Samsung Galaxy S6, “επιβεβαιώνεται” κυρτή οθόνη στις δυο πλευρές

Το SamMobile το οποίο έχει αποδεχθεί αρκετά έγκυρο όσον αφορά στα προϊόντα της Samsung, επιβεβαιώνει ότι σύμφωνα με πηγές το Samsung Galaxy S6 θα έχει και μια δεύτερη έκδοση. Το Samsung Galaxy S6 Edge, όπως έχουμε συνηθίσει να το αποκαλούμε θα έχει την κυρτή οθόνη του Samsung Galaxy Note Edge αλλά και στις δυο πλευρές.

Ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί πως θα αποκαλείται, αλλά οι πηγές λένε ότι ο χρήστης θα μπορεί να χρησιμοποιεί όποια οθόνη θέλει από τις δυο, επομένως το κινητό θα είναι κατάλληλο για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες.

Ένα νέο feature είναι το Glance Lighting με το οποίο μπορεί να ανοίξει μια από τις δύο οθόνες (ή και οι δυο) όταν έχουμε κάποια εισερχόμενη κλήση ή ειδοποιήσεις από μηνύματα, email κλπ. Μπορείς να διαλέξεις διαφορετικό χρώμα για τις αγαπημένες σου επαφές έτσι ώστε να ξέρεις ποιος σε καλεί βλέποντας το χρώμα από την κυρτή οθόνη.

Κατά τα άλλα οι κυρτές πλευρές θα χρησιμοποιούνται όπως στο Samsung Galaxy Edge για να προβάλλουν πληροφορίες για το χρηματιστήριο, αθλητικούς αγώνες κλπ.

Τέλος, δεν είναι ξεκάθαρο αν θα ανακοινωθεί μαζί με την κανονική έκδοση του Samsung Galaxy S6 που λογικά θα δούμε τον Μάρτιο στην MWC ή αν η Samsung θα προτιμήσει ξεχωριστό event.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2015 12:43

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.