Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra: Αυτά θα είναι τα ονόματα των S11

Εξ αρχής υποθέταμε ότι τα επόμενα flagships της Samsung θα ονομάζονται Galaxy S11. Ωστόσο, πρόσφατα ο Ice Universe διέψευσε αυτήν τη θεωρία, λέγοντας ότι η εταιρεία θα ονομάσει τα νέα της high-end smartphones Samsung Galaxy S20. Νεότερη αναφορά επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του και αποκαλύπτει τα ονόματα και των τριών εκδόσεων.

Ποια θα είναι τα ονόματα των flagships

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η σειρά θα έχει τρεις εκδόσεις, τα Samsung Galaxy S11e, Galaxy S11, και Galaxy S11+. Με βάση τα ονόματα που έδωσε η εταιρεία στα προηγούμενα flagships της.

Σύμφωνα με την αναφορά, αυτή η τακτική αλλάζει με τα επερχόμενα smartphones, όπου η λιγότερο ισχυρή έκδοση θα είναι η Samsung Galaxy S20, το ενδιάμεσο μοντέλο θα είναι το Galaxy S20+, και η πιο ισχυρή θα ονομάζεται Galaxy S20 Ultra.

Αυτός ο τρόπος ονομασίας θυμίζει αρκετά την τακτική της Apple, η οποία επέλεξε να εγκαταλείψει την ιδέα του iPhone 11R και να κυκλοφορήσει τη βασική έκδοση, iPhone 11, και δύο Pro εκδόσεις, με την πιο ισχυρή να καλείται Pro Max.

Επιπλέον, η ίδια πηγή αναφέρει ότι το Samsung Galaxy S20 θα έχει 6,2 ίντσες οθόνη, η Plus έκδοση θα διαθέτει 6,7 ίντσες οθόνη, ενώ η οθόνη της Ultra έκδοσης θα είναι 6,9 ίντσες.

Τέλος, αναμένεται η σειρά να έχει τουλάχιστον πέντε εκδόσεις, το Samsung Galaxy S20 Lite, το Galaxy S20, το Galaxy S20+, και δύο Galaxy S20 Ultra ένα 5G και ένα 4G.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 4 Ιανουαρίου 2020 13:24

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.