Καθώς τα smartphones έχουν πλέον κορυφαίο σχεδιασμό, βλέπουμε μόνο ανεπαίσθητες αλλαγές από χρονιά σε χρονιά.
Καθώς τα smartphones έχουν πλέον κορυφαίο σχεδιασμό, βλέπουμε μόνο ανεπαίσθητες αλλαγές από χρονιά σε χρονιά.
Ωστόσο, αυτές οι μικρές βελτιώσεις είναι αρκετές για να κάνουν μια νέα έκδοση να φαίνεται αισθητά διαφορετική μετά από λίγα χρόνια.
Για παράδειγμα, το Galaxy S24 Ultra εγκατέλειψε την καμπύλη οθόνη του Galaxy S23 Ultra και φημολογείται ότι το S25 Ultra δεν θα έχει τη boxy εμφάνιση του S24 Ultra.
O διάσημος leaker Ice Universe, θέλοντας να δείξει την εξέλιξη του σχεδιασμού των ναυαρχίδων, μοιράστηκε μια εικόνα με τα Galaxy S23 Ultra, Galaxy S24 Ultra και Galaxy S25 Ultra το ένα δίπλα στο άλλο.
Το Galaxy S23 Ultra ήταν το τελευταίο τηλέφωνο Ultra που κυκλοφόρησε από τη Samsung με κυρτή οθόνη. Το S24 Ultra είχε μια επίπεδη οθόνη, η οποία έκανε αρκετά ορατό το στρογγυλεμένο πλαίσιο του. Είχε επίσης πιο λεπτά και ομοιόμορφα πλαίσια.
Το Galaxy S25 Ultra αναμένεται να έχει στρογγυλεμένες γωνίες και ακόμη πιο λεπτά πλαίσια. Μάλλον θα έχει και επίπεδες πλευρές.
Κατά τα άλλα (που δε φαίνονται), αναμένεται να έχει το ταχύτερο τσιπ Qualcomm Snapdragon 8 Elite καθώς και καλύτερο σύστημα ψύξης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλέφωνο θα διαθέτει επίσης μια ultrawide κάμερα υψηλότερης ανάλυσης 50 MP και είναι σχεδόν εγγυημένο ότι θα είναι ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα με κάμερα της χρονιάς. Ωστόσο, φημολογείται ότι θα έχει ένα λιγότερο ικανό S Pen. Προφανώς, η γραφίδα του Galaxy S25 Ultra δεν θα έχει συμβατότητα Bluetooth, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χάσει μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της.
Η Samsung θα ανακοινώσει επίσημα τη σειρά Galaxy S25 στις 22 Ιανουαρίου.
Μα γιατί ρε Samsung πάλι φλατ οθόνη;
Η μετοχή έχει πιάσει τάρταρα!
Κάντε κάτι!
Φτιάξτε ένα edge fold!
Ολόκληρη καινούργια κινηταρα με ίδιο design ετοιμάζεις και πάλι τπτ;
Μήπως να κάνουμε προπαραγγελια τελικά το 25αρι; μήπως είναι το τελευταίο; Κλειστό στο κουτί μέχρι να πιάσει αξία! Θα έχουν πεθάνει λέει και τα εγγόνια μας μέχρι τότε!
Για έξω από το κουτί είναι και λίγο επικίνδυνα αυτά!
Ειδικά με το 24αρι που έπιανε κάτι 50αρια θημηθηκαμε τις παλιές καλές εποχές με τα note 7 που έπαιρναν φωτιά!
Μήπως το 2050 γίνει συλλεκτικό και στα 60 μας πουλώντας το γίνουμε τπτ εκατομμυριούχοι…
Ποτέ δε ξέρεις
Εν τω μεταξύ παίζει να μην ξέρει γρι τους λόγους που μία μετοχή ανεβαίνει ή κατεβαίνει… Μία εύλογη ερώτηση που δημιουργείται είναι η εξής: σε λίγο καιρό που η τιμή θα πάρει την ανιούσα (διότι αυτό το καιρό βλέπω πως το δυνατό σου χαρτί είναι η μετοχή της Samsung) τι θα λες? εξαφανιζολ ο “ψαγμένος”, θα βρει κάτι άλλο να πει και τους κολοσσούς!!!
Φτιάξτε ένα edge fold!
Ας φτιάξει πρώτα η Sony κανα fold και βλέπουμε μετά…
Ειδικά με το 24αρι που έπιανε κάτι 50αρια θημηθηκαμε τις παλιές καλές εποχές με τα note 7 που έπαιρναν φωτιά!
άρχισε η προπαγάνδα του Σονάκια με πηγή ότι πήγε στην Ιαπωνία και επισκέφθηκε τη sony και έρευνες που σου βάζουν κάθε έτος τα προηγούμενα κινητά…ω ρε γλέντια… Εν τω μεταξύ βλέπω σχόλιο σου και αντιλαμβάνομαι (χωρίς πηγές) πως συμβαίνει το αντίθετο…είσαι η ίδια η πηγή
Μήπως το 2050 γίνει συλλεκτικό και στα 60 μας πουλώντας το γίνουμε τπτ εκατομμυριούχοι…
Τις λειτουργίες ΒΤ της γραφίδας τις τσέκαρα τις πρώτες μέρες και ποτέ ξανά δεν το χρειάστηκα. Ίδια χρήση με την γραφίδα του τάμπλετ, που δεν έχει ΒΤ κάνω. Άρα έχει λογική η κατάργηση των ΒΤ λειτουργιών. Η Samsung ξερει πότε και πόσο τα χρησιμοποιεί ο χρήστης.
Κύριε Sonyman είστε ζωγράφος?
Όχι!!! (εδώ παίζει βέβαια και το gif “που ξέρεις είμαι εγκώ?”).
Συνεπώς δεν μπορείτε να εκφέρετε “ψαγμένη” άποψη!
Λαμβάνοντας σχόλιο του “ψαγμένου” πριν χρόνια, πως η γραφίδα απευθύνεται στους ζωγράφους, τίθεται ένα σημαντικότατο ερώτημα.
Μήπως η αφαίρεση των λειτουργιών BT από τη γραφίδα θα δυσκολέψει το έργο των ζωγράφων και δεν θα δημιουργούν τέτοια αριστουργήματα?
Θα παρακαλούσα οι απαντήσεις να είναι σοβαρές και ψαγμένες!!! Επίσης, μην χρησιμοποιείτε παρενθέσεις διότι υπάρχει πρόβλημα κατανόησης!
Περιμένω να μας γράψεις 10 συσκευές που κυκλοφόρησαν με android 8 πριν το 2018!
Άντε ρε μάγκα!
Αν αρχίσω να γράφω συσκευές που βγήκαν 2018 και 2019 με λογισμικό android 6 και 7 και έμειναν με αυτό θα σου δώσω ονόματα τα οποία δεν θα τα έχεις ξαναακουσει ποτέ στη ζωή σου!
Τα οποία όμως πολύ εύκολα θα τα βρεις στο ίντερνετ και τότε θα καταλάβεις το μέγεθος της ασχετοσυνης που σε διέπει!
Πρώτα όμως θέλω να πεις 10 συσκευές! άντε ρε τζάμπα μάγκα του πληκτρολογίου για να σε δούμε!
Μάγκα από αρχές του 2018 μετράω το Android 8 εεε (και όπως σου είπα χάρη σου κάνω)…
Πάμε πάλι…
2018 (1ο έτος – με τα δαχτυλάκια σου), 2019 (2ο έτος), 2020 (3ο έτος), 2021 (4ο έτος), 2022 (5ο έτος), 2023 (6ο έτος), 2024 (7ο έτος)!!!
Και εσύ με ρωτάς να σου πω 10 συσκευές που είχαν Android 8 το 2017!!!
Κάτι άλλο…
Το ποσοστό ενσωμάτωσης των συσκευών από Android 8 και άνω είναι 95% σύμφωνα με το Android Studio. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει 5% που δεν έχει πάρει Android 8. Συνεπώς, δεν το μετράμε ακόμα το Android 8 μέχρι το ποσοστό ενσωμάτωσης να γίνει 100%?
Ποιο είναι το αποδεκτό ποσοστό ενσωμάτωσης για να αρχίσουμε να μετράμε το Android 8?
Από ποιο έτος?
Δύσκολες ερωτήσεις…
Για να δούμε….
Ο “ψαγμένος” τι θα σκαρφιστεί…θα ρίξω γέλιο…
Σε προηγούμενα σχόλια δεν εγραψες την ημερομηνία κυκλοφορίας του android 8;
ξεχνας αυτα που γραφεις?
μας ειπες κυκλοφορησε καλοκαίρι 2017 και νευρίασες και απο πάνω..
Αφου κυκλοφόρησε τοτε γιατι δε μας λες μερικες συσκευες που το πήραν πριν αλλαξει το έτος!
10 πες μας όχι παραπάνω!
Γιατί συνεχίζεις να ειρωνευεσαι με τετοιο ασχημο τρόπο?
Θέλεις να μας γραψεις το μειλ σου να βρεθούμε να τα πούμε απο κοντά?
Να δούμε θα συνεχίσεις και απο κοντα τις εξυπνάδες σου για τα δάχτυλα…?
επειδη ειναι και στην επικαιρότητα τα galaxy… το s9 που κυκλοφορησε αρχες 2018 ηταν αν θυμαμαι καλα η πρωτη (samsung) συσκευη με android 8…
Παραπάνω βλέπεις το πως χρησιμοποιείται σωστά η παρένθση!
Δεν θα την έβαζα αλλα το έκανα μόνο και μόνο για να μη πεις πάλι καμια εξυπνάδα τύπου το google pixel 2 ηταν η πρώτη συσκευη που είχε το 8! https://www.youtube.com/watch?v=PHYvZDjo5uc&t=679s
Δες λίγο εναν απο τους μπορει και πολλές δεκαδες κλώνους του στο 8:10.. κυκλοφόρησε σιγουρα μετα το s9 πιθανοτατα καλοκαίρι 2018..
τη εκδοση android φοραει????
κλώνοι πιάνονται ετσι?
δε γίνονται να μη πιάνονται και να τους λες και αυτους s9..
Τώρα για συσκευες παλιότερες του 2018 που πήραν android 8!
Εχουμε για το 2015 εξακριβωμένες μόλις 2 συσκευες!
Για το 2016 πρεπει να είναι γύρω στις 20-25!
Συσκευες του 2017 που πήραν το 8αρι είναι πάρα πολλες! πιθανότατα περισσότερες απο 500!
Και για το 2018 επειδή είχε ήδη αρκετους μήνες που παρουσιάστηκε! ήταν πάρα πολλες!!! αλλα ακόμα πιο πολλες ήταν η συσκευες που είχαν παλαιότερη έκδοση! όπως ο κλώνος πιο πάνω στο βίντεο!
