Samsung Galaxy S7: Σε τρία μεγέθη με οθόνη 5.1, 5.5 και 6 ιντσών;

Πολλά και διάφορα έχουν ακουστεί για το πόσες εκδόσεις θα κυκλοφορήσει τελικά η Samsung από το Samsung Galaxy S7, που αναμένεται αν ανακοινωθεί τέλη Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το GSMArena, η επόμενη ναυαρχίδα της Samsung θα κυκλοφορήσει σε τρία διαφορετικά μεγέθη με οθόνη 5.1, 5.5 και 6 ιντσών.

Πιο συγκεκριμένα, το κανονικό Samsung Galaxy S7 θα έρθει με flat οθόνη 5.1 ιντσών και δεν θα υπάρξει edge έκδοση. Το Samsung Galaxy S7 edge θα έχει μεγαλύτερη οθόνη στις 5.5 ίντσες, χωρίς flat έκδοση. Η τρίτη έκδοση είναι το Samsung Galaxy S7 Plus, με την μεγαλύτερη οθόνη στις 6 ίντσες το οποίο θα έχει flat και edge οθόνη.

Αν και δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι θα κυκλοφορήσει σίγουρα τις παραπάνω εκδόσεις, να θυμίσουμε ότι και ο @evleaks είχε πει πρόσφατα ότι το 2016 θα δούμε 5 ναυαρχίδες από τη Samsung, 4 εκδόσεις του Samsung Galaxy S7 και μια του Samsung Galaxy Note 6.

samsung galaxy s7 3 sizes, Samsung Galaxy S7: Σε τρία μεγέθη με οθόνη 5.1, 5.5 και 6 ιντσών;

samsung galaxy s7 3 sizes, Samsung Galaxy S7: Σε τρία μεγέθη με οθόνη 5.1, 5.5 και 6 ιντσών;

samsung galaxy s7 3 sizes, Samsung Galaxy S7: Σε τρία μεγέθη με οθόνη 5.1, 5.5 και 6 ιντσών;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
piko

Ασε μας ρε samsung με τις 50 εκδοσεις σου για το ιδιο τηλεφωνο…
Ασχολησου λιγο με το sw που το εχεις γραμμενο κανονικα…
Το S6 μου μετα βιας κραταει 3 εφαρμογες χωρις reload….

VasilisA3

Piko δεν σου εχει ερθει η αναβάθμιση που εχει φτιάξει το συγκεκριμένο θέμα που κρατάει όλες τις εφαρμογές στο background ?! Εγω είχα το ίδιο θεμα στο A3 και εδω και ενα μηνα μετα απο update έχω πλεον όλες τις εφαρμογές ενεργές. Φτιάξανε την A και οχι την S!
Οσο για τις 50 εκδόσεις που τις βλέπεις, 5 θα ειναι. Εδώ η Apple με το μισο μερίδιο αγοράς και έχει 2!

shadgr

Του μικρού κέρδους, του φταίνε οι ίντσες… Για να μην το πώ με το γνωστό ρητό με την κοντή…. που την φταίνε οι τρίχες..

Και για το σοβαρό της υπόθεσης, μπράβο της πάντως που προσπαθεί να καλύψει όλο το φάσμα των μεγεθών. Από την άλλη δεν βλέπω να παίρνουν update άμεσα και για πολύ..

Ανυπομονώ να ακούσω specs..

Ps: έχω την εντύπωση ότι το παρόν site κάνει τρομερή δουλειά στην ανάρτηση των ειδήσεων.. Και σε πολλά θέματα είναι πρώτο.. Μπράβο.

