Samsung Galaxy S20: Τα πρώτα δείγματα της κάμερας, Night Mode και Zoom

Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20: Τα πρώτα δείγματα της κάμερας, Night Mode και Zoom

Σε λίγες ώρες η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θα παρουσιάσει τα νεότερα flagships της Samsung Galaxy S20, το δεύτερο foldable smartphone Galaxy Z Flip, και τα δεύτερης γενιάς TWS ακουστικά Galaxy Buds+.

Λίγο πριν το Galaxy Unpacked Event 2020, τα leaks έχουν πάρει φωτιά. Αυτή τη φορά, ο Max Weinbach του XDA Developers δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες οι οποίες έχουν τραβηχτεί με τα επερχόμενα Galaxy S20 και S20+.

Δυνατότητες zoom

Οι πρώτες εικόνες συγκρίνουν την ποιότητα των φωτογραφιών που τραβάει το Samsung Galaxy S20+ με την κύρια wide κάμερα και έπειτα χρησιμοποιώντας 30x zoom. Το noise είναι αρκετό στη μεγεθυμένη εικόνα, με ελάχιστα σημεία που δείχνουν ότι η φωτογραφία έχει υποστεί επεξεργασία μέσω του software της κάμερας μετά τη λήψη.

Αν αναλογιστούμε το πόσο εντυπωσιακό είναι το Super Res Zoom των Pixel, οι φωτογραφίες του Galaxy S20+ δεν είναι και τόσο καλές. Ειδικά αν λάβουμε υπόψη το hardware των καμερών του.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε το Huawei P30 Pro, το οποίο έχει αναμφισβήτητα το καλύτερο zoom που έχουμε δει σε κάμερα smartphone. Ωστόσο, αξίζει να περιμένουμε την κυκλοφορία των flagships, για να δούμε τα αποτελέσματα των πρώτων reviews που θα αφορούν τις κάμερες.

Το Night Mode

Στο δεύτερο πακέτο εικόνων βλέπουμε το Night Mode του Samsung Galaxy S20. Ο Max συγκρίνει τις φωτογραφίες του S20 με ένα σετ που τράβηξε χρησιμοποιώντας το S10. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το S20 φαίνεται να τα πηγαίνει καλύτερα στον χαμηλό φωτισμό.

Η συνολική εικόνα είναι καθαρή και ευκρινής, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για φωτογραφίες των οποίων η λήψη έγινε σε συνθήκες σχετικά χαμηλού φωτισμού. Ίσως το Night Mode στα Galaxy S20 αποδίδει καλύτερα από ότι στα προηγούμενα flagships της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας.

Τέλος, ελπίζουμε σύντομα να διαρρεύσουν ή να κυκλοφορήσουν κάποια δείγματα φωτογραφιών που έχουν τραβηχτεί με το εντυπωσιακό module που διαθέτει το θηρίο Samsung Galaxy S20 Ultra.

Πηγή 1 Πηγή 2

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.