Ακόμη και το 2019 εβγαιναν συσκευες πολύ χαμηλού κόστους απο εταιρίες που αν τις αναφέρω δεν θα τις έχεις ξανακούσει ποτέ στη ζωή σου οι οποίες φορούσαν παλαιότερη εκδοση του 8!
Εξού και ο λόγος για τον οποίο το 2018 το μετράς δε το μετράς!
Βλέπεις εξηγώ όμορφα ανθρώπινα και κατανοητά χωρίς ουδεμία δόση ειρωνείας!
καταλαβες τώρα????
Πηγές δεν πρόκειται να ανεβασω διότι είσαι απαράδεκτος..
Δε χρειαζεται να αποδείξω τίποτα σε κάποιον που πιστεψε οτι η τσαγιόμι εβγαλε 8 συσκευες για το 2023..
Απαραδεκτος που πιθανοτατα να εγραψε στην εφαρμογη ai που εχει στο κινητο του να του βρει την κεφαλαιακη αξία και η ai κανοντας αναζήτηση του εβγαλε το παθητικο και δεν εκλατσε να σκεφτει οτι αυτα τα 2 δεν εχουν ουδεμία σχεση!
κατευθειαν ηρθε και το εγραψε!
Το αν συγχέει η google οικονομικούς ορους και το πως λειτουργεί αστο!
Κύριε βλαχάκη γιατι το συνεχίζετε?
Αφαιρέστε περιορισμούς και καθυστερήσεις εδω η υπόθεση έχει ζουμί!
Δεν απάντησες στις βασικές ερωτήσεις: Από πότε μετράς εσύ το Android 8 “ψαγμένε”? Από ποιο έτος? Ποιο είναι το αποδεκτό έτος? Εφόσον στο 2025, το android 8 δεν έχει εγκατασταθεί στο 100% των συσκευών (αλλά στο 95% αυτών), θα το μετρήσουμε ή να περιμένουμε το έτος που θα έχουν πάρει όλες οι συσκευές Android 8? Πως αλλιώς να το εκφράσω “ψαγμένε” μήπως το καταλάβεις, στα Ελληνικά? Πες μου το έτος που πρέπει να αρχίσω να μετράω το Android 8, επειδή εσένα σε βολεύει?
Σε προηγούμενα σχόλια δεν εγραψες την ημερομηνία κυκλοφορίας του android 8;
Φυσικά και την έγραψα. Όπως έγραψα πως χάρη σου κάνω και λαμβάνω την αρχή του 2018!!! Αλλά όχι όποτε αρέσει στον “ψαγμένο” τρομάρα σου!!!
Θέλεις να μας γραψεις το μειλ σου να βρεθούμε να τα πούμε απο κοντά?
Το έχεις γράψει πολλές φορές να βρεθούμε… Την προηγούμενη φορά νόμιζε ο Κώστας πως εγώ σε απειλώ… Πρόσεχε μόνο τι εύχεσαι διότι θα γίνει και μετά θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις!!! Επίσης, σε “ψαγμένους” από τα Lidl, το μόνο που τους δίνω είναι ταπίδια. Αποδόμηση ονείρων. Καταστροφή ατζέντας προπαγάνδας και μίσους! Μου θες και email τρομάρα σου! Σου κάνει πασά μου?
Τώρα για συσκευες παλιότερες του 2018 που πήραν android 8!
Εχουμε για το 2015 εξακριβωμένες μόλις 2 συσκευες!
Για το 2016 πρεπει να είναι γύρω στις 20-25!
Συσκευες του 2017 που πήραν το 8αρι είναι πάρα πολλες! πιθανότατα περισσότερες απο 500!
“Ψαγμένε” το android 8 βγήκε 2017!!! Μύρισε καμένο!!!
Πηγές δεν πρόκειται να ανεβασω διότι είσαι απαράδεκτος..
Αυτό έλλειπε, να ανέβαζες… αφού δεν υπάρχουν βρε κατακαημένε Την προηγούμενη φορά που βρήκες μέσα στον πανικό σου μία πηγή, για να αποδείξεις πόσες συσκευές βγαίνουν κάθε έτος, χωρίς να την ελέγξεις ότι ήταν μούφα, μια χαρά το έκανες. Και τώρα θες να μου πεις πως δεν στέλνεις επειδή είμαι απαράδεκτος!!! “Ψαγμένε” από τα Lidl? Για κοίτα πίσω σου να δεις αν έρχομαι… Μασάει η κατσίκα ταραμά? Πηδάει το άλογο? Βρε κακομοίρη, νομίζεις πως πίστεψα αυτό που πέταξες?
Απαραδεκτος που πιθανοτατα να εγραψε στην εφαρμογη ai που εχει στο κινητο του να του βρει την κεφαλαιακη αξία και η ai κανοντας αναζήτηση του εβγαλε το παθητικο και δεν εκλατσε να σκεφτει οτι αυτα τα 2 δεν εχουν ουδεμία σχεση!
Στο είπα και σε άλλο σχόλιο αλλά το παίζεις τρελίτσα. Ευχαριστώ τις ανώτερες δυνάμεις όμως που με βοηθούν και έχω αποκαλύψει τι εστί Ιωάννης jb στους χρήστες του techblog. “Ψαγμένε”? Τουλάχιστον εγώ δεν πατάω “share value” και επειδή το google μου δείχνει “share price”, συμπεραίνω πως share value=share price (παράδειγμα ήταν – είσαι και λίγο αργός στην κατανόηση)! Μόλις βρεις ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ πηγή (και όχι το LIFO τελεία gr) αναμένουμε να μας την πεις!!!
Το αν συγχέει η google οικονομικούς ορους και το πως λειτουργεί αστο!
Mιλάμε είσαι δυναμίτης της NASA. Να το αφήσω αφού το χρησιμοποίησες και μάλιστα λανθασμένα!!! Επειδή εσύ ξέρεις καλύτερα γι αυτό και κατανόησες πατάτα… Πωπωπω…τι είσαι πασά μου?
Έχω κατανοήσει πλήρως το επίπεδο σου, το τι πρεσβεύεις και πως μιλούσες εδώ και χρόνια σε χρήστες που διαφωνούσαν μαζί σου!!! Εδώ και πολλά χρόνια. Εδώ θα είμαι ως τιμωρός σου!!! Ρούπι δε θα αφήσω να γράφεις ανακρίβειες και να βγάζεις χολή για όλες τις εταιρίες εκτός της Sony!!! Γκέγκε ψαγμένε? Καταλαβού?
V from Vendetta
ΥΓ: πριν έρθεις στην θέση μου φαντάσου πως γνωρίζεις κάποιο παλικάρι που δεν το έχεις σε υπόληψη και το θεωρείς λεκτικά επικίνδυνο. Ο,τι λέει δεν ισχύει, δεν μπορεί να τεκμηριώσει απόψεις, κάνει συνέχεια ορθογραφικά, ο συλλογισμός του είναι άναρχος…γενικά γνωρίζεις ένα παλικάρι τελείως γιούχου. Σαν τη Sony!!! Θα του έδινες email? Ποια η λογική? για να τον ταπεινώσεις μόνο του? Δεν κατανοεί τπτ… Εδώ πασά μου ξέρεις γιατί σου απαντώ? Για τους 10-20-50 τυχαίους που μπορεί να δουν αυτά που γράφεις και να μην ξέρουν τι εστί βερίκοκο (Ιωάννης jb). Δεν έχει αξία να τα πούμε από κοντά! Γιατί και εκεί θα είσαι ακριβώς όπως οι απόψεις σου, αυτά που γράφεις…θα αρχίσεις ξέρω καράτε, θα μου κάνεις την τεχνική του πελαργού και με ένα φύσημα θα βρεθείς κάτω….
Εισαι ξανά εκτός τόπου και χρόνου..
ειπαμε 2019-2024 6 γεμάτα χρόνια με συσκευές από 8 και πάνω!
ανελυσα στο προηγούμενο σχόλιο τη παίζει με τα προηγούμενα..
κατεβατο 100 χιλιάδων λέξεων και ούτε 1 δε λέει για το βίντεο που ανέβασα..
και ρωτάς και με ειρωνεία τη μετράω!
εχε χάρη που είσαι μάγκας από κούνια-πληκτρολογιο.. εγω κατι τέτοιους σαν κ εσένα τους έχω για πρωινό..
ελα από κοντά να με πεις ψαγμένο θα σε μαζεύουν ασθενοφόρα..
οσο για το βεντέτα μάλλον είσαι σε άλλο παράλληλο σύμπαν..
η γελοιοποίηση σου είναι χωρίς τελειωμό..
πως το εκλαμβάνει τώρα ο εγκέφαλος σου και νομίζεις ότι είσαι και ο έξυπνος και αυτός που με ρίχνει ταπιδια..
να καταλάβουν οι χρήστες.. τη;
οτι άθλια όντα σαν κ εσένα έχουν κάνει το τεκμπλογκ ένα σάιτ που μόνο του τα λέει και μόνο του τα ακούει ενώ παλιά υπήρχε κόσμος σοβαρός που έλεγε απόψεις εδώ μέσα;
τελευταιο σχόλιο εδώ μέσα!
τα επόμενα από κοντά
ειπαμε 2019-2024 6 γεμάτα χρόνια με συσκευές από 8 και πάνω!
“Ψαγμένε” ΔΕΝ είπαΜε, είπες!!! Και το ερώτημα που τίθεται μετά από την ανάλυσή σου με την πρόταση
“Συσκευες του 2017 που πήραν το 8αρι είναι πάρα πολλες! πιθανότατα περισσότερες απο 500!”
Ποιος σου είπε εσένα πως θα λαμβάνεις έτη αναφοράς που σε συμφέρουν? Με την λογική σου “ψαγμένε” ο καθένας λαμβάνει ως αρχικό έτος όποιο θέλει!!! Γι αυτό υπάρχουν οι κανόνες…για να μην κάνει ο κάθε “ψαγμένος” αυτό που θέλει!!! Τα κατανοείς αυτά που σου λέω “ψαγμένε”?
Παίρνει ο συγκεκριμένος “ψαγμένος” ως αρχικό έτος του Android 8 το 2019!!! Σε λίγο θα έρθει άλλος ψαγμένος και θα κάνει ανάλυση τύπου
Τώρα για συσκευες παλιότερες του 2018 που πήραν android 8!
Εχουμε για το 2015 εξακριβωμένες μόλις 2 συσκευες!
Για το 2016 πρεπει να είναι γύρω στις 20-25!
Συσκευες του 2017 που πήραν το 8αρι είναι πάρα πολλες! πιθανότατα περισσότερες απο 500!
Και για το 2018 επειδή είχε ήδη αρκετους μήνες που παρουσιάστηκε! ήταν πάρα πολλες!!! αλλα ακόμα πιο πολλες ήταν η συσκευες που είχαν παλαιότερη έκδοση! όπως ο κλώνος πιο πάνω στο βίντεο!
