Samsung Galaxy S4 και Galaxy S4 mini, Σύντομα και σε “Black Edition”

Σύμφωνα με μία διαρροή, η Samsung ετοιμάζεται να διαθέσει τα γνωστά Samsung Galaxy S4 και Samsung Galaxy S4 mini και σε απόχρωση “Black Edition” τον Φεβρουάριο με το δεύτερο να κυκλοφορεί στην συγκεκριμένη έκδοση και σε Dual SIM έκδοση. Η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν τα κινητά σε έκδοση “Black Mist”, ωστόσο όσοι την έχουν δει από κοντά, θα έχουν διαπιστώσει ότι το μαύρο χρώμα δεν είναι βαθύ.

Στην περίπτωση “Black Edition”, το μαύρο χρώμα θα είναι όσο μαύρο… γίνεται. Δεν υπάρχει πληροφορία ότι μπορεί να υπάρξουν άλλες αλλαγές (π.χ στο hardware), πέρα από την διαφορά στην απόχρωση του εξωτερικού περιβλήματος και είναι πολύ πιθανό η εταιρεία να παρουσιάσει τα κινητά στο Mobile World Congress 2014.

Το Samsung Galaxy S4 έχει διατεθεί στους χρωματισμούς White Frost, Black Mist, Blue Arctic, Brown Autumn, Purple Mirage, Red Aurora και Pink Twilight, αν και δεν είναι διαθέσιμες όλες οι αποχρώσεις σε όλες τις περιοχές, και η απόχρωση Black Edition θα είναι η όγδοη. Πρέπει να είναι το μοναδικό κινητό αυτή την στιγμή στον κόσμο που κυκλοφορεί σε τόσες αποχρώσεις.

Πηγή

Σχόλια

  • Έξυπνο το μαύρο γιατι σε περίπτωση που αρπάξει το κινητό σας την ώρα που φορτίζει δεν θα εχει διάφορα μετά το καρβουνι απο το μαύρο... Σαν καινούριο θα μένει όσες φορές και αν λαμπαδιασει

  • @Sotiris Φίλε είσαι από τους λίγους που μπαίνεις και ανάβεις το σπίρτο σε ότι έχει να κάνει με προϊόντα της samsung.Θέλεις να μιλήσουμε για παρόμοια περιστατικά με iphone?(γτ τα iphone υποστηρίζεις!!!).Καταρχάς δεν γνωρίζει κανείς ποια είναι η πραγματικότητα.Παίζονται πολλά από πίσω.Κι αν όντως είναι αλήθεια, με τέτοιους ρυθμούς που παράγονται τα συγκεκριμένα προϊόντα, κάποιο θα βγει ελλατωματικό.Δικαίωμά σου να έχεις την συγκεκριμένη άποψη, απλά μην μπαίνεις και προκαλείς συνεχώς!

  • @teo Χαλάρωσε μη το παίρνει προσωπικά, το χιούμορ είναι ευπρόσδεκτο.. Μην ήμαστε funboys.. Ολους τους κριτικάρουμε για να γίνονται καλύτεροι ;)

    Επί του θέματος, το mini s4 duos θα είναι η πιο ενδιαφέρουσα έκδοση. Μικρό (σχετικά) και καλό, αν και στι skroutz κάποιο λένε ότι το έχουν ήδη (350€). Προφανώς εννοούν το ανθρακί από ότι βλέπω.

  • Εγώ αυτή την τακτική να μη βγαίνει καταμαυρο κινητό από την αρχή, δεν την καταλαβαίνω.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ιωσηφίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.