Smartphones

Galaxy S7 edge Injustice: Επίσημα το Batman edition

H ειδική έκδοση του Samsung Galaxy S7 edge, που έδειξε η Samsung σε πρόσφατο teaser, ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα, έχει την ονομασία Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition και έρχεται σε συνεργασία με DC Entertainment και Warner Bros.

Το Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition είναι εξ ολοκλήρου σε μαύρο χρώμα με κάποιες χρυσές λεπτομέρειες και το logo του batman στην πλάτη. Το κινητό έρχεται με αφορμή την επέτειο των 3 χρόνων από το Injustice: Gods Among Us, ένα δημοφιλέστατο παιχνίδι που έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα fighting games των τελευταίων χρόνων. Στο παιχνίδι υπάρχουν χαρακτήρες όπως Batman, Catwoman, Superman, Wonder Woman, Harley Quinn, Raven, Joker, αλλά για το S7 edge επιλέχθηκε ο Batman.

Μαζί με το κινητό στο κουτί, μεταξύ άλλων, υπάρχει ένα Samsung Gear VR, κουπόνια για Oculus VR περιεχόμενο, προστατευτική θήκη κλπ. Όμως η Samsung προειδοποιεί ότι το περιεχόμενο του κουτιού μπορεί να διαφέρει από περιοχή σε περιοχή.

Η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει σε από 13 Ιουνίου σε συγκεκριμένες περιοχές όπως Κίνα, Ρωσία, Λ. Αμερική, Κορέα και αργότερα θα ακολουθήσουν κι άλλες. Δεν ανακοινώθηκε τιμή, ούτε πόσα κομμάτια θα διατεθούν.

Δείτε το video:

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 27 Μαΐου 2016 8:56

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.