Samsung Galaxy S7 & S7 Edge: Επίσημα σε ροζ χρυσό χρώμα

Η Samsung ανακοίνωσε ότι τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge θα έχουν ένα νέο πέμπτο χρώμα, το pink gold, το οποίο έρχεται να προστεθεί στο λευκό, μαύρο, χρυσό και ασημί που είναι ήδη διαθέσιμα.

Το νέο pink gold χρώμα του Samsung Galaxy S7 ξεκίνησε να κυκλοφορεί ήδη στην πατρίδα του την Κορέα και η Samsung δηλώνει ότι πολύ σύντομα θα γίνει διαθέσιμο και σε άλλες αγορές. Δυστυχώς δεν ανακοίνωσε ακόμη ποιες θα είναι αυτές οι αγορές.

Κατά τα άλλα, πέρα από την αλλαγή στο χρώμα, τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge παραμένουν ίδια σε χαρακτηριστικά και δύναμη. Μέσα από blog post η Samsung εξηγεί ότι το ροζ χρώμα επιλέχθηκε διότι (όπως και τα άλλα), είναι φυσικό χρώμα και δίνει την αίσθηση της άνεσης.

Πως σας φαίνεται;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Απριλίου 2016 9:50

Σχόλια

  • @Agnostos13 το ροζ χρώμα η Samsung το "σκέφτηκε" με το Note 3 τον Σεπτέμβριο του 2013, πρωτού η Apple και οι υπόλοιπες εταιρείες ανακαλύψουν τα rose pink,rose gold κτλπ κτλπ...

  • @Agnostos13.. Ο κλέψας του κλέψαντος... Η αγαπημένη σου apple δεν είναι αυτήν που τα κάνει όλα μόνη τις

  • Και εγω το ξεχασμενο ροζ του Note 3 θυμηθηκα...
    Μα πως σας ηρθε η Apple στο μυαλο;

  • Ναι ότι θέλει καταλαβαίνει ο καθένας εδώ τό έβγαλε στό note 3 και ο άλλος λέει τό αντέγραψε ή Samsung

  • -Μέσα από blog post η Samsung εξηγεί ότι το ροζ χρώμα επιλέχθηκε διότι (όπως και τα άλλα), είναι φυσικό χρώμα και δίνει την αίσθηση της άνεσης.-Δεν διαφωνώ αλλά το ροζ θα το πάρουν γυναίκες μόνο και όχι γιατί Είναι φυσικό χρώμα κτλ.Όπως και το χρυσό που το 80% των ανθρώπων το διάλεξαν για να πουλήσουν μουρη.

  • Ξερεις κανεις αν κυκλοφορησε στην ελλαδα??? Θελω να το παρω και δν ξερω τι γινεταιιι... Μπορει καποιος να με βοηθησει??

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.