Samsung Galaxy S5, ξεπέρασε τις πωλήσεις του S4 για την πρώτη μέρα κυκλοφορίας

Το Samsung Galaxy S5 κυκλοφόρησε στις 11 Απριλίου σε 125 χώρες και φαίνεται να ξεπερνά σε πωλήσεις τον προκάτοχό του Samsung Galaxy S4 όσον αφορά στην πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Συνολικά οι πωλήσεις του Samsung Galaxy S5 την πρώτη μέρα κυκλοφορίας παρουσιάζουν από 30% έως 100% αύξηση συγκριτικά με τον προκάτοχό του.

Σύντομα το Samsung Galaxy S5 αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε 150 χώρες ανά τον κόσμο αντί για 125 που είναι τώρα και σύμφωνα με πληροφορίες από την Κορέα, η Samsung έχει λάβει εκατομμύρια παραγγελίες για την συσκευή και φαίνεται να ανησυχεί για το εάν έχει αρκετά αποθέματα για να καλύψει την αγορά.

Την προηγούμενη χρονιά το Samsung Galaxy S4 πούλησε 10 εκατομμύρια σε λιγότερο από ένα μήνα ενώ ο προκάτοχός του Samsung Galaxy S III χρειάστηκε 50 ημέρες για να φτάσει τα 10 εκατομμύρια. Το Samsung Galaxy SII πούλησε 10 εκατομμύρια σε 5 μήνες ενώ το πρώτο Samsung Galaxy S χρειάστηκε 7 μήνες.

Υπενθυμίζουμε ότι η Samsung «κορόιδευε» σε παλαιότερο διαφημιστικό σποτάκι όσους έκαναν ουρές για το iPhone.


Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2022 15:17

Σχόλια

  • Είναι αυτό που λέμε "οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια".Μέχρι τώρα όσο καλύτερα και να ήταν τα galaxy της σειράς S,γιατί ήταν και είναι,δεν μπορούσε ποτέ να φτάσει την Apple σε πωλήσεις και κορόιδευε τα isheeps που έκαναν ουρά για να αγοράσουν το iPhone,ενώ τώρα που απέκτησε τα δικά της sammysheeps το παρουσιάζει ως κάτι το φυσιολογικό...

  • Κατά τ'άλλα όλοι εδώ μέσα το κράζατε το S5 επειδή είναι ίδιο με το S4 και κοροιδεύατε τον ανιχνευτή καρδιακών παλμών... Βέβαια και πέρσυ όταν ανακοινώθηκε το S4 το κράζατε επειδή ήταν ίδιο με το S3, κιόμως μετά όλοι το εκθειάζατε... Τελικά μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ... :)

  • Δικαιολογημενες οι ουρες...νομιζω οτι προκειται για το κορυφαιο smartphone στην αγορα ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι...ο Κωστας εκανε 70 λεπτα βιντεο παρουσιασης και οχι αδικα...

  • Καλα αυτο το παραμυθι με την απλ κ την σαμι καθε φορα που πουλανε περισσοτερα ακομα κ να ναι χειροτερα τα κινητα τους μονο οι κατσικες το πιστευουν ....
    Σε λιγο θα πιστεψετε οτι ο ανθρωπος πατησε στο φεγγαρι.......

  • @ george Φιλε μου οσο καλό και να είναι ενα smartphone, το να στήνεσαι στην ουρά για να το κάνεις δικό σου απο την πρώτη μερα κυκλοφορίας το θεωρώ κατάντια.
    Κατά τ άλλα το κινητό από design δεν λεει και πολλα αλλά απο θέμα λειτουργιών ειναι εξαιρετικό.

  • Μήπως γιατί κυκλοφόρησε σε περισσότερες χώρες την πρώτη μέρα και ετσι έκανε μεγαλύτερες πωλήσεις ??

  • εγω προσωπικα αυτο το κινητο δεν θα το αγορασω..ετσι εκανα και με το s4 σταματησα τις σχεσεις μου με την σαμμυ μετα το s3..οταν σοβαρευτει και βγαλει κατι το οποιο να μ αφησει το στομα ανοιχτο τοτε θα την ξαναεπιλεξω..μεχρι τοτε lg g2 και περιμενουμε με αγωνια το g3..

