Smartphones

Samsung Galaxy S8+: Prototype με διπλή κάμερα στην πλάτη

Το Samsung Galaxy S8 ανακοινώθηκε πριν από λίγες μόλις μέρες μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό, Galaxy S8+. Οι προ-παραγγελίες έχουν ξεκινήσει και μάλιστα στην Ελλάδα το S8+ φαίνεται να έχει τραβήξει περισσότερο το ενδιαφέρον των χρηστών.

Μέχρι την επίσημη ανακοίνωση των Galaxy S8 ήταν πολλές οι φήμες και οι διαρροές, με κάποιες από αυτές να κάνουν λόγο για διπλή κάμερα στην πλάτη. Τελικά η Samsung επέλεξε μονή κάμερα 12 Megapixel με τεχνολογία dual-pixel, όπως στο Samsung Galaxy S7.

Οι αισθητήρες είναι από Sony και Samsung, IMX333 και ISOCELL S5K2L2 αντίστοιχα, οι οποίοι δεν έχουν βγει στην αγορά και θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο S8.

Πριν όμως καταλήξει στην μονή κάμερα για το Galaxy S8+, η Samsung φαίνεται πως είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο να βάλει dual camera. Σήμερα διέρρευσαν εικόνες από prototype του S8+ με διπλή κάμερα στην πλάτη, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές φήμες ότι η ιδέα έχει τεθεί στο τραπέζι. Τελικά όμως για τους δικούς της λόγους επέλεξε να μην υιοθετήσει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

Κρίνοντας από τις εικόνες, πως θα σας φαινόταν η ιδέα;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2022 16:57

Σχόλια

  • Το θέμα δεν είναι μόνο να είναι διπλός ο αισθητήρας. Αν το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο δυνατό που μπορεί να επιτευχθεί, με την παρούσα τεχνολογία, ακόμα και με μονό αισθητήρα τότε καλά έκανε και έβαλε τον μονό. Διαφορετικά, αν η δίπλα κάμερα είχε καλύτερο αποτέλεσμα τότε θα έπρεπε να βάλει την διπλή.

    Το θέμα είναι ότι έπρεπε να είχε άλλη θέση ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Κάτω από την κάμερα στο κέντρο είναι το πιο βολικό αν θέλεις τον αισθητήρα στην πλάτη να εξυπηρετεί το ίδιο εύκολα και τα δύο χέρια και να μην μπερδεύεται με την κάμερα. Αλλιώς.. κάτω από την οθόνη, πράγμα που είδαμε ότι ακόμα δεν ήταν έτοιμη η συγκεκριμένη τεχνολογία. Οπότε σίγουρα θα την έχει το Note 8 το οποίο θα παρουσιασθεί και πριν το νέο iPhone το οποίο επίσης φημολογείται ότι θα έχει αυτήν την τεχνολογία.

  • Αυτο ειναι το υποτιθεμενο s8 που θα εβγαινε ; Με τη διπλη καμερα και τον αισθητηρα που εχει πατενταρει μεσα στην οθονη αλλα απετυχε να υλοποιησει γιατι βιαζοταν να το βγαλει παλι για να ρεφαρει η επειδη απλα δεν συμφερε να τα βαλει. Οποτε σου λεει παρε απλα μια αλλη οθονη να τυφλωθεις και απλα μια λιγο μεγαλυτερη μπροστινη καμερα σε mp απο του Iphone 7 που τυφλωθηκαν οι ανιδεοι , ετσι για να λες οτι εισαι καλυτερος και περιμενε να κανεις πωλησεις, μη τα δινεις ολα μαζι. Οποτε οταν θα τα βαλει στο s9 να φανει οτι κανει προοδο και να δικαιολογησει το χιλιαρικο. Ας το παχυνουμε λιγο παλι για να φανει οτι το αδυνατισαμε στο s9. Δεν λεω απο τη μια λογικο , απο την αλλη τα θελουμε ολα στην καταλληλη τιμη. Πρεπει να αγοραζεις καθε 2 μοντελα , ειναι κατι σαν την apple iphone 6 ,με το 6s. Γι'αυτο πουλησε πολυ το s7 edge , μια πολυ βελτιωμενη εκδοση του s6 που τα εδωσε ολα στον κοσμο (καμερες , μπαταρια , επιδοση, design , αδιαβροχοποιηση, sd , μονο που εβγαλε ir blaster )και αξιζε την τιμη του και συνεχιζει να αξιζει σε σχεση ειδικα με το s8. Γνωμη μου, το s9 θα ειναι καλυτερο , οχι λογω εξελιξης και επιδοσης , για τους λογους που ειπα, πιστευω εκει θα τα ριξει ολα , το s8 ειναι πιο πολυ σαν τεστ για την οθονη και τα σχετικα , μια προχειραντζα για να ρεφαρει και δεν εννοω οτι θα χρεοκοπησει , απλα να τραβηξει πολυ κοσμο , μαζι και αυτον που εχασε

  • Όταν θα το δούμε από κοντά θα έχουμε τελική άποψη από τις εικόνες που βλέπουμε και δεν ξέρουμε τι ισχύει τελικά.
    Πάντως για την ώρα αυτό που πέτυχε είναι να βάλει σε διαστάσεις περίπου 5 ιντσών μια οθόνη 5,8 ιντσών.... Αυτό είναι η μεγάλη αλλαγή και με επίστρωση ανθεκτική νομίζω gorilla glass 5. Οπότε η φώτο κορυφαία θα είναι..... Βέβαια την κορυφή λογικά θα την έχει η Sony ειδικά στο premium.. Βέβαια για το μέσο έως απαιτητικό χρήστη μικρή διαφορά θα έχει έως απολύτως καθόλου!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.