Smartphones

Samsung Galaxy S22 Ultra Diablo Immortal: Μόνο για 100 τυχερούς

Τα τηλέφωνα της σειράς Galaxy S22 της Samsung που τροφοδοτούνται από Exynos μπορεί να είχαν σημαντικά προβλήματα με το Diablo Immortal, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει την εταιρεία από το να κυκλοφορήσει μια special συλλεκτική έκδοση του Galaxy S22 Ultra για να τιμήσει την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Το πακέτο περιέχει ένα ξύλινο κουτί που περιέχει το κορυφαίο μοντέλο της σειράς S22 ένα δερμάτινο mousepad, έναν χάρτη, ένα κάλυμμα, μία αποκλειστική θήκη τηλεφώνου, μία βάση ασύρματης φόρτισης, μία Battlecoin εκπτωτική κάρτα και ένα grip της Spigen.

Όσον αφορά στις προδιαγραφές της συσκευής είναι ακριβώς οι ίδιες με το κλασικό Galaxy S22 Ultra. Η Samsung κυκλοφορεί μόλις 100 πακέτα που θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στο LG U Plus mall στην Κορέα. Οι τυχεροί που θα πληρώσουν (άγνωστο πόσο) για να πάρουν τη συσκευή θα προκύψουν από κλήρωση που θα γίνει σήμερα, 10 Ιουνίου.

Καθώς οι κορεάτικες παραλλαγές τροφοδοτούνται από το chipset Snapdragon 8 Gen 1 που δεν έχει αντιμετωπίσει προβλήματα με το νέο παιχνίδι για κινητά της Blizzard, οι κάτοχοι της συλλεκτικής συσκευής θα μπορούν όντως να παίξουν το Diablo Immortal.

Επεξεργάστηκε την 10 Ιουνίου 2022 12:15

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.