  • το περίεργο δεν το βλέπω πουθενά. περισσότερες χώρες την μέρα εκκίνησης περισσότερες πωλήσεις λογικό. θα τα πούμε σε κανά τρίμηνο που θα λένε πάλι ότι περιμένανε περισσότερα όπως λέγανε και στο S4

  • Εγω περιμενω να μου το φερουν σε μια εβδομαδα απο εξωτερικο ενας γνωστος μου σε μαυρο χρωμα 32gb...

  • απο τη μια το περιμενα, γιατι παρα ολο το κραξιμο, ειναι πολυ δυνατο κινητο....παλι θα ναι πρωτο σε πωλησεις....Απο την αλλη συμφωνω με το φιλο πο πανω που λεει οτι ειναι λιγο "καταντια" αυτο με τις ουρες.....οχι καταντια για την σαμμυ,γιατι αυτοι λεφτα βγαζουν και με το παραπανω...καταντια για τον κοσμο που τεινουν να κανουν τη σαμμυ σαν την apple....anyway, παρι ορεξεως κολοκυθοπιτα.....Συμφωνω σε πολλα με την σαμμυ και σε αλλα τοσα διαφωνω, αλλα οσο εχουν μεγαλα κερδη δεν προκειται να αλλαξουν πολιτικη.....Εξαλλου στο θεμα τιμων (γιατι εγω εκει εχω τις μεγαλες μου διαφωνιες) δεν φταιει μονο εκεινη, αλλα και οι αλλες εταιριες που πουλανε στο θεο....!!

  • Σαφή εικόνα θα έχουμε μετά από τρεις μήνες, μιας και τώρα πρόκειται για παραγγελιές- προπαγγελιες που κάνουν τα καταστήματα για να έχουν απόθεμα στα ράφια... είναι επίσης λογικό να κάνει περισσότερες πωλήσεις (πολλαπλάσιες από τα πρώτο s) και αυτό γιατί η αγορά τον smartphone τότε ήταν στο ξεκίνημα της.
    Τώρα όσο για αυτό καθ-αυτό το κινητό ήδη ξεκίνησε να πέφτει ραγδαία η τιμή του (680 ευρό τώρα).
    Μεγαλύτερη αποτυχία του , σε επίπεδο μαρκετινγκ είναι το δακτυλικό αποτύπωμα που είναι δύσχρηστο (να αντιγράφουμε ναι, άλλα να το κάνουμε σωστά), όπως και ο μετρητής καρδιακών παλμών που μόνο χώρο πιάνει (υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορούν να το κάνουν (εγώ έχω μία στο iphone 4, που μετρά τους καρδιακούς παλμούς με το flash)

  • Προπαγάνδα μου μυρίζει... δεν μπορεί εξαρχής να το κράζουν τα 3/4 αυτών που ασχολούνται με τα κινητά, ο δημοσιογραφικός κόσμος να έχει παγώσει στην παρουσίασή του, και ξαφνικά να στήνονται ουρές.. Μου φαίνεται πλερώνει καλά η σάμμυ !!! Ως κάτοχος s4 την βαρέθηκα την σάμμυ λέω να πάω στο xperia z2..

  • Κατάντια και μάρκετιγκ. Να κάθεσαι στην ουρά για ένα άψυχο κομμάτι πλαστικό και γυαλί.Και να μη περιμένεις καν τις πρώτες παρτίδες να περασουν και να ξεπεράσουν τα όποια παιδικά προβλήματα.

  • @ Πέτρο Π, θα σου απαντήσω με έναν παραλληλισμό :

    Έστω ότι η μητέρα σου φτιάχνει φοβερό μπιφτέκι και ανοίγει κατάστημα που πουλά burgers. Πιο δίπλα είναι ανοιχτό ένα διάσημο fast food που πουλά τα γνωστά πλαστικά μπιφτέκια. Ποιος πιστεύεις θα πουλήσει περισσότερα μπιφτέκια; Το fastfood με το τεράστιο brand name του, τη διαφήμισή του και το μάπα μπιφτέκι του ή μητέρα σου; Το fast food. Kι εδώ έρχεται το σούπερ συμπέρασμά σου βασισμένο στη σούπερ λογική σου που αποστομώνει όλους εμάς που κράζουμε το S5 : Το fast food κάνει περισσότερες πωλήσεις από τη μητέρα σου, άρα το μπιφτέκι του είναι καλύτερο από εκείνο της μητέρας σου και άρα δεν πρέπει να το κράζουμε εμείς οι γεμάτοι ζήλεια άνθρωποι...

