Smartphones

Samsung Galaxy S22 Ultra: Ένα… Note σε όλα του εκτός από το όνομα

Από ότι φαίνεται, το Samsung Galaxy S22 Ultra θα μοιάζει περισσότερο από ποτέ στο Galaxy Note. Μάλιστα, ένα επίσημο render που διέρρευσε πρόσφατα από τον αξιόπιστο leaker Evan Blass, επιβεβαιώνει πως η συσκευή τα έχει πάρει όλα από το Note, εκτός από το όνομα.

Πιο συγκεκριμένα, έρχεται με ευρύτερη οθόνη και μεγαλύτερη επιφάνεια, silo pen και επίπεδο πάνω και κάτω μέρος. Ακόμα, στο πίσω μέρος, η διάταξη των καμερών ταιριάζει πολύ στη διάταξη του S21 Ultra.

Τα νέα Samsung Galaxy S22 θα είναι… επικά!

Μάθε πρώτος τα πάντα για αυτά στο You.gr

Το σχέδιο του Galaxy S22 Ultra μοιάζει πολύ με ένα Note 10 Plus ή Note 20 Ultra με ανανεωμένο σύστημα κάμερας, κάτι που πιθανότατα θα ευχαριστήσει τους οπαδούς της Samsung. Εικόνες του S22 Ultra που έχουν διαρρεύσει πρόσφατα δείχνουν πως φαίνεται τέλειο σε μαύρο χρώμα.

Η νέα σειρά S22 αναμένεται να ανακοινωθεί από τη Samsung κάποια στιγμή τον Φεβρουάριο, αν λάβει κανείς υπόψιν τις προηγούμενες αντίστοιχες ανακοινώσεις της εταιρείας.

Επεξεργάστηκε την 3 Φεβρουαρίου 2022 20:26

Σχόλια

  • Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους. Εύχομαι τα καλύτερα και καλή συνέχεια για όλα όσα κάνετε για να συνεχίζει να υπάρχει η σωστή εικόνα της ενημέρωσεις.
    Εύχομαι για την Samsung όπως και την αγαπημένη μου εταιρεία Huawei τα καλύτερα για φέτος.

      • Με αγάπη, *πολλή* τεχνολογία! :D Καλή χρονιά, χρόνια πολλά με υγεία. Να περάσει το χτικιό και να ξανακάνεις μαζώξεις. Στην τελευταία, στη Θεσσαλονίκη, κέρδισα κάτι ασύρματα ακουστικά μιας μάρκας άγνωστης τότε, TCL, και βγήκανε σκυλιά σε αντοχή και με μπαταρία ατελείωτη. Περιμένω την επόμενη, χαχα!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.