Samsung Galaxy S8: Αφαιρεί υποδοχή 3.5mm, Home key και φέρνει ανθεκτικά RGB Super Amoled πάνελ

Από ότι φαίνεται οι φήμες για το νέο Samsung Galaxy S8 δεν θέλουν να κοπάσουν. Σίγουρα η επόμενη ναυαρχίδα της Samsung έχει τραβήξει τα βλέμματα, αφού πάνω στην επιτυχία της θα κριθεί το μέλλον της εταιρείας από την Νότιο Κορέα.

Μέχρι σήμερα έχουμε ακούσει αρκετές φήμες που αφορούσαν την οθόνη, την ανάλυση, τον επεξεργαστή, την κάμερα, τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ακόμη και για τα ηχεία που θα έχει.

Αλλά όπως κάθε νέα μέρα, και σήμερα παρουσιάστηκαν αρκετές νέες πληροφορίες για το Samsung Galaxy S8. Σύμφωνα με αυτές, το Galaxy S8 θα συνεχίσει να έχει Quad HD ανάλυση, αλλά αυτή την φορά θα χρησιμοποιήσει RGB Super Amoled πάνελ, αντί για το Diamond PenTile-based πάνελ που είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν.

Αν αυτή η πληροφορία επαληθευτεί, τότε μιλάμε για 50% περισσότερα subpixels, τα οποία θα έχουν ως αποτέλεσμα καλύτερη ευκρίνεια και ποιότητα εικόνας. Το μεγαλύτερο όφελος θα αφορά την χρήση της συσκευής σε VR headsets, αφού η ποιότητα εικόνας θα είναι αρκετά καλύτερη, σε σχέση με τα Samsung Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge.

Τα καλά νέα για την οθόνη δεν σταματάνε εδώ, αφού το πάνελ θα είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά, κάνοντάς το πιο ανθεκτικό σε ζημιές και πτώσεις.

Επιπλέον, η νέες πληροφορίες παρόλο που δεν κάνουν λόγο για τις φημολογούμενες 5.7 και 6.2 ιντσών οθόνες, αναφέρουν ότι η Samsung θα αφαιρέσει το Home key και θα χρησιμοποιήσει την νέα ultrasonic biometric τεχνολογία της Qualcomm, η οποία θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη, για αναγνώριση του χρήστη βάση του δακτυλικού αποτυπώματος.

Τέλος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Samsung Galaxy S8 δεν θα έχει 3.5mm υποδοχή ακουστικών, ακολουθώντας την τάση του τελευταίου χρόνου. Αντί αυτής, θα υπάρχει μια θύρα USB-C η οποία θα έχει πολλαπλούς ρόλους, όπως για φόρτιση, υψηλών ταχυτήτων μεταφορά δεδομένων και υποδοχή για ακουστικά.

Η αφαίρεση της θύρας των 3.5mm θα έχει ένα σαφές πλεονέκτημα, αφού θα υπάρχει περισσότερος χώρος για την μπαταρία ή για ένα dual camera setup, το οποίο οι φήμες λένε ότι έχει αποκλείσει η Samsung.

Με το Samsung Galaxy S8 να παρουσιάζεται τον Φεβρουάριο, έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας, αλλά σίγουρα η Samsung έχει ήδη αποφασίσει αρκετά από τα χαρακτηριστικά που θα δουν την διαδικασία της παραγωγής. Με τον πήχη να έχει ανέβει ήδη αρκετά ψηλά, ας ελπίσουμε ότι η Samsung δεν θα μας απογοητεύσει.

Samsung Galaxy S8 RGB Amoled Screen Home Key Ultrasonic figerprint sensor qualcomm no 3.5 mm audio jack, Samsung Galaxy S8: Αφαιρεί υποδοχή 3.5mm, Home key και φέρνει ανθεκτικά RGB Super Amoled πάνελ

Πηγή 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Αμάν βρε Samsung τι πήγες και έκανες !!!???????

forneverarrow

Με το καλό να αφαιρέσουν και την οθόνη του χρόνου να τελειώνουμε!! Αλλά είπαμε, πρέπει να δικαιολογηθεί το χιλιάρικο…

GS

Δεν πιστεύω τίποτα μιας και είναι μόνο φήμες.Αλλά άμα κάνει τις ίδιες βλακείες που έκανε το μήλο θα είναι τεράστιο fail για τη Sammy.