Ακόμη και το 2019 εβγαιναν συσκευες πολύ χαμηλού κόστους απο εταιρίες που αν τις αναφέρω δεν θα τις έχεις ξανακούσει ποτέ στη ζωή σου οι οποίες φορούσαν παλαιότερη εκδοση του 8!
κυκλοφορία του Android 8 το 2017 έτσι?
και θα λάβει ως αρχικό έτος το 2015 ή το 2021!!! γιατί? διότι στο μυαλουδάκι του αυτό είναι το σωστό!!!
Ιωάννη jb είναι απλά τα πράγματα! Συμμετέχεις σε ένα δυαδικό σχήμα (εγώ και εσύ) στο οποίο εγώ σε “ξεφτιλίζω” λεκτικά! Η “ξεφτίλα” γίνεται εδώ μέσα μέσω κανόνων που ορίζει ο Κώστας. Εάν ξεφεύγουμε τότε διαγράφει τα σχόλια μας, μπορεί ο άνθρωπος να καθυστερεί να τα δημοσιεύει διότι έχει και προσωπική ζωή και όχι να ασχολείται με εμάς κ.λπ. Εάν δεν μπορείς να αντέξεις το λεκτικό ξεφτίλισμα που δέχεσαι τότε πήγαινε αλλού. Μένοντας λοιπόν εδώ (που αν το ψάξεις εσωτερικά έχει αρχίσει ήδη να σου αρέσει το ξεφτίλισμα) θα υποστείς την ειρωνεία μου, διότι μόνο με ειρωνεία μπορεί να αντιμετωπιστεί ένα άτομο το οποίο βρίζει τους άλλους που έχουν αντίθετη γνώμη (κοίτα στο τέλος του σχολίου ενδεικτικές αναφορές) και κάθε του σχόλιο είναι μία προπαγάνδα έναντι άλλων εταιριών εκτός της Sony. Ξαναλέω, εάν δεν μπορείς να δεχτείς την ξεφτίλα, η πόρτα ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα!!!
Όμως εδώ δεν είναι χώρος για να μου θέτεις εσύ όποιο έτος σου αρέσει ώστε να αρχίζω να υπολογίζω την ενσωμάτωση του Android 8 από το 2019, να μου πετάς πως οι συσκευές που δημιουργούνται κάθε έτος είναι 7500-10000, να μου λες πως capital value=market value=capitilization, να μου λες πως τα note είναι για ζωγράφους και πολλά άλλα!!! Καταλαβού?
οτι άθλια όντα σαν κ εσένα έχουν κάνει το τεκμπλογκ ένα σάιτ που μόνο του τα λέει και μόνο του τα ακούει ενώ παλιά υπήρχε κόσμος σοβαρός που έλεγε απόψεις εδώ μέσα;
Έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σου πως ίσως (ίσως) να φταίμε μαζί (εμείς οι δύο) με τις συζητήσεις μας ή να φταις μόνο εσύ με τα αρνητικά σου σχόλια (βρίσιμο κλπ)? Πάντως, μεταξύ μας, μια χαρά βλέπω να γράφει ο σοβαρός κόσμος σχόλια. Μήπως σε πόνεσε που δεν ξαναέγραψαν σχόλια οι 2 πιστοί ακόλουθοι “ψαγμένοι” της Sony (djfapples, Bezilys)?
ελα από κοντά να με πεις ψαγμένο θα σε μαζεύουν ασθενοφόρα..
“Ψαγμένος” είναι ο όρος που έδωσες στον εαυτό σου πριν αρκετό καιρό εδώ μέσα!!! Τώρα τον απαρνιέσαι? θεωρείς τον όρο που χρησιμοποίησες ΕΣΥ για να χαρακτηρίσεις τον εαυτό σου, αρνητικό?
Τέλος, τι έγινε με τις επιστημονικές πηγές (journals) σχετικά με το ότι κεφαλαιακή αξία (capital value)=capitalization=market value=με ότι value γνωρίζεις? Θα δούμε κανένα άρθρο ή μπα?
Ενδεικτικές πηγές/ αναφορές (για τα λεγόμενά μου) περί βρισίματος, χαρακτηρισμού άλλων χρηστών κ.λπ.:
1. Πηγή: “Είσαι η επιτομή του κολλημένου, του ξεροκέφαλου“ στο ίδιο άρθρο “Ναι ρε εξυπνάκια γιατί άλλο 3 μήνες και άλλο 4! Ναι γιατί λες π@π@ριες μόνο και μόνο γιατί θέλεις κάτι κακό να βρεις να πεις!“ στο ίδιο άρθρο “θα μου πεις κ για σανο πανασχετε“
2. Πηγή: “Εντάξει παιδάκια δημοτικού μάλλον πάρτε Χαβάη..“ στο ίδιο άρθρο “Αγνωστε κακώς σου απαντάω διότι στο μυαλό δε παίζει να είσαι πάνω από 20 χρονών τεσπα θα σου απαντήσω σε όλα κατά σειρά” (και θα μου πεις εσύ για ειρωνεία)
3. Πηγή: Σχόλιο του Johnwave “@Techblog / Κώστα Βλαχάκη, νομίζω πως η ιστορία με τον Ιωάννη jb πρέπει να τελειώσει δια παντός. Και όχι Κώστα, ούτε σύσταση, ούτε αποκλεισμός ορισμένου χρονικού διαστήματος αρκεί για την περίπτωση του συγκεκριμένου ατόμου. Αν δεν σκοπεύεις να κάνεις οριστικό αποκλεισμό τότε ενημέρωσέ με για να σταματήσω να γράφω. Δεν είμαστε εδώ για να αντιμετωπίζουμε τα ψυχολογικά προβλήματα του καθενός.” (και θέλεις να μου πεις πως για τους σοβαρούς σχολιαστές ευθύνομαι εγώ “ψαγμένε”?)
4. Πηγή: “Ότι βλακεία δλδ διαβάζουμε από τον κάθε καμένο; Θα μας τρελάνεις; Ότι να ναι λες!“
Απάντηση του Nightfalls στο ίδιο άρθρο
“Υγ. Κώστα λυπάμαι αλλά φέρει ευθύνη και το techblok για το συγκεκριμένο χρήστη. Δεν υπάρχει αρνητικό σχόλιο που να αφορά την Sony και να μην έχει σχολιάσει με χαρακτηρισμούς άλλους χρήστες. Θα ήθελα την γνώμη σου. Σέ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.“
Απάντηση του Κώστα Nightfalls, καμία ευθύνη. Αν δεν μπορείς να συζητήσεις με κάποιον χρήστη, απλά απέφυγέ το.
Απάντηση του Nightfalls στον Κώστα Δεν είναι θέμα να αποφύγουμε την συζήτηση. Το συγκεκριμένο μέλος συνέχεια όταν υπάρχουν αρνητικά σχόλια για την Sony βρίζει τα μέλη που κάνουν τα σχόλια. Απλά αυτό πρέπει να δείτε. Σέ ευχαριστώ πολύ πάντως. (και θέλεις να μου πεις πως για τους σοβαρούς σχολιαστές ευθύνομαι εγώ “ψαγμένε”?)
Το θέμα όμως δεν είναι μόνο αυτό!!! Διότι μόνος σου χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου ως “ψαγμένο”, “σοβαρό”, “σχετικό”, “αντικειμενικό”, “αυθεντικό”… Είναι αυτό εδώ το σχόλιο σου που με κάνει να λύνομαι στα γέλια:
Ένας αυθεντικός έμεινε να λέει την άποψη του για Sony και τον διώξατε κ αυτόν μπράβο σας! Με τα αλλά στους τίτλους κ τους δημοκρατικούς κ πάνω απολα αντικειμενικούς σχολιαστές!
ΥΓ: Αγία Παρασκευή μένω (Αθήνα) – Πλατεία Αγίου Ιωάννου. Εσύ σε ποια περιοχή είσαι?
Το ρωτάω αυτό διότι επανελλειμένα με έχεις προκαλέσει να βρεθούμε από κοντά (όχι πως θα γίνει ποτέ). Αλλά θα έχει γέλιο να μου πεις “βρίσκομαι στην Καρδίτσα”!!! (για παράδειγμα)
Μία ακόμα απάντηση που αναμένω από σένα “ψαγμένε” είναι να πεις ψέμα για την περιοχή που μένεις (π.χ. και εγώ μένω Αθήνα στην περιοχή Παγκράτι). Και όταν θα σε ρωτήσω για ένα μαγαζί φημισμένο που είναι σε αυτή την περιοχή να το παίζεις τρελίτσα και να μην απαντάς.
Παιδακι μου καλο τη λες πάλι?
Δε μπορεις να καταλάβεις ρε?
Πόσο πιο απλά να το πω?
Ποιός είπε οτι για να δουμε τη πάιζει με το android 8 κανουμε οτι θέλουμε?
Σου ξαναλεω για τρίτη φορα!
Συσκευες παλιότερες του 2018 που πήραν 8… (δλδ του 17 του 16 και του 15 πιο πίσω δε πάει!)
Σίγουρα λιγότερες απο 1000!
Συσκευες του 18 που είτε πήραν το 8 με update είτε το είχαν εξ αρχης 2 χιλιάδες τουλάχιστον! μπορει και περισσότερες!
Αρα σύνολο περίπου 3 χιλιαδες!
Συσκευές ομως που βγήκαν απο το 18 και μετα εως σήμερα! (κυρίως 18 και 19) οι οποίες κυκλοφόρησαν με παλιότερη εκδοση και εμειναν με παλι παιότερη εκδοση του 8 μπορει να είναι περισσότερες απο 3 χιλιάδες! μπορεί και λιγότερες! ΤΟ σίγουρο είναι οτι είναι πολλες! Εξου και το βίντεο με έναν απο τους εκατονταδες κλώνους ακριβών συσκευών!!
Γι αυτο το λόγο βγαζω έξω το 18! Κατάλαβες τώρα?????
Μάλλον κατάλαβες αλλα δε θέλεις για ακόμα μια φορα να το παραδεχθείς!
Και κλασικά αλλάζεις θέμα μετα!
Οπως για παραδειγμα δε παραδεχθηκες το πλεον προσφατο ατόπημα να διορθώσεις μια οκ πιθανον λάθος έννοια (οιοκονομολόγοι δεν είμαστε δε γίνεται να το αποκλείσουμε!) η οποία μας είπες είναι το παθητικό!
Αν είναι λάθος εννοια ποιός είναι ο τραγικός της υπόθεσης?
Αυτός που την είπε ή αυτος που μας την έκανε παθητικό?
Εντάξει φταίω που ασχολούμε με το κάθε τρελό εδω μέσα θυμαμαι εκεινον τον λεοg4 να λεει ποσες βλακειες και μετα που το κινητο του παθενε μπουτλουπ μοκο!
Θυμαμαι οπως αναφερες πολλους που σε εφταναν στο αμην και ελεγες και μια κουβέντα παραπάνω!
