Samsung Galaxy S5 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Samsung Galaxy S5 με οθόνη αφής 5.1 ίντσες Super AMOLED 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801 2.5GHz, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 16 Megapixel με βίντεο UHD, fingerprint reader, μετρητή καρδιακών παλμών και ανθεκτικό σε σκόνη και νερό.

Το Samsung Galaxy S5 ξεκινάει την καριέρα του στην ελληνική αγορά στις 11 Απριλίου με τιμή 759 ευρώ για την έκδοση με τα 16GB ενσωματωμένης μνήμης. Ευχαριστούμε την COSMOTE για την παραχώρηση της συσκευής προς δοκιμή.

Samsung Galaxy S5 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργάστηκε την 10 Απριλίου 2014 9:25

Σχόλια

  • Εξαιρετικός όπως πάντα ο Κώστας!Εγώ ασχολήθηκα μαζί του στο public στο σύνταγμα είναι η πιο ώριμη συσκευή της σειράς galaxy εκτός note!

  • "Να ζεις, να πεθαίνεις, να σου έχει κοπεί το δάχτυλο και να σου ζητά δακτυλικό αποτύπωμα" :P

    Κώστα, είσαι θεούλης!!!

  • Το μεγαλύτερο hands on τοu techblog. To κινητό πετάει. Εξαιρετικός όπως πάντα ο Κώστας.

  • Τι γίνεται ρε Κώστα, ταινία θα δούμε; Πάω να ετοιμάσω pop-corn και πάω να δω το βίντεο!

  • Λευτερης, Πολυ καλη αυτονομια. Πανω απο μια μερα με ανοιχτα τα παντα και χωρις καποια απο τις λειτουργιες battery saving.

    ulb, Καλο κουραγιο! :p

  • Ελπίζω σε review @ Oppo Find 7. Είναι η μοναδική "φετινή" ναυαρχίδα. Πάνε με facelifts να πάρουν τις 700αρες.

  • Το μόνο πράγμα που αξίζει πλεον στην σειρά galaxy s είναι η super amoled οθόνη.

    Έβλεπα τον Κώστα να πασχίζει με το δακτυλικό αποτύπωμα και τους καρδιακούς παλμούς και αναρωτιόμουν γιατί τα βάλανε με τόσο κακή υλοποίηση.

  • Η εξωτερικη εμφανιση αμφιλεγομενη...αλλα ο πυρηνας και η λειτουργια του κινητου ειναι η κορυφωση του android ...εφοσον παρεχει πλειαδα χαρακτηριστικων(χρησιμων και μη ) (σε σχεση με το σπαρτιαρικο nexus) συνδυαζοντας λειτουργια πουπουλου....
    βελτιωση σε ολα ακομα και στο μονοφονικο ηχειο!!!!!!
    και εφοσον τα νεα που ερχονται για το νεο μοντελο που ερχεται επαληθευτουν ...θα δουμε και το premium περιτυλιγμα....με τα κορυφαια specs ....!!!

  • Την οθόνη υπερκορεσμενη την βλέπω πολύ και λίγο το μπροστά του κινητού με αυτά τα Μπεζελ μοιάζει με κάτι κινεζικά παρά πολύ. Καλύτερα να πάρεις το νότε 3 ή oppo find 7a . Και πιο φτηνά και πιο όμορφα με σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά

  • Δε ξερω παιδια καλο το εργαλειο αλλα...δεν εχωνα ζηλεψω τπτ απο το συγκεκριμενο μιας και εχω το Note 3 το οποιο ειναι φανταστικο σε ολα του ομως!
    Κωστα το hands-on φανταστικοτατο οπως και ολα οσα εχεις κανει αλλα καθε φορα ξεπερνας τον εαυτο σου!
    Συγχαρητηρια!

  • ξεχάστηκαν στο video δυο χαρακτηριστικά
    Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων μπορει να χρησιμοποιηθεί και στα samsung apps και στο paypal
    Και επίσης ότι στις ρυθμίσεις έχει διακόπτη για αισθητήρα κλαματος μωρού baby crying monitor σε συνεργασία με το galaxy gear

  • 68 λεπτα!!!!!?????
    κωστα εσπασες ολα τα κοντερ!!!

    για το s5 ενταξη,τα εχουμε πει οτι αποτελει τη μεγαλυτερη απογοητευση ολων των εποχων απο πλευρας samsung αλλα αυτο δε σημαινει οτι οποιος το παρει δε θα κραταει ενα απο τα καλυτερα κινητα της εποχης μας στα χερια του.

    η ειδοποιος διαφορα ομως ειναι οτι ,οπως ειπα, θα κραταει ενα απο τα καλυτερα κινητα -ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ- οπως συνεβαινε παντοτε παλιοτερα με τα S1,S2,S3,S4 και εκει ειναι ολο το λαθος και το κατηγορω φετος στη samsung

    για αρχη θα μπορουσε τουλαχιστον να δωσει 3000mah μπαταρια οπως εχουν ολα τα συγχρονα κινητα και σε συνδιασμο με kitkat και τον βελτιωμενο 800αρη snap (δηλαδη τον 801...) να δινει ακομα καλυτερους χρονους αυτονομιας που ειναι αυτο που ολοι ζηταμε !

    μετα το αλλο με τα bezel τι ητανε παλι??
    τοσο καιρο τη χρησιμοποιουσα σαν παραδειγμα προς μιμηση για το πως πρεπει να ειναι τα bezels σε κινητο και ερχεται τωρα με το S5 και εχει σε 5 ιντσες μεγαλυτερες διαστασεις απο το LG G2 των 5,2????