forneverarrow

Οκ… αηδίασα! Κάποτε έπαιρνες ένα Galaxy S και ήξερες ότι έχεις πληρώσει ένα σκασμό λεφτά για να έχεις TO flagship και την ακόλουθη υποστήριξη. Τώρα πάει να δημιουργήσει κατάταξη μέσα στην high end κατηγορία ουσιαστικά, βγάζοντας το 5,1 ως low high end, το 5,5 ως mid range high και το 6″ για high high… Έτσι θα δούμε την τιμή του 5,1 στο 600αρι και πάει ακολούθως… Πραγματικά για κλάματα! Λέγαμε ότι αντιγράφει την Apple αλλά δυστυχώς δεν το κάνει. Γεμίζει την αγορά με αχρείαστες εκδόσεις όπως κάνει η MS και στο τέλος το μόνο που θα παίρνει updates θα είναι το 7 plus λόγω κόστους. Τα ίδια χάλια με τη σειρά A… όμορφες συσκευές με άχρηστα specs. Η μόνη που κρατάει τελικά μια λογική στάση είναι η HTC. Όσο για εμένα, αν αυτό είναι το μέλλον (ή κατάντια) του Android… η Apple ξανακέρδισε ένα πελάτη. Τουλάχιστον θα πληρώνω και θα έχω κάτι premium και με υποστήριξη για χρόνια, χωρίς blotware και χωρίς εκατό διαφορετικές εκδόσεις touch wiz, ούτε την ανάγκη να αγοράζω κάθε χρόνο συσκευή για να έχω το τελευταίο software…

Ιωάννης jb

Παρτε το χαμπάρι η samsung εχει χάσει το μπούσουλα και αυτό δεν εγινε σήμερα!!!! Εχει χάσει το μπούσουλα εδω και 2 χρόνια τώρα!!!!!!!! Σαν χθες θυμάμαι αρχες του 13 που οι αναλυτες λεγαν οτι το 2014 θα ξεπεράσει το 40% στην παγκόσμια αγορα και τέλη του 15 θα είναι κοντά στο 50.. με τις ηλιθιότητες που κάνει εχει φτάσει να είναι λίγο πάνω απο το 20% σε πωλήσεις παγκοσμίως!!!!!! Εχει κρατήσει το note (απο το note3) στις πλέον πολύ λίγες για phablet 5.7 ίντσες.. εκανε και την πατάτα με το note 5, εκεί το ξεφτίλισε τελείως!!!!!!!!! Τώρα τη πάει να κάνει ενας θεος ξέρει.. λογικά θα εχει 2 εκδοσεις μια με 5,2 και αλλη μια με 5,5 ιντσες αλα edge εκδοση.. Οι 3 εκδόσεις ωραίες μου ακούγονται μακάρι να το κάνει αλλά προς θεού ρε παιδιά να μη ξεκινάει η μικρή εκδοση απο τις 5,1 ίντσες ΕΛΕΟΣ!!!!!! Χάθηκε να ξεκινήσει με 4,5 να πάει στις 5 και μετά μια μεγάλη εκδοση στις 5,5 ιντσες Βγάλτε ρε κανένα μικρό κινητό τι ειναι αυτα ρε!!!!!!!!! Αμ το άλλο που ξέχασε τo galaxy s6 mini… Θα μου πεις και το s5 mini τη έκανε? μια τρύπα στο νερό έκανε!!!! Ε με τέτοιο design… Συνέχεια »

Vasilis

@forneverarrow καλά τα λες, αλλά δεν θα έχεις πλήρη παραμετροποίηση στο λειτουργικό ουτε bt να ανταλλαζεις φωτο ουτε sd κάρτα να περνάς εύκολα αρχεία , ουτε widgets με εικόνες και κινούμενες ταπετσαρίες … Επίσης οι 4.7 ίντσες του iPhone ειναι εξαιρετικά λίγες και οι 5.5 του plus εξαιρετικά πολλές

Τάσος

Απορω ρε παιδιά τι πρόβλημα έχετε με τον αριθμό των ναυαρχιδων τι σας νοιάζει …ίσα ίσα καλύπτει όλα τα γούστα και άμα θέλει να πτωχεύσει ας το κάνει ..

forneverarrow

@vasilis: για τους λόγους που αναφέρεις επέλεξα να μην πάρω το S6 και να μείνω στο S5. Αλλά σε τελική ανάλυση δεν χρησιμοποίησα πότε την SD σαν αφαιρούμενο μέσο αποθήκευσης πάρα μόνο για επέκταση μνήμης. Άρα παίρνω iphone 64gb και είναι οκ. Παραμετροποίηση δεν κάνω σε καμία συσκευή και πάντα χρησιμοποιώ τα stock wallpapers. Οι ίντσες δεν με ενοχλούν καθώς το μέγεθος της συσκευής παραμένει το ίδιο λόγω bezels. Μοναδικό πρόβλημα είναι το ppi που στο iphone είναι απαράδεκτο. Ωστόσο, φίλε, κερδίσω σε οικοσύστημα, update με νέα features κάθε χρόνο και ένα πολύ καλύτερο book store καθώς είναι φανατικός αναγνώστης και έχω πολλά βιβλία από το ibooks στο iPad.

