Samsung, Έτσι θα μοιάζουν τα Samsung Galaxy S5 και Galaxy Note 4;

Τον περασμένο χρόνο, η Samsung κατέθεσε αίτηση ευρεσιτεχνίας στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (United States Patent and Trademark Office, USPTO) σχετικά με το design ενός smartphone. Τότε, είχε σχηματιστεί η εντύπωση ότι ο σχεδιασμός αφορούσε στο Samsung Galaxy Note 3.

Τώρα ωστόσο που επανερχόμαστε στο ίδιο θέμα, είναι πολύ πιθανό οι πατέντες να αφορούν στον σχεδιασμό των Samsung Galaxy S5 και Samsung Galaxy Note 4.

Λόγω της υποδοχής που υπάρχει για το S Pen, είναι φυσικό να υποθέτουμε ότι τα σκίτσα -κατά πάσα πιθανότητα- αφορούν στην σχεδίαση του Samsung Galaxy Note 4, ωστόσο πάντα, η σειρά “Note” ακολουθούσε την σχεδίαση της ναυαρχίδας της εταιρείας, οπότε μπορούμε να υποθέσουμε επίσης, ότι ο σχεδιασμός του Samsung Galaxy S5, δεν θα διαφέρει πολύ. Για να δούμε, τι θα δούμε τελικά…

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 2 Ιανουαρίου 2014 15:00

Σχόλια

  • Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση....μπράβο Sammy για άλλη μια φορά καινοτόμισες.....σοβαρά δεν έχουν λεφτά να προσλάβουν κανέναν product designer.

  • Πιστεύω ότι πρέπει να ξεκινήσει να αναπτύσει δικό της λογισμικό και οσο για εμφάνιση δεν μας νοιάζει. Τα κινητά της πουλάνε ούτως ή άλλως, το android είναι χάλια μαύρα και πρέπει να αποσυνδεθεί απο αυτό. Ας ξεκινήσει από το βασικό (OS) και μετά ας εξελίξει και την εμφάνιση...

  • Μέχρι την ανακοίνωση του δεν παύει όλα να είναι φήμες, αλλά και πάλι ωραίο desing με καμπυλωτή οθόνη από τα πλάγια!

  • Μακάρι να μην είναι έτσι....Δεν μου αρέσουν καθόλου.....όντως θυμίσουν το άσχημο active....

  • δεν μου αρεσουν καθολου . οκ , η samsung λεγεται πως θα κανει αλλαγη στα σχεδια των κινητων της αλλα και παλι ειναι χαλια (οπως και τα προηγουμενα κλασικα σχεδια π.χ galaxy s4 , galaxy core και λοιπα...)

  • @Μιχάλης Μπαρναμπά Καμπυλωτή οθόνη στα πλάγια, για να μισό ποιά το είχε κάνει αυτό παλιότερα.........η Nokia, άρα είναι copy.

  • Το galaxy s2 και το galaxy note 3 είναι μακράν τα καλύτερα σε σχέδιο. Το note 3 με το δερματακι look είναι το καλύτερο ever.

  • @tasos δεν υπάρχει copy και κάλο είναι μια εταιρία να αντιγράφει τα καλά τον άλλων. Και για πες μου λίγο πιο μοντέλο της Nokia ήταν;;

  • ρε παιδια οσοι κραζετε, σοβαρα τωρα. πως θα μπορουσε να φτιαξει τα μελλοντικα κινητα της για να πρωτοτυπησει κατ'εσας!?? να τα βγαλει κυκλικα η' τετραγωνα??

    υπαρχει κατι που δεν εχουμε δει???

    αν το σκεφτειτε καλυτερα θα δειτε οτι δεν υπαρχουν περιθωρια για διαφοροποιησεις στο σχημα, αλλα μονο στο υλικο κατασκευης !

  • Παρατήρησε κανείς ότι λείπουν τα πλήκτρα από το bezel της συσκευής; Λέτε να τα βάλει onscreen buttons αλά LG G2 και Sony Xperia Z1;

  • Πρώτα ας φτιάξει ή καλύτερα καταργήσει το απίστευτο και κακκάσχιμο touchwiz..
    Μετά ας αντικαταστήσει το κάκκιστης ποιότητας πλαστικό που χρησιμοποιεί..
    Και μετά βλέπουμε....

  • Παιδιά εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι ετσι.. https://mobda.com/image/data/rumours/samsung-galaxy-s4-official.jpg .. Πατήστε το link της εικόνας! Έτσι έλεγαν ότι θα είναι το Samsung Galaxy s4! Και τελικά ήταν έτσι! Οπότε μη σπαταλάτε τον χρόνο σας βλέποντας ψέυτικες πληροφορίες για το Samsung Galaxy S5!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ιωσηφίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.