    ,,το "engineering" και το "innovation" τελειωσε στη κορεα ?

    .που ειναι τα 3giga ram οπως πολυ σωστα εδωσε στο note 3????,πουν'τα!!!!??? .αντ'αυτου αρχισε τις τσιγκουνιες στο software του S5 προκειμενου να κανει τα 2 να μοιαζουν αρκετα!!

    δηλαδη να καταλαβω!. βγαζεις ΠΕΡΥΣΙ το S4 με ολα τα gestures κομπλε. νευματα,βαρομετρο,αισθητηρες θερμοκρασιας κλπ και ενα χρονο μετα δε βαζεις ΤΙΠΟΤΑ για να δωσεις μια φτωχη εκδοση με ΜΟΝΟ 16GIGA εσωτερικη μνημη και 2 GIGA RAM για να κανεις τους αδαεις να πιστευουν οτι ειναι αρκετα???

    και
    στη θεση τους τι???? ,μου δινεις το αχρηστο sensor id (ΚΑΘΑΡΟ ΚΛΕΨΙΜΟ apple στην υλοποιηση του) και τον μετρητη καρδιακων παλμων, τον οποιο μεχρι και εγω που τρεχω σαν χομπιι δεν εχω(και ουτε προκειται) να χρησιμοποιησω ΠΟΤΕ!!!!???

    το σωμα μιλαει απο μονο του samsung. oταν φτανεις στα ορια σου βαραινει ο βηματισμος και κοβεται η αναπνοη. δε χρειαζεσαι κανεναν μετρητη καρδιακων παλμων για να στο δειξει, οποτε αφηστε τη κοροιδια και τα παπατζηλικια εκει στην εταιρεια σας και πιαστε τη δουλεια.

    εχω καθε δικαιωμα να κραζω γιατι ειμαι γνωστο και μη εξαιρετεο samsung funboy εδω μεσα ,οποτε κανεις δε μπορει να μου πει ΤΙΠΟΤΕ

  • Κωστα ενα μεγαλο μπραβο, υπεροχο το hands-on σου οπως και ολα τα hands-on που εχεις κανει, αξιζε μεχρι το τελευταιο λεπτο που εκατσα να δω το βιντεο σου.
    Τωρα οσον αφορα το κινητο σε καμια περιπτωση δεν αμφισβητω οτι ειναι ενα διαμαντι της τεχνολογιας και δε ξερω πως θα ακουστει και πως θα το παρουν πολλοι αυτο που θα πω αλλα σε σχεση με το samsung ativ s που εχω δεν ζηλεψα ουτε ενα χαρακτηριστικο του ητε σε specs ητε σε εμφανιση, ναι ειναι ενα πολυ καλο κινητο με παρα μα παρα πολλα χαρακτηριστικα αλλα μονο για εκεινους που εχουν ορεξη και διαθεση να ασχοληθουν με ολα αυτα τα χαρακτηριστικα, δηλαδη σε γενικες γραμμες η καθε συσκευη ειναι για ενα συγκεκριμενο κοινο και ακριβως το ιδιο ισχυει και για το καθε λειτουργικο, για παραδειγμα εγω για τους δικους μου λογους δεν θα αγοραζα android συσκευη ακομη κι αν ειχε τη δυνατοτητα να εμφανιζει ολογραμματα για παρα πολλους προσωπικους λογους χωρις να κατηγορω η να σνομπαρω το λειτουργικο, απλα για το δικο μου γουστο ειναι οτι χειροτερο σε λειτουργικο, προσωπικα το μονο που ζηταω απο ενα κινητο ειναι να βγαζει αξιοπρεπεις φωτογραφιες, να εχει μεγαλη οθονη και μνημη, να ειναι σφαιρατο στη κυριολεξια, γρηγορη περιηγηση στο ιντερνετ, υπερ απλες ρυθμισεις χωρις εκατομυρια παραθυρα και υπομενου κλπ κλπ κλπ που εχει το android και στο θεμα των εφαρμογων πραγματικα αν δεν υπηρχε καν market δεν θα ειχα κανενα απολυτως προβλημα.
    Τωρα τον μετρητη παλμων, το αποτυπωμα και τα σχετικα για 'μενα θα ηταν εντελως αχρηστα με λιγα λογια το συγκεκριμενο κινητο απευθυνετε σε ενα συγκεκριμενο κοινο γιατι στα δικα μου χερια θα ηταν αχρηστο μιας και η μονη λειτουργια του θα ηταν καμερα-τηλεφωνο-ινερνετ-mp3Player και μονο και με το ativ τα εχω ολα αυτα και μαλιστα με ταχυτητα που μπορει να αναμετρηθει στα ισα με τετραπυρινα θηρια android.
    Θεωρω κατα τη ταπεινη μου γνωμη πως η samsung θα πρεπει να ασχοληθει λιγο παραπανω με τα windows phone να ριξει τις τιμες αυξανοντες πιο ουσιαστικες λειτουργιες και μειωνοντας αχρηστα πραματα οπως δαχτυλικα αποτυποματα, μετρητες παλμων και πολλα αλλα που κατα τη γνωμη μου θεωρω αχρηστα, αν ηταν να αγορασω συσκευη τωρα ενοειτε πως θα περιμενα το καινουριο ativ se χωρις δευτερη σκεψη, θεωρω πως εχει ολο το βασικο συνολακι λειτουργιων και εφαρμογων που πρεπει να εχει ενα smaetphone σημερα.

