Samsung Galaxy Bloom: Αυτό είναι το επίσημο όνομα του Galaxy Fold 2 [CES 2020]

Samsung Galaxy Bloom, Samsung Galaxy Bloom: Αυτό είναι το επίσημο όνομα του Galaxy Fold 2 [CES 2020]

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια πραγματοποίησε μία κρυφή συνάντηση αποκλειστικά για εμπορικούς συνεργάτες και παρόχους, στην έκθεση CES 2020. Στη συνάντηση αυτή, η εταιρεία αποκάλυψε τα ονόματα των τεσσάρων επερχόμενων flagships της, τα τρία Galaxy S20 και το Samsung Galaxy Bloom.

Όσα αποκαλύφθηκαν στη συνάντηση

Τα ονόματα των Samsung Galaxy S20, 20+ και 20 Ultra είχαν γίνει γνωστά εδώ και καιρό. Ωστόσο, τώρα μάθαμε το επίσημο όνομα του Fold 2, το οποίο είχε διαρρεύσει παλαιότερα από το SamMobile. Ο CEO της Samsung Electronics, DJ Koh, αποκάλυψε ότι το επόμενο foldable της εταιρείας θα είναι το Samsung Galaxy Bloom.

Samsung Galaxy Bloom, Samsung Galaxy Bloom: Αυτό είναι το επίσημο όνομα του Galaxy Fold 2 [CES 2020]

Φαίνεται ότι η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θέλει να λανσάρει στην αγορά το Samsung Galaxy Bloom ως ένα foldable smartphone ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες. Αυτό προκύπτει τόσο από το όνομα όσο και από το design του.

Το όνομα έχει σχέση με τα λουλούδια που ανθίζουν. Συνήθως οι εταιρείες χρησιμοποιούν τέτοια ονόματα σε προϊόντα που απευθύνονται σε γυναικείο κοινό. Επίσης, ο clamshell είναι εμπνευσμένος από τα compact προϊόντα της Lancôme. Αν κάποιος βάλει το foldable smartphone δίπλα σε προϊόν της εταιρείας καλλυντικών θα διαπιστώσει αμέσως την ομοιότητα.

Samsung Galaxy Bloom, Samsung Galaxy Bloom: Αυτό είναι το επίσημο όνομα του Galaxy Fold 2 [CES 2020]

Το Samsung Galaxy Bloom δεν θα έχει πλαστικό film στην οθόνη, αλλά ένα ultra-thin glass. Επιπλέον, θα έχει τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο 8K και θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις, μία 4G και μία 5G.

Τέλος, τα Samsung Galaxy S20 θα έχουν όλα κάμερα 108MP, θα υποστηρίζουν 100x ζουμ και εγγραφή βίντεο 8K. Περισσότερα θα μάθουμε στην επίσημη παρουσίαση τους, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.