Samsung Galaxy S11+: Θήκες επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό

Samsung Galaxy S11+, Samsung Galaxy S11+: Θήκες επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό

Τα Samsung Galaxy S11 αναμένεται να κυκλοφορήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2020. Παρά το γεγονός ότι έχουμε ακόμη καιρό μπροστά μας, τα leaks είναι αδιάκοπα. Αυτή τη φορά διέρρευσαν renders θηκών τα οποία επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό του θηρίου Samsung Galaxy S11+.

Σχεδιασμός

Σύμφωνα με τα renders των θηκών, το Galaxy S11+ θα έχει καμπύλη οθόνη και πλάτη. Τα bezels της οθόνης είναι ελάχιστα και το punch hole φαίνεται να είναι μικρότερο και από των Galaxy Note 10.

Στη δεξιά πλευρά του Samsung Galaxy S11+ υπάρχουν τα κουμπιά αυξομείωση της έντασης και απενεργοποίησης της συσκευής, ενώ στην αριστερή δεν παρατηρούμε κάτι το ιδιαίτερο. Στο κάτω μέρος ξεχωρίζει η γρίλια του ηχείου, η θύρα USB type-C και το μικρόφωνο. Όσον αφορά το πάνω μέρος της θήκης, βλέπουμε μία εγκοπή η οποία δεν γνωρίζουμε σε τι χρησιμεύει.

Samsung Galaxy S11+, Samsung Galaxy S11+: Θήκες επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό

Περνώντας στην πλάτη, επιβεβαιώνεται το ορθογώνιο module καμερών του Galaxy S11+, το οποίο μοιάζει με αυτό των renders που διέρρευσαν πρόσφατα. Βέβαια, ο IceUniverse είπε ότι η διάταξη του module δεν θα είναι τόσο χαοτική.

Χαρακτηριστικά

Με βάση τις μέχρι τώρα φήμες, το Samsung Galaxy S11+ θα έχει κύρια κάμερα με τροποποιημένο αισθητήρα 108MP και η δευτερεύουσα θα είναι 48MP. Επιπλέον, στο module θα υπάρχει ένας αισθητήρας ToF, μία ultrawide και ένα φακός ειδικά για λήψεις σε χαμηλό φωτισμό.

Οι αναφορές θέλουν τις κάμερες του Galaxy S11+ να έχουν δυνατότητα 10x οπτικού ζουμ και 100x ψηφιακό. Επιπλέον, το smartphone θα είναι εξοπλισμένο με το Snapdragon 865 ή τον Exynos 9830, ανάλογα με την αγορά.

Τέλος, αναμένεται να έχει μπαταρία 4.900mAh με υποστήριξη γρήγορης, ασύρματης και αμφίδρομης φόρτισης.

Samsung Galaxy S11+, Samsung Galaxy S11+: Θήκες επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.