Samsung Galaxy S10e: Επιβεβαιώθηκε το όνομα του μικρότερου μοντέλου της σειράς

Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy S10e: Επιβεβαιώθηκε το όνομα του μικρότερου μοντέλου της σειράς

Πριν λίγες ημέρες είχαμε παρουσιάσει αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S10e. Σήμερα όμως, επιστρέφουμε στο θέμα για να σας κοινοποιήσουμε την επιβεβαίωση του ονόματος της συσκευής, δια χειρός Samsung.

Επιπλέον, ήμασταν οι πρώτοι που σας μεταφέραμε όλα τα νέα από τη μαζική διαρροή των χαρακτηριστικών της σειράς των Samsung Galaxy S10. Και πλέον, μπορούμε να σας ενημερώσουμε ότι επιβεβαιώθηκε το όνομα του Samsung Galaxy S10e.

Σύμφωνα με την επίσημη Γαλλική ιστοσελίδα της Samsung, το μικρότερο μοντέλο της σειράς θα ονομάζεται Samsung Galaxy S10e με μικρό “e”. Η διαρροή προήλθε από λανθασμένη δημοσίευση της νέας αρχικής σελίδας του site, όπου εμφανιζόταν τα ονόμα των μοντέλων της σειράς, χωρίς όμως να παρουσιάζονται λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά τους.

Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy S10e: Επιβεβαιώθηκε το όνομα του μικρότερου μοντέλου της σειράς

Επίσης, δεν υπήρχε καμία αναφορά για το τέταρτο μοντέλο με υποστήριξη 5G, αλλά υποθέτουμε ότι θα μάθουμε περισσότερο κάποια στιγμή φέτος. Όσον αφορά το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung, αυτό θα αποτελέσει μέρος μίας εντελώς διαφορετικής σειράς κινητών, κάτι που δικαιολογεί την απουσία του μοντέλου από τη λίστα των Samsung Galaxy S10.

Η επίσημη παρουσίαση όλων των Samsung Galaxy S10 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο και στις 21:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας. Το Techblog θα είναι εκεί για να σας μεταφέρει πρώτο όλες τις πληροφορίες. Αν θες να μάθεις πρώτος τα πάντα για τα νέα Samsung Galaxy S10 μείνε συντονισμένος στο Techblog, γιατί ενημερώνουμε διαρκώς με ότι νεότερο μαθαίνουμε.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Μεχρι περυσι υπηρχαν 2 galaxy S … το μικροτερο δεν το χαμπαριαζες (σχεδον) λογω αθλιας μπαταριας ( ηδη απο εποχη s7 ), αρα μονοδρομος ηταν το plus model. Απο s8 και επειτα αρχιζε να διαφοροποιειται και στη καμερα ( αντε και το μεγεθος της οθονης αλλα πες αυτο ειναι λιγο αδιαφορο feature ). Τωρα εδω δλδ τι θα μας δωσουν στο ακομη μικροτερο αδερφακι ? Λιγοτερη μπαταρια και περσινη καμερα με μικροτερη οθονη ?

Κώστας Ζ.

@NtinosMD, σίγουρα δε θα σου δώσουν high end επεξεργαστη

Greg

Ναι βλέπεις τώρα έχουν και lite versions.Τερμα αντιγραφή από Huawei για να μην αναφέρω το κόστος στα 800€ για το ποιο μικρό.Απλώς το έχασε η εταιρεία.Καιρός ήταν.Απο την αρχή φαινόταν ότι ΘΕΛΑΝ να ξεσκίσουν τις τιμες.Αντε να δω τα φανατικά τι δικαιολογία θα βρούνε για να το δικαιώσουν, γιατί θα βρούνε.

John Real

Το ειδαμε και αυτο! Το μεγεθος της οθονης ειναι λεει αδιαφορο feature!!! Ισως για εσενα , και οι 6.1″ του S10 φαινονται λιγες. Οι περισσοτερες ναυαρχιδες ειναι πλεον 6.4-6.5″.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.

Smartphones Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Το Galaxy AI στα Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5

Το Galaxy AI φέρνει νέες τεχνολογικές δυνατότητες στον χρήστη, με καινοτόμες λειτουργίες όπως διαδραστική αναζήτηση με το “Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google”.

Smartphones Samsung Galaxy S23 Ultra Samsung Galaxy S23+ Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Νέα σειρά στις ναυαρχίδες της Samsung, με τη σειρά Galaxy S23 να κάνει το βήμα παραπάνω στους τομείς των επιδόσεων, της λήψη φωτογραφιών και video και της ποιότητας κατασκευής.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones

Try Galaxy: Ανακαλύψτε τις εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.

Η εφαρμογή Try Galaxy της Samsung σας καλέι να εξερευνήσετε τις προηγμένες εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.