Samsung Galaxy S21 FE: Θα πωλείται μόνο στην Ευρώπη;

, Samsung Galaxy S21 FE: Θα πωλείται μόνο στην Ευρώπη;

Την απόφαση να συνεχίσει την κυκλοφορία του Galaxy S21 FE αποφάσισε η Samsung, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τη διαθεσιμότητα εξαρτημάτων.

Σύμφωνα με το Ddaily της Νότιας Κορέας, αν και αρχικά το Galaxy S21 FE επρόκειτο να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, τελικά θα κυκλοφορήσει μόνο σε μία αγορά.

Το κατάστημα σημειώνει πως η Samsung σκεφτόταν να ακυρώσει το τηλέφωνο, ωστόσο ο υπεύθυνος του τμήματος κινητής τηλεφωνίας Roh Tae-moon ήθελε να το κυκλοφορήσει.

Η Samsung φέρεται να αποφάσισε τελικά να πουλήσει το τηλέφωνο μόνο στην Ευρώπη και η έκθεση λέει ότι θα πωλείται μέσω μερικών παρόχων.

Ένας tipster είχε πει πρόσφατα ότι η συσκευή θα παρουσιαζόταν στις 4 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια μιας ειδικής εκδήλωσης Unpacked, ωστόσο η Ddaily ισχυρίζεται ότι θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια της CES 2022 και θα κυκλοφορήσει στα μέσα Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται πως το Galaxy S21 FE φέρεται να τροφοδοτείται από το Snapdragon 888, το τρέχον high-end τσιπ της Qualcomm, θα έχει έως και 8 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου, οθόνη 6,4 ιντσών 120 Hz, συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, αντίσταση στη σκόνη και το νερό IP68, σύστημα τριπλής πίσω κάμερας και πλαστική πλάτη.

Ακόμα, φημολογείται πως θα κοστίζει λιγότερο από 699 δολάρια.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστάρας

παιδια εχω το s20 fe 5g και ειναι απο τα πιο value for money.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.