Εγω τους κόλλησα στο ποστάρισμα μου εσυ πάλι θεωρω πως το εκανες για αλλη μια φορα επιτηδες!
τη τωρα κλασικός παναθλιος βεντετας με τα ψυχικα του θέματα! προσπαθουμε πάλι να αλλάξουμε θέμα!
Πάλι ομως και εκει που το πάει δε τον συμφερει! Αχαχαχαχα!
Πάλι τα όσα εχω πει και γράψει επιβεβαιώνονται!
Εγω είμαι ο κακός ε?
Εσυ ο άγιος!
Νευριασε ο τζονγουειβ ο οποίος μπορεί να είναι και το ίδιο ατομο με τον τιαματ ή με σενα και τη έπρεπε να κάνω?
Να μη καυτηριάσω?
ΓΟυστάρω να κράξω samsung θα μου απαγορέψει κάποιος?
Κράξε και εσυ!
Αλλα με επιχειρήματα όχι τύπου δε πήρα ποτέ μου sony και είναι μάπα τα sony!
Οι ίδιοι οταν Κορόιδευαν την ποιότητα κατασκευής του z 12 χρόνια πριν καλά ήταν?
Ελεγαν άσχετους αυτους που παίρνουν sony!
Δεν επιβεβαιώνομαι τόσα χρόνια μετά?
Μας έλεγε θελω καλή οθόνη και η καλή οθόνη ήταν η edge!
Που είναι σήμερα η edge?
Αφου ήταν καλή και την έβαλαν και όλοι οι άλλοι σχεδον γιατι σήμερα δεν υπάρχει?
Δεν υπάρχει γιατί ήταν μια μόδα τπτ άλλο!
Δεν τα έλεγα πριν χρόνια?
Αδερφέ έχω την εντύπωση πως κατάλαβα (βασικά δεν θέλω να το πιστέψω) το συλλογισμό, ο οποίος επιβεβαιώνει τη γνώμη που είχα για σένα! Έχω κλάψει στα γέλια…
Πάμε από την αρχή για να μη νομίζεις πως αυτά που λες είναι και σημαντικά…
Πάμε για πολλαπλή ξεφτίλα σε αυτό το άρθρο!!!
Η συγκεκριμένη διαφωνία μας προήλθε ως απάντηση που είχα δώσει πριν λίγες μέρες σε μία παλαιότερη διαφωνία που είχαμε για το πόσες διαφορετικές συσκευές παράγονται κάθε έτος!!!
Στο συγκεκριμένο σχόλιο λοιπόν έγραψα χαρακτηριστικά τα εξής: Το ποσοστό ενσωμάτωσης των συσκευών από Android 8 και άνω είναι 95% σύμφωνα με το Android Studio
Τι σημαίνει αυτό ψαγμένε? Πως το υπόλοιπο 5% είναι μέχρι το Android 8!!!
Το κατάλαβες αυτό ή όχι?
Το αν μια συσκευή παράχθηκε το 2015 και έχει ως πολιτική η εταιρία τα 3 major updates δεν παίζει κανένα ρόλο!!!
Υπάρχουν 14.000 περίπου συσκευές που έχουν Android 8 και άνω (ξύπναααααααααααα). Συνεπώς, το Android 8 υπάρχει σε 14.000 συσκευές με Android 8 και άνω (Android 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 και 15). Οπότε σε αυτό το μοντέλο που σου έγραψα με τις 14.000 συσκευές για 7 έτη είναι υπέρ σου και εσύ μου λες πως έπαιρναν και άλλες πιο πριν αλλά αν το πάμε με το δικό σου σκεπτικό θα πρέπει να λαμβάνεις και άλλα έτη μαζί (βγάζεις εκτός το Android 8)! Δε σε συμφέρει ο συλλογισμός σου να βάλεις και προηγούμενα έτη κατασκευής κινητών διότι εκεί αυξάνεις τα έτη!!! Ξύπναααααααααααααααα….
Θέτεις 2018 με δικά σου επιχειρήματα…γιατί δεν βγάζεις και το 2019 αφού υπήρχαν συσκευές που βγήκαν το 2017 (πριν την κυκλοφορία του Android 8 και έπαιρνα 2 και 3 major updates?). Βάλε 2020!!! Γιατί έτσι σου αρέσει!!! Βάλε 2021!!!
O δικός μου συλλογισμός με τον δικό σου δεν έχει καμία απολύτως σχέση!!! Αυτό το κατανοείς?
Σου έχω αναπτύξει 2 μοντέλα προσδιορισμού του αριθμού συσκευών που παράγονται ετησίως και εσύ προσπαθείς να τα ακυρώσεις ενώ ακυρώνεις μόνος τον εαυτό σου. Εάν έχεις κάποιο μοντέλο εκτός από την έρευνα που μας κότσαρες και έγραφε παραπλανητικούς αριθμούς τότε πες το!!!
Πάμε στα άλλα τώρα!!!
Αρχικά πες μου πότε θα μας αναφέρεις 2-3 επιστημονικά άρθρα στα οποία υπάρχει η έννοια capital value ΚΑΙ είναι ίδια με αυτή του capitalization και τη χρηματιστηριακή αξία?
Πότε? Ακόμα περιμένουμε!!!
Αααααα ναι ξέχασα….δεν θα βάλεις είπες (που να βρεις ρε “ψαγμένε)….αλλά ήξερες να βάζεις άλλες πηγές στα τόσα σχόλια μας (κλαίω) όπως το youtube…
Capital value για σένα είναι capital structure για αυτούς που ξέρουν οικονομικά/ χρηματοοικονομικά!!! Ξύπνα διότι αυτή είναι η μεγαλύτερη πατάτα που έχεις πει και δεν την αφήνω με τπτ!!!
Πάμε να δούμε τι είναι όμως αυτό το capital structure
Υπάρχουν δεκάδες τέτοια επιστημονικά άρθρα “ψαγμένεεεεεεεεεεε”.
Capital Structure=Σύνολο Ιδίων Κεφαλαίων και Υποχρεώσεων!!!
Σύνολο Ιδίων και Ξένων Κεφαλαίων=Σύνολο Παθητικού (εκτός και αν υπάρχουν μεταβατικοί λογαριασμοί παθητικού)!!!
Ξύπνα Ψαγμένεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Που είναι το capital value ψαγμένεεεεεεεε σε επιστημονικά άρθρα?
Που είναι τα άρθρα?
προσπαθουμε πάλι να αλλάξουμε θέμα!
Δεν ξέρω αν το θυμάσαι αλλά εσύ το ανέφερες (κλαίω και εδώ)
οτι άθλια όντα σαν κ εσένα έχουν κάνει το τεκμπλογκ ένα σάιτ που μόνο του τα λέει και μόνο του τα ακούει ενώ παλιά υπήρχε κόσμος σοβαρός που έλεγε απόψεις εδώ μέσα;
Νευριασε ο τζονγουειβ ο οποίος μπορεί να είναι και το ίδιο ατομο με τον τιαματ ή με σενα και τη έπρεπε να κάνω?
Τροφή για σκέψη: Εάν εγώ κρύβομαι πίσω από όλους αυτούς που έχουν πει κατά καιρούς πως είσαι επικίνδυνος (και είναι αρκετοί) τότε βγάζεις άκυρο το παραπάνω σχόλιο πως παλιά υπήρχε κόσμος σοβαρός που έλεγε απόψεις εδώ μέσα (άρα δεν υπήρχε, εγώ ήμουν!!! – ή μήπως εγώ ήμουν αλλά matrix με πολλά ονόματα αυτός που στην έλεγε ενώ οι σοβαροί ήταν αληθινοί και διαφορετικοί?)!!! Ήταν πολλοί αυτοί που είχαν εκφράσει αρνητική άποψη για σένα. Όπως ανέφερα ήταν ενδεικτικές οι αναφορές (ούτε που ξέρεις τι σημαίνει ενδεικτικές βέβαια).
Αλλά το γνωστό όπως με έναν φίλο που με υποστήριξε πριν καιρό!!! Ο Vendetta είσαι κλασικά!!!
Όποιος σου την λέει είναι ο Vendetta…
Βρε δεν πρόκειται να αφήσω εδώ μέσα εσένα και το συνάφι σου (μόνο εσύ είσαι!!!) σε χλωρό κλαρί!!!
Πάμε στα άλλα βασικά ερωτήματα!
Τελικά που μένεις? Σε ποια περιοχή Γιάννη Γκαραγκούνη? Γιατί δεν το λες εδώ μέσα? Ολόκληρο ονοματεπώνυμο μας έριξες ώστε να σε βρω στο facebook. Εγώ βρίσκομαι Αθήνα…Εσύ σε ποιο μέρος της Ελλάδας βρίσκεσαι που θέλεις τόσο μα τόσο πολύ να τα πούμε από κοντά? Εισιτήρια βάζεις ή πρέπει να κάψω βενζίνα? Χρειάζεται αεροπλάνο ή ανεμόπτερο?
Πες το ντε….βρίσκομαι στο Περού ή στην Κούβα αλλά τόσο καιρό σε προκαλούσα Vendetta χωρίς λόγο!!! Ή νόμιζες ότι και εγώ βρίσκομαι στο δίπλα περίπτερο στο Περού ή την Κούβα?
Πες το “ψαγμένε”!!! Πως τόσο καιρό με προκαλούσες από τα Lidl…ασθενοφόρα αν…αν σε είχα εδώ θα…και βρίσκεται στην πινέζα!!!
Ξαφνικά μουγγάθηκες στο υστερόγραφο που σε ρωτούσα από ποια περιοχή είσαι?
Vendetta
Και κάτι ακόμα που ξέχασα. Για αρκετό καιρό έλειπες από το techblog (από την περίοδο που ο Κώστας έβαλε σε τίτλο της Sony τη λέξη “αλλά…”!
Μια χαρά σχολίαζα, μια χαρά έκανα συζητήσεις με άλλα μέλη του techblog.
Βρες μου ένα αρνητικό σχόλιο!!!
Αντιθέτως, εάν ψάξεις κάθε σχόλιο σου θα βρεις αρνητισμό σε αυτό. Cramsung, Χαβάη, οι απατεώνες της Apple, βρίσιμο και υποβάθμιση άλλων μελών…
Έχεις λοκαριστεί από το ραντάρ μου! Δεν υπάρχει περίπτωση, μέχρι να πεις ένα σωστό πράγμα εδώ μέσα που να ισχύει (με χρήση επιχειρημάτων και σωστών πηγών), να σε αφήσω χωρίς απάντηση.
Κάθε τι που λες περνάει από κόσκινο (φιλτράρισμα). Ακόμα και ο πληθυσμός της Ιαπωνίας πέρασε από φιλτράρισμα εάν είναι σωστός! Για να καταλάβεις σε τι κατάσταση βρίσκεσαι!