  • Ακομα γελαω με την ατακα "κοιτα πως χτυπαει η καρδια μου για σενα!! " χαχαχαχα!!! Μπραβο κωστα καλο βιντεο οπως παντα

  • σωστός ο tiamat
    εμένα ο μετρητής καρδιακών παλμών, μου φαίνεται καλή καινοτομία και πιστεύω θα το βάλουν και άλλοι σιγά σιγά (βλέπε αδιάβροχα κινητά που ξεκίνησε η sony, το έβαλε και η samsung)
    στο μέλλον δε ξέρεις! μπορεί να είναι must όλα αυτά....
    εντάξει για το fingerprint sensor τα λόγια περιττά θεωρώ πως είναι η μεγαλύτερη καινοτομία των τελευταίων ετών

  • Νομίζω οτι είναι πολύ πιο πρωτοποριακό από οτι ηταν το s4 πριν ένα χρόνο, το οποίο δεν είχε ΤΙΠΟΤΑ το πρωτοποριακό, αυτό εδώ τουλάχιστον έχει fingerprint senson, heart rate sensor... αισθητικά μόνο είναι χάλια, το καπάκι πίσω είναι πολύ ασχημο ενώ αυτό το ασημί περιγραματάκι είναι πολύ κιτς, μου θυμίζει κάτι ασημί περιγράμματα που είχαν τα σκαμπό στα american bar :P

  • Κωστα σημερα μετα την δουλεια ελεγα να δω καμια σειρα καμια ταινια αλλα οχι φιλε θα δω το επικο hands on σου! Σχολια το βραδυ με το καλο

  • Μπράβο για το βίντεο παρουσίασης, αναλυτικότατο.
    Τωρα για τις εντυπώσεις του S5, ένα θα πω...περι ορέξεως, κολοκυθόπιτα!

  • Άψογη κριτική. Τι παραπάνω να θέλει να ξέρει κανείς πριν προβεί στην αγορά του?

    @Panagiwtis χαχαχα τι άλλο θα δούμε να το κάνουν! Μην επιχειρήσετε κάτι παρόμοιο στο σπίτι ακόμη και αν είναι δώρο, γιατί κυκλοφορούν και εκδικητικά μοντέλα.
    https://www.youtube.com/watch?v=fkP-b1ADvbk&feature=youtu.be&t=3m31s

  • Εγώ έχω το lg g2 το οποίο πραγματικά σκοτώνει και iPhone 5s Και αυτό είναι φοβερά γρήγορο. Οπότε είμαι fanboy του android και του ios. Το fingerprint του ios δουλεύει κορυφαία και είναι πολύ βολικό όπως και να βάζεις το δάχτυλο, αυτό με τη Samsung τι ειναι; αν θέλει 6προσπάθειες να ξεκλειδώσει δεν κάνουμε τίποτα. Και ένα τελευταίο, σαν τα HTC Δεν υπάρχουν κινητά το sense της έχει πολλές ευκολίες. πχ όταν παίρνεις τηλέφωνο πληκτρολογώντας το όνομα καταλαβαίνει και αγγλικό και ελληνικό λεξιλογιο, όποιος έχει HTC καταλαβαίνει, καλά τα specs βλέπε g2, s5 άλλα πρέπει να σε διευκολύνει με κάποιο τρόπο το κινητό. Δεν ξέρω τι να πω τα δοκίμασα όλα εκτός από wphone Και τα βαριέμαι σε δύο μέρες. Μάλλον θα γυρίσω στο 6610 δεν θυμάμαι πως το λένε που και μετά από 5 χρόνια τώρα έστρωσε η μπαταρία και κρατάει 5 μέρες με "βαριά" χρήση

  • Για άλλη μια φορά ένα πολύ καλό hands on :-)

    Tι εκτιμώ στο νέο S5 :
    + Απόδοση οθόνης ( όπως σε όλα τα S και τα Note )
    + Κύλιση

    Τι δεν εκτιμώ :
    - Το design ( same old Samsung )
    - Την έλλειψη προόδου όσο αφορά τα bezels
    - Την έλλειψη σταθεροποιητή στην κάμερα
    - Την έλλειψη knock on

    Τι με αφήνει αδιάφορο :
    > Οι γελοίες καινοτομίες τύπου Apple για smartphone ( καρδιακοί παλμοί )
    > H μπαταρία του ( υπάρχει καλύτερη και την έχει το G2 )
    > Η ram του ( δεν τη βάζω στα αρνητικά γιατί και τα 2gb αρκούν )

    Συμπέρασμα : Ένα μικρό upgrade του S4 που δεν δικαιολογεί την τιμή του και υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό είτε σε υλικά, είτε σε bezels, είτε σε κάμερα, είτε σε μπαταρία. Η Samsung την έχει δει πλέον και για να σημειώσει ουσιαστική πρόοδο στο μέλλον πρέπει οι φανατικοί οπαδοί της να στραφούν σε άλλες καλύτερες λύσεις.

  • ρε παιδια τον μετρητή καρδιακών παλμών τον εχω εδω και χρονια στο iphone 4 ελεος χαλαρώστε πού την είδατε την καινοτομία..μη μιλήσω για αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων epic fail...το κινητο ειναι χάλια με μεγάλα μπεζελ και πλαστικούρα...χίλιες φορες s4 η note 3 οποιος θέλει samsung

  • Δεν λεω αξιοπρεπες το S5 , βεβαια εχει μερικα μειονεκτηματα...αλλα προτιμω το LG G2 που εχω εδω και λιγο καιρο και εχω μεινει μαλακας με το ποσο καλο κινητο ειναι ...ιδιαιτερα αν αναλογιστει κανεις το ποσο λιγα χρηματα κοστιζει πια....!! Τρομερο Value for Money το LG...!!!

