Οι κάτοχοι των Samsung Galaxy S10 διασκεδάζουν με τα hole punch wallpapers

Samsung Galaxy S10, Οι κάτοχοι των Samsung Galaxy S10 διασκεδάζουν με τα hole punch wallpapers

Samsung Galaxy S10, Οι κάτοχοι των Samsung Galaxy S10 διασκεδάζουν με τα hole punch wallpapers

Τα νέα Samsung Galaxy S10, S10 Plus, και S10e μπορεί να έχουν πολλές αλλαγές σε σχέση με τις παλαιότερες συσκευές της εταιρείας. Ωστόσο, η μεγαλύτερη αλλαγή αφορά τον σχεδιασμό τους, και το πιο ενδιαφέρον κομμάτι των νέων συσκευών της Samsung είναι η νέα hole punch που έχουν στην οθόνη τους.

Στο hole punch των Samsung, το οποίο είναι στρογγυλό στο Galaxy S10 και S10e, ενώ στο Galaxy S10 Plus είναι οβάλ, βρίσκεται η selfie κάμερα. Επιπλέον, το hole punch αυξάνει αισθητά τον ωφέλιμο χώρο της μπάρας ειδοποιήσεων, σε σχέση με το notch, του οποίου ο σχεδιασμός είναι σχετικά αμφιλεγόμενος ακόμη και σήμερα. Τέλος, από ότι φαίνεται επιτρέπει και την χρήση ιδιαίτερα πρωτότυπων wallpapers.

Από την ημέρα ανακοίνωσης των συσκευών, άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο διάφορα wallpaper, τα οποία μετατρέπουν το hole punch του Samsung Galaxy S10 στο μάτι του R2D2, ή το οβάλ hole punch του Samsung Galaxy S10 Plus στους φακούς του προσώπου του Johnny 5.

Τα νέα Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ και S10e κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα

https://twitter.com/dcseifert/status/1103701020545372160

Άλλα σχέδια έχουν στρατηγικά τοποθετημένη την μπάλα από το λογότυπο του Jordan Jumpman στο hole punch, ή το πρόσωπο του χαρακτήρα από το σόου Futurama, Bender. Τα περισσότερα έχουν ιδιαίτερη πλάκα.

Samsung Galaxy S10, Οι κάτοχοι των Samsung Galaxy S10 διασκεδάζουν με τα hole punch wallpapers

Όπως ήταν αναμενόμενο πλέον υπάρχει ολόκληρο subreddit για αυτά τα ενδιαφέροντα wallpapers. Ουσιαστικά είναι ένας μεγάλος κατάλογος, όπου ο καθένας μπορεί να προσθέσει το δικό του ιδιαίτερο wallpaper, ή να επιλέξει κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα.

Ενδεχομένως να ήταν καλή ιδέα η Samsung να αγκαλιάσει αυτά τα σχέδια, και να ρίξει χρήματα για την αδειοδότηση αντίστοιχων σχεδίων στην Disney και σε άλλες εταιρείες, για να δημιουργήσει επίσημες εκδόσεις αυτών των wallpapers. Ωστόσο, εφόσον οι χρήστες καταφέρνουν να δημιουργήσουν τόσο καλά wallpapers, ίσως δεν υπάρχει λόγος να πληρώσουν στον οποιονδήποτε για αυτά.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tsiman

Wall-E….Οχι Johnny 5!

Σπυρος

Χαχαχχαχαχα

Βασιλης

Κωμωδία κάκιστης ποιότητας η φάση….Samsung για γέλια και για κλάματα μαζί…..

Christz

Ξυπνήστε και κάντε την selfie σαν τα vivo και το OnePlus 7 ρε… Τι αιδια είναι αυτή;

jonjon

Χάχαχα! Τελικά το χιούμορ είναι λύση για πράγματα που εξαρχής δεν έπρεπε να μας ενδιαφέρουν. Όποιος θέλει αγοράζει η απλά προσπερνά.

ΚώσταςD.

Ε ας διασκεδάσουν και αυτοί με κάτι με αυτή τη “μάπα” που θα αγοράσουν!!!😂😂😂😂😂 Έχει βάλει πάνω την οθοναρα!!! και το χαλασε με τις “τρύπες”.
Υ.Γ. Πάντως το s10e μου αρέσει πάρα πολυ γιατί είναι σχετικά “μικρό” και τα έχει όλα!!!. Αλλά βλέπω πολλούς να προτιμούν τα μεγάλα. Γούστα είναι αυτά βέβαια…

Spyros

Λοιπόν … Κάπου πρέπει να μπούνε η κάμερες,και για τους άλλους που θέλουν να κάνουν τα δικά τους ντιζάιν που με δύο κουβέντες τα έχουν βολεψει ολλα κάμερες ,νοτσ, θύρες usb και δεν ξέρω τι άλλο απαντώ…με όσο γνωρίζω… Αν μπούνε κάμερες όπως σε κάποια κινητά που έχω δεί τελευταία που πατάς για σελφ και περιμένεις το ασανσέρ μέχρι να ανέβει και μετά να κάνεις κλικ και άντε μια από τα ίδια,θα έπρεπε η Samsung να μην έχει αδιάβροχο τηλέφωνο και και να μήν ονομάζεται έτσι αλλά κουκουρούκου,και δεν αρμόζει σε μια εταιρεία σοβαρή να κάνει γελατζι κινητά απλά για να πέζουν τα πεδία με το ασανσέρ,ας παίξουν με κάτι άλλο. Καινοτομία είναι να φτιάχνεις κάτι συναρπαστικό μοντέρνο πρακτικό και βέβαια το σημαντικότερο ανθεκτικό στο χρόνο στο νερό σκόνη μπαταρία και να είναι απλό στην χρήση .Αυτά!

GeoChios

Φαση εχουν! Προς το παρων δεν μου αρεσουν τα νοτς και οι τρυπες αλλα δεν ειναι και κατι τραγικο. Ολα συνηθιζονται. Αρχικα δεν μπορουσα να συνηθισω το 18:9.Μετα απο ενα χρονο στο S8 επιασα ενα S7 και μου κακοφανηκε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.

Smartphones Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Το Galaxy AI στα Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5

Το Galaxy AI φέρνει νέες τεχνολογικές δυνατότητες στον χρήστη, με καινοτόμες λειτουργίες όπως διαδραστική αναζήτηση με το “Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google”.

Smartphones Samsung Galaxy S23 Ultra Samsung Galaxy S23+ Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Νέα σειρά στις ναυαρχίδες της Samsung, με τη σειρά Galaxy S23 να κάνει το βήμα παραπάνω στους τομείς των επιδόσεων, της λήψη φωτογραφιών και video και της ποιότητας κατασκευής.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones

Try Galaxy: Ανακαλύψτε τις εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.

Η εφαρμογή Try Galaxy της Samsung σας καλέι να εξερευνήσετε τις προηγμένες εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.