Samsung Galaxy S7: Ίσως το δούμε να ανακοινώνεται Ιανουάριο

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την πατρίδα της Samsung (N. Κορέα) και τις οποίες μεταδίδει το SamMobile, το Samsung Galaxy S7 μπορεί να ανακοινωθεί πιο σύντομα απ όσο το περιμέναμε. Οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για ανακοίνωση τον Φεβρουάριο αντί για Μάρτιο όπως πέρσι, αλλά τελικά ίσως έρθει τον Ιανουάριο του 2016.

Τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 edge είχαν ανακοινωθεί 1η Μαρτίου, αν οι πληροφορίες είναι σωστές, η Samsung παρεκκλίνει αρκετά από το συνηθισμένο χρονοδιάγραμμά της, κάτι που έκανε και με το Samsung Galaxy Note 5. Ο λόγος φαίνεται ότι είναι η πίεση που δέχεται η Samsung στην high-end κατηγορία, ειδικά από αντιπάλους όπως η Apple με τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

Οι φήμες κάνουν λόγο για δυο εκδόσεις του Samsung Galaxy S7, μια premium και μια sub-premium και ότι η Samsung έχει ήδη τελειοποιήσει τα design από τον Σεπτέμβριο. Το premium μοντέλο θα φορά Exynos chipset με επεξεργαστή και modem σε ένα chip.

Από προηγούμενες πληροφορίες έχουμε ακούσει ότι θα υπάρξουν δυο εκδόσεις με διαφορετικά chipsets, ίσως δούμε και Snapdragon 820, αισθητήρες πίεσης στην οθόνη τύπου 3D Touch, θύρα USB Type-C ενώ μπορεί να επιστρέψει η υποδοχή για κάρτες microSD.

Προς το παρόν δεν είναι τίποτα επιβεβαιωμένο και κρατάμε πολλές επιφυλάξεις.

Διαβάστε επίσης: Samsung: Πατεντάρει οθόνη με ευαισθησία στην πίεση

Samsung Galaxy S7: Ίσως το δούμε να ανακοινώνεται Ιανουάριο, Samsung Galaxy S7: Ίσως το δούμε να ανακοινώνεται Ιανουάριο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Animamundi

Αυτές οι φήμες ποτέ δεν ισχύουν,τα ίδια ακούγαμε και πέρυσι για το gs5 και τα ίδια και φέτος για το iphone.
Μάρτιο κανονικά.

takp

Στο s7 Θα επαναφέρει την sd
Στο s8 την αποσπωμενη μπαταρία κ στο s9 το ραδιόφωνο, για να καταλήξει σε όσα είχε στο s3.Σαν το iPhone ένα πράγμα που παρουσιάζει σαν καινοτομίες όσα είχαν οι άλλοι 3-4 χρόνια πριν.

aggelos

κατ αρχην οι φημες για το note 5 επαληθευτηκαν.κατα δευτερον η samsung εχει ολη τη τεχνογνωσια και το τροπο να παει ξανα στη κορυφη αν δε βγαλει τα ματια της με τα χερια της.μεταλλικη κατασκευη στα προτυπα της αγορας με στρογγυλεμενο σωμα και μια τελεια edge οθονη με απιστευτη αναλυση και χρωματα.και φυσικα full specs σε καμερα επεξεργαστη ram και sd.και απλα θα σκισει….

mixtri

Ας βάλει πάλι Snapdragon μπας και πιάσουν σήμα τα κινητά της γιατί…

Dimitris

ποτέ ξανά exynos…

G.J.

Τι πρόβλημα έχει ο exynos? Το s6 μου απλά πετάει και ούτε θερμαινεται…

Dimitris

ο exynos είναι μια χαρά για score στα benchmarks.

Για καθημερινή χρήση και παραμετροποιηση 0.

Γιώργος

@mixtri
Τι σχέση έχει ο επεξεργαστής (CPU) σε ένα κινητό με το αν “πιάνει σήμα”? Επίσης τι σχέση έχει με την “παραμετροποίηση”? Εκτός και εννοείς root/custom rom κτλ αλλά τότε χάνεις την εγγύηση άσε που σε ένα κινητό όπως το S6 που έτσι και αλλιώς λειτουργεί άψογα δεν υπάρχει λόγος για πειράματα.

G.J.

Τα μισά σκουπίδια που ποσταρετε λάσπη στην samsung στο techblog, χαλαρα δεν έχετε πιάσει ούτε στον ύπνο σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.