  • αναλυτικοτατη παρουσιαση....
    φτασαμε στο 2014 για να εχει η samsung την ελαφροτητα του nexus.πεταμε και το δαχτυλικο αποτυχωμα(αποτυχια),τον καρδιακο παλμο που ειναι χρησιμος οταν θα ριξεις 750!!!
    μετα εχουμε παρα πολυ καλη οθονη.
    μονοφωνικο απ οτι καταλαβα με δυνατο ηχο,αλλα επειδη το ακουσα στην παρουσιαση,τυφλα να χουν τα στερεοφωνικα,με ευθειο καρφι προς htc,μην γελιομαστε,στον ηχο ξεφυγανε οι ταιβανοι.....
    στην σχεδιαση τιποτα,δεν μπορει να σταθει διπλα σε premium συσκευες οπως iphone,htc,sony,οι οποιοι αν μη τι αλλο χρησιμοποιουν ποιο ακριβα υλικα.μετα το s3 θεωρω οτι το σχεδιαστικο τμημα της samsung πρεπει να σχεδιαζει μονο πλυντηρια και ψυγεια!!!...και καποιος πρεπει να τους πει οτι το πλαστικο καλο ειναι για τις συσκευες των 50,100,150 το πολυ ευρω.οταν ζητας 500+ ευρω πρεπει να προσφερεις αναλογα.
    τελος,επειδη το διαβασα ποιο πανω,η αποκορυφωση του αντροιντ δεν ηρθε τωρα,την εχει φερει απο καιρο το νεξους.....
    σεμνα και ταπεινα,αν μπορουσα να ψωνισω αυτη την στιγμη καποιο απο τα ακριβα η σερα προτιμησης θα ηταν...htc m8,lg g2 που ειναι πολυ φτηνο για τα σπεκς του,iphone.δυστηχως το s5 μου φαινεται αδιαφορο.χρειαζετε κι εμφανιση,πων να το κανουμε!

  • Βλεπω καποια σχολια και κοντευουν να μου βγουν τα ματια, καθεστε και κραζετε τη samsung, το S5 και γενικα κραζετε, θα μπορουσατε να πειτε απλα την αποψη σας οπως εκανα κι εγω, ενας φιλος πιο πανω εθαψε ολη τη samsung λες και του εκαψε το σπιτι και ο Κωστας λογικα διεγραψε το σχολιο και καλα εκανε, παιδια πριν σκεφτητε να γραψετε οπουδηποτε σκεφτειτε πρωτα τι θα γραψετε και μετα γραψτε το, δεν υπαρχει λογος να βρισεις κατι που δε σου αρεσει, μπορεις απλα να πεις δε μου αρεσει για τους χψ λογους.
    Προσωπικα επειδη καποιοι εχουν κανει σχολια για τη τιμη του S5 θα συμφωνησω με καποιους που ειπανε πως η τιμη του ειναι τραβηγμενη, μαλιστα πολυ τραβηγμενη, ναι καταλαβαινω πως εχει εναν αισθητηρα παλμων και κλειδωμα με αποτυπωμα ομως και τα δυο δεν θα λεγαμε πως λειτουργουν αψογα, επισης για το υλικο κατασκευης προσωπικα και μονο δεν πιστευω να αξιζει τοσα λεφτα, προσωπικα θεωρω πως η samsung ή θα πρεπει να το κοιταξει λιγο με τη τιμη ή αν θελει να πουλαει ενα κινητο 700+ ευρω να ειναι απο πολυ καλυτερο υλικο κατασκευης και να καινοτομει πολυ μα πολυ περισοτερο στη κυριολεξια σε σχεση με το προκατοχο του το S4 σε specs διαφορετικα μια καλη τιμη για το S5 που ειδαμε θα ηταν 350 ευρω το πολυ σαν αρχικη, ενταξει παιδια μη τρελαθουμε 700+ ευρω για ενα κινητο που διαφερει σε ενα με δυο σημεια απο τον προκατοχο του ειναι υπερβολη, και δεν θα σχολιασω τα 100 με 200 ευρω 8πηρυνα θηρια που κυκλοφορουν στη κινα και πατανε κανονικα και με το νομο κινητα καλυτερα και απο το S5 σε specs διοτι μιλαμε για Ελλαδα τωρα αλλα παιδια οχι και 700+ ευρω, ειναι τουλαχιστον ακραια αυτη η τιμη ακομη και στην Ελλαδα.

  • Κώστα μ@μ@το το hands on!!!Ανυπομονω να δω παρα πολυ του Z2 κ πολυ αργότερα του note 4..

  • Πραγματικο φαινομενο στην αγορα της κινητης.

    Ειναι ενα εκπληκτικο τηλεφωνο και οσοι πιστοι προσελθετε!

    Απλα να γνωριζετε οτι το μεικτο κερδος για την εταιρεια ειναι περιπου το 87% της τιμής.

  • Λοιπον
    1.Το αδυνατο σημειο του κινητου ειναι εντος το σχεδιαστικο κομματι
    ( δεν μιλαμε βεβαια για κινητο unibody πραγμα που σημαινει οτι το αλλαζει ο καθενας με νεο καπακι) αλλα και ποτε δεν ηταν το δυνατο σημειο της samsung εως τωρα.
    2.Ο sensoras ειναι φαινομενικα μια αχρειαστη λειτουργια (το οποιο βεβαια ΔΟΥΛΕΥΕΙ με εναν συγκεκριμενο τροπο και χρειαζεται βελτιωση...) το οποιο ομως μεσω εφαρμογων θα εχει εξελιξη ..
    αλλα βεβαια ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ το χρησιμοποιει ...