Εγώ δεν είμαι ζωγράφος αλλά η Samsung σίγουρα ζωγραφίζει (εμφανές κυρίως όταν ζουμάρεις στις ζωγρ..εεε.. φωτογραφίες). Η γραφίδα κάνει πολύ καλά πολλά πράγματα αλλά εγώ κυρίως την χρησιμοποιώ για τρία (με το συμπάθειο). Partial (smart) screen capture, OCR text capturing and extraction, note taking (Τα γράφω στα εγγλέζικα για να δυσkολέψω λίγο την πίστα).
Air actions δεν χρησιμοποίησα ποτέ, όπως πιστεύω και ο περισσότερος κόσμος, από περιέργεια τα είχα δοκιμάσει στο Νοte 10+ (Επί μνημονίων, τόσο παλιά). ΚΑΙ από ότι βλέπεις δεν ξέρω καν πως να κάνω bolt τα γράμματα και πως γίνεται η παράθεση ΑΡΑ είμαι έτοιμος να περάσω σε μηλόφωνο και να γίνω και εγώ επιτέλους άνθρωπος τεχνολογικά, να σταματήσει να γελάει και o μηλογκατζετάρχης Ανδρέας μαζί μου..
Όσο για τους ζωγράφους που θα τα βρούν δύσκολα, υπάρχει λύση. Με μόνο 5999 ευρώ, πάρτε Apple… και σωθήκατε! Επίσης θα ανεβάσετε το GDP της χώρας, κάντε κάτι και εσείς οι ζωγράφοι επιτέλους για αυτή την χώρα!!
Εάν αλλαξοπιστήσεις θα σου κρατήσω μουτράκια για 5 μέρες!!!
Μην γράφεις εγγλέζικα βρε συ και έχουμε θέμα εδώ με τα capital value, capitalization, market value, share value κ.λπ.
Έκλαψα με “τα τρία (με το συμπάθειο)”.
Καμία λογική. Η μόνη λογική σε μια βαριά υπερκοστολογημένη συσκευή είναι ότι της βάζω ότι μπορώ. Κι αν αύριο σου πουν ότι σχεδόν κανένας δεν ανοίγει τις pro ρυθμίσεις κάμερας και σου αφήσουν μόνο το κουμπί κλείστρου, πάλι λογικό θα είναι; Το κέρδος μετράει και στην τελική καλά κάνει, αφού πάνε και αγοράζουν.
S23 ultra for the win! Ούτε να το ήξερα ότι θα είναι το τελευταίο με κυρτή οθόνη, ποια καλή τύχη με φώτισε και πήγα και το πήρα και δεν το αλλάζω μέχρι να μην μπορεί να ανοίξει. Βγήκε μετά το s24u που είναι σαν πλακάκι μπάνιου και το s25u που είναι σαν το Α34…
Κατά τα άλλα (που δε φαίνονται),
αναμένεται να έχει το ταχύτερο τσιπ Qualcomm Snapdragon 8 Elite καθώς και καλύτερο σύστημα ψύξης.
Αν βάλει και πρωτόκολλο για 6G Wireless Internet Connection..!!
Μα γιατί ρε Samsung πάλι φλατ οθόνη;
Η μετοχή έχει πιάσει τάρταρα!
Κάντε κάτι!
Φτιάξτε ένα edge fold!
Ολόκληρη καινούργια κινηταρα με ίδιο design ετοιμάζεις και πάλι τπτ;
Μήπως να κάνουμε προπαραγγελια τελικά το 25αρι; μήπως είναι το τελευταίο; Κλειστό στο κουτί μέχρι να πιάσει αξία! Θα έχουν πεθάνει λέει και τα εγγόνια μας μέχρι τότε!
Για έξω από το κουτί είναι και λίγο επικίνδυνα αυτά!
Ειδικά με το 24αρι που έπιανε κάτι 50αρια θημηθηκαμε τις παλιές καλές εποχές με τα note 7 που έπαιρναν φωτιά!
Μήπως το 2050 γίνει συλλεκτικό και στα 60 μας πουλώντας το γίνουμε τπτ εκατομμυριούχοι…
Ποτέ δε ξέρεις
Εν τω μεταξύ παίζει να μην ξέρει γρι τους λόγους που μία μετοχή ανεβαίνει ή κατεβαίνει…
Μία εύλογη ερώτηση που δημιουργείται είναι η εξής: σε λίγο καιρό που η τιμή θα πάρει την ανιούσα (διότι αυτό το καιρό βλέπω πως το δυνατό σου χαρτί είναι η μετοχή της Samsung) τι θα λες? εξαφανιζολ ο “ψαγμένος”, θα βρει κάτι άλλο να πει και τους κολοσσούς!!!
Ας φτιάξει πρώτα η Sony κανα fold και βλέπουμε μετά…
άρχισε η προπαγάνδα του Σονάκια με πηγή ότι πήγε στην Ιαπωνία και επισκέφθηκε τη sony και έρευνες που σου βάζουν κάθε έτος τα προηγούμενα κινητά…ω ρε γλέντια…
Εν τω μεταξύ βλέπω σχόλιο σου και αντιλαμβάνομαι (χωρίς πηγές) πως συμβαίνει το αντίθετο…είσαι η ίδια η πηγή
Πόνος είναι, δεν θα περάσει!!!
Τις λειτουργίες ΒΤ της γραφίδας τις τσέκαρα τις πρώτες μέρες και ποτέ ξανά δεν το χρειάστηκα. Ίδια χρήση με την γραφίδα του τάμπλετ, που δεν έχει ΒΤ κάνω. Άρα έχει λογική η κατάργηση των ΒΤ λειτουργιών. Η Samsung ξερει πότε και πόσο τα χρησιμοποιεί ο χρήστης.
Κύριε Sonyman είστε ζωγράφος?
Όχι!!! (εδώ παίζει βέβαια και το gif “που ξέρεις είμαι εγκώ?”).
Συνεπώς δεν μπορείτε να εκφέρετε “ψαγμένη” άποψη!
Λαμβάνοντας σχόλιο του “ψαγμένου” πριν χρόνια, πως η γραφίδα απευθύνεται στους ζωγράφους, τίθεται ένα σημαντικότατο ερώτημα.
Μήπως η αφαίρεση των λειτουργιών BT από τη γραφίδα θα δυσκολέψει το έργο των ζωγράφων και δεν θα δημιουργούν τέτοια αριστουργήματα?
Θα παρακαλούσα οι απαντήσεις να είναι σοβαρές και ψαγμένες!!!
Επίσης, μην χρησιμοποιείτε παρενθέσεις διότι υπάρχει πρόβλημα κατανόησης!
Περιμένω να μας γράψεις 10 συσκευές που κυκλοφόρησαν με android 8 πριν το 2018!
Άντε ρε μάγκα!
Αν αρχίσω να γράφω συσκευές που βγήκαν 2018 και 2019 με λογισμικό android 6 και 7 και έμειναν με αυτό θα σου δώσω ονόματα τα οποία δεν θα τα έχεις ξαναακουσει ποτέ στη ζωή σου!
Τα οποία όμως πολύ εύκολα θα τα βρεις στο ίντερνετ και τότε θα καταλάβεις το μέγεθος της ασχετοσυνης που σε διέπει!
Πρώτα όμως θέλω να πεις 10 συσκευές! άντε ρε τζάμπα μάγκα του πληκτρολογίου για να σε δούμε!
Μάγκα από αρχές του 2018 μετράω το Android 8 εεε (και όπως σου είπα χάρη σου κάνω)…
Πάμε πάλι…
2018 (1ο έτος – με τα δαχτυλάκια σου), 2019 (2ο έτος), 2020 (3ο έτος), 2021 (4ο έτος), 2022 (5ο έτος), 2023 (6ο έτος), 2024 (7ο έτος)!!!
Και εσύ με ρωτάς να σου πω 10 συσκευές που είχαν Android 8 το 2017!!!
Κάτι άλλο…
Το ποσοστό ενσωμάτωσης των συσκευών από Android 8 και άνω είναι 95% σύμφωνα με το Android Studio. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει 5% που δεν έχει πάρει Android 8. Συνεπώς, δεν το μετράμε ακόμα το Android 8 μέχρι το ποσοστό ενσωμάτωσης να γίνει 100%?
Ποιο είναι το αποδεκτό ποσοστό ενσωμάτωσης για να αρχίσουμε να μετράμε το Android 8?
Από ποιο έτος?
Δύσκολες ερωτήσεις…
Για να δούμε….
Ο “ψαγμένος” τι θα σκαρφιστεί…θα ρίξω γέλιο…
Σε προηγούμενα σχόλια δεν εγραψες την ημερομηνία κυκλοφορίας του android 8;
ξεχνας αυτα που γραφεις?
μας ειπες κυκλοφορησε καλοκαίρι 2017 και νευρίασες και απο πάνω..
Αφου κυκλοφόρησε τοτε γιατι δε μας λες μερικες συσκευες που το πήραν πριν αλλαξει το έτος!
10 πες μας όχι παραπάνω!
Γιατί συνεχίζεις να ειρωνευεσαι με τετοιο ασχημο τρόπο?
Θέλεις να μας γραψεις το μειλ σου να βρεθούμε να τα πούμε απο κοντά?
Να δούμε θα συνεχίσεις και απο κοντα τις εξυπνάδες σου για τα δάχτυλα…?
επειδη ειναι και στην επικαιρότητα τα galaxy… το s9 που κυκλοφορησε αρχες 2018 ηταν αν θυμαμαι καλα η πρωτη (samsung) συσκευη με android 8…
Παραπάνω βλέπεις το πως χρησιμοποιείται σωστά η παρένθση!
Δεν θα την έβαζα αλλα το έκανα μόνο και μόνο για να μη πεις πάλι καμια εξυπνάδα τύπου το google pixel 2 ηταν η πρώτη συσκευη που είχε το 8!
https://www.youtube.com/watch?v=PHYvZDjo5uc&t=679s
Δες λίγο εναν απο τους μπορει και πολλές δεκαδες κλώνους του στο 8:10.. κυκλοφόρησε σιγουρα μετα το s9 πιθανοτατα καλοκαίρι 2018..
τη εκδοση android φοραει????
κλώνοι πιάνονται ετσι?
δε γίνονται να μη πιάνονται και να τους λες και αυτους s9..
Τώρα για συσκευες παλιότερες του 2018 που πήραν android 8!
Εχουμε για το 2015 εξακριβωμένες μόλις 2 συσκευες!
Για το 2016 πρεπει να είναι γύρω στις 20-25!
Συσκευες του 2017 που πήραν το 8αρι είναι πάρα πολλες! πιθανότατα περισσότερες απο 500!
Και για το 2018 επειδή είχε ήδη αρκετους μήνες που παρουσιάστηκε! ήταν πάρα πολλες!!! αλλα ακόμα πιο πολλες ήταν η συσκευες που είχαν παλαιότερη έκδοση! όπως ο κλώνος πιο πάνω στο βίντεο!
