Samsung Galaxy S23: Eπίσημα τέλος τα chipset Exynos, μόνο Snapdragon

galaxy s23, Samsung Galaxy S23: Eπίσημα τέλος τα chipset Exynos, μόνο Snapdragon

Η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει τα τηλέφωνα της σειράς Galaxy S23 την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες. Aυτή μπορεί να είναι η χρονιά που όλα τα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν με το ίδιο chipset παγκοσμίως. Εδώ και μήνες ακούγεται πως η σειρά τηλεφώνων Galaxy S23 θα είναι εξοπλισμένη αποκλειστικά με Snapdragon και η τελευταία κλήση κερδών από την Qualcomm επιβεβαιώνει ότι αυτές οι φήμες είναι αληθινές.

Κατά τη διάρκεια της κλήσης για τα κέρδη του 4ου τριμήνου, ο CFO της Qualcomm, Akash Palkhiwala, επιβεβαίωσε τις προσδοκίες για ένα ισχυρό δεύτερο μισό του τριμήνου Μαρτίου 2023, το οποίο πιθανότατα συμπίπτει με τους πρώτους μήνες πωλήσεων για τα τηλέφωνα της σειράς Galaxy S23. Ακόμα, επιβεβαίωσε ότι η Qualcomm έχει μετακινηθεί από το μερίδιο 75% των chip στη σειρά Galaxy S22 σε παγκόσμιο μερίδιο. Αυτό σημαίνει όλα τα chipset της Qualcomm για κάθε μοντέλο της σειράς S23.

“Επομένως, από την προοπτική του τριμήνου του Μαρτίου, έχετε δίκιο, το όφελος από την κυκλοφορία της Samsung για το νέο τηλέφωνο θα έρθει στο δεύτερο μισό του τριμήνου του Μαρτίου. Έρχεται λοιπόν προς το τέλος του τριμήνου, αλλά αυτό θα είναι ένα πλεονέκτημα, ενώ το μερίδιό μας από 75% στο G S22 ανεβαίνει στο παγκόσμιο μερίδιο στο G S23.” – Akash Palkhiwala (CFO της Qualcomm)

Αξίζει να σημειωθεί πως και τα τρία τηλέφωνα της σειράς Samsung Galaxy S23 (S23, S23+ και S23 Ultra) έχουν ήδη περάσει από το Geekbench αποκλειστικά με το υποτιθέμενο chipset Snapdragon 8 Gen 2.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Qualcomm, Cristiano Amon, επιβεβαίωσε μια πολυετή συνεργασία με τη Samsung, η οποία θα φέρει το chipset Snapdragon σε όλα τα premium τηλέφωνα Galaxy παγκοσμίως.

“Στα ακουστικά, συνάψαμε μια νέα πολυετή συμφωνία με τη Samsung, επεκτείνοντας τη χρήση των πλατφορμών Snapdragon για μελλοντικά premium προϊόντα Samsung Galaxy παγκοσμίως.” – Cristiano Renno Amon (CEO της Qualcomm)

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.