    Στα υπολοιπα....

    1.Το κινητο στο υπολοιπο στησιμο δεν εχει ΨΕΓΑΔΙ...ρολαρει περιφημα και δεν υπαρχει καμια συγκριση με τα Σπαρτιαρικα nexus (η ποιοτητα και η ποσοτητα την λειτουργιων του s5 ειναι σε αλλο επιπεδο apps ,φωτογραφικη,μπαταρια) αφου μιλαμε για ενα κινητο "φορτωμενο" λειτουργιες out of the box.
    2.Ακουω ολους και συζητανε για την τιμη...ειναι ακριβο, υπερτιμημενο κλπ...
    Εδω μεσα Ολοι μα Ολοι αγοραζουμε απο skroutzμαγαζα ...και γνωριζουμε οτι αρχες καλοκαιριου το κινητο θα ειναι σε απολυτα φυσιολογικα επιπεδα (οπως πλεον γινεται σε ολα ...μεχρι και στα αλλοτε συμπαγη τιμολογιακα iphone & ipad)
    3.Πλεον ειναι σημαντικο το εξης που θα φανει το επομενο διαστημα...
    Ολοι συζητανε για το s5 με την λογικη που ισχυε παλιοτερα οτι ειναι Η μοναδικη Ναυρχιδα της εταιριας ..
    Πλεον δεν θα ειναι ετσι ...αφου απο φετος θα παιξει με τουλαχιστον 3 κινητα Ναυρχιδες...s5,note 4,F5?
    ενω ολοι υπολοιποι μονο με ενα...αρα πρεπει να καταλαβουν οι περισσοτεροι οτι η sammy δεν αντιμετωπιζει το s5 με την λογικη της Μιας και Μοναδικης Ναυρχιδας...το εργο φετος θα εχει και Αλλα Επεισοδια.....
    Αρα λιγο υπομονη....ας περασουμε ολοι να το δουμε live...κι μετα εδω ειμαστε να τα ξαναπουμε

  • Παίρνεις ένα s4 με 300€ για την κοπέλα σου και ένα note 3 με 400€ για εσένα με τα υπόλοιπα 50€ παίρνεις και 2 μπαταρίες για το καθένα και καθάρισες. Εκεί αξίζουν τα 750€.

  • Η οθονη στο φως της μερας φαινετε ή τιποτα δεν αλλαξε ? Σκοτεινη και υπερκορεσμενη δειχνει

  • Ειδα το βιντεο και μονο καλα λογια εχω να πω. Μπαταρια τουμπανο καμερα πολυ καλη ηχειο μια χαρα. Απο κει και περα το κινητο ειναι προφανως ταχιστο με ομορφοτερο UI απο τα τις προηγουμενες γενιες. Εγω λογω ιδιαιτεροτητας δικιας μου ολα τα UI πανω κατω, περα απο το sense απο το 5 και μετα, τα ιδια τα βλεπω οποτε εκει σπανια εχω καποιο θεμα με κινητο. Αυτο που πραγματικα θα εκτιμησω ειναι οι 2 μερες ζωης που θα μου βγαζει η μπαταρια με δικια μου χρηση.

    Αυτα που θελω να τονισω ειναι δυο. Πρωτα για την οθονη. Πρωτον ειναι πιο φωτεινη (πολυ σημαντικο) δευτερον εχει φοβερη αφη και σαν υλικο αλλα και σαν αποκριση και τριτον ειναι amoled που αυτο για πολλους ειναι ΜΟΝΟ καλο. Επισης το S5 εχει απο ολα τα κινητα την μεγαλυτερη οθονη. Ναι καλα ακουτε και με 5.2 ιντσες κινητο να ειστε με το GS5 πιο πολλα βλεπεις αφου τα κουμπια του δεν ειναι on screen. Και μαλιστα αισθητα πιο πολλα. Επομενως απο την οθονη ειμαι υπερ ευχαριστημενος σε ολα. Μα σε ολα! Ακομα και στην φωτεινοτητα που ποτε δεν περιμενα να ειμαι. Και αυτο παει και για την χαμηλοτερη φωτεινοτητα αφου απειρες φορες ειμαι σε πληρη συσκωτιση και το κινητο μου με τυφλωνει. Η αν ξυπνησω την νυχτα και θελω να δω την ωρα η ενα μηνυμα που ηρθε η κατι τελοσπαντων. Οθονη και λειτουργια οθονης 10/10.

    Το αλλο ειναι βεβαια η εμφανιση. Τελευταια το μονο που ακουω ειναι μπεζελ μπεζελ μπζελ μπζζζζ.. Μαθαμε μια λεξη και την λεμε. Ε λοιπον οταν μπηκε το G2 διπλα στο GS5 φανηκε (για τα γουστα μου τουλαχιστον) ποσο πιο ομορφο ειναι το δευτερο. Τα μικρα bezel ειναι συγχρονη εμφανιση αλλα αντικεμενικα δεν σημαινει οτι μικρο bezel = πιο ομορφο κινητο. Τα πιο ομορφα κινητα σημερα (sony, htc, iphone) εχουν μεγαλα bezel. Αλλα anyway μην αναπαραγω κατι για το οποιο εχω κουραστει και γω να ακουω.

    Η εμφανιση ειναι σαφως ανωτερη απο ολα τα κινητα της samsung και ειναι εκει πανω μαζι με note 3. Απο κει περα εχεις την apple και την HTC να κανουν παπαδες στον σχεδιασμο και την samsung εμφανως να μην εχει σκοπο να ακολουθησει. Εμενα ομως το κινητο μου αρεσει και το λεω με το χερι στην καρδια. Απλα οχι οσο το HTC M8 η το iphone 5s και ακομα καλυτερα το 6 που θα εχει "φυσιολογικο" μεγεθος και θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα κουκλι.

