Samsung Galaxy S7: Με κατασκευή από μαγνήσιο αντί για αλουμίνιο;

Με το Samsung Galaxy S7, οι Κορεάτες αναμένεται να κάνουν εσωτερικές αλλαγές και όχι εξωτερικά, καθώς το design φημολογείται ότι θα είναι πολύ κοντά στο Samsung Galaxy S6. Αυτό μπορεί να αρέσει σε κάποιους ή να απογοητεύσει κάποιους άλλους. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες περιμένουμε μια σημαντική αλλαγή στα υλικά κατασκευής της νέας ναυαρχίδας.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές που θέλουν μεταλλική κατασκευή επιλέγουν το αλουμίνιο, όμως οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τη Samsung να χρησιμοποιεί μαγνήσιο. Τι είναι όμως το μαγνήσιο και πως θα επηρεάσει η αλλαγή αυτή τον τελικό χρήστη του Samsung Galaxy S7;

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου υλικού είναι ότι δίνει την ίδια δύναμη και αντοχή με το αλουμίνιο, ενώ παράλληλα είναι πιο ελαφρύ. Μπορεί επίσης να απορροφήσει τις δονήσεις και τους κραδασμούς καλύτερα, οπότε το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ένα πολύ καλύτερο κινητό.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το ακατέργαστο μαγνήσιο είναι πιο ακριβό από το αλουμίνιο, γι αυτό και οι κατασκευαστές δεν έχουν στραφεί ακόμη εκεί για να φτιάξουν ολόκληρο σασί από μαγνήσιο. Θα μπορούσε λοιπόν η επιλογή ενός τέτοιου υλικού να επηρεάσει την τιμή του Samsung Galaxy S7; Μένει να το δούμε σε λίγες εβδομάδες από τώρα και προς το παρόν κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για ότι διαρρέει.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy S7: Με Force Touch, microSD και lowlight κάμερα [WSJ]

render
samsung galaxy s6 magnesium, Samsung Galaxy S7: Με κατασκευή από μαγνήσιο αντί για αλουμίνιο;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bill

καταλαβα θα ξεκιναει απο 1000€…..ελεος

Παναής

Σασί από μαγνήσιο είχε το Ericsson T28 που κυκλοφόρησε το 1999 (μαγνήσιο ήταν η η πλάτη, το μπροστά ήταν πλαστικό). Ήταν μεν άκαμπτο και ελαφρύ αλλά έκανε πολύ εύκολα γρατζουνιές. Τώρα 17 χρόνια μετά γυρνάμε στα ίδια για λόγους μάρκετινγκ. Σε λίγο θα βάλουμε και εξωτερική κεραία ξανά…

radiohead

Απαραίτητο αξεσουάρ στην Ελλάδα της κρίσης. Για το s6 χρειάζονταν 2 μηνιαία επιδόματα ανεργίας. Για αυτό θα χρειαστούν τρία. Και τι έγινε; Τα αξίζει. Φανταστείτε πόσο κόσμο θα εντυπωσιάσετε όταν θα βγάζετε το υπερσύγχρονο s7 από μαγνήσιο στο παγκάκι της πλατείας γύρω από την φωτιά που θα έχουν ανάψει οι άστεγοι για να ζεσταθούν! (την καφετέρια την απέκλεισα γιατί δεν υπάρχουν 3 ολόκληρα ευρώ)

User

@ Ο/Η radiohead: Συμφωνώ +10000000000000

Sokos

Δεν έχουν σε όλο την κόσμο κρίση man……. ξεκολλήστε λιγάκι το μυαλό σας.

Και ευτυχώς που οι εταιρίες δεν ασχολούνται για το αν θα μπορεί να πάρει κάθε χρόνο καινούριο κινητό ο Ελληνάρας, διαφορετικά θα είμαστε 100 χρόνια πίσω τεχνολογικά..

NikosAr

Για φαντάσου … να χρησιμοποιήσει μια λεπτή φλούδα περιφερειακά το κινητού .. φοβερό έξοδο και φυσικά πρέπει να ανεβάσει την τιμή αναλογικά με το s6 που επίσης έχει περιμετρικά του κινητού 10 γρ αλουμίνιο !! Αυτά κάνει το μάρκετινγκ και δυστυχώς το επικροτούμε σαν πελάτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.