    Συμπέρασμα : Έχεις δίκιο όσο αφορά την τελευταία σου φράση , "τελικά μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ" μόνο που αυτή η φράση αφορά εσένα και όσους σκέφτονται όπως εσύ. Προσωπικά προτιμώ χίλιες φορές G2 και χαίρομαι που το έχουν ως Νο1 όσοι ασχολούνται πραγματικά με την τεχνολογία. Θα χαιρόμουν αν ήταν Νο1 και στις πωλήσεις γιατί αυτό θα έδειχνε ότι ο κόσμος έχει ξυπνήσει αλλά δεν πειράζει. Κάποια πράγματα δεν διορθώνονται εύκολα.

  • Χεχε..
    Παρατηρω αντιδρασεις και σχολια ,απ την κυκλοφορια του S5..
    Μου θυμιζουν πολυ το παρακατω βιντεακι,το οποιο αφιερωνω στους απανταχου ''κολλημενους' με τη Samsung.
    Απλα..αλλαξτε στο μυαλο σας,το προιον της διαφημισης,με το S5.

    https://www.youtube.com/watch?v=gQ5Z29D66iw

  • Παιδιά το κινητό πολύ καλο το εχω απο Παρασκευή! Την κάμερα του την έβαλα διπλα στο s4 που ειχα πριν (σήμερα το πούλησα) και πραγματικά έχει μεγαλη διάφορα! Πολυ καλη η κάμερα του s5.Το μονο που με χαλάει που είναι ελαφρώς μεγαλύτερο απο το s4..

  • @JohnWave Ας έβαζαν μια υποδοχή για micro sd card στο lg g2 και θα είχαν τουλάχιστον διπλάσιες πωλήσεις... Αλλά δεν έβαλαν...!

  • @GMC+1. Αλλά ακόμα και αν δεν πρόκειται για προπαγάνδα (που είναι πολύ πιθανό), ας μην ξεχνάμε ότι οι φίλοι πιο πάνω που μιλάνε για sheeps έχουν κάποιο δίκιο, αφού πολύς κόσμος είναι υποτακτικός και δεκτικός στην πλύση εγκεφάλου μέσω βομβαρδισμού προωθητικών διαφημίσεων. Κάποιοι Νεοέλληνες έχουν την άποψη κιόλας ότι για να είσαι "in" θα πρέπει να έχεις μόνο samsung ή i-phone. Φαντάσου τι δείκτη ευφυίας έχουν! :P

  • Εχοντας νωπη την εμπειρια με το s5 ( το ειδα χθες στο πλαισιο)...μπορω να πω...
    οτι η συνολικη λειτουργια ειναι αψεγαδιαστη....εστιαση φωτογραφικης σε επιπεδα digital cameras....
    μπαταρια αν διαβασατε στο phonearena ριχνει στα αυτια σε ολα... Εξαιρετικη υλοποιηςη....εξωτερικο αχρωμο αλλα σε καμια περιπτωση αποκρουστικο ή αλλα κοσμητικα που λενε αρκετοι...
    grip αψογο...σε κανα διμηνο που θα πεσει και η τιμη...θα ειναι
    λουκουμακι!!
    Θα πουλησει οχι μονο επειδη ειναι sammy, οχι μονο επειδη το promotion ειναι μεγαλο...αλλα και επειδη ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ συνολικα.....
    Και μην καποιος για την τιμη γιατι οπως ειπα και παραπανω
    συντομα θα ειναι σε απολυτα φυσιολογικα επιπεδα....

  • Κάτοχος S3 και εκτός απροόπτου αλλαγή σε G2 την ερχόμενη εβδομάδα.

    Μπορεί να φαίνεται άσχετο με το θέμα του άρθρου αλλά αν το καλοσκεφτείς, όχι και τόσο.