    Γενικα ειμαι ευχαριστημενος απο το GS5 και θελω να δω απο κοντα την αισθηση που σου αφηνει. Περισσοτερο απο το Z2 σιγουρα και οποιοδηποτε LG θα βγει στον επομενο καιρο η το G2 που το εχω δει και δεν μου αρεσει τοσο. Απο το HTC δεν ξερω η απο το iphone 6. Παντως θελω να δω την οθονη και την φωτεινοτητα της σε ενα πολυ φωτεινο public και την αφη της. Πιστευω η nokia και η samsung φτιαχνουν τα πιο ομορφα γυαλια για οθονες αφου εχουν κουρμπες και ειναι πολυ γλιστερες. Απο HTC apple και ειδικα την Sony δεν εχω εντυπωσιαστει τοσο. Ενω αντιθετα το gs3 μου και ενα nokia lumia 920 που ειχα πιασει το γυαλι μου αρεσε παρα πολυ. Με κουρμπες στην ακρη και πολυ ποιοτικο γενικα. Δεν ξερω πως να το εξηγησω αυτο αλλα απλα του Lumia 920 η του gs3 μου το γυαλι μου φαινοταν πιο καλο απο του htc one πχ.

    Αυτα παιδια σορρυ για το μεγαλο σχολιο αλλα το βιντεο ηταν μια ωρα μαθαμε πολλα απο τον Κωστα :)

  • Tom θα συμφωνησω σε ολα μαζι σου εκτος απο ενα, την ωραια εμφανιση που την ειδες? το κινητο απο μπροστα ειναι ομορφο, οχι κατι ξεχωριστο αλλα ομορφο, απο πισω ειναι σκετο εκτρωμα ειλικρινα οτι πιο ασχημο εχω δει απο τη samsung σζεδιαστικα αλλα αυτο ειναι και λιγο αντικειμενικο γιατι ειναι και θεμα γουστου ομως πιστευω πως στους περισοτερους δεν νομιζω να αρεσει αυτη η εμφανιση, το ομορφοτερο κινητο και απο καλα υλικα με λιγη δοση αλουμινιου που εχει βγαλει ποτε η samsung ειναι το ativ και οχι επειδη ειναι το βασικο κινητο μου αλλα ειναι ενας απο τους πολους λογους που το αγορασα τωρα κιολας μιας και ειμαι κατοχος 10 ημερων, αν ολα τα κινητα βγαιναν παρομοια εξωτερικα εστω και λιγο τοτε θα ηταν κορυφη και σε εμφανιση και σε ανθεκτικοτητα, καλη σε ολα η samsung αλλα στο θεμα της ανθεκτικοτητας και design δε καινοτομει καθολου και αν το κανει σε πολυ λιγα μοντελα.

    Κατι αλλο τωρα, βλεπω μερικους που μιλανε για κακες φωτεινοτητες κατω απο ηλιο σε samsung κλπ και μαλιστα βγαλανε και συμπερασμα πως το S5 θα εχει αθλια φωτεινοτητα, ενας φιλος ειπε χαρακτηριστικα ''η οθονη στο φως της μερας φαινετε ή τιποτα δεν αλλαξε'' σοβαρα μιλαμε τωρα? τι το ασχημο ειχε η οθονη των προηγουμενων galaxy, πειτε μου κι εμενα για να καταλαβω, εχω λειτουργησει GS3 κατω απο ηλιο και εβλεπα τα παντα πεντακαθαρα και ωραια οπως και στο ativ μου η οθονη ειναι το λιγοτερο υπεροχη δε μπορω να βρω λεξεις να τη χαρακτηρισω, οποιος βρισκει κατι αρνητικο μαλον θα ειναι τυφλος δεν εξηγιτε αλλιως ή ζηταει εξωπραγματικα πραγματα, δε λεω πως δεν υπαρχουν κινητα με καλυτερη φωτεινοτητα στο φως της ημερας αλλα οχι οτι στα προηγουμενα samsung απ το S3 και μετα τουλαχιστον ηταν σκοτεινη και υπερκορεσμενη, μη τρελαθουμε!

  • @Τom, όσο αφορά τα bezels που έχεις βαρεθεί να τα ακούς, να ξέρεις ότι δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης. Είναι θέμα συνολικού μεγέθους κινητού. Υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που όπως εγώ θέλουμε οθόνες ως 5 ίντσες περίπου αλλά επίσης δεν θέλουμε κινητά μεγέθους phablet. Το G2 με την οθόναρά του κατάφερε να κάτσει οριακά στα χέρια μας αφού τα πολύ μικρά bezels περιόρισαν τις διαστάσεις του. Όσο μεγαλώνουν οι οθόνες τόσο πιο σημαντικό ρόλο παίζουν τα bezels. Αν λέω κάτι παράλογο διόρθωσέ με. Αν πάλι δεν σε ενδιαφέρει το συνολικό μέγεθος ενός κινητού τότε αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα ενδιαφέρει τους υπόλοιπους.

    Για την οθόνη και το γυαλί , συμφωνώ μαζί σου, η Samsung κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι όπως έκανε και στο S4. Όμως ένα κινητό δεν χαρακτηρίζεται μόνο από την οθόνη του. Σε μια εποχή όπου οι απαιτήσεις πχ για όσο το δυνατό καλύτερη κάμερα διαρκώς αυξάνονται, η Samsung ξεχνά το σταθεροποιητή ( άκρως σημαντικό για να μη βγαίνουν θολές πολλές φωτό ) κι αντ αυτού βάζει καρδιακό παλμό και δαχτυλικό αποτύπωμα.