Ακόμη και το 2019 εβγαιναν συσκευες πολύ χαμηλού κόστους απο εταιρίες που αν τις αναφέρω δεν θα τις έχεις ξανακούσει ποτέ στη ζωή σου οι οποίες φορούσαν παλαιότερη εκδοση του 8!
Εξού και ο λόγος για τον οποίο το 2018 το μετράς δε το μετράς!
Βλέπεις εξηγώ όμορφα ανθρώπινα και κατανοητά χωρίς ουδεμία δόση ειρωνείας!
καταλαβες τώρα????
Πηγές δεν πρόκειται να ανεβασω διότι είσαι απαράδεκτος..
Δε χρειαζεται να αποδείξω τίποτα σε κάποιον που πιστεψε οτι η τσαγιόμι εβγαλε 8 συσκευες για το 2023..
Απαραδεκτος που πιθανοτατα να εγραψε στην εφαρμογη ai που εχει στο κινητο του να του βρει την κεφαλαιακη αξία και η ai κανοντας αναζήτηση του εβγαλε το παθητικο και δεν εκλατσε να σκεφτει οτι αυτα τα 2 δεν εχουν ουδεμία σχεση!
κατευθειαν ηρθε και το εγραψε!
Το αν συγχέει η google οικονομικούς ορους και το πως λειτουργεί αστο!
Κύριε βλαχάκη γιατι το συνεχίζετε?
Αφαιρέστε περιορισμούς και καθυστερήσεις εδω η υπόθεση έχει ζουμί!
Δεν απάντησες στις βασικές ερωτήσεις:
Από πότε μετράς εσύ το Android 8 “ψαγμένε”? Από ποιο έτος? Ποιο είναι το αποδεκτό έτος?
Εφόσον στο 2025, το android 8 δεν έχει εγκατασταθεί στο 100% των συσκευών (αλλά στο 95% αυτών), θα το μετρήσουμε ή να περιμένουμε το έτος που θα έχουν πάρει όλες οι συσκευές Android 8?
Πως αλλιώς να το εκφράσω “ψαγμένε” μήπως το καταλάβεις, στα Ελληνικά?
Πες μου το έτος που πρέπει να αρχίσω να μετράω το Android 8, επειδή εσένα σε βολεύει?
Φυσικά και την έγραψα. Όπως έγραψα πως χάρη σου κάνω και λαμβάνω την αρχή του 2018!!!
Αλλά όχι όποτε αρέσει στον “ψαγμένο” τρομάρα σου!!!
Το έχεις γράψει πολλές φορές να βρεθούμε…
Την προηγούμενη φορά νόμιζε ο Κώστας πως εγώ σε απειλώ…
Πρόσεχε μόνο τι εύχεσαι διότι θα γίνει και μετά θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις!!!
Επίσης, σε “ψαγμένους” από τα Lidl, το μόνο που τους δίνω είναι ταπίδια. Αποδόμηση ονείρων. Καταστροφή ατζέντας προπαγάνδας και μίσους! Μου θες και email τρομάρα σου!
Σου κάνει πασά μου?
“Ψαγμένε” το android 8 βγήκε 2017!!!
Μύρισε καμένο!!!
Αυτό έλλειπε, να ανέβαζες… αφού δεν υπάρχουν βρε κατακαημένε
Την προηγούμενη φορά που βρήκες μέσα στον πανικό σου μία πηγή, για να αποδείξεις πόσες συσκευές βγαίνουν κάθε έτος, χωρίς να την ελέγξεις ότι ήταν μούφα, μια χαρά το έκανες.
Και τώρα θες να μου πεις πως δεν στέλνεις επειδή είμαι απαράδεκτος!!!
“Ψαγμένε” από τα Lidl? Για κοίτα πίσω σου να δεις αν έρχομαι…
Μασάει η κατσίκα ταραμά?
Πηδάει το άλογο?
Βρε κακομοίρη, νομίζεις πως πίστεψα αυτό που πέταξες?
Στο είπα και σε άλλο σχόλιο αλλά το παίζεις τρελίτσα. Ευχαριστώ τις ανώτερες δυνάμεις όμως που με βοηθούν και έχω αποκαλύψει τι εστί Ιωάννης jb στους χρήστες του techblog.
“Ψαγμένε”? Τουλάχιστον εγώ δεν πατάω “share value” και επειδή το google μου δείχνει “share price”, συμπεραίνω πως share value=share price (παράδειγμα ήταν – είσαι και λίγο αργός στην κατανόηση)!
Μόλις βρεις ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ πηγή (και όχι το LIFO τελεία gr) αναμένουμε να μας την πεις!!!
Mιλάμε είσαι δυναμίτης της NASA.
Να το αφήσω αφού το χρησιμοποίησες και μάλιστα λανθασμένα!!! Επειδή εσύ ξέρεις καλύτερα γι αυτό και κατανόησες πατάτα…
Πωπωπω…τι είσαι πασά μου?
Έχω κατανοήσει πλήρως το επίπεδο σου, το τι πρεσβεύεις και πως μιλούσες εδώ και χρόνια σε χρήστες που διαφωνούσαν μαζί σου!!! Εδώ και πολλά χρόνια.
Εδώ θα είμαι ως τιμωρός σου!!!
Ρούπι δε θα αφήσω να γράφεις ανακρίβειες και να βγάζεις χολή για όλες τις εταιρίες εκτός της Sony!!!
Γκέγκε ψαγμένε?
Καταλαβού?
V from Vendetta
ΥΓ: πριν έρθεις στην θέση μου φαντάσου πως γνωρίζεις κάποιο παλικάρι που δεν το έχεις σε υπόληψη και το θεωρείς λεκτικά επικίνδυνο. Ο,τι λέει δεν ισχύει, δεν μπορεί να τεκμηριώσει απόψεις, κάνει συνέχεια ορθογραφικά, ο συλλογισμός του είναι άναρχος…γενικά γνωρίζεις ένα παλικάρι τελείως γιούχου. Σαν τη Sony!!!
Θα του έδινες email?
Ποια η λογική? για να τον ταπεινώσεις μόνο του? Δεν κατανοεί τπτ…
Εδώ πασά μου ξέρεις γιατί σου απαντώ? Για τους 10-20-50 τυχαίους που μπορεί να δουν αυτά που γράφεις και να μην ξέρουν τι εστί βερίκοκο (Ιωάννης jb).
Δεν έχει αξία να τα πούμε από κοντά! Γιατί και εκεί θα είσαι ακριβώς όπως οι απόψεις σου, αυτά που γράφεις…θα αρχίσεις ξέρω καράτε, θα μου κάνεις την τεχνική του πελαργού και με ένα φύσημα θα βρεθείς κάτω….
Εισαι ξανά εκτός τόπου και χρόνου..
ειπαμε 2019-2024 6 γεμάτα χρόνια με συσκευές από 8 και πάνω!
ανελυσα στο προηγούμενο σχόλιο τη παίζει με τα προηγούμενα..
κατεβατο 100 χιλιάδων λέξεων και ούτε 1 δε λέει για το βίντεο που ανέβασα..
και ρωτάς και με ειρωνεία τη μετράω!
εχε χάρη που είσαι μάγκας από κούνια-πληκτρολογιο.. εγω κατι τέτοιους σαν κ εσένα τους έχω για πρωινό..
ελα από κοντά να με πεις ψαγμένο θα σε μαζεύουν ασθενοφόρα..
οσο για το βεντέτα μάλλον είσαι σε άλλο παράλληλο σύμπαν..
η γελοιοποίηση σου είναι χωρίς τελειωμό..
πως το εκλαμβάνει τώρα ο εγκέφαλος σου και νομίζεις ότι είσαι και ο έξυπνος και αυτός που με ρίχνει ταπιδια..
να καταλάβουν οι χρήστες.. τη;
οτι άθλια όντα σαν κ εσένα έχουν κάνει το τεκμπλογκ ένα σάιτ που μόνο του τα λέει και μόνο του τα ακούει ενώ παλιά υπήρχε κόσμος σοβαρός που έλεγε απόψεις εδώ μέσα;
τελευταιο σχόλιο εδώ μέσα!
τα επόμενα από κοντά
“Ψαγμένε” ΔΕΝ είπαΜε, είπες!!!
Και το ερώτημα που τίθεται μετά από την ανάλυσή σου με την πρόταση
Ποιος σου είπε εσένα πως θα λαμβάνεις έτη αναφοράς που σε συμφέρουν?
Με την λογική σου “ψαγμένε” ο καθένας λαμβάνει ως αρχικό έτος όποιο θέλει!!!
Γι αυτό υπάρχουν οι κανόνες…για να μην κάνει ο κάθε “ψαγμένος” αυτό που θέλει!!!
Τα κατανοείς αυτά που σου λέω “ψαγμένε”?
Παίρνει ο συγκεκριμένος “ψαγμένος” ως αρχικό έτος του Android 8 το 2019!!!
Σε λίγο θα έρθει άλλος ψαγμένος και θα κάνει ανάλυση τύπου
κυκλοφορία του Android 8 το 2017 έτσι?
και θα λάβει ως αρχικό έτος το 2015 ή το 2021!!!
γιατί? διότι στο μυαλουδάκι του αυτό είναι το σωστό!!!
Ιωάννη jb είναι απλά τα πράγματα!
Συμμετέχεις σε ένα δυαδικό σχήμα (εγώ και εσύ) στο οποίο εγώ σε “ξεφτιλίζω” λεκτικά!
Η “ξεφτίλα” γίνεται εδώ μέσα μέσω κανόνων που ορίζει ο Κώστας. Εάν ξεφεύγουμε τότε διαγράφει τα σχόλια μας, μπορεί ο άνθρωπος να καθυστερεί να τα δημοσιεύει διότι έχει και προσωπική ζωή και όχι να ασχολείται με εμάς κ.λπ.
Εάν δεν μπορείς να αντέξεις το λεκτικό ξεφτίλισμα που δέχεσαι τότε πήγαινε αλλού.
Μένοντας λοιπόν εδώ (που αν το ψάξεις εσωτερικά έχει αρχίσει ήδη να σου αρέσει το ξεφτίλισμα) θα υποστείς την ειρωνεία μου, διότι μόνο με ειρωνεία μπορεί να αντιμετωπιστεί ένα άτομο το οποίο βρίζει τους άλλους που έχουν αντίθετη γνώμη (κοίτα στο τέλος του σχολίου ενδεικτικές αναφορές) και κάθε του σχόλιο είναι μία προπαγάνδα έναντι άλλων εταιριών εκτός της Sony.
Ξαναλέω, εάν δεν μπορείς να δεχτείς την ξεφτίλα, η πόρτα ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα!!!