  • Λοιπον παιδια σημερα το ειδα το κινητο απο κοντα, ειναι αρκετα ωραιο, πολυ καλυτερο απ οτι φαινοταν στις φωτογραφιες, το ειχαν σε μαυρο μονο και ηταν μια χαρα θα ελεγα το πισω καπακι που ολοι λενε οτι ειναι χαλια. Βεβαια τα πλαινα που ειναι σαν ψευτογριλια ειναι τρελη πλαστικουρα με αθλια αισθηση. Εκεινο το σημειο ειναι πραγματικα σαν κινεζικο παιχνιδακι. Κριμα παντως ενα τετοιο κινητο να μην εχει την καταλληλη ποιοτητα κατασκευης.

    Επισης μου αρεσε παρα πολυ το touchwiz και γενικα τα μενου του. Πολυ μοντερνα και συγχρονα χωρις καποιο lag. Ειναι μεγαλυτερο σαφως απο το S4 που τα ειχα διπλα διπλα, εχει το μεγεθος ενος κινητο με 5,5 ιντσων οθονη θα ελεγα.

  • Αυτήν την "Κατάντια...Μάρκετινγκ...Προπαγάνδα" θα την ζήλευε η sony και πολλες ακόμα εταιρίες.....θα εύχονταν να την έχουν με το " υπερκινητό " Z2....η Sony δεν χρησιμοποιεί μάρκετινγκ δηλαδη;; Που το αρθρο με την κάμερα έχει μπει στην κορυφή του blog τοσες μερες;;; Το ζητημα δεν ειναι το μαρκετινγκ αλλα το κατα ποσο το μαρκετινγκ δινει πωλησεις μεσα απο την εμπιστοσυνη του κοσμου και την ελαχιστοποιηση των ελαττωματικων προιοντων....η sony δυστυχως παραγει περισσοτερα ελαττωματικα...εχει λιγοτερη εμπιστοσυνη ο κοσμος απεναντι της....ουτε λοιπον το μαρκετινγκ φταιει...ουτε η προπαγανδα...ουτε τιποτα.....φταιει του οτι η μια εταιρια μπορει και παραγει κινηταρες και η αλλη ενω προσπαθει βγαζει συνεχεια ελαττωματα....κακιστες οθονες....κτλ κτλ...απλα δεν μπορει...μεχρι εκει φτανει...

  • Καλό το s5 δεν λέω αλλά το καλύτερο παραμένει το lg g2 Και από θέμα τιμής και από θέμα χαρακτηριστικών κλπ κλπ!!!!

  • βρηκα στο πλαισιο 320 το νοκια 1020 και το πηρα τα εβαλα διπλα διπλα με το σ5 και η μονη διαφορα την ειδα στο ιντερνετ ειναι λιγο πιο γρηγορο το σαμσουνγκ τωρα οσο αφορα την καμερα ειναι η μερα με την νυχτα

  • Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ορισμένα σχόλια...
    Το s5 δεν είχα καμμιά αμφιβολία οτι θα πουλήσει λόγω του ότι είναι ένα κορυφαίο κινητό, κυκλοφόρησε πριν από τους ανταγωνιστές (που είναι τα Ζ2, Οne), έχει πιασάρικα χαρακτηριστικά και τρελή προώθηση. Αυτό δεν κάνει χρόνια η apple;
    Δεν κατάλαβα, πάμε να αλλάξουμε τους νόμους του μάρκετινγκ; Έτσι είναι η αγορά σήμερα.
    Από την άλλη αν κάποιος θέλει να αγοράσει ένα τοπ κινητό γιατί να πάρει το περσινό s4 που λέτε κάποιοι ή το G2; Πουλάς αυτό που έχεις, μαζεύεις και τίποτα επιδοτήσεις και βάζεις και 2-3 δόσεις και έχεις το καινούργιο, γιατί να πας στα περσινά; Έτσι σκέφτεται ο καταναλωτής, το ξέρουν οι εταιρείες αυτό.
    Από την άλλη, κουμάντο στην τσέπη του κάνει μόνο ο καθένας μας και επειδή το πήρε σήμερα ένας φίλος, του είπα μπράβο! φαν δεν είμαι καμμιάς εταιρείας και ας γουστάρω τρελά το G2 μου.