    Αν σου πω εσένα ότι έχω μια version S5 με μετρητή καρδιακών παλμών κ μια version με σταθεροποιητή εικόνας πιο S5 από τα δύο θα επιλέξεις;;;
    Επίσης αν σου πω ότι έχω μια version S5 με μπαταρία που κρατά 1,5 μέρα και δαχτυλικό αποτύπωμα και μια version S5 με μπαταρία που κρατά 2,5 μέρες χωρίς δαχτυλικό αποτύπωμα , ποια version S5 θα επιλέξεις;;;

    Δεν είναι μικρά θέματα πλέον ούτε τα bezels , ούτε η κάμερα, ούτε η μπαταρία. Όσο για τα υλικά, δεν είμαι από αυτούς που σνομπάρουν τα πλαστικά κινητά ( το πλαστικό G2 θα είναι το επόμενο κινητό μου ) αλλά δεν είμαι και από αυτούς αγνοούν ότι το μέταλλο είναι πιο ακριβό υλικό από το πλαστικό και ότι ναι δίνει πιο premium αίσθηση. Τέλος για το design, ναι το θέμα είναι υποκειμενικό και γι αυτό ο καθένας έχει το δικαίωμα να κράζει ότι δεν του αρέσει και να επαινεί ότι του αρέσει.

  • Το εχω καταερωτευθει... Κουβαλαω και στο τσαντακι μου 2-3 μπαταριες κι ειμαι μια χαρα...

    Η καμερα ειναι απαιχτη και τα apps τοσα πολλα που δεν χρησιμοποιω παρα μονο το ξυπνητηρι.

    Θελω να πω οτι ειναι τελειο και οποιος δισταζει, απλα να τρεξει νατο παρει τωρα...
    Πριν τα γνωστα site φερουν τις παραεισαγωγες με 200€ και 300€ χαμηλοτερη τιμη...

  • @Barbie ας πουμε οτι δεχομε οτι καποιος παει να σκασει 750 ευρω να αγορασει ενα κινητο αλλα αν ειναι να φτασουμε και στο σημειο να κουβαλαμε και 2-3 μπαταριες μαζι καλυτερα να βαφτουμε μπλε και να πεσουμε στη θαλασσα, λυπαμε που σε απαγοητευω αλλα δεν νομιζω να τρεξουνε οπως λες πολοι να σκασουνε 750 ευρω να το παρουν εκτος κι αν ειναι εφοπλιστες ή εργενιδες και δεν εχουν επιπλεον εξοδα, οσο για τα ''γνωστα'' site που ανεφερες με 200 ευρω κινητα παραεισαγωγης εχω ψωνισει παρα πολες φορες απο τετοια site σχεδον τζαμπα σε σχεση με τις τιμες των ''μεγαλων'' καταστηματων που εσυ υποστηριζεις και σκας 700ευρω και σε πληροφορω οτι μονο παραεισαγωγης δεν ηταν και μου το επιβεβαιωνε καθε φορα η ιδια η εταιρεια οταν της ελεγα το ΙΜΕΙ και τα στοιχεια της συσκευης.
    Με αγαπη.

  • Κατ αρχας ευχαριστω που διαβασατε το σχολιο μου. Κατα δευτερον επειδη ειμαι απο κινητο τωρα και βλεπω οτι λετε σωστα πραγματα γιωργο και johnwave θα παω στο pc πιο βραδακι να δω πιο καλα τα σχολια σας και να απαντησω με σωστο πληκτρολογιο :)

  • από πίσω δεν μου αρέσει καθόλου πάντως αλλά κατά τ' άλλα είναι πολύ καλό!

  • Ναι απο πισω ειναι χαλια, μερικες φορες δεν εχουν σημασια τα μεσα ή το ονομα της εταιρειας αλλα και η φαντασια και στη samsung δεν ειχαν ποτε τουλαχιστον στο κομματι του design και των εξωτερικων υλικων και μας το επιβαιβεωνουν συχνα αυτο.

  • @Γιωργος ειναι υποκειμενικο το θεμα της ομορφιας αλλα υπαρχει και αντικειμενικοτητα. Για μενα το GS5 δεν ειναι ασχημο ειναι σιγουρα πιο ομορφο απο το gs4 το οποιο ηταν σαν το gs3 αλλα ενα χρονο μετα. Παντως δεν ειναι το πιο ομορφο. Προσωπικα το LG G2 δεν μου αρεσει τα xperia Z μου αρεσαν στην πρωτη γενια μετα καπως παλιωσε το design για μενα. Το HTC One M8 μου αρεσει παρα πολυ πχ και το Iphone το ιδιο. Ενω μου αρεσει γενικα και το Design της Nokia αλλα και αυτο θελει ενα φρεσκαρισμα. Νομιζω και γω οτι πρεπει η sammy να επενδυσει καποια στιγμη στο αλουμινιο αλλα πραγματικα και με το χερι στην καρδια η εμφανιση του gs5 για μενα δεν αποτελει μειονεκτημα

    @Johnwave εχεις δικιο τα πλαισια ειναι σημαντικα αλλα σιγουρα ΔΕΝ ειναι το μονο πραγμα. Το τονισα γιατι μερικοι αναφερουν μονο αυτο και πραγματικα το G2 αν και πρωτοπορος στον συγκεκριμενο τομεα, για μενα ειναι πιο ασχημο απο το optimus G. Απο πισω ειναι χαλια και απο μπροστα εχει ενα μοντερνο look το οποιο δεν με τρελαινει.

