Samsung Galaxy S10: Τελικά η εταιρεία έβγαλε hole punch wallpapers επί πληρωμή

Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10: Τελικά η εταιρεία έβγαλε hole punch wallpapers επί πληρωμή

Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10: Τελικά η εταιρεία έβγαλε hole punch wallpapers επί πληρωμή

Τα Samsung Galaxy S10 διαφέρουν αισθητά από τα περσινά μοντέλα της σειράς, όχι μόνο σε χαρακτηριστικά αλλά και σε εμφάνιση. Το notch και τα σχεδόν ανύπαρκτα bezel έδωσαν τη θέση τους σε ένα punch-hole στην οθόνη. Πέρα από το γεγονός ότι αρκετοί οπαδοί της Samsung θεωρούν ότι το punch-hole τους εμποδίζει στη χρήση του τηλεφώνου, οι περισσότεροι βρήκαν έναν τρόπο να διασκεδάσουν με την ύπαρξη του.

Αρκετοί χρήστες του reddit χρησιμοποιούν δημιουργικά wallpapers και αναδεικνύουν το punch-hole. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Samsung έδειξε ενδιαφέρον σε αυτά τα wallpaper, και θέλησε να πάρει λίγη από την δόξα των χρηστών. Οπότε, πρόσθεσε ένα ειδικό τμήμα στο Galaxy Themes Store, αποκλειστικά για τα cutout wallpapers.

Σύμφωνα με το SamMobile, τα περισσότερα cutout wallpapers που δημιούργησε η Samsung είναι επί πληρωμή, και ούτε καν δεν μπορούμε να τα δοκιμάσουμε πριν τα αγοράσουμε. Επιπλέον, το SamMobile αναφέρει ότι το Galaxy Themes Store της δεν έχει πολιτική επιστροφής χρημάτων. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι πριν αγοράσουμε ένα από αυτά τα wallpaper.

Επομένως, θα ήταν συνετό να παραμείνουμε στα Samsung Galaxy S10 wallpaper που θα βρούμε στα σχετικά subreddit, αν δεν θέλουμε να ξοδέψουμε χρήματα σε κάτι που μπορεί να μην φαίνεται και ιδιαίτερα καλό. Άλλωστε όπως είχαμε πει και παλαιότερα, εφόσον οι χρήστες καταφέρνουν να δημιουργήσουν τόσο καλά wallpapers, ίσως δεν υπάρχει λόγος να πληρώσουν στον οποιονδήποτε για αυτά.

Τώρα, αν σώνει και ντε θέλουμε να ξοδέψουμε χρήματα, τότε μπορούμε να βρούμε αυτά τα wallpapers πηγαίνοντας στις “Ρυθμίσεις > Ταπετσαρίες και θέματα”, να πλοηγηθούμε στο τέλος της οθόνης, και να μπούμε στην ενότητα των cutout wallpapers.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

χαχαχαχαχα οι ιδιοι που που δημιουργησαν το punch hole σου λενε οκ δεν φαινεται ωραιο … πληρωσε ενα μικρο ποσο και καντο να φαινετια πιο ομορφο !!!! Brilliant !!!!!

Asos

Ακριβώς αυτό σκέφτηκα και εγώ.. Ποιο αποτυχία δεν παίζει… Και όχι μόνο αυτό, σε βάζει να το πληρώσεις κιόλας! Ποιο κοροϊδία πεθαίνεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Galaxy Samsung Samsung One UI

One UI 6.1: Η ενημέρωση έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια Galaxy συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση One UI 6.1 έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια συσκευές από τότε που ξεκίνησε την κυκλοφορία της.

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.