  • Καλός η κακός οταν είπαν επίσημα τα specs του κινητού πολυ ξενερωσαν οπως κ γω..Περα απο το review του Βλαχάκη πήγα κ το είδα στο πλαίσιο..Το κινητο ειναι τελικά φοβερο..Η οθονη ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ κ γενικα μαλλον το Σεπτέμβριο που θα εχει πεσει η τιμή το τσιμπαω..Γενικα περιμέναμε να εχει τα τρομερά specs αλλα τελικά η σαμμυ βελτίωσε εκει που πραγματικα έπρεπε στα πιο ουσιώδη..Πολυ καλυτερη καμερα την καλυτερη οθονη amoled (κ όχι μονο)αυτα ειναι γούστα βεβαια..Μπαταρία που ειναι σχεδόν σαν του note3 κ φοβερα smooth τρέχει το τηλέφωνο..Θελω να δω απο κοντα κ το ζ2 για να εχω πιο σίγουρη εικονα..

  • Αρνάκι άσπρο και παχύ,
    της μάνας του καμάρι,
    εβγήκεν εις την εξοχή,
    και στο χλωρό χορτάρι.
    Από τη χαρά του την πολλή
    απρόσεκτα πηδούσε,
    της μάνας του τη συμβουλή
    καθόλου δεν ψηφούσε.
    «Καθώς παιδί μου, προχωρείς,
    και σαν ελάφι τρέχεις,
    να κακοπάθεις ημπορείς,
    και πρέπει να προσέχεις.»
    Χαντάκι βρέθηκε βαθύ,
    ορμά σαν παλικάρι,
    να το πηδήσει προσπαθεί
    και σπάει το ποδάρι.

  • Πραγματικά η μόνη ουσιαστική βελτίωση που βλέπω ότι έχει η συγκεκριμένη συσκευή (σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις) είναι η σημαντική εξάλειψη των lags του touchwiz, απ' ό,τι έχω ακούσει. Βέβαια και κάτι άλλες προσθήκες που έχει βάλει η Samsung στο λογισμικό, ίσως αποτελούν για πολλούς σημαντικό λόγο αναβάθμισης.. Επίσης, η εταιρία έχει ήδη συγκεντρώσει μεγάλο κοινό, οπότε είναι λογικό ότι οι πωλήσεις θα είναι υψηλές.

  • Εγω θα παρω η αυτο η το iphone 6. Τωρα για το κραξιμο εχω αρχισει και το συνηθιζω. Ποιος νοιαζεται το gs5 ειναι υπερπληρες σχεδον σε ολα και καθε χρονο βελτιωνονται τα galaxy. Επισης η σαμμυ ποια ειναι πρωτοκλασατη εταιρια. Οποτε λογικο να πουλαει. Το Note 3 πανφθηνο ωστοσο το ειδα 300κατι στο σκρουτζ

  • Μας τα εχουνε πρηξει πολλοι εδω περα με το g2. Θα το ξαναπω, κινηταρα αλλα ως εκει, δεν γινεται να ειναι καλυτερο απο το s5 που βγηκε τωρα, πως να το κανουμε δλδ, χωνεψτε το. Τωρα να σας αρεσει περισσοτερο το g2 και σας καλυβει καλυτερα απο το s5 αυτο ειναι αλλο θεμα. Καθε φορα που το καινουριο s πουλαει περισσοτερο πεταγονται και ακυροι να μας πουν οτι το g2 ειναι κινηταρα, καλυτερο και φθηνοτερο. Συγκρινετε τιμες σκρουτζ με αυτες των καταστηματων και ξεχνατε οτι εχουν και ποσους μηνες διαφορα. Επισης ποσο εχει το s4 τωρα, ξερεις κανεις ; 399 στον γερμανο και ειναι μια χαρα κινητο οπως επισης το s5 ειναι αξιος διαδοχος του s4, ειδαμε και την σονυ που απο το xperia z ειναξ ολα ιδια, τα σαμσουνγκ τουλαχιστον αλλαζει λιγο το κουμπι, λιγο οι γωνιες, λιγο το σχεδιο της πλατης. Το επιασα κι εγω και μπορω να πω οτι ζηλεψα τοσο πολυ που επιτελους θελω να αλλαξω το s2 μου αλλα δεν μου το επιτρεπει η τσεπη μου.

