Samsung Galaxy S20: Πλήρη χαρακτηριστικά καμερών από όλα τα μοντέλα

Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20: Πλήρη χαρακτηριστικά καμερών από όλα τα μοντέλα

Δύο είναι οι βασικές πηγές που μας έχουν παράσχει τα περισσότερα leaks για τα επερχόμενα Samsung Galaxy S20, ο Ice Universe και ο Max Weinbach του XDA Developers. Αυτή τη φορά, ο πρώτος δημοσίευσε μία εικόνα η οποία αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά των καμερών που θα διαθέτουν τα smartphones.

Οι κάμερες των Galaxy S20

Με την πρώτη ματιά, διαπιστώνει κανείς εύκολα ότι τα Samsung Galaxy S20 θα έχουν στα module τους ένα μείγμα αισθητήρων της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας και της Sony. Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά τα δεδομένα.

Το Samsung Galaxy S20 Ultra θα χρησιμοποιεί τον S5KHM1, έναν αισθητήρα 108MP. Προφανώς πρόκειται για τον πολυσυζητημένο τροποποιημένο αισθητήρα που δημιούργησε η Samsung, ο οποίο βασίζεται στον S5KHMX.

Συνεχίζουμε με την ultrawide κάμερα που θα έχει έναν 44MP ISOCELL Slim αισθητήρα, 1/1.26″ με 0.7μm pixels και Tetra cell filter. Όσον αφορά τον τηλεφακό, εκεί έχουμε τον Sony IMX586, έναν 48MP Quad Bayer αισθητήρα, 1/2″ με 0.8μm pixels.

Πάμε τώρα στο Samsung Galaxy S20+. Το module έχει και πάλι τρεις κάμερες και τον ToF ο οποίος είναι ο IMX516, ενώ το Ultra έχει τον IMX518. Η κύρια κάμερα είναι η Sony IMX555 στα 12MP με 1.8μm pixels.

Όσον αφορά την ultrawide έχει έναν αισθητήρα S5K2LA 12MP. Αν και δεν γνωρίζουμε πολλά για τον συγκεκριμένο αισθητήρα, οι S5K2L έχουν από 1.25μm μέχρι 1.5μm pixels. Τέλος, ο τηλεφακός είναι ο S5KGW στα 64MP, για τον οποίο επίσης δεν γνωρίζουμε πολλά, αλλά μάλλον είναι παρόμοιος με τον 64MP ISOCELL GW1.

Τέλος, όλα τα Galaxy S20 χρησιμοποιούν για τις selfie τον Sony IMX374, έναν 10MP αισθητήρα με 1.22μm pixels και Dual Pixel AF. Πρόκειται για τον ίδιο αισθητήρα που έχουν τα Galaxy S10 και τα Note 10.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.