Samsung Galaxy S7 Edge: Η πιστοποίηση FCC δείχνει μπαταρία 3600mAh;

Η αγωνία κορυφώνεται για το τι μας ετοιμάζει η Samsung για το 2016, με τις απορίες μας να λύνονται στο Unpacked Event της Samsung στις 21 Φεβρουαρίου στα πλάισια της MWC στη Βαρκελώνη.

Όπως είναι λογικό οι διαρροές συνεχίζονται και αυτή τη φορά έχουμε πληροφορίες για τη μπαταρία του Galaxy S7 Edge η οποία φαίνεται πως θα κάνει τους πάντες να χαμογελάσουν.

Τα Samsung Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge έχουν γίνει ήδη τα “καυτά” θέματα της επικαιρότητας και οι διαρροές είναι πολλαπλές, τόσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά όσο και για το πως είναι εμφανισιακά. Μεγάλο θέμα για κάθε smartphone είναι η μπαταρία της συσκευής η οποία με σοβαρή χρήση θα μας διαρκεί παραπάνω από μια ημέρα και φαίνεται πως αυτό συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να γίνει αυτή τη φορά μιας και διέρρευσε screenshot από το μενού της μπαταρίας του S7 Edge το οποίο δείχνει τον κωδικό πιστοποίησης FCC και ότι είναι χωρητικότητας 3600mAh, αρκετά μεγάλη για τα δεδομένα της Samsung.

Εφόσον κάτι τέτοιο είναι όντως πραγματικό τότε θα ελπίζουμε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων για μεγάλη αυτονομία μιας και θα πρέπει να τροφοδοτήσει μια συσκευή η οποία θα “φοράει” ό,τι καλύτερο και δυνατό υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή. Δυστυχώς ανάλογη πληροφόρηση για το Galaxy S7 δεν υπάρχει ακόμα και μένει να δούμε αν θα ενσωματώνει και αυτό μπαταρία μεγαλύτερη του Galaxy S6. Μήπως τελικά η Samsung έμαθε από τα λάθη του παρελθόντος και άκουσε τις επιθυμίες των χρηστών της;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 9 Φεβρουαρίου 2016 20:04

Σχόλια

  • αυτοί που δεν θάχουν τι να τους πειράξει και να σχολιάσουν πάλι κάτι θα βρούνε όπως την Sony,HTC,lg κλπ...να πούνε.κάποιο καπάκι,καμιά γωνία του smart,χρώμα,θα αφήνει δακτυλιές,θα γλιστράει...κάτι πάντως.
    ΥΓ:προς Techblog.γιατί ρε παιδιά δεν ανεβάζετε άλλα σχόλια εδώ και 2 ώρες σε άλλο τόπικ με τον 820;απεργία ξεκινήσατε;

  • Πραγματικά μια ικανοποιητική διάρκεια μπαταρίας είναι το μόνο που έλειψε από το S6 με την ποιοτική του κατασκευή, τον πανίσχυρο επεξεργαστή του, την καλύτερη κάμερα της αγοράς σύμφωνα με την πλειοψηφία των κριτικών και φυσικά με την καλύτερη οθόνη. Κάποιος θα πει ότι έλειψε και η υποδοχή εξωτερικής κάρτας μνήμης αλλά αυτό δεν αφορά την πλειοψηφία των καταναλωτών. Για να δούμε αν θα είναι η 1η φορά που θα δούμε το "τέλειο" smartphone. Προσωπικά για να το χαρακτηρίσω "τέλειο" θα πρέπει πέρα από τη μεγάλη μπαταρία να φορά και μια άψογη rom.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.