  • Ε τι να κάνουμε αφού το g2 έχει καλύτερη Μπαταρία ψέματα ειναι????έχει μικρότερα μπεζελ ψέματα είναι???έχει καλύτερη εμφάνιση και σχεδιασμό ψέματα είναι????λέμε αλήθειες!!!!πιεσόμετρο βέβαια δεν έχει και δακτυλικό αποτύπωμα που ο Κώστας στο ριβιου κάθε φορά το επαναλάμβανε 100 φορές για να πιάσει και ούτε έχει και 759 ευρώ το g2!!!!

  • δεν πα να βγαλει η lg to υπερτουμπανο...οσο η samsung ειναι πρωταθλητρια στο χαμηλο sar , μια ζωη samsung θα παιρνω!! τι να τα κανεις τα features και τα antutu αν σε χτυπαει η ακτινοβολια???

  • Το εχει πάρει εδώ και κανένα μήνα το g2 η αδερφή μου γιατί τις το έλεγα έπειδη άκουγα μπαταρία τα δεν κολλάει πουθενά και τέτοια . Η μπαταρία 2-3 που εχω κοιτάξει από τις ρυθμίσεις έλεγε οτι ειναι απο 100% στο 35% με 2 ώρες οθόνη ανοιχτή με δεδομένα πάντα και what's app και λίγο Facebook (γυναίκες :) ). Αυτό εγω πάντως δεν το λέω και πολύ καλή μπαταρία . Το lumia 820 μου μου βγάζει κάπου στις 4ωρες με 3G και web browsing και μουσική μέσω Bluetooth . Και εχει μπαταρία σχεδόν την μισή . Επίσης στην 4.2 όταν το είχα πιάσει έβλεπες λίγο τις καθυστερήσεις του 1-2 δευτερολέπτου όταν αλάνες εφαρμογές απο το multitasking . Και είχε εγκαταστήσει μόνο καμία 5-6 επιπλέον εφαρμογές .

  • έχω το λευκό το LG G2 , μου αρέσει πραγματικά και είμαι πολυ ευχαριστημένος ..το πήρα 330Ευρώ !

    αν ειχα 700Ευρώ για κινητό αυτή την συιγμή , θα έπαιρνα με κλειστά μάτια το htc M8 !
    απίστευτη κατασκευή , ποιότητα κλπ , οθονάρα , απίστευτο ssense ,
    ενταξει έχει μέτρια κάμερα αλλα οκ ! δεν είναι τόσο κακή !
    περιμένω hands on απο τον Κώστα ! 2 ώρες θα φτάσει :) :)

  • ( πάτησα enter καταλάθος ), έλεγα λοιπόν ότι λογικό είναι να χρησιμοποιούμε ως μέτρο σύγκρισης ακόμα και το περσινό G2 και εξηγούμαι :

    > Και τα δύο κινητά έχουν πανίσχυρους επεξεργαστές και adreno και η όποια διαφορά τους στα benchmarks αφορά μόνο τη θεωρία και όχι την πράξη και αυτό το γνωρίζουμε όλοι.

    > Και τα δύο κινητά έχουν οθονάρες , ίδιας ανάλυσης και ppi.

    > Kαι τα δύο κινητά έχουν ίδια ram.

    > Τo G2 από τη μία υπερέχει σε bezels, μπαταρία και κάμερα λόγω OIS.

    > Το S5 υπερέχει σε εξωτερική κάρτα, καρδιακό παλμό,δαχτυλικό αποτύπωμα και στο ότι είναι αδιάβροχο.

    Πες μου λοιπόν εμένα που το μέγεθος/μπαταρία/κάμερα μου είναι πιο σημαντικά από τα εξωτερική κάρτα/καρδιακό παλμός/δαχτυλικό αποτύπωμα/αδιάβροχο αν θα μου πρότεινες να αγοράσω το S5. Ναι στη εξωτερική κάρτα υπερέχει το S5 αλλά μην ανάγουμε και σε σημαντικά κριτήρια τις γελοίες τάχα μου καινοτομίες που προσφέρει το S5. Σε blog τεχνολογίας βρισκόμαστε και σαφώς θα κράζουμε την όποια εταιρία όταν μας πασάρει φούμαρα.