Όμως εδώ δεν είναι χώρος για να μου θέτεις εσύ όποιο έτος σου αρέσει ώστε να αρχίζω να υπολογίζω την ενσωμάτωση του Android 8 από το 2019, να μου πετάς πως οι συσκευές που δημιουργούνται κάθε έτος είναι 7500-10000, να μου λες πως capital value=market value=capitilization, να μου λες πως τα note είναι για ζωγράφους και πολλά άλλα!!!
Καταλαβού?
Έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σου πως ίσως (ίσως) να φταίμε μαζί (εμείς οι δύο) με τις συζητήσεις μας ή να φταις μόνο εσύ με τα αρνητικά σου σχόλια (βρίσιμο κλπ)?
Πάντως, μεταξύ μας, μια χαρά βλέπω να γράφει ο σοβαρός κόσμος σχόλια.
Μήπως σε πόνεσε που δεν ξαναέγραψαν σχόλια οι 2 πιστοί ακόλουθοι “ψαγμένοι” της Sony (djfapples, Bezilys)?
“Ψαγμένος” είναι ο όρος που έδωσες στον εαυτό σου πριν αρκετό καιρό εδώ μέσα!!!
Τώρα τον απαρνιέσαι? θεωρείς τον όρο που χρησιμοποίησες ΕΣΥ για να χαρακτηρίσεις τον εαυτό σου, αρνητικό?
Τέλος, τι έγινε με τις επιστημονικές πηγές (journals) σχετικά με το ότι κεφαλαιακή αξία (capital value)=capitalization=market value=με ότι value γνωρίζεις?
Θα δούμε κανένα άρθρο ή μπα?
Ενδεικτικές πηγές/ αναφορές (για τα λεγόμενά μου) περί βρισίματος, χαρακτηρισμού άλλων χρηστών κ.λπ.:
1. Πηγή: “Είσαι η επιτομή του κολλημένου, του ξεροκέφαλου“
στο ίδιο άρθρο “Ναι ρε εξυπνάκια γιατί άλλο 3 μήνες και άλλο 4! Ναι γιατί λες π@π@ριες μόνο και μόνο γιατί θέλεις κάτι κακό να βρεις να πεις!“
στο ίδιο άρθρο “θα μου πεις κ για σανο πανασχετε“
2. Πηγή: “Εντάξει παιδάκια δημοτικού μάλλον πάρτε Χαβάη..“
στο ίδιο άρθρο “Αγνωστε κακώς σου απαντάω διότι στο μυαλό δε παίζει να είσαι πάνω από 20 χρονών τεσπα θα σου απαντήσω σε όλα κατά σειρά” (και θα μου πεις εσύ για ειρωνεία)
3. Πηγή: Σχόλιο του Johnwave “@Techblog / Κώστα Βλαχάκη, νομίζω πως η ιστορία με τον Ιωάννη jb πρέπει να τελειώσει δια παντός. Και όχι Κώστα, ούτε σύσταση, ούτε αποκλεισμός ορισμένου χρονικού διαστήματος αρκεί για την περίπτωση του συγκεκριμένου ατόμου. Αν δεν σκοπεύεις να κάνεις οριστικό αποκλεισμό τότε ενημέρωσέ με για να σταματήσω να γράφω. Δεν είμαστε εδώ για να αντιμετωπίζουμε τα ψυχολογικά προβλήματα του καθενός.” (και θέλεις να μου πεις πως για τους σοβαρούς σχολιαστές ευθύνομαι εγώ “ψαγμένε”?)
4. Πηγή: “Ότι βλακεία δλδ διαβάζουμε από τον κάθε καμένο;
Θα μας τρελάνεις;
Ότι να ναι λες!“
Απάντηση του Nightfalls στο ίδιο άρθρο
“Υγ. Κώστα λυπάμαι αλλά φέρει ευθύνη και το techblok για το συγκεκριμένο χρήστη. Δεν υπάρχει αρνητικό σχόλιο που να αφορά την Sony και να μην έχει σχολιάσει με χαρακτηρισμούς άλλους χρήστες. Θα ήθελα την γνώμη σου. Σέ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.“
Απάντηση του Κώστα
Nightfalls, καμία ευθύνη. Αν δεν μπορείς να συζητήσεις με κάποιον χρήστη, απλά απέφυγέ το.
Απάντηση του Nightfalls στον Κώστα
Δεν είναι θέμα να αποφύγουμε την συζήτηση. Το συγκεκριμένο μέλος συνέχεια όταν υπάρχουν αρνητικά σχόλια για την Sony βρίζει τα μέλη που κάνουν τα σχόλια. Απλά αυτό πρέπει να δείτε. Σέ ευχαριστώ πολύ πάντως. (και θέλεις να μου πεις πως για τους σοβαρούς σχολιαστές ευθύνομαι εγώ “ψαγμένε”?)
Το θέμα όμως δεν είναι μόνο αυτό!!! Διότι μόνος σου χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου ως “ψαγμένο”, “σοβαρό”, “σχετικό”, “αντικειμενικό”, “αυθεντικό”… Είναι αυτό εδώ το σχόλιο σου που με κάνει να λύνομαι στα γέλια:
Ένας αυθεντικός έμεινε να λέει την άποψη του για Sony και τον διώξατε κ αυτόν μπράβο σας!
Με τα αλλά στους τίτλους κ τους δημοκρατικούς κ πάνω απολα αντικειμενικούς σχολιαστές!
ΥΓ: Αγία Παρασκευή μένω (Αθήνα) – Πλατεία Αγίου Ιωάννου. Εσύ σε ποια περιοχή είσαι?
Το ρωτάω αυτό διότι επανελλειμένα με έχεις προκαλέσει να βρεθούμε από κοντά (όχι πως θα γίνει ποτέ). Αλλά θα έχει γέλιο να μου πεις “βρίσκομαι στην Καρδίτσα”!!! (για παράδειγμα)
Μία ακόμα απάντηση που αναμένω από σένα “ψαγμένε” είναι να πεις ψέμα για την περιοχή που μένεις (π.χ. και εγώ μένω Αθήνα στην περιοχή Παγκράτι). Και όταν θα σε ρωτήσω για ένα μαγαζί φημισμένο που είναι σε αυτή την περιοχή να το παίζεις τρελίτσα και να μην απαντάς.
Η γνώση είναι δύναμη!
V from Vendetta
Παιδακι μου καλο τη λες πάλι?
Δε μπορεις να καταλάβεις ρε?
Πόσο πιο απλά να το πω?
Ποιός είπε οτι για να δουμε τη πάιζει με το android 8 κανουμε οτι θέλουμε?
Σου ξαναλεω για τρίτη φορα!
Συσκευες παλιότερες του 2018 που πήραν 8… (δλδ του 17 του 16 και του 15 πιο πίσω δε πάει!)
Σίγουρα λιγότερες απο 1000!
Συσκευες του 18 που είτε πήραν το 8 με update είτε το είχαν εξ αρχης 2 χιλιάδες τουλάχιστον! μπορει και περισσότερες!
Αρα σύνολο περίπου 3 χιλιαδες!
Συσκευές ομως που βγήκαν απο το 18 και μετα εως σήμερα! (κυρίως 18 και 19) οι οποίες κυκλοφόρησαν με παλιότερη εκδοση και εμειναν με παλι παιότερη εκδοση του 8 μπορει να είναι περισσότερες απο 3 χιλιάδες! μπορεί και λιγότερες! ΤΟ σίγουρο είναι οτι είναι πολλες! Εξου και το βίντεο με έναν απο τους εκατονταδες κλώνους ακριβών συσκευών!!
Γι αυτο το λόγο βγαζω έξω το 18! Κατάλαβες τώρα?????
Μάλλον κατάλαβες αλλα δε θέλεις για ακόμα μια φορα να το παραδεχθείς!
Και κλασικά αλλάζεις θέμα μετα!
Οπως για παραδειγμα δε παραδεχθηκες το πλεον προσφατο ατόπημα να διορθώσεις μια οκ πιθανον λάθος έννοια (οιοκονομολόγοι δεν είμαστε δε γίνεται να το αποκλείσουμε!) η οποία μας είπες είναι το παθητικό!
Αν είναι λάθος εννοια ποιός είναι ο τραγικός της υπόθεσης?
Αυτός που την είπε ή αυτος που μας την έκανε παθητικό?
Εντάξει φταίω που ασχολούμε με το κάθε τρελό εδω μέσα θυμαμαι εκεινον τον λεοg4 να λεει ποσες βλακειες και μετα που το κινητο του παθενε μπουτλουπ μοκο!
Θυμαμαι οπως αναφερες πολλους που σε εφταναν στο αμην και ελεγες και μια κουβέντα παραπάνω!
Εγω τους κόλλησα στο ποστάρισμα μου εσυ πάλι θεωρω πως το εκανες για αλλη μια φορα επιτηδες!
τη τωρα κλασικός παναθλιος βεντετας με τα ψυχικα του θέματα! προσπαθουμε πάλι να αλλάξουμε θέμα!
Πάλι ομως και εκει που το πάει δε τον συμφερει!
Αχαχαχαχα!
Πάλι τα όσα εχω πει και γράψει επιβεβαιώνονται!
Εγω είμαι ο κακός ε?
Εσυ ο άγιος!
Νευριασε ο τζονγουειβ ο οποίος μπορεί να είναι και το ίδιο ατομο με τον τιαματ ή με σενα και τη έπρεπε να κάνω?
Να μη καυτηριάσω?
ΓΟυστάρω να κράξω samsung θα μου απαγορέψει κάποιος?
Κράξε και εσυ!
Αλλα με επιχειρήματα όχι τύπου δε πήρα ποτέ μου sony και είναι μάπα τα sony!
Οι ίδιοι οταν Κορόιδευαν την ποιότητα κατασκευής του z 12 χρόνια πριν καλά ήταν?
Ελεγαν άσχετους αυτους που παίρνουν sony!
Δεν επιβεβαιώνομαι τόσα χρόνια μετά?
Μας έλεγε θελω καλή οθόνη και η καλή οθόνη ήταν η edge!
Που είναι σήμερα η edge?
Αφου ήταν καλή και την έβαλαν και όλοι οι άλλοι σχεδον γιατι σήμερα δεν υπάρχει?
Δεν υπάρχει γιατί ήταν μια μόδα τπτ άλλο!
Δεν τα έλεγα πριν χρόνια?
Αδερφέ έχω την εντύπωση πως κατάλαβα (βασικά δεν θέλω να το πιστέψω) το συλλογισμό, ο οποίος επιβεβαιώνει τη γνώμη που είχα για σένα! Έχω κλάψει στα γέλια…
Πάμε από την αρχή για να μη νομίζεις πως αυτά που λες είναι και σημαντικά…
Πάμε για πολλαπλή ξεφτίλα σε αυτό το άρθρο!!!
Η συγκεκριμένη διαφωνία μας προήλθε ως απάντηση που είχα δώσει πριν λίγες μέρες σε μία παλαιότερη διαφωνία που είχαμε για το πόσες διαφορετικές συσκευές παράγονται κάθε έτος!!!
