θράσος από πάνω.

Chris_BMW

μεγάλε σταματά να παραπληροφορείς …

Μέσα Σεπτεμβρίου ήρθε ο αδερφός μου από Γερμανία αρχές Οκτωβρίου έφυγε .
Άλλαξε 3 ,4 αεροπλάνα αφού πήγε και Κύπρο διακοπές .
Μαζί του είχε και το Macbook pro 2018 13,3 πουθενα δεν του ειπαν τιποτα.

Αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε καλύτερα πετώντας μια αερολογία απλά για να μειώσετε μια εταιρεία …

Agnostos13

Κάνεις λάθος…η οδηγία της FAA αφορά συγκεκριμένα μοντέλα Macbook Pro 15” (αυτό που έχει ανακληθεί).
Τώρα υπάρχουν ορισμένες εταιρείες που έχουν αποφασίσει να θέσουν περιορισμούς σε κάθε Macbook Pro 15” (λογικά για ταχύτερους ελέγχους) αλλά αυτό είναι μεμονομένο…

παπαροκας

κρις αστο… παρε note αν θες να ζωγραφιζεις τον ελεύθερο χρόνο μονο… γιατι για καθαρα επαγγελματική συσκευή θα σε κανει να βριζεις

το κραζω τοσο καθημερινα που που εχω βαρεθει. το εκτιμανε μονο οσοι ΔΕΝ χρησιμοποιούν το πενακι ωστε να δουν πόσα glitches εχει το software της πενας

αλλα εδω δε μπορει να φτιαξει το software στο security, με το πενακι θα ασχοληθεί?

Chris_BMW

Παπαροκα γιατί τόσο απογοήτευση ρε φίλε με το note;;
Ειλικρινά διαβάζω διαφορά review και εχω παρακολουθήσει πολλους youtubers και πολλοι το θεωρουν σαν το καλυτερο τηλεφωνο all around .
Σαν μονάδα συσκευής εκτός οικοσυστημάτων κτλ.

Ειλικρινά θέλω να δοκιμάσω κάποιο high end android flagship απλα αποφασισα πως θα το κανω παραλληλα με το i phone .
Με ενδιαφέρει κ κάποιο pixel .

παπαροκας

ρε συ κρις έλεός πια εχω βαρεθει να λεω και κατι καινουριο…

ανθολογία θα γραψω στο τελος με το ποσο γτπ ειναι τα note και πόσο ψεμα τα περι επαγγελματικής χρήσης

ok αλλο παραδειγμα…

κραταω σημείωση με το s note (oχι με το Samsung notes, που ναι απο μονο του ολόκληρο αμαρτωλο κεφαλαιο….. ) και ειναι το zoom κειμενου στο default 100% στο καθετο.

γραφω τη σημείωση, κουνιεται λιιιγο το χερι γυρναει landscape με 204% zoom κειμενου και το προβλημα ειναι οτι διορθώνοντας το χερι σου παλι σε καθετη σταση δεν ξαναγυρναει στο 100% zoom αλλα παραμένει στο 205% με αποτελεσμα να πρεπει μονος σου καθε φορα να το διορθωσεις χειροκίνητα αλλιως δε μπορεις να σημειώσεις τιποτα με 204% zoom στο καθετο

δηλαδη ξεκινας μια επαγγελματική εργασια ενος λεπτού και με το δηθεν επαγγελματικο note κατανταει πενταλεπτη και να βριζεις και απο πανω…..

αυτα δε θα στα πει ενας reviewer η ενας κατοχος που εχει το πενακι να πιανει αράχνες……

Nickolas

Εμένα δεν το κάνει αυτό που αναφέρεις στο επίπεδο zoom που το έχω επανέρχεται κανονικά.

Ιωάννης jb

Οταν έλεγα πως τα galaxy note και τα πενακια τους δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, εδώ μέσα κάποιοι μου λέγανε για το πόσο πολύ τους βοηθάνε επαγγελματικά..
Μάλλον όπως είπες κ εσύ ήταν καλλιτέχνες και είχαν όνειρο να μοιάσουν στον Πάμπλο Πικάσο… Τους παρεξήγησα ο κακός

Vendetta

Βρε τον tech-Παισιο έχουμε εδώ? Τον e-προφήτη? Επιβεβαίωσε το αγόρι μου από τα λεγόμενα του παπαροκά που αντιμετωπίζει πρόβλημα με το πενάκι του note, τους ισχυρισμούς του ότι το πενάκι δεν βοηθάει επαγγελματικά? Έτσι έχεις βγάλει και τα συμπεράσματα τών περιθωρίων κέρδους της Sony? Axaxaxaxaxaxaaxaxaxa

παπαροκας

καλα εσυ Ιωάννης βγαινεις σωστός μονο απο στατιστικό λαθος, μη χαιρεσαι

Vendetta

Παπαροκάς κλαίω!!! Πολύ καλο!!!
Έχει βγάλει όλα τα κινητά εκτός από τα Sony λάθος, κακόγουστα και προβληματικά και αυτοεπιβεβαιώνεται με οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο δει από χρήστη.

TheM

Υπάρχει πράγματι κάποιος εδώ μέσα που να έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα; Εγώ δεν μπορώ να βρω κανέναν.

Μιχάλης

μόνο Huawei

dimitris

καλα κατσε μην παθει οπως τα lumia κααι μετα μαζι σου ναι!!!

Mp

Ενω εσεις με τα iphone ακομα αγορες δεν μπορειτε να κανετε.

Babis Briolas

Τι εννοείς? Το ApplePay είναι ήδη σε friends&Family απο μεγάλη ελληνική τράπεζα

Chris_BMW

Μπορείς να δώσεις σε παρακαλώ περισσότερες πληροφορίες ;;;

vaskor

Προς διαχειριστές: σβήστε και απαγόρεψε όλα τα σχόλια. Δε βλέπετε τι επίπεδο υπάρχει; Χειρότερα και από λαϊκή αγορά κατάντησε το πεδίο σχόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.