Όσο για τα S7… Απλά γελοίο να βγάζεις S συσκευή πιο μεγάλη από το Note… εκτός και αν σκοπεύει να κάνει το Note πιο μεγάλο και από το iPad PRO!!!

Τριαντάφυλλος

Χρόνια πολλά σε όλους.Όταν άρχισα να αγοράζω smartphones πήρα το samsung s4.Μου φάνηκε μικρό για internet και παιχνίδια και πήγα στο νοτε 3.Μετά βρηκα καποια ευκαιρια και καταληξα στο νοτε 4.Απο το νοτε 4 και μετα βρε samsung δεν υπαρχει κινητο που να μου κανει την αισθηση να παρω ξανα samsung. εχουν βγαλει τοσες πολλες εκδοσεις που πλεον νομιζω οτι ολα ειναι τα ιδια.δεν υπαρχει καποια καινοτομια σε ολα απο το νοτε 4 και μετα. Και ερχετε η apple με το 6s και μου δινει μια ωθησει στο να παρεις κατι το διαφορετικο απο ολα τα υπολοιπα. Ο μονος λογος που δεν εχω παρει 6s ειναι η τιμη. Αλλα μερα με την μερα πεφτει. Σαν κατοχος smartphone απο την samsung εδω και 3 χρονια εχω να πω οτι ξενερωνω απιστευτα οταν ανακοινωνετε αναβαθμιση του android και περιμενω 6 μηνες να την δω και σκεφτομαι οτι με τοσα κινητα που βγαζει καθε μερα αν παρω την επομενη αναβαθμιση. αν ειχα μεινει στο νοτε 3 θα ειχε σταματισει η υποστιριξει.Απαραδεκτο..

gei n4

Τρισνταφυλλε,σαν να το έγραψες για μενα. Μονο που εγω ξεκινησα σπο το s3 s4 note3 note4.Ε,απο τοτε κ μετα ξενερωσα.Η σειρα 6 οσο κι αν πουλησε εχει τεραστιες ελλειψεις.Μπορει σε καποιους να μη χρειαζεται το fm σε αλλους να ειναι περιτη η sd η να μη χρειαζεται αποσπωμενη μπαταρια,η να μην ενοχλεί που οι εφαρμογες δε μενουν ανοικτες η να μην ειναι απαραίτητη η c- type,αλλα δεν παυει να εινσι ελλειψεις κ για τοσο ψηλη τιμη ειναι απαράδεκτο. Αφου θελει να μιμηθει την apple,ας μην τη μιμηθει στις επισης τραγικες ελλειψεις αλλα ας τη μιμηθει στο σφικτο λειτουργικο κ την υποστηριξη.

αλεξανδρος τριανταφυλλου

Καθε χρονο και καλυτερα…οτι καλυτερο θα μπορουσε να κανει…κινηταρες με απιστευτα specs και για ολα τα γουστα. Θα παρω το 5.5 και θα ειμαι κομπλε. Η αποσπομενη μπαταρια που καθε βραδυ την αλλαζα στο s5 στο κλαμπ οταν ξεμενα…αυτο θα μου λειψει…αλλο να κουβαλας μια μπαταριουλα στο πορτοφολι αλλο power bank…αυτο μονο νοσταλγω…τα υπολοιπα ειναι ολα σουπερ…love samsung…οι υπολοιποι καντε και λιγο sex δν βλαπτει…μας εχετε πρηξει τα μεζεα …οτι και να βγει…μα οτι…παντα θελετε κατι αλλο…εβγαλε τοσες επιλογες και ο αλλος λεει ελεος!!!!!! Ρε!! Μαζευτειτε ολοι.. βαλτε λεφτα και φτιαξτε δικη σας εταιρεια και βγαλτε τηλεφωνα που θελετε….μας εχετε πρηξει καθε φορα…σαν αγ.. χηρες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.