Nick_GR

Δεν θέλω να κράξω κανέναν αλλά έφτασε το τέλος του αναλογικού πρέπει να το παραδεχτούμε και να το δεχτούμε οπότε ηρεμήστε ξέρω ότι όλοι μας έχουμε 3.5mm jack ακουστικά αλλά για τις εταιρείες αυτό είναι κέρδος.(Φιλικά πάντα)

giorgosgek

οχι ρε sammy…. μακαρι το s8 να ειναι κινηταρα , διαφορετικα μου φαινεται οτι το s7 edge ειναι το τελευταιο καλο κινητο

VasiliS7Edge

Ανταπτορακι μόνιμα στα 3 σετ ακουστικά και σκασιλα μου τι τρύπα έχει.

KnightRider

Nick_GR

Γι αυτούς μπορεί να είναι κέρδος αλλά δεν είναι κέρδος για εμάς όμως !!

Καταρχάς ας έβαζαν καλύτερο DAC για να έχουμε καλύτερο ήχο – το ότι θα υπάρχει περισσότερος χώρος αυτό είναι μια μεγάλη χαζομάρα που λένε σαν την Apple.

Για να έχεις καλύτερο ήχο θες: DAC 96KHz/24bit – τραγούδια σε flac – διαχείριση EQ manual – ακουστικά καλά

Asterios Stelios

Βρε δεν πα να λέμε εμείς τι θέλουμε αυτοί θα βγάλουν αυτό που θέλουν και εμείς θα κοιτάζουμε για τον επόμενο χρόνο πότε θα πεσε στα 400 ευρώ μπας και κάνουμε οικονομία τρελή για να το πάρουμε του χρόνου τέτοιο καιρό! +!

Dear Santa for this year I want :

Θέλω στο SAMSUNG GALAXY S8
μεταλλική πλάτη, ραδιόφωνο , IR bluster , sd port με 64 gb μαμά , διπλή κάμερα με φακούς zoom και ευρυγωνιο (στα 16 mpxls) & quad led flash, home key έστω με αισθητήρα πίεσης, εννοείται μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία , φλας στην μπροστινή κάμερα των 8 mpxls +OIS + EIS , πενάκι , μπαταρία νέας τεχνολογίας στα 4000 mAh που να μην σκάει και για να μην σε ζαλίζω επειδή έχεις και τα χρονάκια σου αγαπητέ Άγιε Βασίλη θέλω να βγει σε 3 εκδόσεις ( 5.1″ 5.5.” & 5.9″)
Όλα αυτά αν γίνεται με αρχική στα 700 γιούρια με φόρους Ελλάδας έτσι ώστε το καλοκαίρι να είναι στα 450-500 και Νοέμβριο Στα 400 ! !!!!
Αυτά δεν ζητάω πολλά έτσι ???

Υ.Γ. Αν συμφωνείςκαι εσύ με το γράμμα να το στείλουμε ομαδικώς !!!
Καλές γιορτές σε όλη την παρέα με υγεία εργασία και ευτυχία! !!

Engineer

Θελω να πιστευω δ θα αφαιρέσει υποδοχη 3.5 mm. Θα ειναι μεγαλη απογοήτευση (τουλάχιστον για μενα)

Ιωάννης jb

Α καλά ο άλλος από τώρα το δέχθηκε!!
Ότι κ να σας κάνουν στο τέλος θα υπερασπιστεί κ ο κάθε πικραμένος αυτά που έκανε η αγαπημένη του εταιρία!!
Εδώ τα τελευταία 3 χρόνια έχει κάνει ΤΙΣ κολοτουμπες τώρα θα κολλήσει??
Σεβασμός στους εκατομμύρια κατόχους samsung κανένας!! θα τους βάλει να ξανά αγοράσουν hands free..

Ioannis

αντε μακαρι να αφαιρεθει κ αυτη η υποδοχή των 3.5mm εδω και 10 χρονια εμεινε στασιμη η τεχνολογια οσον αφορα αυτο το κομματι καιρος ειναι να δουμε κατι νεο. Η ζωη μας πρεπει να απλοποιειται οχι να εχουμε καλωδια κ παρακαλωδια ενω μπορουμε να τα αποφύγουμε! Αντε να βγει περιμενουμε πως κ πως… αν κ περιμενω και το iphone 8 να δω τι απο τα 2 θα αγορασω!

