Samsung Galaxy S20: Μαζικό leak αποκαλύπτει ονόματα, εκδόσεις και χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20: Μαζικό leak αποκαλύπτει ονόματα, εκδόσεις και χαρακτηριστικά

Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύονται διαρκώς στοιχεία για τα επερχόμενα flagships της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας. Φυσικά αναφερόμαστε στα Samsung Galaxy S20 και το foldable smartphone Samsung Galaxy Bloom, του οποίο το εμπορικό όνομα φαίνεται ότι θα είναι το Galaxy Z Flip.

Τα νεότερα leaks

Αυτή τη φορά, ο Max Weinbach από το XDA Developers δημοσίευσε μία σειρά από πληροφορίες για τα επερχόμενα flagship smartphones. Αρχικά, κοινοποίησε φωτογραφίες του Samsung Galaxy S20+ 5G, τις οποίες του παρείχε κάποια άγνωστη πηγή.

Έπειτα, ξεκίνησε να δημοσιεύει αρκετά στοιχεία, όπως τα ονόματα των πέντε εκδόσεων. Συνολικά, θα υπάρχουν τρία μοντέλα, το Samsung Galaxy S20, το Galaxy S20+ και το Galaxy S20 Ultra. Όλα τους θα έχουν 5G εκδόσεις, ενώ τα S20 και S20+ θα κυκλοφορήσουν και σε 4G LTE εκδόσεις.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι η πηγή του έκανε δοκιμές του Samsung Galaxy S20+ 5G με τον Snapdragon στο Geekbench και του έστειλε τα score του smartphone. Ο ίδιος αρνήθηκε να δημοσιεύσει τα δεδομένα στο XDA γιατί όπως αναφέρει δεν πιστεύει στα benchmarks και τα αποτελέσματα τους, τα οποία δεν λένε τίποτα για τις επιδόσεις των smartphones.

Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20: Μαζικό leak αποκαλύπτει ονόματα, εκδόσεις και χαρακτηριστικά

Στο tweet που αποκαλύπτει τα scores επικράτησε ένα χάος με τους περισσότερους να αναφέρουν ότι το Galaxy S20+ 5G είναι λιγότερο ισχυρό από παλαιότερα smartphones. Ωστόσο, ο Max διευκρίνισε ότι η πηγή του έκανε δοκιμές με τον Geekbench 5, και όχι με το Geekbench 4 στο οποίο έχουν δοκιμαστεί τα περισσότερα έξυπνα τηλέφωνα που ανέφεραν οι χρήστες.

Επιπλέον, αναζητώντας την καταχώρηση του Samsung Galaxy S20+ 5G στο Geekbench εντοπίσαμε ότι θα έχει όντως τον Snapdragon 865, θα υπάρχει έκδοση με 12GB μνήμη RAM και θα τρέχει Android 10.

Τέλος, το IT Home δημοσίευσε μία αφίσα η οποία δείχνει τα Galaxy S20. Παρά το γεγονός ότι η αφίσα μοιάζει να είναι γνήσια, ο Ice Universe τονίζει ότι μάλλον δεν είναι αυθεντική. Οπότε, μάλλον κάποιος τη δημιούργησε για να προκαλέσει έναν μικρό ενθουσιασμό στους οπαδούς των επερχόμενων smartphones.

Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20: Μαζικό leak αποκαλύπτει ονόματα, εκδόσεις και χαρακτηριστικά

Πηγή 1 Πηγή 2 Πηγή 3

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.