Smartphones

Samsung Galaxy S10: Θα έχει 4k selfie video και reverse wireless charging

Το επερχόμενο Samsung Galaxy S10 θα μπορεί να τραβάει βίντεο 4k από την selfie camera αλλά και να φορτίζει ασύρματα άλλα κινητά με τεχνολογία reverse wireless charging όπως κάνει σήμερα το Huawei Mate 20 Pro. Οι πληροφορίες είναι επίσημες και προέρχονται από teaser video της Samsung Βιετνάμ.

Μέσα από αυτά τα video μαθαίνουμε επίσης ότι θα έχουν αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη με τεχνολογία ultrasonic. Δεν γίνεται ξεκάθαρο για το ποιο μοντέλο από τα τρία που περιμένουμε θα έχουν τις παραπάνω λειτουργίες, λογικά όμως θα πρόκειται για το Galaxy S10 και το Samsung Galaxy S10+. Το Galaxy S10e ίσως όχι.

Όλα θα αποκαλυφθούν επίσημα στο Unpacked event στις 20 Φεβρουαρίου…

Πηγή

Σχόλια

  • Εκτός απο αυτά θα έχει και GO Pro λειτουργία στην πίσω κάμερα δηλαδή θα τραβάς βιντεο και δεν θα κουνιέτε για κανεναν λογο(σε λογικα πλαισια παντα).
    Σε ορισμενα σημεια βεβαια χανει την εστιαση του(αν δεν στο πουν δεν θα το παρατηρησεις εκτος αν δινεις πολυ σημασια στην λεπτομερια)
    Θα έχει επιλογή θολωματος στο bokeh
    Επίσης θα έχει μια λειτουργια για να βγαίνουν ισια οι φωτος, δηλαδη θα εστιαζεις εκει που θες και θα βγαινουν 2 κυκλοι( οπως το αυτο το emoji🔘).Ο 1ο κυκλος θα είναι ο σκούρος γκρι(οπως φενετε στο emoji παραπάνω) και θα πρεπει ο 2ος κυκλος να εισελθει στον πρωτο κουνοντας το κιν(ολα αυτα με την βοηθεια της ΑΙ)
    Το reverse wireless charging θα υπάρχει Και ενω φορτιζεις το κιν( με καλωδιο)θα μπορεσεις να φορτιζεις επαγωγικα και αλλη συσκευη παραλληλα(δεν ξερω αν ειναι εφικτο αυτο και στο mate)
    Οι μπροστα οι καμερες περιμετρικα εχουν ενα πολυ ωραιο εφε οταν εισαι στο lockscreen(Δεν μπορω να το περιγραψω λογικα θα το δειξουν στο event).
    Οσο για τις καμερες στην οθονη
    Εμενα προσωπικα δεν με πειραξαν ουτε στο διαβασμα ουτε στην αναπαραγωγη βιντεο(εχει ρυθμιση αν θες fullscreen)
    Για τις χωριτικοτητες το s10e θα εχει μονο μια εκδοση(δεν θυμαμαι αν ειναι 64 'Η 128), το S10 δυο και το s10 plus 3(σε καθε εκδοση του θα εχει και παραπανω Ram.
    Και θα υπαρχει και η κεραμικη με 1TB αλλα σε περιορισμενη διαθεσιμοτητα και με ερωτηματικα αν θα ερθει στην Ελλαδα σε επισημους μεταπωλητες(δλδ κινητη τηλεφωνια)
    Ο αισθητητας δαχτυλικων στην οθονη θα ειναι μονο στα s10 & s10+. Στο S10e θα ειναι στο power button.
    Οι τιμες στο s10e θα ειναι κοντα στα 750€ και το s10+ απο 1050€+
    Και τα ηχεια θα ειναι πλέον απο την AKG και οχι Tuned by AKG

    Οι πηγες μου ειναι απο testers της Samsung.

  • κλασικα αφήνουμε του κλεφτες που θελουν 750 για το s10e , και φυσικα περιμενουμε το one plus 7 k gg π....νιτσες της samsung. 1000 ευρο για κινητο. δεν παιρνω ένα παπακι να κανω κ μλκιες καλυτερα ? εκτος αυτου κ 2000 να το βαλουν δεν θα φτασουν την apple , όπως κ να το κανουμε αλλιως χτυπάει ενα iPhone x κ αλλιως ένα φθηνιαρικο s10 αξιας 1000

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.