Σταύρος Χρι

Τελευταία βάζει type-c ,από τις πρώτες βγάζει υποδοχή 3,5mm. Οι ίδιοι που λέγατε ότι καλά έκανε και δεν έβαλε type-c γιατί δεν ΄΄ηταν ακόμα mainstream τώρα μιλάτε για εξέλιξη ! Ε ρε γλέντια… Δεν ξέρω ποιοι είναι πιο τραγικοί, η Samsung ή οι φαν της ! Καλά σας κάνει, εκεί ! Σας αξίζει !

james

Τι σας ενοχλει η θυρα των ακουστικων; Οποιος θελει ασυρματα μπορει να βαλει, οποιος θελει usb μπορει να βαλει. Εγω μπορει να θελω να παρω με καρφακι για να εχω τη usb ελευθερη. Αν σας ενοχλει τοσο η τρυπα, να βγαλουν πωμα ιδιο χρωμα με το σασι να την κλεινει οποιος δεν τη θελει

JohnWave

Πάνω που είχα χαρεί την 1η φορά που είδα render του S8, τρώω διαδοχικά χτυπήματα. Αύξηση ιντσών, αφαίρεση θύρας ακουστικών και αχρείαστη επένδυση στον ήχο από τα εξωτερικά ηχεία και στα pixel της ήδη άψογης οθόνης…Εγώ απλά ήθελα ένα S8 στις 5.1 ίντσες με ακόμη καλύτερη κάμερα και μπαταρία σε σχέση με το S7 και με μικρότερα bezels. Με αυτά που βλέπω μετά το S6 μου με βλέπω να ψάχνω εταιρία που να προσφέρει ναυαρχίδα στις 5.0-5.2 με amoled οθόνη και κορυφαία κάμερα. Κάτι μου λέει πως δεν θα ξαναβρώ αυτόν τον τριπλό συνδυασμό από δω και πέρα…:-(

Vasilist

Ελπίζω να είναι μόνο φήμες, Αλλιώς πάει και η Samsung από του χρόνου.
Σιγά σιγά θα λιγοστεύουν και οι επιλογές μου ,αν βγάλουν όλοι την θύρα 3.5 χιλ και την αφαιρούμενη μπαταρία τότε άντε να βρω τηλέφωνο να αγοράσω.

Γουγλης

Εγώ πάλι πιστεύω, βασικά είμαι σίγουρος, ότι η υλοποίηση της Samsung στην αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών θα είναι καλύτερη απο της Apple.

Giannis

Τέλος δηλαδή στο βραδινό χαλαρωμα με βιντεακια ή μουσική στο YouTube και ταυτόχρονη φόρτιση.

Ν.τ.

Από ότι βλέπω,η ενσωματωμενη μπαταρία που κοντεψε να καταστρέψει τη Samsung,συνεχίζει να υπάρχει. Μυαλό δηλαδή δε βάζουν. Το free fm και όχι το Internet ikon. Που τρώει δεδομένα πάλι απουσιάζει. Και αυτό είναι γενική τάση. Να πληρώνουμε συνέχεια. Σε λίγο θα βάλουν και iTunes να πληρώνουμε ακόμα περισσότερο.

Ν.τ.

Ιντερανερικο ραδιόφωνο εννοούσα.
Τechblog ,βάλτε διορθωση

manosz

Και ποιος θα χάσει; Έχει και αλλού πορτοκαλιές.. Ας είναι καλά ή Κίνα

bezilys

Χαχαχαχα σε λίγο θα βγάλουν και τα κουμπιά έντασης ήχου χαχαχα αλλά δεν μπιραζει ηπαρχουν και αλλού πορτοκαλιές όπως λέει και ο @manosz έτσι και αλλιώς Samsung κινητά δεν περνώ!

Κill Bill

Aς έχει οτι θελει………..αντε να βγει ,να πεσει η τιμη στο s7 να παω να το πάρω.

Mitsokatsantour

Α ρε apple ποσο μπροστα εισαι τελικα

KnightRider

Ναι είδαμε και την Apple πόσο μπροστά είναι με κάθε update τους να έχει προβλήματα και σε παλιότερα iPhones να κάνει άχρηστες τις συσκευές τους – ειδικά με το iOS 9.3 που δημιουργούσε προβλήματα σε Iphone 6s και παλιότερα.

Κill Bill

@knightrider κακά τα ψέμματα αν ισχυουν αυτά που γράφει το αρθρο…….γι αλλη μια φορά η samsung θα ανατιγράφει την apple.

Mitsokatsantour

Και να δειτε που θα το λανσαρει ταυτοχρονα με ασυρματα ακουστικα βρε τι μου θυμιζει χαχαχαχαχαχα

KnightRider

@Kill Bill

Δυστυχώς το κάνει αυτό και καλά για να έχει πωλήσεις.
Αν θέλει να κάνει πωλήσεις πολύ απλά να κάνει δημοσκόπηση στον κόσμο ώστε να βγάλει κινητό που να καλύπτει όλες τις ανάγκες χωρίς καμία έλλειψη, μέχρι το S6 και το Note4 καλά τα πήγε αλλά όταν έβγαλε το S7 και μετά άρχισε να χαλάει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.