Samsung Galaxy S20 και Note20 λαμβάνουν τη δεύτερη έκδοση One UI 4 beta

, Samsung Galaxy S20 και Note20 λαμβάνουν τη δεύτερη έκδοση One UI 4 beta

Τα παλαιότερα μοντέλα της σειράς Galaxy S20 και Note20 λαμβάνουν από τη Samsung μια νέα έκδοση του One UI 4 σε μορφή beta.

Η δεύτερη έκδοση beta του One UI 4, η οποία βασίζεται στο Android 12, αφορά στα Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, Note20 και Note20 Ultra, τόσο για τις εκδόσεις Exynos όσο και για τις εκδόσεις Snapdragon αυτών των τηλεφώνων. Ο νέος αριθμός κατασκευής τελειώνει σε ZUKA.

Το λογισμικό περιέχει τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας του Δεκεμβρίου 2021 και πολλές διορθώσεις σφαλμάτων. Πιο συγκεκριμένα, διορθώνει σφάλματα προσαρμοστικού ρυθμού ανανέωσης, σφάλματα εικονιδίων Γρήγορης κοινής χρήσης και σφάλματα σχετικά με το κάλυμμα οθόνης Clear View. Υπόσχεται ακόμα Θα πρέπει επίσης να περιμένετε βελτιωμένα frame rates και καλύτερη αναζήτηση στην εφαρμογή Μηνύματα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Note 20 Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 & Galaxy Note 20: Κάθε τρίμηνο οι ενημερώσεις – Φτάνουν στο τέλος της υποστήριξης

Οι σειρές Galaxy S20 και Galaxy Note 20 της Samsung φτάνουν στο τέλος της υποστήριξης, αφού αλλάζει ο ρυθμός που λαμβάνουν ενημερώσεις.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Note 20

Samsung Galaxy Note 20: Το πρώτο που πήρε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Φεβρουαρίου 2023

H Samsung έχει αρχίσει να κυκλοφορεί την ενημέρωση ασφαλείας του Φεβρουαρίου 2023 για τη σειρά Galaxy Note 20.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S20

Galaxy S20 FE: Ξανά στην αγορά με φθηνότερη τιμή

H Samsung ρίχνει ξανά στην αγορά το ίσως πιο value for money smartphone του παρελθόντος, το Galaxy S20 FE, σε μια έκδοση για το 2022.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.