Samsung Galaxy S11: Αυτά είναι τα πρώτα 3D renders

Samsung Galaxy S11 3D renders, Samsung Galaxy S11: Αυτά είναι τα πρώτα 3D renders

Το Galaxy S11 είναι το επόμενο μεγάλο smartphone της Samsung και όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία το τηλέφωνο πρόκειται να έχει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Ας μην τα πολυλογούμε όμως και ας μπούμε απευθείας στα 3D renders που ετοίμασε το PhoneArena.

Σχεδιασμός

Samsung Galaxy S11 3D renders, Samsung Galaxy S11: Αυτά είναι τα πρώτα 3D renders

Η Samsung τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλη πρόοδο όσον αφορά τον σχεδιασμό και έχει καταφέρει να μικρύνει τα bezels όσο το δυνατόν περισσότερο στα Galaxy S10 και Note 10. Ωστόσο, παρά την προσπάθεια εξάλειψης των bezel το μόνο all-screen smartphone αυτή την στιγμή στην αγορά είναι το Mi MIX Alpha το οποίο έχει 180% screen-to-body ratio.

Η Samsung παρόλα αυτά εργάζεται στην ενσωμάτωση της front facing κάμερας κάτω από την οθόνη ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη αν έχει καταφέρει κάτι. Άρα το πιθανότερο είναι να δούμε μικρότερα bezel και μικρότερο camera cut out στο κέντρο της οθόνης παρόμοιο με αυτό του Note 10.

Για όσους αναρωτιούνται γιατί η Samsung δεν κυκλοφορεί ένα flagship smartphone με pop-up style κάμερα, η απάντηση είναι ότι τα τηλέφωνα αυτά θα χάσουν την IP68 πιστοποίηση.

Κάμερα

Samsung Galaxy S11 3D renders, Samsung Galaxy S11: Αυτά είναι τα πρώτα 3D renders

Παρόλο που οι κάμερες των Galaxy S-smartphone από το 2016 και μετά χρησιμοποιούν κύρια κάμερα με τον ίδιο αισθητήρα, ο Νοτιοκορέατικος κολοσσός έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και οι φωτογραφίες που τραβάνε τα νεότερα smartphone δεν αφήνουν παραπονεμένο τον μέσο χρήστη. Το Galaxy S11 λέγεται ότι θα ενσωματώνει τον νέο αισθητήρα των 108MP σε συνδυασμό με μία telephoto κάμερα που θα χρησιμοποιεί “periscope” zoom παρόμοιο με αυτό των P30 της Huawei.

Spectrometer

Το smartphone της Samsung που αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές του 2020 λέγεται ότι θα έχει spectrometer, μία συσκευή η οποία μπορεί να αναλύσει την χημική σύνθεση ενός αντικειμένου με την βοήθεια υπέρυθρου φωτός. Η Samsung πρόσφατα κατέθεσε πατέντα για να εξασφαλίσει την ενσωμάτωση μίας τέτοιας συσκευής στα smartphone.

Ο φασματογράφος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να λάβετε πληροφορίες για τις διατροφική αξία ενός φρούτου για παράδειγμα. Επιπλέον, ο φασματογράφος θα χρησιμοποιηθεί πολύ από όσους φροντίζουν το δέρμα τους καθώς θα μπορούν να μάθουν άμεσα την υγρασία και την λιπαρότητα της επιδερμίδας. Τέλος, το smartphone θα παρέχει και πληροφορίες για τον τρόπο φροντίδας της επιδερμίδας.

Χρώματα

Samsung Galaxy S11 3D renders, Samsung Galaxy S11: Αυτά είναι τα πρώτα 3D renders

Τα Note 10 και S10 έχουν κυκλοφορήσει σε πολλά και διαφορετικά χρώματα. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με το Galaxy S11 ωστόσο για τα χρώματα δεν υπάρχει καμία πληροφορία.

Disclaimer: Τα 3D renders δεν βασίζονται σε επιβεβαιωμένες πληροφορίες είναι ένας πιθανός σχεδιασμός ο οποίος βασίζεται κατά κύριο λόγο σε προβλέψεις και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stavros

Είμαι υπερκαλυμμένος με το Note 10+ και θα παραμείνω σε αυτό μέχρι το S14/NOTE 14… Έχουν κάνει το λάθος με τις ναυαρχίδες ναι μεν ακριβές αλλά έχουν αντοχή για 3-4 χρόνια τουλάχιστον, οπότε είναι πεταμένα χιλιάρικα και μηδέν απόσβεση να δίνει κάποιος κάθε χρόνο.

Stelans

Φίλε μου θέλω τη γνώμη σου έχω μικρά δάκτυλα και ήθελα να πάω σε s10 Αλλά έχει κακή μπαταρία το note 10+ από μπαταρία τι λέει είσαι ικανοποιημένος (αν και θα θελα note 10 ιδανικά υστερεί αρκετά θεωρώ)

Stavros

Ήταν μεγάλος μου φόβος αυτός γιατί και εγώ έχω μικρά δάχτυλα αλλά μπορώ να πω ότι έχει καλό κράτημα και δεν το μετάνιωσα, το έχω και σε spigen θήκη και είναι κομπλέ στο κράτημα, (με τρόμαξε λίγο στην αρχή όταν το έπιασα πρώτη φορά σε κατάστημα) η ξεκούραστη οθόνη του με αντάμειψε εκεί που έκανα zoom όλη την ώρα με το S8 που είχα (το οποίο βέβαια ήταν τέλειο στο χέρι) και εγώ το S10 το απέρριψα λόγο μικρής μπαταρίας, το s10+ γιατί δεν μου άρεσε η κάμερα η εμπρός. Και εγώ ήμουν ένα βήμα πριν πάρω το απλό Note 10 άλλα έχουν κάνει πολλά donwgrade σε χαρακτηριστικά και με μικρή διαφορά τιμής οπότε πήγα στο note 10+. Τώρα από μπαταρία με δυνατή χρήση (χωρίς παιχνίδια) βγάζει άνετα ημέρα και 2 ημέρες με ποιο lite χρήση. Ελπίζω να σε κάλυψα φίλε μου.

Stelans

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε είμαι στη ιδια ακριβώς κατασταση εχω s8 και το s10+ μου φαίνεται αρκετά άσχημο οποτε μαλλον σε note θα παω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.