    Περα απο το συνολικο μεγεθος σημασια εχει και η αντοχη ενος κινητους και μπορει αυτο που λεω να μην ισχυει αλλα εχω την εντυπωση οτι ενα κινητο με πολυ λεπτο πλαισιο ισως παραδωσει σπασμενη οθονη πιο ευκολα απο οτι ενα αλλο με χτυπημα στην γωνια του. Διευκρινιζω το χτυπημα στην γωνια γιατι αν ενα κινητο πεσει κατω με οθονη ειναι πολυ πιθανο να σπασει οπως και να εχει.

    Για τον σταθεροποιητη συμφωνω πρεπει να υπαρχει πια. Ομως δεν νομιζω οτι το LG θα εχει καλυτερη εικονα στις φωτογραφιες. Απο ενα συγκρητικο που ειδα το samsung εχει καλυτερη ποιοτητα ομως για τα βιντεο ο οπτικος σταθεροποιητης δεν εχει αντιπαλο και το LG ειναι σαφως πιο σταθερο. Θα επρεπε να υπαρχει αλλα πιστευω και ενας καλος ψηφιακος μπορει να κανει καλη δουλεια οπως πχ του Iphone.

    Για το δαχτυλικο αποτυπωμα και για τον μετρητη παλμων δεν νοιαζομαι καθολου και σαφως θα προτιμουσα μια μεγαλυτερη μπαταρια αντι αυτων. Το LG G2 ειναι πολυ καλο σε αυτον τον τομεα αλλα και το GS5 δεν τα παει ασχημα.

    Το θεμα για μενα ειναι οτι το GS5 ειναι ενα πολυ καλο κινητο λιγο πιο ακριβο απο οτι θα πρεπε. Και τσαμπα κραζετε οσο κραζεται. Χρειαζοταν καποια πραγματα παραπανω, εχει καποια πραγματα που δεν θα χρειαζονταν αλλα αυτα υπαρχουν σε ολα τα κινητα. Το HTC ας πουμε το καινουριο ειναι σχεδον τελειο αλλα η καμερα ειναι μετρια και με μια δευτερη καμερα που δεν χρειαζοταν. Το LG G2 ειναι πολυ καλο αλλα εμφανισιακα δεν μου λεει τιποτα και το LG UI ειναι οτι χειροτερο υπαρχει. Το G3 επισης θα ειναι overkill με υπερβολικα μεγαλη οθονη και αναλυση που θα αποτελουν πιο πολυ μειονεκτημα παρα πλεονεκτημα (για μενα). Το xperia Z2 ειναι specc king αλλα δεν μου αρεσουν και δεν εμπιστευομαι τοσο πολυ τα sony κινητα και επισης δεν μου αρεσει οτι βγαινει flagship τοσο συχνα.

    Σε ολους λειπουν πραγματα και ολοι κανουν καποια πραγματα διαφορετικα απο οτι θα πρεπε. Απλα απο την samsung (και την apple) περιμενουμε την τελειοτητα παντα για αυτο κραζονται τοσο πολυ. Απο τους αλλους ζηταμε απλα μια καλη σχεση αποδοσης/τιμης. Και για αυτο δεν τους κραζουμε..

  • Παιδια θελω την γνωμη σας σχετικα με καποιο θεμα..
    Πιο πιστευετε αντικειμενικα ειναι καλυτερο το G2 η το GS5?
    Διοτι να δωσω 690-750 για το GS5 τωρα δεν αξιζει γιατι σε 2 μηνες θα κατεβει η τιμη στα 400 την στιγμη που το G2 ειναι στα 319ε..
    Και το θεμα ειναι οτι θελω τωρα να παρω καποιο κινητο γιατι εχω ξεμεινει τελειος..

  • Και κατι αλλο..
    Το LG G2 εχει κεραια; Γιατι ειδα ενα unboxing και μου εκανε εντυπωση...

  • @Χάρης προσωπική μου γνώμη είναι ότι το g2 είναι πολύ πιο μπροστά από το gs5.
    Στo θέμα εμφάνισης το s5 απογοήτευσε πολύ κόσμο (μαζί κι εμένα) ένω το g2 είναι πιο όμορφο με τα λεπτά bezels του και και την κάμερα που ΔΕΝ προεξέχει. Επίσης το πίσω πλήκτρο με είχε βολέψει πολύ εμένα όταν το έπιασα στα χέρια μου και γουστάρω πολύ και το knock-code που που θα πάρει το g2 με την αναβάθμιση σε 4.4 kitkat
    Στο hardware ουσιαστικές διαφορές δεν υπάρχουν, ενώ από πλευράς λογισμικού το g2 είναι αρκετά εύχρηστο και παραμετροποιήσιμο.Για το gs5 δεν ξέρω τι παίζει με το καινούριο touchwiz που φοράει γιατί δεν το έχω δουλέψει, αλλά από ότι είδα ως τώρα μέσα από videos στο διαδίκτυο μου φαίνεται καλύτερο από το παλιό toucwiz που το θεωρούσα χάλια.

    Καλύτερα όμως να πας σε κανένα μαγαζί, να τα δεις και τα δύο από κοντά και να αποφασίσεις μόνος σου

    Υ.Γ. Αν και δεν είμαι 100% σίγουρος νομίζω ότι αυτό το g2 με την κεραία που είπες ότι είδες είναι για την Ασία.Το ευρωπαϊκο g2 δεν έχει κεραία.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.