Samsung Galaxy S6 Edge+: Hands-on video από IFA 2015

TechblogTV. Βρισκόμαστε στην έκθεση IFA 2015 και έχουμε στα χέρια μας το Samsung Galaxy S6 Edge+ με dual-edge κυρτή οθόνη 5.7 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης 2560×1440 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7420, μνήμη RAM 4GB LPDDR4, κάμερα 16 Megapixel και μπαταρία 3000 mAh. Δείτε το βίντεο.

Το Galaxy S6 Edge+ (32GB) κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στη χώρα μας με τιμή 869 ευρώ.

Σχόλια

  • Παρά πολύ ωραίο... Είναι το επόμενο κινητό μου. Κώστα βλαχακη@ μήπως έχεις ακούσει αν θα έρθει Ελλάδα σε αυτό το χρώμα (silver titanium)??? Γιατί μόνο μαύρο και χρυσό βλέπω σε κάποια καταστήματα.

  • Παρά πολύ ωραίο... Είναι το επόμενο κινητό μου. Κώστα βλαχακη@ μήπως έχεις ακούσει αν θα έρθει Ελλάδα σε αυτό το χρώμα (silver titanium)???

  • Ωραία η έκδοση σε inox, ασορτί με τον φούρνο μικροκυμάτων μου. Όσο για τις δακτυλιές... τι να πω. Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όσους θέλουν μεταλικό κινητό.

  • Sakis εχεις τοσο δικιο Εχει ενα κινητο απο τα jumbo η κορη μου,χωρις ιχνος τρολαρισματος,που γυαλιζει ετσι στο πισω μερος,σαν τενεκεδακι αναψυκτικου.Αν αυτο το λετε premium,τι να πω.Τι ωραιο ειναι οτι πια premium εννοουν καποιοι μονο μεταλλο κ unibody αντι του σωστου που θα ηταν ποιοτικη κατασκευη,μπαταρια κ κορυφαιες λειτουργίες με απροβληματιστη χρηση.

  • Απιστευτο κινητό , 10 χρόνια μπροστά σχεδιαστικά απο οποιαδήποτε άλλη εταιρεία (LG , Apple , Huawei , Xiaomi κτλ).

  • Ως κάτοχος της ολοκαίνουργιας συσκευής s6 edge+ Μπορώ να πω οτι ήταν αυτο που περίμενα σε σχέση με της επιδόσεις του και την ταχύτητα του που δεν με απογοήτευσαν στο ελάχιστο ....το μονο που με απογοήτευσε μέσα σε δυο μέρες χρήση με τον κινητό μου ειναι η μπαταρία η οποία δύσκολα βγάζει μια μερα γεμάτη με φυσιολογική χρήση ...δεν λέω ωραίο το fast charging που σώζει λιγο την κατάσταση αλλα κατα την γνώμη μου αμα η samsung δεν υοθετιση της μπαταρίες της αρχόντισσας sony σε αυτο το θέμα θα ειναι λιγο δύσκολο να ξανά αγοράσω samsung στο μακρύ μέλλον .....απο τα αλλα χαρακτηρίστηκα εντάξει δνε λέω η samsung ήταν και θα ειναι ο βασιλιάς των smartphone

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.