  • Το σχόλιο το έκανα γιατί για
    μένα δεν είναι δικαιολογημενες οι ουρες...οποίο να ναι το
    smartphone...
    Συγγνώμη αν ήταν επιθετικό το σχόλιο μου!

  • @JownWave Οπως ειπα πιο πανω το g2 ειναι κινηταρα. Αλλα βλεπω και σε αλλα αρθρα να πεταγονται καποιοι και να λενε για το s5 περσυνη τεχνολογια και τετοια και να εκθειαζουν και το z2 την στιγμη που φορανε τα ιδια κ δεν υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη. Κι εγω θελω τον 805 αλλα δεν ειναι διαθεσιμος ακομα. Και τι εγινε που φοραει 3 gb ram? Κολλαμε σε λεπτομερειες αντι να κολλαμε στην εμπειρια χρησης της καθε συσκευης, την υποστηριξη και αλλα τετοια. Η lg τωρα ξυπνησε και δεν ξερει κανεις αν θα ξαναδωσει update. Ειχα 3 κινητα lg για 3 χρονια απο το 2008-2011 οπου κ με εντυπωσιασε τοτε το s2 οταν ειδα πρωτη φορα το s1 και περιμενα ν βγει το s2 για ν τ παρω. Στο 3ο κινητο που πηρα lg με απογοητευσε τοσο πολυ που δεν την ξαναειδα σοβαρα, γτ δεν γινεται lg το 1ο viewty να ηταν καλυτερο απο το επομενο το οποιο κολλουσε και εκανε επαννεκινησεις μονο του. Θα μου πεις τι σου λεω τωρα. Απλα δεν μπορω να την εμπιστευτω ξανα , οχι ακομα.

  • Καλό είναι να μην συγκρίνουμε ανούσια πράγματα, το g2 δε μπορεί να συγκριθεί με το ανώτερο s5 αυτό θα το κάνει το g3 μη λέτε ότι σας κατέβει σας παρακαλώ είμαι και γέρος άνθρωπος

  • Απλά αποδεικνύει οτι δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος δεν ψάχνεται...
    είμαι σίγουρος οτι το brand samsung παίζει μεγάλο ρόλο,πόσοι απο αυτούς που το αγόρασαν,ξέρουν οτι στην αγορά υπάρχουν κινέζικα,που απλά για την τιμή τους είναι top?ίσως πολλοί λίγοι,το huawei 3c αν το αλλάξω μόνο με άλλο κινέζικο απλά τα σπάει.

  • Παντως ηθελα να ξερω ποιος ειναι πιο εξυπνος, αυτος που αγοραζει ενα κινητο ενος χρονου σχεδον τζαμπα ή αυτος που του το πουλαει για να τρεξει να παρει κατι, το οποιο αμφιβαλω κατα ποσο θα κανει την διαφορα; Πραγματικα θα θελα να ξερα το οικονομικο και κοινωνικο προφιλ αυτων των ανθρωπων σε μια Ελλαδα μεσα στην κριση και την ανεργια, κι αναφερομαι κυριως σ αυτους που αλλαζουν με τετοια ευκολια κινητα των 700 σαν τα πουκαμισα.

  • επειδη γραφουν καποιοι για την μπαταρια του g2.....

    new king https://www.phonearena.com/news/Galaxy-S5-scores-amazing-on-our-battery-life-test-the-longest-lasting-flagship-has-the-endurance-of-a-tablet_id55077

    επειδη γραφουν καποιοι για την οθόνη του g2....

    https://www.phonearena.com/news/Display-Mate-Samsung-Galaxy-S5-has-the-best-performing-smartphone-display-that-we-ever-tested_id54583

    επειδη καποοι γραφουν για την καμερα του g2...

    https://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-HTC-One-M8-vs-Samsung-Galaxy-S4-Galaxy-Note-3-iPhone-5s-LG-G2-Nexus-5-Nokia-Lumia-1520-Sony-Xperia-Z1S_id3626/page/6

    κι αυτο χωρις s5 μεσα...

