Smartphones

Samsung Galaxy S21 FE: Μήπως έρθει τελικά την επόμενη εβδομάδα;

Φήμες που προέρχονται από την Κορέα κάνουν λόγο για εμφάνιση του Samsung Galaxy S21 FE στο επερχόμενο Galaxy Unpacked. Ενώ όλοι θεωρούσαν δεδομένο την αναβολή της παρουσίασής του, έρχεται τώρα, μέσα από τις πληροφορίες, η μεγάλη ανατροπή.

Είναι δύσκολο να βγάλει κανείς άκρη με τις φήμες, αλλά οι πρόσφατες αλλάζουν τα όσα πιστεύαμε τις τελευταίες ώρες για το περιεχόμενο του Samsung Galaxy Unpacked Part 2. Κάποιες κορεάτικες πηγές στο Internet ισχυρίζονται ότι στις 20 Οκτωβρίου θα κάνει την εμφάνισή του το Samsung Galaxy S21 Fan Edition, τονίζοντας, μάλιστα, ότι η διαδικασία της προπαραγγελίας θα ξεκινήσει αμέσως μετά την παρουσίαση.

Η ημερομηνία της έναρξης της εμπορικής διάθεσης της συσκευής θεωρείται ότι είναι η 29 Οκτωβρίου από τις ίδιες πηγές, ανατρέποντας εντελώς τα όσα θεωρούσαμε μέχρι σήμερα δεδομένα. Γίνεται και μία υπενθύμιση των τεχνικών χαρακτηριστικών που περιμένουμε να έχει το Samsung Galaxy S21 FE, δηλαδή επεξεργαστή Snapdragon 888, οθόνη 6.4 ιντσών, μνήμη RAM 6 GB, εσωτερική μνήμη 128 GB και τριπλό setup στην πίσω κάμερα.

Για να δούμε τι θα δούμε…

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.