Smartphones

Samsung Galaxy S21 FE: Δεν θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία από το απλό Galaxy S21

H φήμη ότι το Samsung Galaxy S21 FE θα έχει βελτιωμένη μπαταρία σε σχέση με το απλό Galaxy S21 μάλλον δεν ευσταθεί. Οι τελευταίες πληροφορίες το θέλουν να εφοδιάζεται με μπαταρία χωρητικότητας 4500 mAh.

Οι φήμες για το Samsung Galaxy S21 FE ξεκίνησαν βασιζόμενες στο γεγονός ότι το προηγούμενο μοντέλο Samsung Galaxy S20 FE είχε βελτιωμένη μπαταρία σε σχέση με το Galaxy S20, χρησιμοποιώντας επί της ουσίας την μπαταρία του Galaxy S20 Plus. Κάτι ανάλογο είχε ξεκινήσει να αναμένεται και για το επερχόμενο Samsung Galaxy S21 Fan Edition, για το οποίο υπήρχε η προσμονή ότι θα είναι εφοδιασμένο με την μπαταρία του Galaxy S21 Plus.

Αυτό σήμαινε πρακτικά ότι το Samsung Galaxy S21 FE θα είχε μπαταρία με χωρητικότητα 4800 mAh. Δυστυχώς, οι τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφορούν online, το θέλουν να μένει με την μπαταρία χωρητικότητας 4500 mAh, ενώ για την ακρίβεια η χωρητικότητα της μπαταρίας με κωδικό EB-BG990ABY που θα φορά είναι στα 4370 mAh. Και σε αυτή την περίπτωση, πάντως, θεωρείται επαρκής η μονάδα για τις καθημερινές ανάγκες του smartphone.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.