  • Μαρεσει που το κραζατε πριν ακομα κυκλοφορισει και το βλεπατε μονο σε φωτο.ειναι ετσι ειναι γιουβετσι, οχι htc οχι g2 οχι iphone ειναι καλυτερο κλπ.
    Κινητα με 500ευρω και ανω λετε να ειναι μουφα?
    Το κακο-καλο ειναι οτι η τεχνολογια εξελισεται οποιοι μπορουν ας την ακολουθησουν.

  • @Anergos13. Απο καμερα εχω να πω οτι η LG εχει βελτιωθει παρα μα παρα πολυ και εχει μια πολυ αξιολογη καμερα. Τωρα οι συγκρισεις για μενα στην καμερα ειναι καπως περιττες αφου ολα ποια εκτος της HTC εχουν πολυ αξιολογες προτασεις.

    Ωστοσο θα μεινω στην μπαταρια. Πιστευω ειναι κατι που δεν πολυ λεγεται αλλα ειναι πολυ σημαντικο. Ο Κωστας στο Hands on του του αλλαξε τα φωτα για μια ωρα+ του κινητου και αυτο ειχε παει στο 87%. Αυτο παει να πει οτι το κινητο αντεχει. Και μαλιστα αντεχει με χρηση. ΕΙναι απιστευτα σημαντικο αυτο. Ο συνδυασμος πιο ελαφρου λογισμικου του snap 800 που ειναι φοβερος επεξεργαστης και της οθονης τεχνολογιας amoled τα πετυχαινει αυτα.

    Δεν ξερω αν τα παει καλυτερα απο το LG αλλα σιγουρα το samsung εχει παρα πολυ καλη μπαταρια και μαλιστα εκει που μετραει δηλαδη στην χρηση. Το htc και το LG πρεπει να εχουν καλυτερα standby times αλλα σε χρηση το gs5 ισως ειναι μπροστα.

    Οσο για την οθονη το ειδα σημερα το κινητο απο κοντα ειναι μαγεια. Η καλυτερη οθονη σε samsung διοτι ειναι πολυ φωτεινη σε αντιθεση με το παρελθον. Απο το note 3 η samsung το ειχε διορθωσει αυτο αλλα το gs5 τα παει ακομα καλυτερα.

    Πολυ καλο το LG αλλα το samsung ειναι ενα κλικ πιο μπροστα. Και μαλιστα σε λιγους μηνες θα εχει πολυ καλη τιμη και ας γκρινιαζουν ολοι για το ποσο overpriced ειναι η samsung. Λενε ολοι για την τιμη του G2, αλλα δεν εχουν κοιταξει ποσο κοστιζει το πολυ καλυτερο note 3. 320 το lg 390 το note και σιγουρα τα αξιζει τα 70 παραπανω.

  • Εάν η εξέλιξη για το 2014 είναι το πιεσόμετρο και το αποτύπωμα να λανσαρεται για τεχνολογία και για καινοτομία Και να το πληρώσω 759 όχι Ευχαριστώ δεν θα πάρω δεν τρελάθηκα ακόμα γιατί τι πιο σημαντικό απ'το να μετράς με ένα κινητό τους χτύπους της καρδιάς έχω ενθουσιαστεί παρά πολύ χρήσιμο όλοι μας καθημερινά αυτό θέλουμε να κάνουμε όπως και το αποτύπωμα είδαμε τον Κώστα τι τράβηξε κάθε φορά για να το ξεκλειδώσει δουλεύει ρολόι εκπληκτικό δεν το πίστευα πόσο ομαλά λειτουργεί...κινητάρα λέμεεεε!!!!!!

  • Επειδη το κινητο ειναι μονο το fingerprint scanner και το heart rate monitor.. Το βλεπετε αυτο πισω απο το δεντρο; Το δασος ειναι!

  • G2 και ξερο ψωμι.....
    Value for money = εξυπνη αγορα
    υπερτιμημενες αγορες (ακομα κ οταν εχεις λεφτα) = κοροιδο
    ακομα κ κολλημενος να σαι με την σαμυ αυτην την στιγμη ευκαιρια ειναι το S4...
    δεν πα να χτυπιεστε κατω σαν τα χταποδια εχω δικιο....
    S5 θα αξιζει μετα απο δυο χρονια οταν θα εχει βγει το S7...... μπουχαχαχαχαχα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.