Στο συγκεκριμένο σχόλιο λοιπόν έγραψα χαρακτηριστικά τα εξής:
Το ποσοστό ενσωμάτωσης των συσκευών από Android 8 και άνω είναι 95% σύμφωνα με το Android Studio
Τι σημαίνει αυτό ψαγμένε? Πως το υπόλοιπο 5% είναι μέχρι το Android 8!!!
Το κατάλαβες αυτό ή όχι?
Το αν μια συσκευή παράχθηκε το 2015 και έχει ως πολιτική η εταιρία τα 3 major updates δεν παίζει κανένα ρόλο!!!
Υπάρχουν 14.000 περίπου συσκευές που έχουν Android 8 και άνω (ξύπναααααααααααα). Συνεπώς, το Android 8 υπάρχει σε 14.000 συσκευές με Android 8 και άνω (Android 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 και 15). Οπότε σε αυτό το μοντέλο που σου έγραψα με τις 14.000 συσκευές για 7 έτη είναι υπέρ σου και εσύ μου λες πως έπαιρναν και άλλες πιο πριν αλλά αν το πάμε με το δικό σου σκεπτικό θα πρέπει να λαμβάνεις και άλλα έτη μαζί (βγάζεις εκτός το Android 8)! Δε σε συμφέρει ο συλλογισμός σου να βάλεις και προηγούμενα έτη κατασκευής κινητών διότι εκεί αυξάνεις τα έτη!!! Ξύπναααααααααααααααα….
Θέτεις 2018 με δικά σου επιχειρήματα…γιατί δεν βγάζεις και το 2019 αφού υπήρχαν συσκευές που βγήκαν το 2017 (πριν την κυκλοφορία του Android 8 και έπαιρνα 2 και 3 major updates?). Βάλε 2020!!! Γιατί έτσι σου αρέσει!!! Βάλε 2021!!!
O δικός μου συλλογισμός με τον δικό σου δεν έχει καμία απολύτως σχέση!!! Αυτό το κατανοείς?
Σου έχω αναπτύξει 2 μοντέλα προσδιορισμού του αριθμού συσκευών που παράγονται ετησίως και εσύ προσπαθείς να τα ακυρώσεις ενώ ακυρώνεις μόνος τον εαυτό σου. Εάν έχεις κάποιο μοντέλο εκτός από την έρευνα που μας κότσαρες και έγραφε παραπλανητικούς αριθμούς τότε πες το!!!
Πάμε στα άλλα τώρα!!!
Αρχικά πες μου πότε θα μας αναφέρεις 2-3 επιστημονικά άρθρα στα οποία υπάρχει η έννοια capital value ΚΑΙ είναι ίδια με αυτή του capitalization και τη χρηματιστηριακή αξία?
Πότε? Ακόμα περιμένουμε!!!
Αααααα ναι ξέχασα….δεν θα βάλεις είπες (που να βρεις ρε “ψαγμένε)….αλλά ήξερες να βάζεις άλλες πηγές στα τόσα σχόλια μας (κλαίω) όπως το youtube…
Capital value για σένα είναι capital structure για αυτούς που ξέρουν οικονομικά/ χρηματοοικονομικά!!! Ξύπνα διότι αυτή είναι η μεγαλύτερη πατάτα που έχεις πει και δεν την αφήνω με τπτ!!!
Πάμε να δούμε τι είναι όμως αυτό το capital structure
Υπάρχουν δεκάδες τέτοια επιστημονικά άρθρα “ψαγμένεεεεεεεεεεε”.
Capital Structure=Σύνολο Ιδίων Κεφαλαίων και Υποχρεώσεων!!!
Σύνολο Ιδίων και Ξένων Κεφαλαίων=Σύνολο Παθητικού (εκτός και αν υπάρχουν μεταβατικοί λογαριασμοί παθητικού)!!!
Ξύπνα Ψαγμένεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Που είναι το capital value ψαγμένεεεεεεεε σε επιστημονικά άρθρα?
Που είναι τα άρθρα?
Δεν ξέρω αν το θυμάσαι αλλά εσύ το ανέφερες (κλαίω και εδώ)
Τροφή για σκέψη: Εάν εγώ κρύβομαι πίσω από όλους αυτούς που έχουν πει κατά καιρούς πως είσαι επικίνδυνος (και είναι αρκετοί) τότε βγάζεις άκυρο το παραπάνω σχόλιο πως παλιά υπήρχε κόσμος σοβαρός που έλεγε απόψεις εδώ μέσα (άρα δεν υπήρχε, εγώ ήμουν!!! – ή μήπως εγώ ήμουν αλλά matrix με πολλά ονόματα αυτός που στην έλεγε ενώ οι σοβαροί ήταν αληθινοί και διαφορετικοί?)!!! Ήταν πολλοί αυτοί που είχαν εκφράσει αρνητική άποψη για σένα. Όπως ανέφερα ήταν ενδεικτικές οι αναφορές (ούτε που ξέρεις τι σημαίνει ενδεικτικές βέβαια).
Αλλά το γνωστό όπως με έναν φίλο που με υποστήριξε πριν καιρό!!! Ο Vendetta είσαι κλασικά!!!
Όποιος σου την λέει είναι ο Vendetta…
Βρε δεν πρόκειται να αφήσω εδώ μέσα εσένα και το συνάφι σου (μόνο εσύ είσαι!!!) σε χλωρό κλαρί!!!
Πάμε στα άλλα βασικά ερωτήματα!
Τελικά που μένεις? Σε ποια περιοχή Γιάννη Γκαραγκούνη? Γιατί δεν το λες εδώ μέσα? Ολόκληρο ονοματεπώνυμο μας έριξες ώστε να σε βρω στο facebook. Εγώ βρίσκομαι Αθήνα…Εσύ σε ποιο μέρος της Ελλάδας βρίσκεσαι που θέλεις τόσο μα τόσο πολύ να τα πούμε από κοντά? Εισιτήρια βάζεις ή πρέπει να κάψω βενζίνα? Χρειάζεται αεροπλάνο ή ανεμόπτερο?
Πες το ντε….βρίσκομαι στο Περού ή στην Κούβα αλλά τόσο καιρό σε προκαλούσα Vendetta χωρίς λόγο!!! Ή νόμιζες ότι και εγώ βρίσκομαι στο δίπλα περίπτερο στο Περού ή την Κούβα?
Πες το “ψαγμένε”!!! Πως τόσο καιρό με προκαλούσες από τα Lidl…ασθενοφόρα αν…αν σε είχα εδώ θα…και βρίσκεται στην πινέζα!!!
Ξαφνικά μουγγάθηκες στο υστερόγραφο που σε ρωτούσα από ποια περιοχή είσαι?
Και κάτι ακόμα που ξέχασα. Για αρκετό καιρό έλειπες από το techblog (από την περίοδο που ο Κώστας έβαλε σε τίτλο της Sony τη λέξη “αλλά…”!
Μια χαρά σχολίαζα, μια χαρά έκανα συζητήσεις με άλλα μέλη του techblog.
Βρες μου ένα αρνητικό σχόλιο!!!
Αντιθέτως, εάν ψάξεις κάθε σχόλιο σου θα βρεις αρνητισμό σε αυτό. Cramsung, Χαβάη, οι απατεώνες της Apple, βρίσιμο και υποβάθμιση άλλων μελών…
Έχεις λοκαριστεί από το ραντάρ μου! Δεν υπάρχει περίπτωση, μέχρι να πεις ένα σωστό πράγμα εδώ μέσα που να ισχύει (με χρήση επιχειρημάτων και σωστών πηγών), να σε αφήσω χωρίς απάντηση.
Κάθε τι που λες περνάει από κόσκινο (φιλτράρισμα). Ακόμα και ο πληθυσμός της Ιαπωνίας πέρασε από φιλτράρισμα εάν είναι σωστός! Για να καταλάβεις σε τι κατάσταση βρίσκεσαι!
Εγώ δεν είμαι ζωγράφος αλλά η Samsung σίγουρα ζωγραφίζει (εμφανές κυρίως όταν ζουμάρεις στις ζωγρ..εεε.. φωτογραφίες). Η γραφίδα κάνει πολύ καλά πολλά πράγματα αλλά εγώ κυρίως την χρησιμοποιώ για τρία (με το συμπάθειο). Partial (smart) screen capture, OCR text capturing and extraction, note taking (Τα γράφω στα εγγλέζικα για να δυσkολέψω λίγο την πίστα).
Air actions δεν χρησιμοποίησα ποτέ, όπως πιστεύω και ο περισσότερος κόσμος, από περιέργεια τα είχα δοκιμάσει στο Νοte 10+ (Επί μνημονίων, τόσο παλιά). ΚΑΙ από ότι βλέπεις δεν ξέρω καν πως να κάνω bolt τα γράμματα και πως γίνεται η παράθεση ΑΡΑ είμαι έτοιμος να περάσω σε μηλόφωνο και να γίνω και εγώ επιτέλους άνθρωπος τεχνολογικά, να σταματήσει να γελάει και o μηλογκατζετάρχης Ανδρέας μαζί μου..
Όσο για τους ζωγράφους που θα τα βρούν δύσκολα, υπάρχει λύση. Με μόνο 5999 ευρώ, πάρτε Apple… και σωθήκατε! Επίσης θα ανεβάσετε το GDP της χώρας, κάντε κάτι και εσείς οι ζωγράφοι επιτέλους για αυτή την χώρα!!
Εάν αλλαξοπιστήσεις θα σου κρατήσω μουτράκια για 5 μέρες!!!
Μην γράφεις εγγλέζικα βρε συ και έχουμε θέμα εδώ με τα capital value, capitalization, market value, share value κ.λπ.
Έκλαψα με “τα τρία (με το συμπάθειο)”.
Καμία λογική. Η μόνη λογική σε μια βαριά υπερκοστολογημένη συσκευή είναι ότι της βάζω ότι μπορώ. Κι αν αύριο σου πουν ότι σχεδόν κανένας δεν ανοίγει τις pro ρυθμίσεις κάμερας και σου αφήσουν μόνο το κουμπί κλείστρου, πάλι λογικό θα είναι; Το κέρδος μετράει και στην τελική καλά κάνει, αφού πάνε και αγοράζουν.
S23 ultra for the win! Ούτε να το ήξερα ότι θα είναι το τελευταίο με κυρτή οθόνη, ποια καλή τύχη με φώτισε και πήγα και το πήρα και δεν το αλλάζω μέχρι να μην μπορεί να ανοίξει. Βγήκε μετά το s24u που είναι σαν πλακάκι μπάνιου και το s25u που είναι σαν το Α34…
Κατά τα άλλα (που δε φαίνονται),
αναμένεται να έχει το ταχύτερο τσιπ Qualcomm Snapdragon 8 Elite καθώς και καλύτερο σύστημα ψύξης.
Αν βάλει και πρωτόκολλο για 6G Wireless Internet Connection..!!