Samsung Galaxy S20 Lite: Θα έρθει με OneUI 2.5 και Snapdragon 865

, Samsung Galaxy S20 Lite: Θα έρθει με OneUI 2.5 και Snapdragon 865

Σε μία αμφιλεγόμενη κίνηση, η Samsung κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους τα Galaxy S10 Lite (review) και Galaxy Note 10 Lite. Οι συσκευές είχαν αρκετά κοινά με τις ναυαρχίδες της εταιρείας, όπως ο επεξεργαστής, αλλά και αρκετές διαφορές, όπως η χρήση πλαστικού αντί γυαλιού και αλουμινίου, ώστε να κυκλοφορήσουν σε πιο προσιτές τιμές.

Το περίεργο στην κυκλοφορία των συσκευών είναι το πότε κυκλοφόρησαν, καθώς το 2020 ήδη είχε μπει και αναμενόταν λίγες μέρες αργότερα η αποκάλυψη της σειράς S20. Η Samsung φαίνεται να θέλει να αποφύγει το ίδιο λάθος, κυκλοφορόντας τη Lite έκδοση της σειράς S20 την ίδια χρονιά με τα υπόλοιπα μοντέλα, ώστε να μην απαξιωθεί τόσο γρήγορα η συσκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας SamMobile η εταιρεία έχει ήδη ετοιμάσει το επερχόμενο μοντέλο Galaxy S20 Lite, με την κυκλοφορία του μάλιστα να αναμένεται μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2020. Η συσκευή θα έρθει με προεγκατεστημένη την έκδοση 2.5 του skin One UI 2.5, ενώ στο εσωτερικό της θα βρίσκεται ο επεξεργαστής Snapdragon 865.

Τα δύο μοντέλα που αναμένονται, έχουν τους κωδικούς SM-G780 και SM-G781, με το δεύτερο να έρχεται με υποστήριξη δικτύων 5G ενώ το πρώτο θα κυκλοφορήσει και χωρίς 5G, ανάλογα την αγορά. Τέλος, το Galaxy S20 Lite αναμένεται να έχει τουλάχιστον 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες αυτή τη στιγμή.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasiliS20ite

το πήρα εχθές!

Ioannis

Και μικρότερη οθόνη ελπίζω, το πολύ 6.5 ίντσες.

Achi

Πάντως το s10 lite που έχω εγώ είναι τούμπανο. Φανταστείτε το s20 lite…

Κώστας Βλαχάκης

Συμφωνώ, το S10 lite είναι ένα από τα πιο αξιόλογα κινητά στην κατηγορία του και δεν έχει γίνει γνωστό αρκετά.

l.koutis

Θυμάμαι την παρουσίαση του κινητού στο you tube και ελπίζω να κάνετε και στο s20lite…. θεωρω ότι είναι μια καλή πρόταση λόγο του επεξεργαστή αλλά και του ποσού αγοράς του.

Dimitris L.A

Παντως εγω που ειχα το note 10 plus και πηρα και το note 10 lite. Χασμα γενεων!!! Το ενα με sd855 και το αλλο με εναν exynos πιο αργο και απο την καθυστερηση

Anon

Το αστειο ειναι οτι το lite ειναι πιο γρηγορο απο το premium μοντελο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.