Samsung Galaxy S21 Ultra: Υψηλής ανάλυση renders το παρουσιάζουν με S Pen

Samsung Galaxy S21 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra: Υψηλής ανάλυση renders το παρουσιάζουν με S Pen

Η επόμενη σειρά flagship smartphones που θα κυκλοφορήσει η νοτιοκορεάτικη εταιρείας θα είναι τα Galaxy S21. Ενώ κυκλοφορούν διάφορες αναφορές, τόσο επίσημες όσο και ανεπίσημες, οι οποίες θέλουν την κατασκευάστρια να διακόπτει οριστικά τη σειρά Galaxy Note, ένα είναι δεδομένο, το Samsung Galaxy S21 Ultra θα υποστηρίζει S Pen.

Πρόκειται για αξεσουάρ και όχι για ενσωματωμένο εξάρτημα

Οι τελευταίες αναφορές σημειώνουν ότι το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς Galaxy S21 θα υποστηρίζει το S Pen, αλλά δεν θα έχει το stylus στο κουτί του, ούτε ειδική θέση για αυτό στο κύριο σώμα του.

Σύμφωνα με τις πηγές που αναφέρουν τα παραπάνω, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον δύο θήκες οι οποίες θα έχουν ειδική θέση για το S Pen και θα πωλούνται μαζί με το stylus. Έτσι, όποιος χρήστης θέλει να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες που παρέχει, θα μπορεί να αγοράσει μία από τις θήκες.

Νεότερα πιο ακριβή renders

Προηγούμενα renders, τα οποία έδειχναν το Samsung Galaxy S21 Ultra, ενώ φαινόντουσαν ιδιαίτερα ακριβή από το smartphone απουσίαζε η υποδοχή του S Pen. Αυτός ήταν και ο λόγος που αρκετοί τα θεώρησαν λανθασμένα. Όπως όλα δείχνουν, τα αρχικά renders συμφωνούσαν απόλυτα με τον σχεδιασμό του flagship smartphone.

Το LetsGoDigital δημιούργησε μία σειρά από νέα renders, τα οποία δείχνουν το Galaxy S21 Ultra σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Επιπλέον, στα renders βλέπουμε το S Pen το οποίο θα πωλείται μαζί με τις θήκες του smartphone.

Samsung Galaxy S21 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra: Υψηλής ανάλυση renders το παρουσιάζουν με S Pen Samsung Galaxy S21 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra: Υψηλής ανάλυση renders το παρουσιάζουν με S Pen Samsung Galaxy S21 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra: Υψηλής ανάλυση renders το παρουσιάζουν με S Pen Samsung Galaxy S21 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra: Υψηλής ανάλυση renders το παρουσιάζουν με S Pen Samsung Galaxy S21 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra: Υψηλής ανάλυση renders το παρουσιάζουν με S Pen

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NatPap

τι ωραιο που ειναι αλλα κριμα που δεν εχει το σημαντικο LED ειδοποιησης που συνηθως ειχαν ολα τα S9 και κατω επισης και στο NOTE9 και κατω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.